Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι να κάνω με το παρτυ;

Recommended Posts

Το Σάββατο η κόρη μου έχει γενέθλια και είχαμε πει απο καιρό να κάνουμε πάρτυ και να καλέσει όλη την ομάδα της απο το σχολείο.

Το πρόβλημα είναι ότι το σχολείο ξεκίνησε μόλις χθες, χθες πήρα την λίστα των παιδιών από τα οποία μονο τα μισά είναι παιδάκια που ήταν και πέρυσι στην ίδια ομάδα. Από όλα τα παιδιά της λίστας με ενημέρωσε το σχολείο ότι μονο 8 παρακολουθούν αυτή την εβδομάδα.

Επίσης το Σάββατο αυτό ακόμα κόσμος λείπει σε εξοχικά/ΣΚ στην θάλασσα κτλ.

Σκέφτομαι αν πρέπει να προχωρήσω κανονικά με το πάρτυ και όσοι έρθουν, με τον κίνδυνο να έρθουν μόνο 1-2 παιδάκια και δεν ξέρω πως θα το πάρει η κόρη μου. Αν δηλαδή το δει ως απόρριψη και στεναχωρεθεί.

Ή να το αναβάλλω και να το κάνω το μεθεπόμενο Σάββατο με την ελπίδα μεγαλύτερης συμμετοχής αλλά και να την απογοητεύσω γιατί ξέρει ότι έχει γενέθλια αυτό το Σάββατο.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Κι εγώ ακριβώς αυτό το τελευταίο θα σκεφτόμουν, ότι δηλ. θα την απογοήτευα αν τα έκανα 1 εβδομάδα αργότερα. θα έλεγα να το κάνεις κανονικά και να της εξηγήσεις εκ των προτέρων τι κίνδυνος υπάρχει. αλήθεια, για πόσων ετών μιλάμε; θα καταλάβει; (ασχετα από το αν θα το αποδεχτεί...χαχα)

Α! Και να την χαίρεσαι!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εγώ λέω να το αναβάλεις και μία και δύο εβδομάδες, μέχρι να μαζευτούν οι φίλοι της. Θα είναι τέλεια να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με ένα ωραίο πάρτι. Και επειδή έχουν καιρό να βρεθούν, θα έρθουν όλα με πολύ κέφι. Πες της το και σίγουρα θα το προτιμήσει. Να τη χαίρεσαι....

Συμφωνώ & εγώ με τις κοπέλες...καλύτερα να το αφήσεις λίγες μέρες, γιατί αν είναι λίγα τα παιδάκια ....υπολόγισε της τελευταίας στιγμής ιώσεις, αμαρτία τα έξοδα & τον κόπο σου. Ασε που άκουσα από τα παιδιά της γειτονισσάς μου ότι σέρνεται γαστρεντερίτιδα αυτόν το καιρό με ψηλό πυρετό & θερίζει.....Να την χαίρεσαι.:-P

Διαφημίσεις

Και εγώ θα ρώταγα το ίδιο το παιδί τι θέλει.

Επίσης με τους γονείς των άλλων παιδιών δεν έχετε επαφές να δεις αν έχουν πρόθεση/μπορούν να έρθουν;

Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω γενέθλια σε άσχετες χρονικές στιγμές παρά μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Εκτός από τα παιδιά της τάξης δεν θα έχει ξαδερφάκια ή άλλους φίλους καλεσμένους; Δηλαδή έστω και 1-2 παιδιά να ερχόντουσαν από την τάξη + κάποιους συγγενείς, μια χαρά πάρτυ μπορεί να γίνει για ένα 4χρονο.

να την χαιρεσαι την κορουλα σου. εγω επειδη και η δικια μου τωρα καλοκαιριατικα εχει γενεθλια 26 Αυγουστου κανω ενα μινι παρτι εμεις κι εμεις στο σπιτι και στον παιδικο σταθμο τους στελνω δωρακια και την τουρτα της βεβαια στα τελη Σεπτεμβρη. Ετσι θα κανω και φετος στο νηπιαγωγειο. Μια χαρα χαρουμενη ειναι (διπλη γιορτη απολαμβανει βλεπεις)

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

Τελικά λύθηκε το θέμα αφού μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς είδαμε ότι η συμμετοχή είναι πάνω από 60% και περιμένουμε 10 παιδάκια τουλάχιστον. Ευτυχώς αποφάσισα να μιλήσω πρώτα με τους γονείς πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση γιατί τελικά το επόμενο Σάββατο έχει ένα άλλο κοριτσάκι γενέθλια και θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα από θέμα συμμετοχής.

Συνήθως κάναμε το πάρτυ των γενεθλίων με φίλους αλλά φέτος ήταν κατηγορηματική ότι ήθελε τους φίλους της από το σχολείο.

There is no patch for human stupidity.