Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σύλληψη και μικρόβια

Recommended Posts

Καλησπερα σας. Αποφασισα να απευθυνθω σε εσας μιας και χρονια τωρα ακρη δεν εχω καταφερει να βγαλω με τους γιατρους. Δηλαδη, αλλοτε βγαζω αλλοτε οχι.. Τελοσπαντων θα καταλαβετε. Για πολλα χρονια δεν ειχα σεξουαλικες επαφες, ετσι δεν αντιμετωπιζα προβληματα. Οποτε ειχα σχεσεις, αρχιζαν τα προβληματα. Ουρολοιμωξεις, μυκητες, Ε κολι, βαγκιναλις κοκ. Παντρευομαι συντομα και το πρωτο πραμα που θελω να κανω ειναι ενα μωρακι. Ομως ειμαι αρκετα ευαισθητη και φοβαμαι πως κατι θα παθω παλι. Αντιμετωπιζω την ουρολοιμωξη, εμφανιζονται μυκητες, αντιμετωπιζω τους μυκητες, εμφανιζεται αλλο. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα. Περαν αντιβιωσεις κλασσικα που τις αποφευγω οσο μπορω αλλα καποιες φορες δε γινεται, εχω ψαξει γιατροσοφια οπως πλυσεις με σοδα, νερα, κρανμπερις, γιαουρτια και τα συναφη. Εχω αρχισει απο την τοση απελπισια εκει που ειμαι καλα να νιωθω τσουξιμο, να με πιανει αναισθησια. Δηλαδη αυτες τις ενοχλησεις τις εχω κανει πια ζωη μου. Αυτο που με ανησυχει ειναι οταν ερθει η ωρα να κανω ενα μωρακι και να σταματησω να παιρνω προφυλαξεις μην τυχον κι εχω κατι ή μην τυχον κατα τη διαρκεια της κυησης εμφανιστει κατι. Υπαρχει κινδυνος να μη συλλαβω ή αν εχω καποιο μικροβιο να εχει προβλημα το εμβρυο? Για να σταματησω να εχω ενοχλησεις πρεπει να διακοψω τις επαφες. Δεν μπορει να συμβαινουν μονο σε εμενα αυτα ή αν ναι, τοτε ειμαι πολυ ατυχη και φοβαμαι πολυ... Υπαρχει καποια γυναικα που εχει περασει, περναει τα ιδια; Ευχαριστω:-(

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω κι εγω εχω μεγαλη ευαισθησία και σε ουρολοιμωξεις και σε μυκητες, παιδευομουν πολλά χρονια, μεχρι κρυοπηξία εκανα για τους μύκητες (δημιουργουσαν επαναλαμβανομενες κολπιτιδες και τραχηλιτιδες). Οι συμβουλές του γιατρού μου ήταν οι εξής:

- βαμβακερά εσωρουχα, καλά σιδερωμένα

- οχι σερβιετακια σε καθημερινή βαση και αν χρειαστει να χρησιμοποιήσω, να ειναι βαμβακερα

- οχι στενα παντελόνια

- οχι καλτσόν μεσα από το παντελόνι

- σε καθε ευκαιρια να μη φοράω ούτε εσωρουχο, ακουγεται λίγο περιεργο αυτό, αλλά πχ το βραδυ σε καθαρα σεντόνια μπορείς να το κάνεις

- μπάνιο μονο σε καθαρες θαλασσες και όταν δεν εχει πολύ κοσμο

- οχι αντισηπτικά και σαπούνια στην ευαισθητη περιοχή, μόνο νεράκι

- μετά την τουαλέτα οχι σκουπισμα με χαρτί, αλλά καλό πλύσιμο και σκουπισμα με πετσετα που θα χρησιμοποιείς μονο γι αυτόν τον λόγο και θα την αλλάζεις συχνά

αυτά νομίζω σε γενικές γραμμές

η βασική οδηγία ειναι να μην ανεβαινει η θερμοκρασία του κόλπου

επίσης αν ο συντροφος σου εχει θεμα με μυκητες πρεπει να το αντιμετωπίσει κι εκεινος, γιατι συνεχεια θα σε επιμολύνει

θεωρώ ότι ειναι μια κατασταση που αντιμετωπίζεται. εγω ειχα μεγαλο προβλημα κι όμως εχω πολλά χρόνια να παρουσιασω μύκητες ή ουρολοιμωξη, αν μου το ελεγες πριν 15 χρόνια, δεν θα το πίστευα

υπαρχει και μια διαιτα για την αντιμετωπιση των μυκητων, σαν εναλλακτική θεραπεια/αντιμετωπιση, θα βρω το λινκ και θα στο βαλω, αν θες να δοκιμάσεις

σου ευχομαι να πανε όλα καλα και να αποκτήσεις μωράκι συντομα :)

edit

δες αυτά τα θεματα: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=100239&highlight=%E4%DF%E1%E9%F4%E1+%EC%F5%EA%E7%F4%E5%F2

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=98397&highlight=%E4%DF%E1%E9%F4%E1+%EC%F5%EA%E7%F4%E5%F2

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι μετά την επαφή ούρηση και καλό πλύσιμο με νερό! Όποτε ξεχνιέμαι βρίσκομαι αγκαλιά με την αντιβίωση!!!

Έχεις κάνει σωστές καλλιέργειες? Εμείς μόλις φέτος βρήκαμε ότι είχαμε χαμύδια και οι δύο, μετά από πολλές εξετάσεις που έκανε ο άντρας μου και του βρίσκαν ένα σωρό άσχετα πράγματα (παιδευόταν 2 χρόνια και είχαμε δαπανήσει ένα κάρο χρήματα). Εντομεταξύ, όσες καλλιέργειες (τραχηλικές και κολπικές) είχα κάνει ήταν καθαρές και δεν έχουμε σεξουαλικες επαφές με άλλα άτομα εδώ και 8 χρόνια. Πήραμε αντιβίωση και στις επαναληπτικές είχαν παιθάνει!

Υπάρχει ένα κέντρο διαγνωστικό που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους εξετάσεις. Σου στέλνω π.μ.

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Σας ευχαριστω πολυ.... Ε

Πολλές φορές θα έχει τύχει να νοικιάσετε διαμέρισμα και στο συμφωνητικό ενοικίασης να υπάρχει όρος "όχι κατοικίδια". Σας ενημερώνω ότι αυτός ο κανονισμός δεν ισχύει, καθότι σχετικός νόμος του κράτους επιτρέπει τα κατοικίδια σε όλα τα διαμερίσματα, με κάποιες προϋποθέσεις (αφορούν την υγεία και την ασφάλεια του κατοικίδιου). Με λίγα λόγια, κανείς δεν μπορεί να σας διώξει νομικά εάν έχετε κατοικίδιο παρά τον κανονισμό που τα απαγορεύει, διότι ο εν λόγω κανονισμός έρχεται σε αντίθεση με τον νόμο του κράτους, ο οποίος και υπερισχύει.

Δηλαδη αν καποιοσ θελει κατοικιδιο και ο κανονισμος της πολυκατοικιας το απαγορευει κι επιμεινει και το τρεξει στο δικαστηριο, θα δικαιωθειχω κανει κολπικες για χλαμυδια, γονορροια, κονδυλωματα κ τετοια και βγηκαν ολα καθαρα. Ο γιατρος με καθησυχαζει καθε φορα. Αντιμετωπισα τους μυκητες κ εμφανιστηκε ε κολι. Πηρα ισχυρη αντιβιωση μαζι με αντιμυκητιασικα. Μετ απο 10 μερες αισθανθηκα μια μικρη φαγουρα. Αντε παλι λεω.... Πλακωνομαι στα γιαουρτια μιας και ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ! Και διαβαασα για το λακταλ. Κανει δουλεια λετε; Σχετικα με το διαγνωστικο κεντρο ψαρακι, εγω κανω τις εξετασεις με ιδιωτικο γιατρο αλλα συμβεβλημενο με εοππυ. Μου ειναι αδυνατο να πληρωνω καθε φορα τα μαλλιοκεφαλα μου ιδιωτικα τελειως. Στελνει τις εξετασεις μου σε γνωστο μαιευτηριο οποτε καπως μου αρκει αυτο. Πριν αποφασισουμε να κανουμε προσπαθειες για μωρο, θα κανουμε και οι δυο εξετασεις το εχουμε συνεννοηθει. Προς το παρον παντ προφυλαξεις κι εγω πηγαινω τουαλετα μετα την επαφη και συνηθως πλενομαι. Δεν πλενομαι καθε λιγο γιατι εχω ακουσει πως ουτε αυτο δεν κανει. Αν μου βρουν μικροβια πρεπει να σταματησω να προσπαθω για μωρο; Κι αν δε μου βρουν κι εμφανιστει κολπιτιδα οταν ειμαι εγκυος, ειναι επικινδυνο; Αυτα ειναι θεματα που δεν εχω ρωτησει τον γιατρο....

Διαφημίσεις

Ζέτα, οι διαταραχές της κολπικής χλωρίδας μπορεί να εμποδίζουν το σπέρμα να φτάσει στον στόχο του, γιατί οι μύκητες είναι τοξικοί για τα σπερματοζωάρια, από προσωπική πείρα στο λέω. Εμένα μου είχαν βρεθεί "σπάνιες αποκίες" στρεπτόκοκκου και η τότε γιατρός μου μου έλεγε η έξυπνη "δεν πειράζει, σπάνιες αποικίες είναι, δεν κάνουμε και τίποτε για τον στρεπτόκκοκο, θα περάσει μόνο του", με αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο ο στρεπτόκοκκος παρέμενε όχι μόνο στον δικό μου κόλπο αλλά είχε περάσει και στο σπέρμα του άντρα μου και του είχε ρίξει τρελά όλες τις παραμέτρους (κιντηικότητα κυρίως). Οπότε αν συνεχίζεις να έχεις κάτι, πρέπει να κάνετε θεραπεία και οι δυο σας και σε εκείνο τον μήνα να μην έχετε επαφές καθόλου, ούτε με προφυλακτικό, μέχρι να σας βγουν πεντακάθαρες οι καλλιέργειες. Να θυμάσαι να συνδυάζεις τη θεραπεία της αντιβίωσης με ΑΦΘΟΝΗ κατανάλωση γαλακτομικών - καλά κάνεις και τρως γιαούρτι - εγώ έπαιρνα κεφίρ 2 ποτήρια την ημέρα, περιέχει τις καλές οξυγαλακτικές καλλιέργειες που πάνε κατευθείαν στον κόλπο σου και καταπολεμούν όλους τους μύκητες και τα βακτήρια. Και μόνο τότε πέτυχε η δική μου θεραπεία, με το κεφίρ, και γι'αυτό το λόγο συνεχίζω και το πίνω προληπτικά μέρα παρα μέρα. Το καλό του κεφίρ είναι ότι τα καλά του βακτηρίδια παραμένουν για καιρό στον οργανισμό μας, και τον προστατεύουν από τους μύκητες. Επίσης, δεν ξέρω αν έχεις θέμα με αιμορροίδες - αν έχεις, μην χρησιμοποιείς ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ κρέμες για την αντιμετώπισή τους - συμβάλλουν στις συνεχόμενες κολπίτιδες στις γυναίκες. Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου!

793cp3.png