Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβιοτικα????

Recommended Posts

Η γιατρος συνεστησε προβιοτικα για τη μικρουλα μου εξαιτιας μιας εξαρσης στην ατοπικη μας..εχω πελαγωσει δυστυχως καθως το καθε σκευασμα εμπεριεχει διαφορετικα στελεχη και εχει διαφορετικες προδιαγραφες..Η μικρη ειναι 15 μηνων,μπορει καποιος να με βοηθησει να επιλεξω κατι καλο γι αυτην ?θα με ενδιεφερε αν ειναι δυνατον να δινω και στον μεγαλο μου γιο,6 ετων προβιοτικα,οποτε ...καθε συμβουλη πολυτιμη!αυτη τη στιγμη κοιταζω τα bio kult της vogel και τα flora.Aναρωτιεμαι για τα biogaia και καποια αλλα της frezyderm που βγαινουν πιο οικονομικα..και κατι ακομα ,θα μπορουσα να της δινω κεφιρ?θα αρκουσε?θα την πειραζε καπου?το γιαουρτι το προβειο το τρωει παντως...ευχαριστωω

Διαφημίσεις

Αν και δεν είμαι ειδική,θα απαντήσω από την εμπειρία μου.Χρησιμοποιώ τα bio-cult και τα δίνω και στην μπέμπα (9 μηνών) με δική μου πρωτοβουλία, έχει και η δικιά μου ατοπία και ατροφικές αλλεργίες. Ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ γιατί τα προτείνει ένα βιβλίο που διαβάζω για τις αλλεργίες και γενικά την υγεία του εντέρου. Σε αυτό το βιβλίο διάβασα ότι ένα καλό προβιοτικό πρέπει να έχει πολλά διαφορετικά είδη βακτηρίων και σε συγκεντρωμένη ποσότητα.Το bio-cult το πληρεί αυτό. Θα δεις ότι στην αγορά υπάρχουν κάποια που περιέχουν μόνο μια ομάδα βακτηρίων π.χ.λακτοβάκιλους. Για το κεφίρ δεν μπορώ να σου πω γιατί η δικιά μου έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά και δεν της δίνω, σε αυτό το βιβλίο το αναφέρει ως το καλύτερο προβιοτικό,μιλάει βέβαια για το σπιτικό κεφίρ..

• 4 years later...

Μας σύστησε η παιδίατρος προβιοτικά γι τον μπέμπη που είναι 35 ημερών,επειδή είχε πονάκια,  αλλά το μωρό έγινε χειρότερα και νομίζω ότι είναι από αυτό. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;

4 ώρες πρίν, mariapat είπε:

Μας σύστησε η παιδίατρος προβιοτικά γι τον μπέμπη που είναι 35 ημερών,επειδή είχε πονάκια,  αλλά το μωρό έγινε χειρότερα και νομίζω ότι είναι από αυτό. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;

Η αλήθεια είναι ότι και εμάς δεν μας βοήθησαν. Βρίσκεστε στην κορύφωση των κολικών μαλλον. Είναι μια περίοδος που θα περάσει μόνη της ,δεν έχεις πολλές επιλογές πέραν του μασάζ στην κοιλίτσα, στάση μπρούμυτα για να πιέζετε στην κοιλιά και αν είναι δυσκοιλιο αλλαγή γάλακτος αν δίνεις σκόνη. Γύρω στο τρίμηνο φεύγουν. Υπομονή!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, mariapat είπε:

Καλησπέρα.Στη δική μας περίπτωση όπου ο μπεμπουλης μου εμφάνισε κολικούς γύρω στους 2 μήνες ο συνδιασμός προβιοτικων infacolic και αντί για νερό στο γάλα χαμομήλι γιατί δε θήλασα, μας βοήθησαν πάρα πολύ!Είχα πάρει και λάδι welleda για τους κολικούς και έτριβα την κοιλίτσα του.

8 ώρες πρίν, mariapat είπε:

Kι εγω του εδινα αλλα δεν ειδα διαφορα. Για την ακριβεια, μια ερευνα υποστηριζει οτι τα προβιοτικα μπορει ακομη και να επιδεινωνουν τους κολικους.

Δες κι εδω σε ενα θεμα που τρεχει τωρα 

Δοκιμασε και αυτες τις στασεις https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipOlQxUyIn2Hr6Cyagb5LH62qJaPRCIi64o8D60n, εμας μας βοηθησαν πολυ (ειδικα η πανω δεξια)! Επισης, οι λευκοι ηχοι (απορροφητηρας, ηλεκτρικη σκουπα κλπ) κανουν θαυματα. Εγω χρησιμοποιουσα τους λευκους ηχους μονο οταν τα ειχα δοκιμασει ολα -μαρσιπος και ελαφρυς χορος υπο μουσικη, τις στασεις που σου εβαλα, θηλασμος κα- και δεν επιανε τιποτα, γιατι το ειχα σαν τελικη αντιμετωπιση. Τελικα χρειαστηκε να τους χρησιμοποιησω μονο 4-5 φορες, γιατι συνηθως ηρεμουσε απο τα προηγουμενα.

Edited by Sentir...natureza