Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έχει πέσει η απόδοσή μου στη δουλεία.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους σας.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει εώς το σημείο να με στενοχωρεί το γεγονός οτι η απόδοση μου στη δουλειά μου έχει πέσει πάρα πολύ.Πριν τα παιδιά που δεν είχα υποχρεώσεις ήμουν καλή. Τώρα που κάποιες φορές σέρνομαι από τα ξενύχτια τα πρωινά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Οσες δουλεύουν και έχουν παιδιά το καταλαβαίνουν. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν με καταλαβαίνουν στην δουλειά.Η κούραση και το ξενύχτι μεταφράζεται ως τεμπελιά και χαζομάρα εκεί.Και δεν μπορείς κάθε μέρα να εξηγείς.Οι ρυθμοί μου έχουν πέσει πάρα πολύ.

Σας ευχαριστώ πολύ .

tnDpp3.png

77l3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους σας.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει εώς το σημείο να με στενοχωρεί το γεγονός οτι η απόδοση μου στη δουλειά μου έχει πέσει πάρα πολύ.Πριν τα παιδιά που δεν είχα υποχρεώσεις ήμουν καλή. Τώρα που κάποιες φορές σέρνομαι από τα ξενύχτια τα πρωινά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Οσες δουλεύουν και έχουν παιδιά το καταλαβαίνουν. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν με καταλαβαίνουν στην δουλειά.Η κούραση και το ξενύχτι μεταφράζεται ως τεμπελιά και χαζομάρα εκεί.Και δεν μπορείς κάθε μέρα να εξηγείς.Οι ρυθμοί μου έχουν πέσει πάρα πολύ.

Σας ευχαριστώ πολύ .

Δε νομιζω να υπαρχει λογος να τους εξηγεις γιατι εισαι κουρασμενη, σε καμμια δουλεια δε νοιαζονται, σου λενε σε πληρωνω, δουλευε, τα προβληματα σου σπιτι. Εργαζομενη απληρωτη ξενυχτισμενη μανα ειμαι γι αυτο στο λεω. Και μενα η αποδοση μετα το παιδι επεσε πολυ οπως βεβαια και το ενδιαφερον μου, απλα θελω να πηγαινω ηρεμα και ωραια να βγαζω το εξαωρακι μου και μετα σπιτι. Δεν τρεχω οπως ετρεχα, ειμαι λιγο πεταει ο γαιδαρος πεταει. Μη στεναχωριεσαι ολες ετσι ειμαστε , κατανοηση απο τον εργασιακο χωρο μην περιμενεις και το πιο πιθανο ειναι να στην πουνε κιολας γι αυτο προσπαθησε να εισαι γελαστη και να κανεις αυτο που πρεπει να κανεις και μεχρι εκει.

Η σύντομη απάντηση σε αυτό που ρωτάς είναι ότι μπορείς να μοιραστείς τα ξυπνήματα με τον άντρα σου. Εμείς, επειδή εκείνος επιβαρυνόταν λιγότερο τις καθημερινές, δηλαδή ξανακοιμόταν αμέσως και ήταν σχεδόν σαν να μην είχε ξυπνήσει, όσον αφορά την απόδοσή του στη δουλειά, ξυπνούσε εκείνος τις καθημερινές και τον άφηνα να συμπληρώσει εκείνος ύπνο τα σαββατοκύριακα. Εμείς ξυπνούσαμε όταν υπήρχαν ιώσεις από τον παιδικό, περίπου κάθε 15-20 μέρες για 2-3 μέρες κάθε φορά, αλλά ήμουν και εγώ στάνταρ άρρωστη επίσης και έπρεπε εκτός από το να ετοιμάζω-απασχολώ παιδιά τη μέρα όντας άρρωστη, να στέκω κάπως στη δουλειά. Δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα.

Μια πιο εξατομικευμένη απάντηση, όμως, θα έπρεπε να λάβει υπόψη και άλλους παράγοντες. Για πόσα ξυπνήματα μιλάμε; Γιατί έχεις δεχτεί ότι θα ξυπνάς; Αν το θέτεις έτσι στους συναδέλφους, μπορεί να μην το βλέπουν πολύ ανώδυνα, γιατί ο καθένας βρίσκει μια φόρμουλα ή απλά έχουν παιδιά που παίρνουν πιπιλα ή κάτι τέτοιο, δεν έχουν ιώσεις επειδή τα παιδιά τους τα κρατάει η γιαγιά και όχι ο παιδικός και έτσι τελικά δεν ξέρουν τι θα πει ξενύχτι. Νομίζω όμως ότι ίσως θα μπορούσες να κάνεις κάτι για να κοιμάσαι περισσότερο - και τα παιδιά επίσης! - για αυτό, αν θέλεις, γράψε περισσότερες πληροφορίες.

Κοίτα η άληθεια είναι όπως ανέφεραν και οι υπόλοιπες κοπέλες ότι στην εργασία δεν τους ενδιαφέρει αν εσύ είσια με παιδιά, πτώμα στην κούραση και ξενυχτησμένη όλη την εβδομάδα. Τους ενδιαφέρει να μπορείς να αποδώσεις και να είσια συνεπής σε όλα. Κυρίως αυτές που θα στην πουν κιόλας θα είναι οι μητέρες που αν και τα πέρασαν φυσικά δεν τα θυμούνται και φυσικά θεωρούν ότι όταν ήταν στη θέση σου τα κατάφερναν καλύτερα απ΄οτι εσύ.

Το αντιμετωπίζουμε όλες και αν σε παρηγορεί αυτό φαντάσου ότι εγώ είμαι συνέχεια και κάθε μέρα με 4 ώρες ύπνο με διακοπές, μόνη λόγω μετάθεσης συζύγου και 10ωρη καθημερινή απουσία από το σπίτι λόγω της δουλειάς. Το μόνο που έκανα είναι ότι αποδέχτηκα την όλη κατάσταση στη δουλειά, πίσμωσα και άρχισα να βρίσκω τρόπους ώστε να είμαι πάντα συνεπής και στην ώρα προσέλευσης καθώς και στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι του τι περνάω και πόσο κουρασμένη είμαι ώστε να μην μπορούν να μου καταλογίσουν οτιδήποτε. Δεν είναι εύκολο καθώς επίσης αν έχεις 2 παιδιά που αρρωσταίνουν συνέχεια λόγω παιδικού, αλλά πρέπει πρώτα απόλα να αποδεχτείς την όλη κατάσταση, να σταματήσεις να στεναχωριέσαι και να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Όσο καλύτερα θα αισθάνεσαι εσύ τόσο καλύτερα θα σου πάνε τα πράγματα.

Αν ο σύζυγος μπορεί να σε βοηθάει, εκμεταλεύσου το και μοιράστε τα ξενύχτια και τις υποχρεώσεις. Επέβαλλε το αν δεν το δέχεται, ώστε να είσαι και εσύ σε καλύτερη κατάσταση. Όσο για το σπίτι, κάνε τα βασικά αφού δεν προλαβαίνεις καθημερινά να είναι όλα στην εντέλεια και χώρισε τις δουλειές το ΣΚ, ώστε να μην ξεπατώνεσαι μία ολόκληρη μέρα.

Φυσικά όλα αυτά είναι η άποψη μου βάση της τωρινής κατάστασης που περνάω. Δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή αλλά έτσι μόνο μπόρεσα εγώ να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση. Κάθε μια μας έχει άλλο πρόγραμμα και υποχρεώσεις.

Δεν έχω ακόμα παιδάκι,είμαι εργαζόμενη όμως στον ιδιωτικό τομέα και σε νιώθω,σε όλους συμβαίνει κάποιες φορές,προσωπικά πέρασα μια περίοδο που ήμουν στα όρια της υπερκόπωσης,ξυπνούσα και ήθελα να βάλω τα κλάματα ξέροντας οτι θα έχω ενα δωδεκάωρο δύσκολο,αυτό που με βοήθησε ήταν να οργανώσω κάποια πράγματα δηλαδή μαγείρευα ανα δύο μέρες,σταμάτησα να σιδερώνω τα περισσότερα ρούχα κ.τ.λ ωστε να έχω χρόνο για ξεκούραση,συνήθως δεν δείχνουν κατανόηση οι εργοδότες,προσπάθησε να "κρύβεις" τη κούραση σου ώστε να μη δίνεις δικαίωμα μιας και οι εποχές είναι δύσκολες και με το παραμικρό μπορεί να σε απολύσουν

Διαφημίσεις