Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια ... τί να πάρω???

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια ... έχω 2 θέματα !!! 1ον τί αντηλιακό μπορώ να πάρω ... με έχουν τρομάξει με όλα αυτά τα χημικά κτλ !!!!

και 2ον οι άσπρες τρίχες κάνουν πάρτυ στο μπροστινό μόνο μέρος του κεφαλιού .. έτσι για να φαίνονται !!! :shock::shock::shock: να τα βάψω ή θα κάνω κακό στο μωράκι μου ??? ααα σε λιγάκι μπαίνω στον 5ο και όλα είναι καλά :-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ... έχω 2 θέματα !!! 1ον τί αντηλιακό μπορώ να πάρω ... με έχουν τρομάξει με όλα αυτά τα χημικά κτλ !!!!

και 2ον οι άσπρες τρίχες κάνουν πάρτυ στο μπροστινό μόνο μέρος του κεφαλιού .. έτσι για να φαίνονται !!! :shock::shock::shock: να τα βάψω ή θα κάνω κακό στο μωράκι μου ??? ααα σε λιγάκι μπαίνω στον 5ο και όλα είναι καλά :-D:grin::-D

Καλησπερα....αντηλιακο να παρεις με πολυ μεγαλο δεικτη προστασιας πρωτον και δευτερον μην αγχωνεσαι....για τα χημικα....πλεον τα καλα αντηλιακα εχουν ολα τα πρωτοκολλα προστασιας....πληρουν τις προδιαγραφες συνολικα...

Τωρα οσο για τα μαλλια εγω ειχα πααααααααρα πολλα ασπρα και εξακολουθω να εχω....ΑΛΛΑ στην εγκυμοσυνη δεν τολμησα να τα βαψω.....γιατι η βαφη περιεχει ενα σωρο απαισια συστατικα που απο την μυρωδια τους και μονο ειναι να τα αποφευγεις....

Με το καλο το μωρακι σου!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

καλησπερα απο οτι ξερω δεν απαγορευεται να βαψεις τα μαλλια σου,αλλα δεν ξερω σε ποιους μηνες.καλυτερα να ρωτησεις τον γυναικολογο σου γιάυτο.....επισης υπαρχουν φυτικες φαβες στα φαρμακεια που μπορεις να δοκιμασεις...για τα αντηλιακα συμφωνω να παρεις με μεγαλο δεικτη,ενα προσωπο εχουμε ας το προσεχουμε...!!!με το καλο το μπεμπε σου!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

καλησπέρα

επειδή ασχολούμαι με θεραπίες προσώπου και σώματος και φτιάχνω λάδια για προσωπική χρήση, γενικά όλα αυτά τα αντιληλιακά με πολύ υψηλό δείκτη μόνο κακό κάνουν παρά καλό...

μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσικά προϊόντα και γιατί όχι να φτιάξεις κάτι μόνη σου.

Το λάδι καρύδας, το σησαμέλαιο, το καροτέλαιο είναι φυσικά αντιληακά και έχουν δείκτη προστασίας 7-10 κάποια.

γενικά δεν ξέρω αν μπορώ να σε παραπέμψω σε κάποιο site απο δω, αν επιτρέπεται, αν θέλεις στείλε μου προσωπικά να σου δώσω στοιχεία απο 2 κοπέλες που φτιάχνουν φυσικα καλυντικά.

εγώ τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ ένα μείγμα λαδιών που φτιάχνω μόνη μου.

Καλυτερα παντως αντιηλιακα απο εταιρειες που τις βρισκουμε στα φαρμακεια παρα απο εταιρειες καλυντικων.Εγω ειχα παρει μια αντιηλιακη κρεμα προσωπου πολυ γνωστης εταιρειας καλλυντικων και οταν εψαξα στο ιντερνετ τα συατατικα της ειδα οτι καποια απο αυτα ηταν βλαβερα

q3pIp3.png

7QYNp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!! για αντιηλιακό θα σου πρότεινα φυτικά ή της avenne. Να αναφέρω ότι ο δερματολόγος μου είχε πει ότι δεν έχει νόημα να αγοράζουμε 50άρια αντιηλιακά αλλά 30άρια γιατί έχουν την ίδια ακριβώς προστασία και ότι τα 40 και 50 βγαίνουν για να πουλάνε οι εταιρείες. Τώρα τι να σας πω...

Όσο για τη βαφή εμένα ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι τα χημικά δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στο έμβρυο, όμως η έντονη μυρωδιά είναι απαγορευτική. Υποθέτω πως αν βάλεις μια καλή φυτική δε θα έχεις πρόβλημα, ρώτα τη μαία ή τον γιατρό!

Οι άντρες της ζωής μου...

• 1 month later...

Λίγα λόγια για τα αντηλιακά προϊόντα και την επιδερμίδα μας!

Το δέρμα μας όταν έρχεται σε επαφή με τις ηλιακές ακτίνες δημιουργεί βιταμίνη A για να προστατευτεί. Τα αντηλιακά με μεγάλους δείκτες(πάνω από 20) δημιουργούν ένα φιλμ πάνω από την επιδερμίδα μας και αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι το δέρμα μας δεν παίρνει την εντολή ότι βρίσκεται κάτω από τον ήλιο, δεν δημιουργεί την βιταμίνη A για την αυτοπροστασία του και σε μία ώρα περίπου που το αντηλιακό αρχίζει να «σπάει», το δέρμα μας από το σκοτάδι βρίσκεται ξαφνικά στους 40ο της Ελλάδας απροστάτευτο. Να λοιπόν οι πανάδες, να οι αυξανόμενες δερματικές παθήσεις, να τα μελανώματα… Και το χειρότερο όλων είναι ότι μας προτείνουν να χρησιμοποιούμε αντηλιακά με δείκτες 50 ή 60 στα μωρά μας και στα παιδιά μας. Έτσι θα μεγαλώσουμε παιδιά με εξασθενημένο ανοσοποιητικό, επιρρεπή σε δερματικές και άλλες σοβαρές ασθένειες, τους τέλειους καταναλωτές φαρμάκων, μόνιμους πελάτες των φαρμακοβιομηχανιών!

Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος. Με πραγματικά φυτικά και ήπια αντιηλιακά(διαβάζουμε πάντα τα συστατικά) σε συνδυασμό με «αντιηλιακά φρούτα και λαχανικά» είμαστε απολύτως προστατευμένοι! Όλα τα «πορτοκαλί» καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά έχουν άφθονη βιταμίνη Α και Ε για την προστασία μας από την ηλιακή ακτινοβολία. Βάλτε στην καθημερινή διατροφή σας βερίκοκα, πεπόνια, κεράσια, καρότα, κόκκινες και πορτοκαλί πιπεριές και ο ήλιος θα είναι φίλος σας.

(το κείμενο έχει γράψει η μαρία σκαρλή)