Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΕΛΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ

Recommended Posts

Το αγοράκι μου 5 μηνών εχει διπλό αορτικό τόξο και σχηματίζει αγγειακό δακτύλιο.Αφού επικοινωνήσαμε με το Σαρρή μας είπε οτι εφυγε από μητέρα και καταλήξαμε στον Μητρόπουλο στο Ωνάσειο.Θα κατεβούμε Αθήνα κυριακή δευτέρα μαγνητική στο μητέρα και τρίτη χειρουργίο στο ωνασειο.Γνωρίζει καμμία το μητρόπουλο.Είναι καλός και προσιτός σαν ανθρπος γιατί απο το τηλ μου ακούστηκε λίγο απόλυτος.Στο μητέρα μαγνητική θα μας κάνει η κυρία Τζίφα η οποία μου ακουστηκε αρκετά καλη.Κάθε πληροφορια ευπρόσδεκτη.

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τους γιατρους αλλα επειδη ψαχναμε παιδοκαρδιολογους πριν καιρο μας ειχαν πει καποιοι γνωστοι οτι αν χρειαστει εγχειρηση να παμε στο ωνασειο εχουν καλη ομαδα σε αυτο το τομεα!

Ολα να σας πανε καλα και να αναρωσετε γρηγορα!!

YQzpp2.png

Το αγγελουδακι μας !!!!!!

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

Δεν ξερω τους γιατρους αλλα επειδη ψαχναμε παιδοκαρδιολογους πριν καιρο μας ειχαν πει καποιοι γνωστοι οτι αν χρειαστει εγχειρηση να παμε στο ωνασειο εχουν καλη ομαδα σε αυτο το τομεα!

Ολα να σας πανε καλα και να αναρωσετε γρηγορα!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας και εγώ εύχομαι όλα να πάνε καλά και να αναρρώσουμε γρήγορα.Φιλιά

Διαφημίσεις

την τριτη 23 απριλίου προγραμματίστηκε τελικά το χειρουργίο μας.Είμαι πολύ αισιόδοξη και πιστεύω οτι όλα θα είναι καλά.ΣΑς ευχαριστ΄για τις ευχές σας θα τα πούμε μετά απο καμμία εβδομάδα που θα έχουμε γυρίσει.

didoge φυσικα και ολα θα πανε καλα. Να εισαι δυνατη και να δωσεις ακομη περισσοτερη δυναμη στο παιδακι σου γιατι οσο μικρα και αν ειναι καταλαβαινουν τα παντα..

Πολλεσ ευχες και πολλα φιλακια στο μικρουλι σου!

Είσαι όλη μου η ΖΩΗ!!!

Έπεσα τυχαία στο θέμα σου και συνειδητοποίησα πως η επέμβασή σας έγινε σήμερα. Εύχομαι να πήγαν όλα καλά και να γυρίσετε γρήγορα στο σπίτι σας γεροί. Σιδερένιος ο μικρούλης σου!

Το αγοράκι μου 5 μηνών εχει διπλό αορτικό τόξο και σχηματίζει αγγειακό δακτύλιο.Αφού επικοινωνήσαμε με το Σαρρή μας είπε οτι εφυγε από μητέρα και καταλήξαμε στον Μητρόπουλο στο Ωνάσειο.Θα κατεβούμε Αθήνα κυριακή δευτέρα μαγνητική στο μητέρα και τρίτη χειρουργίο στο ωνασειο.Γνωρίζει καμμία το μητρόπουλο.Είναι καλός και προσιτός σαν ανθρπος γιατί απο το τηλ μου ακούστηκε λίγο απόλυτος.Στο μητέρα μαγνητική θα μας κάνει η κυρία Τζίφα η οποία μου ακουστηκε αρκετά καλη.Κάθε πληροφορια ευπρόσδεκτη.

Καλή επιτυχία και άμεση ανάρρωση! Είναι πολύ καλός. Όλα να σας πάνε καλά!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Καλή επιτυχία και άμεση ανάρρωση! Είναι πολύ καλός. Όλα να σας πάνε καλά!!!

κορίτσια καλησπέρα.Επιτέλους γυρίσαμε στο σπιτάκι μας γεροί και υγιείς.ΟΛα πήγαν τέλεια και ο μπέμπης είναι μια χαρά.Οσο για τον Μητρόπουλο δεν εχω λόγια.Τέλειος γιατρός πολύ καλός ανθρωπος και δεν μας πήρε καθόλου χρήματα.Μας είπε οτι το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη και αίμα.Οσο για το σαρρή ακουσαμε οτι τα παίρνει χονντρά.Ευτυχώς κάθε εμπόδιο γαι καλό και χειρουργηθήκαμε απο τον Μητρόπουλο.Ευχομαι καλό πασχα και καλή ανάσταση σε όλους και σε όλα τα παιδάκια που νοσηλεύονται στο ωνάσειο να γίνουν γρήγορα καλά και να επιστέψουν υγιή στα σπίτια τους.Σας ευχαριστώ και όλες εσάς για το ενδιαφέρον σας.Φιλάκια πολλά.

Καλή Ανάσταση! Υπέροχα τα νέα σας, εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία για όλη την υπόλοιπη ζωή σας! Είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση να βγαίνεις από το Ωνάσειο αλλά και μεγάλη θλίψη για τα υπόλοιπα παιδάκια που βρίσκονται ακόμη εκεί και για τους γονείς τους που λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε έτσι και μπούμε. Εύχομαι ότι καλύτερο και να μην περνάτε ούτε από έξω! Εγώ πάντως που είμαι από Θεσσαλονίκη, είναι να πάω Αθήνα και με πιάνει κόμπος!!!

κορίτσια καλησπέρα.Επιτέλους γυρίσαμε στο σπιτάκι μας γεροί και υγιείς.ΟΛα πήγαν τέλεια και ο μπέμπης είναι μια χαρά.Οσο για τον Μητρόπουλο δεν εχω λόγια.Τέλειος γιατρός πολύ καλός ανθρωπος και δεν μας πήρε καθόλου χρήματα.Μας είπε οτι το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη και αίμα.Οσο για το σαρρή ακουσαμε οτι τα παίρνει χονντρά.Ευτυχώς κάθε εμπόδιο γαι καλό και χειρουργηθήκαμε απο τον Μητρόπουλο.Ευχομαι καλό πασχα και καλή ανάσταση σε όλους και σε όλα τα παιδάκια που νοσηλεύονται στο ωνάσειο να γίνουν γρήγορα καλά και να επιστέψουν υγιή στα σπίτια τους.Σας ευχαριστώ και όλες εσάς για το ενδιαφέρον σας.Φιλάκια πολλά.

Να ειστε παντα καλα, γεροι και δυνατοι!!!!!!!!

Καλη ανασταση σε ολους μας!!!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Καλή Ανάσταση! Υπέροχα τα νέα σας, εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία για όλη την υπόλοιπη ζωή σας! Είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση να βγαίνεις από το Ωνάσειο αλλά και μεγάλη θλίψη για τα υπόλοιπα παιδάκια που βρίσκονται ακόμη εκεί και για τους γονείς τους που λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε έτσι και μπούμε. Εύχομαι ότι καλύτερο και να μην περνάτε ούτε από έξω! Εγώ πάντως που είμαι από Θεσσαλονίκη, είναι να πάω Αθήνα και με πιάνει κόμπος!!!

ολα θα πανε καλα και για εσας και ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που μπαινετε στο ωνασειο.Νομιζω ειμαστε απο τις τυχερες που ξεραμε τι εχουν τα μωρακια μας και ολα μπηκαν ευτυχως γρηγορα σε μια ροη για να γιατρευτουν.Οι περισσοτεροι γονεις που γνωρισα στο ωνασειο δεν ειχαν ιδεα προγεννητικα για το προβλημα των παιδιων τους και τους ηρθε πολυ ξαφνικο.Οποτε ισως μεσα στην ατυχια μας ειμαστε απο τους τυχερους.Να φανταστεις η Κυρια Τζιφα παιδοκαρδιολογος στο μητερα που πηγαμε για μαγνητικη με ειπε να δωσω συγχαρητηρια στο υπερηχογραφιστη που το ειδε το αορτικο τοξο.Ευτυχως πηγα για β επιπεδου στο σωτηριαδη.Τελειος ανθρωπος και πολυ πολυ προσεχτικος..Κανατε χειρουργιο με τον Μητροπουλο η καθετηριασμο με τον Ραμμο.Ευχομαι τα καλυτερα και να ειστε παντα γεροι και να μην ξαναχρειαστιε να μπειτε στο ωνασειο.