Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επιθετικη συμπεριφορα σε αλλα παιδακια!

Recommended Posts

μια φιλη μου εχει ενα αγορακι 5 ετων,πριν απο 1 χρονο το υιοθετησε :) δεν εχει κομπιουτερ και λεγοντας μου το προβλημα ηθελα να βοηθησω και γι αυτο της ειπα οτι θα σας το πω μηπως εχετε καποια ιδεα.το αγορακι ειναι επιθετικο στα αλλα παιδακια,οταν δει οτι δεν γινεται αυτο που θελει τα χτυπαει,και στον παιδικο σταθμο το ιδιο γινεται,η κοπελα ειναι σε δυσκολη θεση,του εχει μιλησει με το καλο, με το κακο,αλλα τιποτα δεν γινεται.

εχετε να προτινεται καποιον τροπο για να σταματησει αυτο??ευχαριστω.

• Like 1

Διαφημίσεις

Η υιοθεσία είναι πάααρα πολύ περίπλοκη, ειδικά και όταν είναι ήδη 4 όταν το υιοθέτησε!

είναι ανάγκη, να κάνει η ίδια συμβουλευτική, είναι επιτακτικό αυτό, έτσι ώστε να εξοπλιστεί με όλες τις απαραίτητες γνώσεις!!!!!

θα σου στείλω με πμ το τηλ της παιδοψυχολόγου που ξέρω ότι έχει χειριστεί υιοθεσία κτλ. !

αλλιώς να πάρει τηλ, στο σύνδεσμο για πιο αναλυτικά!!!!

η αντιμετώπιση δεν είναι διαφορετική απο ότι σε άλλα παιδιά όμως συνδέεται και με άλλες ανάγκες για τις οποίες οπωσδήποτε θα πρέπει να την συμβουλεύσει εμπειρος ειδικός !!

λογικά όμως δεν θα της το έχουν πεί εκεί που υιοθέτησε? απο ότι ξέρω είναι και υποχρεωτικό αλλα δεν είμαι σίγουρη για αυτό...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.