Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συμπτωματα 28 εβδομαδες

Recommended Posts

Κορίτσια σας χαιρετώ

Είμαι στην 28η εβδομάδα και μετά από τρεις αποβολες που είχα τρελαίνομαι για τα πάντα! Ενώ κάνω συχνά υπέρηχο και όλα δείχνουν καλά η κοιλιά μου είναι πολύ μικρή φαίνομαι 5 μηνών ή λιγότερο. Τελευταία έχω συχνές κενώσεις και κάποτε διάρροια. Η κοιλιά δε φαίνεται να μεγαλώνει και καθόλου συχνοουρία όπως όλες!!! Κάποια που είχε κάτι παρομοιό;

Διαφημίσεις

καλή σου μέρα!

Σου εύχομαι να έχεις μία τελειόμηνη, ανέφελη εγκυμοσύνη και να φύγει το ερωτηματικό από το nickname σου!

Για τις συχνές κενώσεις και τη διάρροια είχα και εγώ και ευθυνόταν το μαγνήσιο που έπαιρνα, μήπως παίρνεις και εσύ?

Συχνοουρία δεν είχα καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη.

Η κοιλιά σου μπορεί να είναι μικρούλα αλλά αφού υπερηχογραφικά είσαι εντάξει μην ανησυχείς!

Τέλος θα σου πω το κλασικό που λένε όλοι αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινο, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Φιλιά πολλά και με το καλό!

Κορίτσια σας χαιρετώ

Είμαι στην 28η εβδομάδα και μετά από τρεις αποβολες που είχα τρελαίνομαι για τα πάντα! Ενώ κάνω συχνά υπέρηχο και όλα δείχνουν καλά η κοιλιά μου είναι πολύ μικρή φαίνομαι 5 μηνών ή λιγότερο. Τελευταία έχω συχνές κενώσεις και κάποτε διάρροια. Η κοιλιά δε φαίνεται να μεγαλώνει και καθόλου συχνοουρία όπως όλες!!! Κάποια που είχε κάτι παρομοιό;[/QUOT##

Είναι λογικό να έχεις τις ανησυχίες σου, ειδικά αφού έχεις περάσει 3 αποβολές. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό που σου λέει η lucky mom, αν δηλ. οι υπέρηχοι δείχνουν πως όλα καλά, τότε προσπάθησε όσο μπορείς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και να μη σου γίνει η ανησυχία τρόπος ζωής. Όσο για συχνοουρίες εγώ είμαι 31η εβδομάδα και δεν έχω καθόλου ως τώρα, ευτυχώς. Επίσης καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχα καθόλου δυσκοιλιότητα, αλλά άρκετές φορές είχα διάρροια, που όμως δεν κρατούσε πολύ. Και όντως παίρνω μαγνήσιο, ίσως λοιπόν οφείλεται εκεί. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Κορίτσια ευχαριστώ!

Όντως παίρνω και μαγνήσιο απλά είναι όλο αυτό το άγχος και με κάνει να ανησυχώ και ξέρω πολλές φορές ότι είναι και χωρίς λόγο.

Εύχομαι τα καλύτερα και σ' εσάς!

Εγώ πάλι, εδώ και 2 μέρες έχω πονάκια χαμηλά στην κοιλιά,σαν πόνους περιόδου. Νιώθω και ενόχληση στα ράμματα(έκανα καισαρική τομή πριν 3 χρόνια) και αύριο θα μπω στην 29 βδομάδα.Έχει και άλλη κοπέλα τα ίδια συμπτώματα;:confused:

dogdogsrd20100306_2_My+boy+is.png

fc7b832273.png

Διαφημίσεις

Έχω κι εγω πονάκια και ακόμη και πίσω στην πλάτη. Μήπως η μήτρα που μεγαλώνει; Σήμερα έχω ραντεβου και θα ρωτήσω.

Ρώτησα χθες το γιατρό μου που τον επισκέφθηκα και μου είπε πως είναι συσπάσεις της μήτρας. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό!

dogdogsrd20100306_2_My+boy+is.png

fc7b832273.png

• 7 years later...

Καλησπέρα σας, είμαι καινούρια στο forum και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Θα ήθελα να ρωτήσω...βρίσκομαι στην 27η εβδομάδα εγκυμοσύνης και εδώ και δυο μέρες ξαφνικά χωρίς καμία ενόχληση ή κάτι διαφορετικό που να έχω φάει μου παρουσιάστηκε διάρροια...το μόνο που άλλαξα ήταν ότι αύξησα τη δόση του σιδήρου και του μαγνησίου... σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ...

• 6 months later...

29 εβδομαδα κ έχω κ γω που κ που διαρροιες κ συσπάσεις... Σήμερα ξεκίνησε κ μια ενόχληση στους προσαγωγούς να το πω... Στο ηβικο οστό να το πω.... Δε όλη τη κάτω περιοχή θα το πω... Σαν πίεση, σαν μπούκωμα... Έστειλα μήνυμα του γιατρού μου, περιμένω απάντηση.... 

Διάβασα ότι είναι φυσιολογικο για τρίτο τρίμηνο αλλά φοβάμαι μην είναι ένδειξη προωρου τοκετου.... 

5 ώρες πρίν, martha85 είπε:

29 εβδομαδα κ έχω κ γω που κ που διαρροιες κ συσπάσεις... Σήμερα ξεκίνησε κ μια ενόχληση στους προσαγωγούς να το πω... Στο ηβικο οστό να το πω.... Δε όλη τη κάτω περιοχή θα το πω... Σαν πίεση, σαν μπούκωμα... Έστειλα μήνυμα του γιατρού μου, περιμένω απάντηση.... 

Διάβασα ότι είναι φυσιολογικο για τρίτο τρίμηνο αλλά φοβάμαι μην είναι ένδειξη προωρου τοκετου.... 

Ελπίζω όλα να είναι καλά για ᾽σενα και το μωράκι σου γλυκιά μου. Γενικά στην εγκυμοσύνη όταν κάτι μας ανησυχεί, να μην φοβόμαστε να ενοχλήσουμε τον/την γιατρό μας. Το λέω με αφορμή το post σου. Οι μαιευτήρες ξέρουν ότι πρέπει να είναι πάντα "απίκο" για κάθε εγκυούλα που παρακολουθούν. Στείλε μας αν θες πως είσαι. Όλα να πάνε τέλεια!

• Thanks 1

Διαφημίσεις

Είμαι μια χαρά σε ευχαριστώ ...

Δεν φοβάμαι καθόλου να τον ενοχλήσω αντίθετα έχουμε υπέροχη σχέση κ είναι παρων κάθε στιγμή.... Συνεχίζω που κ που να νιώθω πίεση στη πυελο κ μου είπε κ εκεινος ότι είναι φυσιολογικο γτ το σώμα ετοιμάζεται κ να ξεκουράζομαι... Όσο για τις συσπάσεις, όσο είναι ανώδυνες δεν μας ανησυχούν, προπόνηση είναι... 

Επειδή είναι το δεύτερο παιδάκι μου κ το πρώτο γεννήθηκε 37+3 μου χει καρφωθεί ότι θα γεννήσω νωρίς, χωρίς να έχω καμία ένδειξη μέχρι τώρα....τα άγχη της εγκύου ελπίζω... 

10 ώρες πρίν, martha85 είπε:

Είμαι μια χαρά σε ευχαριστώ ...

Δεν φοβάμαι καθόλου να τον ενοχλήσω αντίθετα έχουμε υπέροχη σχέση κ είναι παρων κάθε στιγμή.... Συνεχίζω που κ που να νιώθω πίεση στη πυελο κ μου είπε κ εκεινος ότι είναι φυσιολογικο γτ το σώμα ετοιμάζεται κ να ξεκουράζομαι... Όσο για τις συσπάσεις, όσο είναι ανώδυνες δεν μας ανησυχούν, προπόνηση είναι... 

Επειδή είναι το δεύτερο παιδάκι μου κ το πρώτο γεννήθηκε 37+3 μου χει καρφωθεί ότι θα γεννήσω νωρίς, χωρίς να έχω καμία ένδειξη μέχρι τώρα....τα άγχη της εγκύου ελπίζω... 

Δεν είναι απαραίτητο να γεννήσεις πιο νωρίς. Αυτά τα συμπτώματα είχα κι εγώ όταν ήμουν έγκυος ( μικροσυσπασεις, που κ που διάρροια) με το που μπήκα τρίτο τρίμηνο. Όταν έκλεισα δε τον όγδοο μήνα κ μπήκα στο ένατο η πίεση στην πύελο ήταν τόσο έντονη και ένιωθα το μωρό πολύ χαμηλά. Έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο τη γιατρό μου νομίζοντας ότι γεννάω όπου να ναι. Τελικά έκλεισα και τον ένατο μήνα, πήρα μέρες από τον δέκατο, μπήκα με πρόκληση και αφού πήρα τρεις φορές φάρμακο για πρόκληση κι έμεινα στις μικροσυσπασεις με καθόλου διαστολή για 18 ώρες, έκανα καισαρική... Εγώ το ζήτησα γιατί είχαν σπάσει τα νεύρα μου, η γιατρός μου είπε αν θέλω να περιμένουμε. Στα λέω αυτά για να καθησυχαστεις κάπως ,μην κάνεις σενάρια, το ότι γεννησες νωρίς το πρώτο παιδάκι σου δε σημαίνει κάτι, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Ξέρω κοπέλα που γέννησε το πρώτο 35η εβδομάδα και το δεύτερο 39η. Τελείως διαφορετικές εγκυμοσύνες, ίδιο άτομο. Τελικά, όσο αφορά εμένα, ειδικά το συναίσθημα της πίεσης στην πύελο το είχα λόγω του βάρους του μωρού. Μήπως είναι μεγαλουτσικο κ το δικό σου; Καλά κάνεις , να ζαλίζεις τον γιατρό σου, γιατί ότι και να γίνεται δε μπορούμε να αξιολογήσουμε όπως μπορεί ένας γιατρός τα συμπτώματα που έχουμε.

Σου εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου!!!

Just now, Annitamik είπε:

Δεν είναι απαραίτητο να γεννήσεις πιο νωρίς. Αυτά τα συμπτώματα είχα κι εγώ όταν ήμουν έγκυος ( μικροσυσπασεις, που κ που διάρροια) με το που μπήκα τρίτο τρίμηνο. Όταν έκλεισα δε τον όγδοο μήνα κ μπήκα στο ένατο η πίεση στην πύελο ήταν τόσο έντονη και ένιωθα το μωρό πολύ χαμηλά. Έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο τη γιατρό μου νομίζοντας ότι γεννάω όπου να ναι. Τελικά έκλεισα και τον ένατο μήνα, πήρα μέρες από τον δέκατο, μπήκα με πρόκληση και αφού πήρα τρεις φορές φάρμακο για πρόκληση κι έμεινα στις μικροσυσπασεις με καθόλου διαστολή για 18 ώρες, έκανα καισαρική... Εγώ το ζήτησα γιατί είχαν σπάσει τα νεύρα μου, η γιατρός μου είπε αν θέλω να περιμένουμε. Στα λέω αυτά για να καθησυχαστεις κάπως ,μην κάνεις σενάρια, το ότι γεννησες νωρίς το πρώτο παιδάκι σου δε σημαίνει κάτι, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Ξέρω κοπέλα που γέννησε το πρώτο 35η εβδομάδα και το δεύτερο 39η. Τελείως διαφορετικές εγκυμοσύνες, ίδιο άτομο. Τελικά, όσο αφορά εμένα, ειδικά το συναίσθημα της πίεσης στην πύελο το είχα λόγω του βάρους του μωρού. Μήπως είναι μεγαλουτσικο κ το δικό σου; Καλά κάνεις , να ζαλίζεις τον γιατρό σου, γιατί ότι και να γίνεται δε μπορούμε να αξιολογήσουμε όπως μπορεί ένας γιατρός τα συμπτώματα που έχουμε.

Σου εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου!!!

Την Πέμπτη θα πάω, μέχρι τώρα το μέγεθος του ήταν καλό... Ούτε γατάκι ούτε γιγαντακι.... Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!! 

• Like 1