Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι η Αννα και ειμαι νεο μελος στο φορουμ! Χρειαζομαι την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας!

Προσπαθουμε να κανουμε παιδακι 3 χρονια χωρις αποτελεσμα οποιες εξετασεις εχουμε κανει μεχρι τωρα ειναι καλες.. Εχω κανει 2 σπερματεγχυσεις απο τη δευτερη περιμενω να κανω χοριακη το αλλο σαββατο αλλα θα ειναι σιγουρα αρνητικη.. Το θεμα ειναι οτι και στις δυο παιδευτηκα πολυ και πονεσα! Ο πρωτος γιατρος μου ειπε οτι εχω σκληρο τραχηλο και ο δευτερος οτι ειναι στενος και θα χρειαστει διανοιξη τραχηλου!! Γινεται με ολικη αναισθησια! Ξερει καποια κοπελα τι ειναι αυτο πως γινεται και κυριως αν εμποδιζει να μεινω εγκυος?

Ειμαι πολυ αγχωμενη μπερδεμενη και χαλια ψυχολογικα

Διαφημίσεις

μεσα σε μια ωρα και ειδικα το μεσημερι ειναι λιγο δυσκολο να παρεις απαντήσεις, οι περισσοτεροι χρηστες μπαινουν στο φορουμ πρωινες ωρες

μπορεις όμως να κανεις μια αναζητηση στα θεματα του φορουμ, πχ στα γρηγορα βρηκα δυο σχετικά θεματα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53451&highlight=%E4%E9%E1%ED%EF%E9%EE%E7+%F4%F1%E1%F7%E7%EB%EF%F5

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29838&highlight=%E4%E9%E1%ED%EF%E9%EE%E7+%F4%F1%E1%F7%E7%EB%EF%F5

κάνε και μια αναζητηση στο νετ, θα βρεις πληροφορίες.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

μεσα σε μια ωρα και ειδικα το μεσημερι ειναι λιγο δυσκολο να παρεις απαντήσεις, οι περισσοτεροι χρηστες μπαινουν στο φορουμ πρωινες ωρες

μπορεις όμως να κανεις μια αναζητηση στα θεματα του φορουμ, πχ στα γρηγορα βρηκα δυο σχετικά θεματα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53451&highlight=%E4%E9%E1%ED%EF%E9%EE%E7+%F4%F1%E1%F7%E7%EB%EF%F5

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29838&highlight=%E4%E9%E1%ED%EF%E9%EE%E7+%F4%F1%E1%F7%E7%EB%EF%F5

κάνε και μια αναζητηση στο νετ, θα βρεις πληροφορίες.

Ναι εχεις δικιο και σε ευχαριστω πολυ και για την απαντηση και για τον χρονο σου.. Εψαξα και εγω και διαβασα και τα θεματακια που μου ειπες και αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν εχει μονιμα αποτελεσματα..

Εχω εγώ στένωση τραχήλου...εκανα υστεροσκόπηση...καναμε διάνοιξη αλλα ξαναέκλεισε...:(

Ισως αποτελει προβλημα σε φυσιολογικη σύλληψη γιατι δεν αφήνει όλο το σπέρμα να μπει μέσα..αλλα απο την αλλη ποτε δεν ξέρεις ;)

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

Εχω εγώ στένωση τραχήλου...εκανα υστεροσκόπηση...καναμε διάνοιξη αλλα ξαναέκλεισε...:(

Ισως αποτελει προβλημα σε φυσιολογικη σύλληψη γιατι δεν αφήνει όλο το σπέρμα να μπει μέσα..αλλα απο την αλλη ποτε δεν ξέρεις ;)

Πώς καταλάβατε τη στένωση?

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Πώς καταλάβατε τη στένωση?

Μου το ειπε η γυναικολόγος μου σε μια απλή εξέταση παπ που έκανα και μου ειπε οτι οταν θελησουμε παιδί ισως χρειαστει διάνοιξη...δεν έδωσα σημασία :cool:

Μετα από 6μήνες που αποφασίσαμε για παιδί λογω αλλων προβλημάτων καταλήξαμε σε εξωσωματικη.

Στην 1η εξωσωματική ενω ειπα του εξωσωματικου οτι εχω στενωση δε μου εδωσε καμία σημασια και στην εμβρυομεταφορα δεν εμπαινε το καθετηρακι για να βάλουμε τα έμβρυα :(...με σατάτεψε...

Μετα από 2 μήνες έκανα με την γυναικολόγο μου μου υστεροσκόπηση, καθαρισαμε συμφύσεις ...καναμε διανοιξη...

Όταν όμως μετα απο 6 μήνες εκανα τη 2η εξωσωματικη με τον ιδιο εξωσωματικο :shock::shock: μπήκε το καθετηράκι μεν αλλα με δυσκολία..

Πριν 1 μήνα εκανα τη 3η μου εξωσωματικη με αλλη εξωσωματικο, ηταν στενο το περασμα τοτ τραχήλου :cool: αλλα αυτη ειναι πολύ καλή και δε με πόνεσε καθόλου. Εκανε την εμβρυομεταφορα

Δεν ξέρω γιατι εχω στενωση...δεν εχω κανει ποτε επεμβαση/έκτρωση....μαλλον κατασκευαστικο και ισως το επιδείνωσε κανενα μικρόβιο....

"Η στένωση του τραχήλου μπορεί να υπάρχει εκ γενετής ή μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, όπως λοιμώξεις, καρκίνος, ακτινοβολία, ατροφία (λέπτυνση της επένδυσης του τραχήλου εξαιτίας της έλλειψης οιστρογόνων), ή χειρουργικές διαδικασίες."

Μάλλον δεν υπάρχει μόνιμη λύση...:( Το κακο ειναι οτι λιγοστευουν ετσι οι ελπίδες για φυσιολογική σύλληψη αφου το περισσοτερο σπέρμα μενει απο έξω..:(

Εσενα τι σου ειπαν απο τι ειναι????????

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

βρε κοριτσια τελικα εγω μιλησα χτες με το γιατρο για το ποτε θα κανουμε την διανοιξη και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να την κανουμε γιατι μολις αλλαξαμε καθετηρα (για την σπρματ/ση) και βαλαμε πιο λεπτο περασε ευκολα.. και οτι μαλλον ζοριστηκα γιατι ειχα αδεια κυστη :confused: :confused:

Τι να πω μπερδευτηκα περισσοτερο τωρα.. Θελει να μην εχεις κανει πιπι πριν την σπερματ/ση? και γιατι δεν μου το ειχαν πει τοτε??