Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα σε ολο το forum!!

αν σε μενα φροντισαν να μου την χαλασουν δυο κυριες κ απο κει που ημουν μια χαρα με επιασε το στομαχι απο τα νευρα μου που καιρο ειχε να με πονεσει ετσι(εχω κ προβλημα ελκους).

λοιπον ξυπνησαμε το πρωι με τον αντρα μου να παμε να κανουμε τα ψωνια μας για να προλαβουμε 2 η ωρα να ειναι στην δουλεια.

συνηθως ψωνιζουμε απο ενα συγκεκριμενο σουπερ μαρκετ πολυ μεγαλης κ γνωστης αλυσιδας γιατι εχουμε καρτα κ εχουν καποια δικα τους προιοντα που τα προτιμαμε.να σημειωσω οτι τον τελευταιο καιρο ουτε σακουλες κανονικες δεν εχει μονο εκεινες που δινουν στα μαναβικα κ χωρανε δυο ντοματες αλλα κ παλι μικρο το κακο.

φτανουμε στο ταμειο (το ενα απο τα δυο που λειτουργουσε παρολο που ειχε πολυ κοσμο που περιμενε να εξυπηρετηθει) κ περιμενουμε την σειρα μας.η κυρια στο ταμειο μονο την ωρα που καθομασταν εκει εκανε λαθακι με μια πληρωμη(παραλιγο να μπει μεσα 30 ευρω) αλλα ο κυριος την διορθωσε κ ολα καλα κ η αλλη που το επαιζε υπευθυνη διαπληκτιστηκε με εναν αντιπροσωπο εταιριας ο οποιος εφυγε φανερα εκνευρισμενος,ενας παππους παραπονιοταν για την ελλειψη κ αλλου προσωπικου στα ταμεια κ η αλλη ταμειας φωναζε κατι σε μια κοπελα.

ερχετε η σειρα μας δινουμε την καρτα μας περναει τα ψωνια μας βγαζει δυο σακουλες :!: ζητησαμε τρεις φορες κ αλλες βγαζει τον λογαριασμο 71,80 κ της δινω τα 2 τελευταια 50ευρα που ειχα στο πορτοφολι μου βρισκω κ ενα 2ευρω την ρωταω αν την βολευει ,το παιρνει κ μου δινει την αποδειξη κ ρεστα 10 ευρω κ 20 λεπτα!τα κοιταω κ μου φαινονται λιγα(δεν ειμαι καθολου καλη με τις πραξεις!!) τα δειχνω στον αντρα μου επιτοπου κ τις λεμε οτι εκανε λαθος.μας λεει οτι της δωσαμε 80 ευρω της λεμε οτι της δωσαμε 2 πενηνταρικα κ λεει οτι δεν μπορει να ανοιξει το ταμειο(κατανοητο απολυτως) κ να περιμενουμε να τελειωσει με τα 5 ατομα που περιμεναν να κλεισει ταμειο να δει τι γινετε :evil::evil: της λεω με πολυ ομορφο τροπο να βιαστει γιατι ο αντρας μου πρεπει να παει στην δουλεια.κ αρχιζει αυτη να ανεβαζει τον τονο της φωνης της οτι θα περιμενουμε αν θελουμε κ οτι δεν μπορει αλλο κ πηγαινει πανω κατω σαν υστερικη ερχεται κ η υπευθυνη(η αλλιως πιο γλωσσου) κ μας λεει: πως κανετε ετσι??εσεις δεν ειχατε ποτε κακη μερα?:shock::shock: .να πω οτι καναμε κατι λαθος η φωναξαμε η κατι τετοιο να πω ναι εχει δικιο.λεει αγριεμενη στους αλλους να πανε σε αλλο ταμειο κ αρχιζει κ μετραει τα λεφτα της.τονιζω οτι καθομαι υπομονετικα κ περιμενω, ο αντρας μου πηγε να βαλει τα ψωνια στο αυτοκινητο.εντωμεταξυ η υπευθυνη παλι βρηκε με καποιον να διαπληκτιστει πιο ηπια ομως αυτη τη φορα.μετραει μετραει περναει ενα τεταρτο γραφει κατι το δινει στην αλλη να της κανει την προσθεση , την κανει κ γυριζει κ λεει τι διαφορα ειχατε λεει η αλλη 20 ευρω κ λεει να μας το δωσει.εντωμεταξυ ερχεται κ ενας σεκιουριτας :shock: που παρακολουθει μηπως ειμαι τρομοκρατης η κλεφτης κ ηρθα να τους φαω το 20ευρω!!

το παιρνω κ τους λεω οτι ναι μεν δεν ξερουν αν κανουν την δουλεια τους αλλα ειναι κ πολυ αγενης κ οτι μπορουσαν απο την αρχη να το πουνε με ωραιο τροπο κ μην χρειαζοταν να γινει ολο αυτο...κ γυριζει η κυρια κ λεει :εμεις ημασταν μια χαρα εσεις ειστε επιθετικη το κανετε θεμα κ οτι της εχει ξανατυχει τετοιο σκηνικο κ ξερει!! :evil::evil: ε τοτε δεν αντεξα κ ηρθα κ εσκασα της λεω με πολυ εντονο τονο αυτη τη φορα οτι εκανα υπομονη αλλα η σταση του ειναι απαραδεκτη.τους λεω: καμερες δεν εχετε να δειτε τι κανει ο καθενας?εχετε αδικο κ ζητησετε συγνωμη φερεστε κ ετσι απο πανω?αγνοησαν την ερωτηση μου για τις καμερες ελεγαν κ παλι τα δικα τους κ εγω μεσα στα νευρα αποφασισα να φυγω γιατι με τετοιους ανθρωπους ακρη δεν θα εβγαζα.

συγνωμη που μακρυγορω αλλα το παραπονο μου ειναι οτι εχει χαθει εντελως ο σεβασμος , η υπομονη κ η καλη πιστη.δεν ανεχομαι να με κατηγορει κανενας οτι θελω να "κλεψω" ενα 20ευρω κ να μου συμπεριφερονται σαν να ειμαι ενας κοινος εγκληματιας σε ενα σουπερ μαρκετ που πηγανω κ δινω καθε μηνα το 1/3 σχεδον του μισθου μου.δεν ξερω τι προβλημα μπορει να εχει στην προσωπικη της ζωη αλλα οχι κ οτι στους αλλους ειναι ολα μελι γαλα κ πρεπει να ανεχομαστε τα ξεσπασματα του καθενος. ολοι μας λιγο πολυ εχουμε τα προβληματα μας ,ολοι εχουμε καποια προβληματακαι στις δουλειες μας αλλα αυτο δεν νομιζω να δικαιολογει τοση αγενεια.

εχω στεναχωρηθει παρα πολυ για αυτο κ ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

Διαφημίσεις

Παράπονα στον διευθυντή κατευθείαν, έτσι έπρεπε να κάνεις. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου και συμφωνώ με όλα αυτά που λες.

Kristy 25 καλή σου μέρα...

Έχεις δίκαιο, τελευταία σαν να έχουν αγριέψει όλοι.. κι εγώ στη δουλειά μου συναντώ διαρκώς εκνευρισμένους ανθρώπους και προσπαθώ να κάνω υπομονή και να είμαι ευγενική για να μην έχουμε επεισόδια...

Απο εδω και περα θα "σφαζομαστε" για 20 λεπτα,οχι 20 ευρω!!!

Απαραδεκτη η συμπεριφορα τους!!!!!!

Εγω καποιο φεγγαρι εκανα λαθος και εδωσα 400 ευρω παραπανω σε μια κοπελα (δουλευα ταχυδρομος και επερνε αναδρομικα πολυτεκνιας) και η κοπελα (που εφευγε για Ρουμανια την αλλη μερα) δεν ειπε τιποτα.Επεστρεψα στο ταχυδρομειο και οταν εκλεινα ταμειο,ειδα οτι μου λειπουν 400 ευρω,τα οποια αν δεν εβρησκα θα τα πληρωνα απο την τσεπη μου.Ευτηχως ειχα μονο μια επιταγη εκεινη την ημερα και ηξερα που ειχε γινει το λαθος.Πηγα αρον αρον με ταξι σπιτι της,η κοπελα μου τα επεστρεψε (θα μπορουσε καλλιστα να αρνηθει),αλλα ρε παιδια,την αλλη μερα θα εφυγε,γιατι να μην μου το πει εκεινη την ωρα που ειδε το λαθος?Ισως να μην το αντιληφθηκε και εκεινη θα μου πειτε,αλλα ολο το πρωινο δεν ειχε καταλαβει οτι πηρε 400 ευρω πιο πανω?

Παραπονο το εχω!

Διαφημίσεις

εγώ πάλι θα σταθώ στο γεγονός (καθένας με τον πόνο του!) ότι υπάρχουν άνθρωποι επιεικώς αχάριστοι που δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχουν και δεν την κάνουν σωστά όπως θα έπρεπε ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι με πρόβλημα επιβίωσης που παρακαλάνε για μία δουλειά. αν πάλι η εν λόγω κυρία έχει πρόβλημα με τον εργοδότη και τις συνθήκες εργασίας της δεν με αφορά σαν πελάτη να εισπράττω τέτοια συμπεριφορά. σίγουρα αναφορά στον διευθυντή της!

εγω καποτε πηγα κι εκανα αναληψη 3000 ευρω.στο βιβλιαριο περασαν αντι για αναληψη καταθεση κι ετσι βρεθηκα με 6000 παραπανω στο λογαριασμο και 3000 στο χερι.εγω εν τω μεταξυ δεν κοιταξα το βιβλιαριο.μετα απο 1 ωρα με πηραν τηλεφωνο για να περασω απο εκει να διορθωσουμε ενα λαθος!!δεν ειπαν ποιο λαθος ομως!!εγω πηγα γιατι περα απο το οτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος θα εβαζε η ταμιας τα λεφτα απο την τσεπη της.και αναρωτιεμαι....αν αντι για να μου χαρισουν 6000 ευρω μου τα κρατουσαν θα με επερναν για να διορθωσουμε το λαθος??????μπα....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

και εγω θα ελεγα οτι απο τη στιγμη που ηταν αναγωγες επρεπε να πας απευθειας στον διευθυντη και να μην μιλησεις καν στη γλωσσου!

ακομα οσο το σκεφτομαι νευριαζω κ πιο πολυ με τον εαυτο μου που εκνευριστηκα τοσο αντι να καλεσω αμεσως τον διευθυντη οπως μου ειπατε!

triantafillenia ακριβως αυτο ηθελα να επισημανω κ εγω με το ποστ μου οτι αν ο καθενας μας που εχει προβλημα με τον εργοδοτη ,με την δουλεια του,με τα προσωπικα του ξεσπουσε ετσι δεν θα μπορουμε να μιλαμε μεταξυ μας σε λιγο...

σκιουρε εμενα να δεις πως δεν μου αρεσουν τα επεισοδια για αυτο κ εκανα υπομονη αλλα μου ηταν αδυνατο να μην επισημανω στις κυριες για την αγενεια τους!

cooker τυχερη σταθηκες!

xristinio ρητορικη ερωτηση! θα προσπαθουσες κ εσυ να αποδειξεις μετα οτι δεν εισαι ελεφαντας! για 20 ευρω που ηθελα να τους ''κλεψω'' εγινε τετοιο θεμα σκεψου τι θα γινοταν για 3000!!!

εγώ πάλι θα σταθώ στο γεγονός (καθένας με τον πόνο του!) ότι υπάρχουν άνθρωποι επιεικώς αχάριστοι που δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχουν και δεν την κάνουν σωστά όπως θα έπρεπε ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι με πρόβλημα επιβίωσης που παρακαλάνε για μία δουλειά. αν πάλι η εν λόγω κυρία έχει πρόβλημα με τον εργοδότη και τις συνθήκες εργασίας της δεν με αφορά σαν πελάτη να εισπράττω τέτοια συμπεριφορά. σίγουρα αναφορά στον διευθυντή της!

συμφωνώ απόλυτα πολύ σωστη τοποθέτηση!Η αχαριστία είναι οτι χειρότερο ειδικά σήμερα που είναι δυσεύρευτες οι δουλειές

Διαφημίσεις

Mε κάλυψες απόλυτα.

εγω καποτε πηγα κι εκανα αναληψη 3000 ευρω.στο βιβλιαριο περασαν αντι για αναληψη καταθεση κι ετσι βρεθηκα με 6000 παραπανω στο λογαριασμο και 3000 στο χερι.εγω εν τω μεταξυ δεν κοιταξα το βιβλιαριο.μετα απο 1 ωρα με πηραν τηλεφωνο για να περασω απο εκει να διορθωσουμε ενα λαθος!!δεν ειπαν ποιο λαθος ομως!!εγω πηγα γιατι περα απο το οτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος θα εβαζε η ταμιας τα λεφτα απο την τσεπη της.και αναρωτιεμαι....αν αντι για να μου χαρισουν 6000 ευρω μου τα κρατουσαν θα με επερναν για να διορθωσουμε το λαθος??????μπα....

Ναι θα σε καλούσαν. Δεν θα μπορούσε να κλείσει ταμείο η υπάλληλος καθώς δεν υπάρχει ειδικός λογαριασμός για να μπαίνει το πλεόνασμα του κάθε ταμείου ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιο ποσό. Σε μαγαζάκια να φοβάσαι, στις τράπεζες είναι δύσκολο να κλέψεις εκτός και αν πέσεις στην υπάλληλο. Και πάλι όμως πρέπει να ρισκάρει να χάσει τη δουλειά της γιατί εσύ θα επανερχόσουν και θα κάνανε το σύστημα φύλο και φτερό οι προιστάμενοί της.

καλησπερα,μετα απο αρκετη σκεψη κ πολυ χαλια ψυχολογια θα ηθελα να σας ενημερωσω για ενα προβλημα που μου δημιουργησε καποιος που θελει να λεγετε γιατρος.το ονομα του ειναι edit admin .ειμαι στην 8η εβδομ.κ πριν 1 εβδομ.πηγα να δοθμε το μωρο κ να ακουσουμε την καρδια.κ αυτοσ ο τελειοσ επιστημονας με την φοβερη εμπειρια μου ειπε οτι δεν εβλεπε μωρο κ να πηγαινα μετα απο 4 μερες να με καθαρισει γιατι δεν υπηρχε καμμια πιθανοτητα να δουμε μωρο.οπως μπορειτε να καταλαβετε με πεθανε.....μου ειπε οτι ειμαι νεα κ οτι δεν πειραζει να κλαψω αλλα να μην το παρω κατακαρδα γιατι αυτα συμβαινουν.εφυγα απο εκει ρακος κ αισθανομαι πολυ τυχερη που δεν απεβαλα εκεινη τη στιγμη.την επομενη μερα πηγα σε μια εμβρυολογο η οποια κ το μωρο ειδε κ την καρδια του ακουσαμε.μετα απο μια εβδομ.πηγα σε αλλο γυναικολογο οπου φυσικα ακουσαμε την καρδια κ ειδαμε το μωρο το οποιο ειναι 12mm.ολα αυτα αποφασισα να τα γραψω γιατι τυχαινει να πηγα απο μια γνωστη μου εκει κ να μαθω οτι φυσικα δεν ειπε ποτε οτι δεν ειδε εμβρυο κ να παω να με καθαρισει.κ ο αντρας μου που τον πηρε τα γυρισε ολα κ ειπε οτι δεν καταλαβαμε καλα κ οτι δεν τα ειπε ετσι.λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν ατομα που θελουν να λεγονται γιατροι κ να κανουν τετοια τραγικα λαθη.πολυ προσοχη λοιπον στην επιλογη γυναικολογου γιατι τα λαθη τους στοιχιζουν ζωες.....

• 5 weeks later...

καλημερα!

να πω κι εγω το παραπονο μου, σημερα συγχιστηκα πρωι πρωι!!!!

κατ αρχην, τα παιδια μου τα παω σε παιδιατρο στο ικα κατω στο Βολο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, δεχονται και εκτακτα, αψογες οι παιδιατροι.Επειδη εργαζεται πρωινες ωρες ο συζυγος, παμε στα απογευματινα με το αυτοκινητο.

Σημερα, αφου ο μικρος εβηχε ολη τη νυχτα στον υπνο του κ ανησυχησα, και αφου ημουν μονη με 2 παιδια, πηγα στο ικα νεας ιωνιας ειναι κοντα κ το ενα στο καροτσι κ το αλλο απ το χερι....στο κεντρο μανας κ παιδιου, ευγενικοτατος ο κυριος με ενημερωσε να ανεβω πανω στην παιδιατρο να δει το παιδι κ οτι ειναι εκτακτο κ λογικα θα μας δει

ανεβαινω και ενημερωνω την παιδιατρο, κ αρχιζει να μου κανει διαλεξη κ γιατι πηγα χωρις ραντεβου!!!!!ρε κοριτσια, ειλικρινα, αυπνη ολη τη νυχτα δεν το σκεφτηκα, το πρωι το παιδι πνιγηκε απο το βηχα κ εκανε εμετο το ντυνω κ τρεχω, που μυαλο για ραντεβου

της ειπα ειναι εκτακτο, αλλα επεμενε η ραντεβου, η να παω σε ιατρειο μεσω εοπυ(που ειναι κατω στο βολο κ πως θα πηγαινα με το καροτσι κ 2 παιδια μονη?)

καρτα δεν ειχα στο κινητο, επρεπε πρωτα να βρω περιπτερο να βαλω καρτα κ μετα να δει το παιδι:evil:

εφυγα ετοιμη να βαλω τα κλαμματα.

τοσα πληρωνουμε καθε μηνα στο ικα μεσω των κρατησεων, για 1 ευρω να μην δει το παιδι?και ειχε 5 ραντεβου για το 4ωρο της, δεν υπηρχε ουτε σειρα τπτ, καθοταν απλα

ρε γμτ, δινουν εναν ορκο, γιατροι ειναι, κ τους πας ενα διχρονο εκτακτα κ σου λεει παρε τηλ να χρεωθεις το ευρω για να το δω:evil:

το παιδι μου αντι να το δει σαν ασθενη, το ειδε σαν ευρω, εκει τα εχασα, κ εφυγα.

ευτυχως, κοντα μας εχει ιατρειο αλλη παιδιατρος εκτος εοπυ ευτυχως ηταν ανοιχτα, πηγαμε, τον ειδε, ολα καλα, μασκα θα κανουμε , 20 ευρω κ ολα καλα!

δυστυχως, μερικοι απο γιατροι καταντησαν εμποροι,:evil: ευτυχως ομως, ακομη υπαρχουν σωστοι ανθρωποι-γιατροι στο ικα, κ ευτυχως που υπαρχουν (πολλες φορες εχω δει κατω στο βολο να παρνουν εκτακτα κ εχω παραχωρησει κ τη σειρα μου ενω ειχα παει με ραντεβου, )ποτε δεν εχω δει 5 χρονια τωρα ως μαμα να διωχνουν παιδι, ουτε απο το ικα κι ας πανε χωρις ραντεβου.ειδικα αν ενα παιδι εχει αναγκη.

καλημερα!

να πω κι εγω το παραπονο μου, σημερα συγχιστηκα πρωι πρωι!!!!

κατ αρχην, τα παιδια μου τα παω σε παιδιατρο στο ικα κατω στο Βολο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, δεχονται και εκτακτα, αψογες οι παιδιατροι.Επειδη εργαζεται πρωινες ωρες ο συζυγος, παμε στα απογευματινα με το αυτοκινητο.

Σημερα, αφου ο μικρος εβηχε ολη τη νυχτα στον υπνο του κ ανησυχησα, και αφου ημουν μονη με 2 παιδια, πηγα στο ικα νεας ιωνιας ειναι κοντα κ το ενα στο καροτσι κ το αλλο απ το χερι....στο κεντρο μανας κ παιδιου, ευγενικοτατος ο κυριος με ενημερωσε να ανεβω πανω στην παιδιατρο να δει το παιδι κ οτι ειναι εκτακτο κ λογικα θα μας δει

ανεβαινω και ενημερωνω την παιδιατρο, κ αρχιζει να μου κανει διαλεξη κ γιατι πηγα χωρις ραντεβου!!!!!ρε κοριτσια, ειλικρινα, αυπνη ολη τη νυχτα δεν το σκεφτηκα, το πρωι το παιδι πνιγηκε απο το βηχα κ εκανε εμετο το ντυνω κ τρεχω, που μυαλο για ραντεβου

της ειπα ειναι εκτακτο, αλλα επεμενε η ραντεβου, η να παω σε ιατρειο μεσω εοπυ(που ειναι κατω στο βολο κ πως θα πηγαινα με το καροτσι κ 2 παιδια μονη?)

καρτα δεν ειχα στο κινητο, επρεπε πρωτα να βρω περιπτερο να βαλω καρτα κ μετα να δει το παιδι:evil:

εφυγα ετοιμη να βαλω τα κλαμματα.

τοσα πληρωνουμε καθε μηνα στο ικα μεσω των κρατησεων, για 1 ευρω να μην δει το παιδι?και ειχε 5 ραντεβου για το 4ωρο της, δεν υπηρχε ουτε σειρα τπτ, καθοταν απλα

ρε γμτ, δινουν εναν ορκο, γιατροι ειναι, κ τους πας ενα διχρονο εκτακτα κ σου λεει παρε τηλ να χρεωθεις το ευρω για να το δω:evil:

το παιδι μου αντι να το δει σαν ασθενη, το ειδε σαν ευρω, εκει τα εχασα, κ εφυγα.

ευτυχως, κοντα μας εχει ιατρειο αλλη παιδιατρος εκτος εοπυ ευτυχως ηταν ανοιχτα, πηγαμε, τον ειδε, ολα καλα, μασκα θα κανουμε , 20 ευρω κ ολα καλα!

δυστυχως, μερικοι απο γιατροι καταντησαν εμποροι,:evil: ευτυχως ομως, ακομη υπαρχουν σωστοι ανθρωποι-γιατροι στο ικα, κ ευτυχως που υπαρχουν (πολλες φορες εχω δει κατω στο βολο να παρνουν εκτακτα κ εχω παραχωρησει κ τη σειρα μου ενω ειχα παει με ραντεβου, )ποτε δεν εχω δει 5 χρονια τωρα ως μαμα να διωχνουν παιδι, ουτε απο το ικα κι ας πανε χωρις ραντεβου.ειδικα αν ενα παιδι εχει αναγκη.

Κακώς έφυγες! για πολλά κακά του Δημοσίου φέρουμε και εμείς ευθύνη που ανεχόμαστε συμπεριφορές και νοοτροπίες που απλώς διαιωνίζουν την κατάσταση... ειδικά στο ΙΚΑ την έχουν δει πως μόνο με ραντεβού μπορούν να εξυπηρετήσουν.... όταν είχα βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση (προ ΕΟΠΥ) είχα πάει με υψηλό πυρετό, ήμουν έκτακτο περιστατικό και μου έλεγαν και εμένα τις βλακείες περί ραντεβού.... κράτησα το όνομα του γιατρού και έκανα καταγγελία στη Διοίκηση του ΙΚΑ (όχι στο ίδιο, στα κεντρικά με κοινοποίηση σε Υπουργείο Υγείας κλπ) και περιέγραψα ακριβώς το περιστατικό και να με ενημερώσουν για το εάν το ΙΚΑ πλέον ήταν μόνο για με ραντεβού και για έκτακτα περιστατικά να απευθυνθώ σε Δημόσιο νοσοκομείο... μου απάντησαν εγγράφως πως τα ραντεβού είναι μόνο για εξυπηρέτηση και καλή λειτουργία, προγραμματίζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ανά 20 λεπτά να υπάρχει κενό για τα έκτακτα περιστατικά, ότι θα έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για το συγκεκριμένο ΙΚΑ κλπ κλπ.... προσφάτως που αρρώστησε ο μικρός με λαρυγγίτιδα μου είπε ο παιδίατρός του να του κάνω και μία εξέταση για ουρολοιμωξη.. πήγα στο ΙΚΑ και μου έλεγαν τις ίδιες βλακείες γιατί δεν σου την έγραψε ο γιατρός του ΕΟΠΥ την εξέταση κλπ.... τους ρώτησα απλά εάν επισήμως μου λένε ότι δεν μπορούν να μου γράψουν την εξέταση για να παω να την κάνω έξω και να μου δώσουν τα στοιχεία τους γιατί θα κινηθώ νομικά (ήρεμα και απλά, ούτε τους έβρισα ούτε εκνευρίστηκα)... για το πότε μου έγραψε την εξέταση (με ξινισμένα μούτρα βέβαια) δεν λέγεται... οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το παιχνίδι είναι δικό μας και μόνο... δεν χρειάζεται να συγχίζεσαι ούτε να τραβολογάς τα παιδιά από εδώ και από εκεί.. απλά με ήρεμο τρόπο εάν βλέπεις ότι δεν έχουν διάθεση να σε εξυπηρετήσουν τους ρωτάς απλά εάν αυτό προβλέπεται νομικά και απλώς ζητάς τα στοιχεία τους για να το προχωρήσεις το θέμα... δεν πιέζεις να σε εξυπηρετήσουν... ελπίζω να σε βοήθησα για το μέλλον!

Διαφημίσεις

Κακώς έφυγες! για πολλά κακά του Δημοσίου φέρουμε και εμείς ευθύνη που ανεχόμαστε συμπεριφορές και νοοτροπίες που απλώς διαιωνίζουν την κατάσταση... ειδικά στο ΙΚΑ την έχουν δει πως μόνο με ραντεβού μπορούν να εξυπηρετήσουν.... όταν είχα βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση (προ ΕΟΠΥ) είχα πάει με υψηλό πυρετό, ήμουν έκτακτο περιστατικό και μου έλεγαν και εμένα τις βλακείες περί ραντεβού.... κράτησα το όνομα του γιατρού και έκανα καταγγελία στη Διοίκηση του ΙΚΑ (όχι στο ίδιο, στα κεντρικά με κοινοποίηση σε Υπουργείο Υγείας κλπ) και περιέγραψα ακριβώς το περιστατικό και να με ενημερώσουν για το εάν το ΙΚΑ πλέον ήταν μόνο για με ραντεβού και για έκτακτα περιστατικά να απευθυνθώ σε Δημόσιο νοσοκομείο... μου απάντησαν εγγράφως πως τα ραντεβού είναι μόνο για εξυπηρέτηση και καλή λειτουργία, προγραμματίζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ανά 20 λεπτά να υπάρχει κενό για τα έκτακτα περιστατικά, ότι θα έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για το συγκεκριμένο ΙΚΑ κλπ κλπ.... προσφάτως που αρρώστησε ο μικρός με λαρυγγίτιδα μου είπε ο παιδίατρός του να του κάνω και μία εξέταση για ουρολοιμωξη.. πήγα στο ΙΚΑ και μου έλεγαν τις ίδιες βλακείες γιατί δεν σου την έγραψε ο γιατρός του ΕΟΠΥ την εξέταση κλπ.... τους ρώτησα απλά εάν επισήμως μου λένε ότι δεν μπορούν να μου γράψουν την εξέταση για να παω να την κάνω έξω και να μου δώσουν τα στοιχεία τους γιατί θα κινηθώ νομικά (ήρεμα και απλά, ούτε τους έβρισα ούτε εκνευρίστηκα)... για το πότε μου έγραψε την εξέταση (με ξινισμένα μούτρα βέβαια) δεν λέγεται... οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το παιχνίδι είναι δικό μας και μόνο... δεν χρειάζεται να συγχίζεσαι ούτε να τραβολογάς τα παιδιά από εδώ και από εκεί.. απλά με ήρεμο τρόπο εάν βλέπεις ότι δεν έχουν διάθεση να σε εξυπηρετήσουν τους ρωτάς απλά εάν αυτό προβλέπεται νομικά και απλώς ζητάς τα στοιχεία τους για να το προχωρήσεις το θέμα... δεν πιέζεις να σε εξυπηρετήσουν... ελπίζω να σε βοήθησα για το μέλλον!

ευχαριστω!

θα το εχω υποψην!

εκεινη τη στιγμη, ειχα το παιδι που πριν λιγο ειχε κανει εμετο απο το βηχα, κ το νοσοκομειο ειναι μακρια, ασε που να επαιρνα κ τον μεγαλο μαζι:-(, ο συζυγος να φυγει απο τη δουλεια πολυ δυσκολο...δεν εχω βοηθεια....το τελευταιο που θα σκεφτομουν ηταν το ραντεβου...

αλλα αυτο που λες,για τα ραντεβου κ τα εκτακτα κ εγω, οποτε παω στο ικα, φυσικα κ παιρνουν εκτακτα, κ εγω εχω παει εκτακτα με ερπη ζωστηρα, ποσο μαλλον για τα παιδια, πιστευω πρεπει να ειναι κ ειναι στο αλλο ικα πιο ευαισθητοποιημενοι.

πολυ απλα, σε αυτην δεν ξαναπαω,απλα λυπαμαι αλλες μανουλες που την πατανε κ θα την πατανε με την συμπεριφορα της...οσο για αναφορα, τα στοιχεια τα γνωριζω, αλλα για καταγγελια αν ειχα χρονο θα εκανα, αυτη τη στιγμη για να παω καπου πρωινες ωρες, πρεπει να παιρνω κ τα παιδια μαζι, δεν θελω να τα ταλαιπωρω.

σημερα ειχα 20 ευρω κ τα εδωσα, εξεταστηκε το παιδι, αλλα αυριο αν δεν εχω, η αν καποια μαμα δεν τα διαθετει τοτε τι?αυτο που με εξοργιζει ειναι που τους πληρωνουμε μεσω των κρατησεων κ μας βλεπουν σαν ζητιανους την εχουν δει καπως, αλλα οπως ειπα κ πριν ευτυχως δεν ειναι ολοι ιδιοι.

Να σας πω και εγώ το προβλημά μου; Εργαζόμουν με εργόσημο, και κανείς δεν μου είχε πεί ότι πρεπει να κρατάω τις αποδείξεις είσπραξης απο τα ταμεία στην τράπεζα. Πάω στο ικα για ανανέωση βιβλιαρίου και μου λένε χωρις αποδείξεις δεν γίνεται, να ζητήσεις επανεκτύπωση απο την τράπεζα. (στα λεφτά που έπαιρνα κρατήσεις για το ικα γίνονταν αυτόματα στο συστημα απλά δεν υπάρχουν, τί είναι δηλ. πλεόνασμα; τι να πω;) Και εκεί ξεκινά η ταλαιπωρια... Πάω στην τράπεζα που είναι 40 λεπτά με το αυτοκίνητο και μου λέει ο ταμίας τί; επανεκτύπωση; για περσινες αποδείξεις; αυτο δεν γίνεται Και ρωτάει και μια που ήταν δίπλα του, -όχι δεν γίνεται. Καλά λέω και φεύγω. Πάω πάλι στο ικα δεν κρατάμε αρχειο μου λένε να πάς στην τράπεζα. Ξαναπάω στην τράπεζα, και μου λέει πάλι ο ταμίας δεν γίνεται και είναι μεγάλος το κόστος του λέω εγγραφως μου το δίνεται αυτό που λέτε; Και έτσι μου λέει περάστε στον υπεύθυνο εξυπηρέτησης πελατων. Αααα πολλές ημερομηνίες έχετε να μου λέει με ύφος του λέω δεν γίνεται αλλιώς και μου λέει καλά το βρίσκετε πιο εύκολο να το κάνετε έτσι κ όχι μέσω ικα; Κ του εξηγω πως έχουν τα πράγματα. Μου λέει σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμα. Περνάνε 2 εβδ. κ τον παίρνω κ μου λέει δεν ξέρω ακόμα θα κοιτάξω.... όλη την επόμενη εβδομάδα τον έπαιρνα κ όλο δουλειά είχε κ άφηνα μην. να με πάρει κ ποτέ δεν έπαιρνε... Τα πήρα γιατι με κορόϊδευε έτσι κ λέω πείτε του την Δευτέρα θα έρθω να τα πάρω αφήστε του μην. κ τότε ως δια μαγείας μπόρεσε να μου απαντήσει!!! Του λέω με προσβάλλει η συμπεριφορά σας, σας ψάχνω τόσες μέρες κ δεν εμφανίζεστε, εσείς με προσβάλλετε απαντά και διαφορα άλλα, ενταξει λέω τα χαρτιά τα χρειάζομαι θα έρθω την Δευτερ, Πέμπτη ήταν, είτε έρθετε είτε όχι δεν θα τα έχετε μου λέει, και οτι τα δώσαμε λάθος γιατι τα είχε δωσει όλα μαζι, σαυτο εγω τί φταίω; Εντάξει λέω θα απευθυνθω όμως και στα κεντρικά. Όπως θέλετε λέει. Την παρασκευή στις μια με παίρνει άλλη υπάλληλος και μου λέει είναι έτοιμα. Όλα λέω; -ναι. Πάω την Δευτέρα μου τα δίνει και έλειπαν δυο μήνες που δεν θυμόμουν ημερομηνία και του είχα πει να τους κοιτάξει απο τις 15 και μετα αυτος είχε δει μονο τρεις ημερομ. Και μου λέει εγω δηλαδη σαν κορόϊδο καθε μέρα θα δίνω μια ημερομηνια στο αρχειο; Δεν γίνεται αλλιώς του λέω. Και είχα πληρώσει ήδη 35 ευρω για όλα μαζί. Άσχετα το άνχος που πέρασα γιατί θα έμενα ανασφάλιστη... Σε αυτη την περίπτωση τι μπορω να κάνω. (Έχουν περάσει και παλι οι μερες που θα έπρεπε να είναι έτοιμα.) Και ότι δούλευα και δεν μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα στην τράπεζα. Εναμησι μήνα παιδεύει και ακομα δεν έχω τελειώσει Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά έχω σκάσει με την συμπεριφορά του.)

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Φραουλίτσα μου λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου...έμπλεξες με τους χειρότερους, ΙΚΑ και τράπεζες! Άλλη φορά θα το ξέρεις και θα κρατάς σε αρχείο και το παραμικρό χαρτάκι. Πάντως όλοι την έχουμε πατήσει. Εγώ πια ότι γραφειοκρατική διαδικασία χρειαστεί να περάσω, τα βγάζω όλα φωτοτυπίες και σε φάκελο. Μόνο την ιστορία της ζωής μου δεν κουβαλάω στις δημόσιες υπηρεσίες!

Φραουλίτσα μου λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου...έμπλεξες με τους χειρότερους, ΙΚΑ και τράπεζες! Άλλη φορά θα το ξέρεις και θα κρατάς σε αρχείο και το παραμικρό χαρτάκι. Πάντως όλοι την έχουμε πατήσει. Εγώ πια ότι γραφειοκρατική διαδικασία χρειαστεί να περάσω, τα βγάζω όλα φωτοτυπίες και σε φάκελο. Μόνο την ιστορία της ζωής μου δεν κουβαλάω στις δημόσιες υπηρεσίες!

Έχεις δίκιο πλεον φυλάω ότι παίρνω.... Απλά ήταν αποδείξεις για είσπραξη, τις κρατησα για λίγο και μετά τις πέταξα.....

:shock:

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

• 2 weeks later...

ειμαι σιγουρη αυτο εγινε σε δημοσια τραπεζα...καταλαβαινετε ολοι ποια...ολα τα τραπεζικα παραστατικα κρατιουνται στο αρχειο για δεκαετιες αλλα οπως καταλαβαινεις ειναι μεγαλος κοπος να κατεβει ο υπαλληλος στο αρχειο και να ψαχνει...ασχετα αν εσυ πληρωνεις γι αυτο!!! και η πιο συχνη δικαιολογια ειναι οτι δεν γινεται λογω φορτου εργασιας !!! χα χα

ειμαι σιγουρη αυτο εγινε σε δημοσια τραπεζα...καταλαβαινετε ολοι ποια...ολα τα τραπεζικα παραστατικα κρατιουνται στο αρχειο για δεκαετιες αλλα οπως καταλαβαινεις ειναι μεγαλος κοπος να κατεβει ο υπαλληλος στο αρχειο και να ψαχνει...ασχετα αν εσυ πληρωνεις γι αυτο!!! και η πιο συχνη δικαιολογια ειναι οτι δεν γινεται λογω φορτου εργασιας !!! χα χα

Και όμως όχι!!! Εκεί τρελάθηκα!!! Ιδιωτική τράπεζα ήταν.... Φαντάσου που φτάσαμε... Δεν ξέρω, οι άνθρωποι έχουν γίνει γενικώς αδιάφοροι, βαριούνται όχι μόνο να σε βοηθήσουν σαν συνάνθρωπο να σου δώσουν μια οδηγία, αλλά και την δουλειά τους με το ζόρι την κάνουν.... Έχω απογοητευτεί. Ευγενικό άνθρωπο τον βρίσκεις με κυάλια.... Κρύμα τέτοιες εποχές θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο άνθρωποι.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Κι όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...! Δουλεύω σε ιδιωτική τράπεζα και κάθε μέρα είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρώνουμε όλα τα παραστατικά που έχουν εκτυπωθεί και να τα στέλνουμε στα κεντρικά για αρχειοθέτηση μαζί με των υπόλοιπων καταστημάτων. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης μας ζητήσει κάποιο παραστατικό κάνουμε παραγγελία του παραστατικού και μας το στέλνουν μετά από κάποιες μέρες στο κατάστημα. Δεδομένου ότι κάθε μέρα ανά κατάστημα εκτυπώνονται πάνω από 300 παραστατικά, αν δεν έχουμε πλήρη στοιχεία για την παραγγελία τους μπορεί να καθυστερήσει πολύ η παραγγελία ή μπορεί να είναι και αδύνατη αν λείπουν βασικά στοιχεία από αυτά.Ειδικά αν κάποιος δεν θυμάται ούτε την ημερομηνία που έκανε κάποια συναλλαγή είναι σχεδόν ανέφικτο να εξυπηρετηθεί για το λόγο που σας ανέφερα.