Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποτελεσματα προγενετικου

Recommended Posts

καλησπερα φιλες,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΑΙΤ

λοιπον πηρα τις εξετασεις του προγενετικου και με ανησυχησε κατι πολυ,μπορειτε να με βοηθεισετε?

ολες οπως τις ερμηνευσα με βαση εσας απο το φορουμ ειναι καλες αλλα εχω μια σοβαρη ενσταση σε μια στο

vdrl 0,4 με Φ.Τ. <1.0 units.

Kανονικα απο οτι διαβαζω επρεπε να ειναι αρνητικο.τι σημαινει? γραφει βεβαια οτι βαση Φ.Τ. ειμαι εντος οριων.Τι να σημαινει? οτι εχω συφιλη?ειμαι 5 εβδομαδων. ανυσηχω γιατι εχω ραντεβου με τον γυναικολογο και εχω αγχος φοβερο!

:(

Edited by ΔΩΡΟΥΛΑ.ΜΠ.
διορθωση

Διαφημίσεις

Καλησπερα....απο οσο γνωριζω γενικα αλλα και απο τις δικες μου εξετασεις, τα αποτελεσματασου φαινονται φυσιολογικοτατα.....γιατι ανησυχεις??? οι μετρησεις σου ειναι μεσα στα προκαθορισμενα ορια.....ολα καλα θα πανε....μην αγχωνεσαι....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Κ κατι αλλο...απο εκει που πηρες τα αποτελεσματα δεν σου ειπαν κατι βασει των τιμων?????

δεν μου ειπαν τιποτα.απλα οτι να παω στον γιατρο μου γιατι δεν ειναι στην αρμοδιοτητα τους. εμενα ο αντρας μου ειναι ο πρωτος μου και να εχω συφιλη? αυτο σημαινει το vdrl? προλαβαινω να παρω αγωγη να περασει τωρα που βρισκομαι στην 5η εβδομαδα? εχω τοσες ερωτησεις...

πελαγωσα με αυτο , αλλα παλι βλεπω οτι το vdrl ειναι εντος Φ.Τ.<1,0 ενω εχω 0,4. αχχχχχχχχχχ.

Σε ευχαριστω για την στηριξη,

Σας παραθετω τις εξετασεις μου να μου πειτε την γνωμη σας,σαν μαμαδες που ειστε και εμπειρες.

Αεροβια κ/α κολπικου υγρου:ουδεν παθογονο

Μυκοπλασμα κολπικου υγρου:αρνητικο

ουρεοπλασμα κολπικου υγρου:αρνητικο

χλαμυδια trachomatis κολπικου:αρνητικο

HBsAG(αυστραλιανο αντιγονο):αρνητικο

HIV Ag(p24)/HIV ab (type1+type2):αρνητικο

Αντισωματα κυτταρομεγαλοιου (cmv) lgG:509 Φ.Τ.<1,0

Αντισωματα κυτταρομεγαλοιου (cmv) lgM:αρνητικο

Αντισωματα ερυθρας lgG:0,2 Φ.Τ.<10

Αντισωματα ερυθρας lgΜ:αρνητικο

Αντισωματα τοξοπλασμα IgG:αρνητικο

Αντισωματα τοξοπλασμα IgM:αρνητικο

VDRL 0.4 units με Φ.Τ.<1,0 units :confused:

Aντισωματα λιστεριας τυπου 4β IgG:αρνητικο

Aντισωματα λιστεριας τυπου 4β IgΜ:αρνητικο

Πειτε μου παρακαλω καποιος καποια ειδικος τι γινεται?

Εχω και αλλες αιματολογικες ουρων,β χωριακης που πιστευω ειναι καλες.τι λετε για τα παραπανω.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

:)

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι.....θελεις να δω τις δικες μου εξετασεις και να σου πω τι γραφουν????? γεννησα πριν 7 μηνες και ολες μα ολες τις εξετασεις μου τις ειδε μικροβιολογος και ο γυναικολογος μου βεβαις και το συμπερασμα ηταν οτι ειναιπεντακαθαρες.....ολα καλα θα πανε.....

Λοιπον καθησα και εβγαλα τα τεφτερια μου και στην εξεταση γιασυφιλη σε εμενα γραφει αρνητικο αλλα...το θεμα ειναι οτι σε καθε σεξουαλικως μεταδηδομενο νοσημα παντα μα παντα γραφουν 2 αριθμους και την λεξη θετικο η αρνητικο με το χαρακτηριστικο "< η >" συμβολο αναλογα την περιπτωση....εγω σκεφτομαι τωρα μηπως απλα εγινε καποιου ειδους παραλειψη και δεν σου εγραψαν οτι ειναι αρνητικο η μηπως ειναι ορθογραφικο λαθος???? παντου παει το μυαλο μου....παντως οπως και να εχει κατσε να ηρεμησεις και να απευθυνθεις στον γυναικολογο σου.....θα δεις τπτ δεν θα ειναι και ολα θα κυλισουν ομαλα......

Καλή μου χαλάρωσε, μην πάθεις τίποτε άδικα από το άγχος!

Το γράφει καθαρά: Οι φυσιολογικές τιμές για VDRL είναι κάτω από 1. Εσύ έχεις 0,4. Άρα είσαι αρνητική. Τέλος, μην αγχώνεσαι! Αν προσέξεις, και στα αντισώματα ερυθράς έχει παρόμοια διατύπωση (δηλαδή αναφέρει μέτρηση και εύρος φυσιολογικών τιμών).

Διαφημίσεις

με καθησυχαζεται ολοι και σας ευχαριστω αλλα αυτο το vdrl που εκανα μια προχειρη αναζητηση στο ιντερνετ ειναι λεει συφιλη.

το ξερω οτι εχω 0,4 και οι φυσιολογικες τιμες ειναι μεχρι 1,0 αλλα με τρελαινει το γεγονος οτι μπορει να εχω εστω λιγο λες και ειμαι καμία ...

και απο οτι ειδα μεχρι τωρα καμια κοπελα εδω στο φορουμ δεν εχει στο vdrl κατι,ολες εχουν αρνητικη.Θεε μου....

Καλημερα κοριτσακι μου.....εγω πιστευω δεν εχεις τπτ με βαση αυτα που γραφουν οι εξετασεις σου.....ασχετως που δεν υπαρχει η λεξη αρνητικο.....σε ορισμενες εξετασεις δεινουν μονο ευρος τιμων και οχι χαρακτηρισμο....αν παρολαυτα θελεις να βεβαιωθεις πηγαινε και απαιτησε απο το μικροβιολογικο να σου εξηγησουν γιατι εγω οταν ειχα παει να οαρω αποτελεσματα καθησαν και μου τα εξηγησαν ολα μα ολα αναλυτικα 5 σελιδες εξετασεων χωρις εγω πρωτα να απιτησω κατι...νομιζω οτι ειναι στην ιδιοτητα τους και αν μι τι αλλο ασκουν λειτουργημα και εχουν υποχρεωση, σε διαφορετικη περπτωση γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στο γιατρο σου η να πας απο εκει να σε καθησυχασει?????

Καλημερα κοριτσακι μου.....εγω πιστευω δεν εχεις τπτ με βαση αυτα που γραφουν οι εξετασεις σου.....ασχετως που δεν υπαρχει η λεξη αρνητικο.....σε ορισμενες εξετασεις δεινουν μονο ευρος τιμων και οχι χαρακτηρισμο....αν παρολαυτα θελεις να βεβαιωθεις πηγαινε και απαιτησε απο το μικροβιολογικο να σου εξηγησουν γιατι εγω οταν ειχα παει να οαρω αποτελεσματα καθησαν και μου τα εξηγησαν ολα μα ολα αναλυτικα 5 σελιδες εξετασεων χωρις εγω πρωτα να απιτησω κατι...νομιζω οτι ειναι στην ιδιοτητα τους και αν μι τι αλλο ασκουν λειτουργημα και εχουν υποχρεωση, σε διαφορετικη περπτωση γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στο γιατρο σου η να πας απο εκει να σε καθησυχασει?????

Καλημερα,

μακαρι να ειναι οπως τα λες,θα ξερουμε μεχρι την παρασκευη που θα παω στον γιατρο,απο το τηλεφωνο δεν θελω γιατι φοβαμαι.

οσο για τον χαρακτηρισμο αρνητικο θα επρεπε να τον εχει,γιατι οπως μου λενε ολες οι κοπελες 'αρνητικο' τους εγραφε σε ολες....

Περνανε πολλα απο το μυαλο μου...

Θα ειναι καλα το εμβρυο και τσαμπα αγχωνομαι,κατι που ευχομαι;

Θα πρεπει να κανω αγωγη με τον αντρα μου;Θεραπευεται;

Θα πρεπει να αποβαλω και μετα αποξεση;

Δεν ξερω....

Ειναι πολυ δυσκολο,και ο αντρας μου εχει τρελλαθει και αγχωθει γιατι νομιζει οτι αυτος φταιει μιας και ειναι ο πρωτος μου και μοναδικος αντρας στην ζωη μου ενω εκεινος ειχε πολλες σχεσεις παλια...

Ηρεμησε και θα περιμενουμε νεα σου την παρασκευη.....ευχομαι ολα να πανε καλα και να ειναι μια κακη αναμνηση.....

Καλημερα,

μακαρι να ειναι οπως τα λες,θα ξερουμε μεχρι την παρασκευη που θα παω στον γιατρο,απο το τηλεφωνο δεν θελω γιατι φοβαμαι.

οσο για τον χαρακτηρισμο αρνητικο θα επρεπε να τον εχει,γιατι οπως μου λενε ολες οι κοπελες 'αρνητικο' τους εγραφε σε ολες....

Περνανε πολλα απο το μυαλο μου...

Θα ειναι καλα το εμβρυο και τσαμπα αγχωνομαι,κατι που ευχομαι;

Θα πρεπει να κανω αγωγη με τον αντρα μου;Θεραπευεται;

Θα πρεπει να αποβαλω και μετα αποξεση;

Δεν ξερω....

Ειναι πολυ δυσκολο,και ο αντρας μου εχει τρελλαθει και αγχωθει γιατι νομιζει οτι αυτος φταιει μιας και ειναι ο πρωτος μου και μοναδικος αντρας στην ζωη μου ενω εκεινος ειχε πολλες σχεσεις παλια...

καλη σου μερα και καλως ηρθες στο φορουμ.κοπελα μου δεν υπαρχει πολυ ή λιγο σε μια ασθενεια.ή την εχεις ή δεν την εχεις.και στην περιπτωση σου ειναι ξεκαθαρο οτι δεν την εχεις.για παραδειγμα στα αποτελεσματα για hiv η φυσιολογικη τιμη ειναι <1,0 εγω παντα εχω 0,05 και λεω παντα γιατι λογω επαγγελματος εξεταζομαι καθε χρονο(ειμαι αισθητικος και το αισθανομαι σαν ηθικη υποχρεωση απεναντι στον εαυτο μου και στις πελατισσες μου)και θεωρειται απολυτα φυσιολογικη τιμη,διαπιστωμενη και απο αιματολογο.και στον προγεννητικο μου παλι τα ιδια αποτ.ειχα και η γυναικολογος μου τα θεωρησε απολυτα φυσιολογικα εξισου.μην τρελενεσαι γιατι κανεις πολυ κακο στο μωρο σου.εκτος αυτου,ο/η μικοροβιολογος σου τρελο μπαζο(με το συμπαθειο κι ολας).τι θα πει αγαπητε μου δεν ειναι αρμοδιοτητα μου?και ποια ειναι η αρμοδιοτητα σου?να βαζεις τα αιματα στο μηχανημα και να σφραγιζεις τα αποτελεσματα που σου δινει?απαραδεκτο!ηταν υποχρεωση του σαν γιατρος αλλα και σαν ανθρωπος να ενημερωσει μια ασθενη και δη εγκυο!!!!!!!!!!!και συ με τη σειρα σου αφου αγχωθηκες και μαλιστα για θεμα υγειας θα επρεπε να παρεις κατευθειαν το γυναικολογο σου τηλ.παρεπιπτοντως εμενα στη vdrl μου γραφει μονο αρνητικο,ουτε καν ευρος φυσ.τιμων.γι αυτο σου λεω μην τρελενεσαι.περιμενω τα καλα σου νεα κοριτσακι!!!!

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ και για AIDS που είχα κάνει , μου είχαν βάλει ένα νούμερο το οποίο ήταν στις φυσιολογικές τιμές και ήταν αρνητικό. Το ίδιο πιστεύω συμβαίνει και σε σένα . Αλλά εγώ στη θέση σου για να μου φύγει η αγωνία θα είχα πάρει τηλέφωνο για να με καθησυχάσει ο γιατρός.

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

τώρα μόλις διάβασα το θέμα σου

και γώ στην εξέταση vdrl έχω πάντα 0,4 <1

και έχω κάνει αυτή την εξέταση 3 φορές και στις 3 εγκυμοσύνες μου....

από το 2010 και μετά

βασικά νόμιζα ότι είναι η εξετάση για την λιστέρια τόσο καιρό....

και μάλιστα σκεφτόμουν ότι όλα αυτά τα περιέργα τυριά που έχω

φάει τόσο καιρό κάτι θα μου άφησαν γι'αυτό βγαίνει κάποια τιμή

ούτε που μου πέρασαν από το μυαλό οι σκέψεις που κάνεις

ούτε καν....

αφού είναι αρνητικό τι ανησυχείς?

λες να έχουμε σύφιλη?

κι από που το κολλήσαμε???

δεν ξέρω είναι το μόνο που δεν με θορύβησε

ίσως τότε πίστευα ότι είναι η λιστέρια

αλλά και τώρα που μαθαίνω ότι είναι η εξέταση για σύφιλη

λέω οκ είναι αρνητικό....

χαλάρωσε λοιπόν γιατί είσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης

και έχεις ένα σωρό εξετάσεις μπροστά σου...

μακάρι όλες να σου βγαίνουν καλές και αρνητικές

καλή εγκυμοσύνη

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

τώρα μόλις διάβασα το θέμα σου

και γώ στην εξέταση vdrl έχω πάντα 0,4 <1

και έχω κάνει αυτή την εξέταση 3 φορές και στις 3 εγκυμοσύνες μου....

από το 2010 και μετά

βασικά νόμιζα ότι είναι η εξετάση για την λιστέρια τόσο καιρό....

και μάλιστα σκεφτόμουν ότι όλα αυτά τα περιέργα τυριά που έχω

φάει τόσο καιρό κάτι θα μου άφησαν γι'αυτό βγαίνει κάποια τιμή

ούτε που μου πέρασαν από το μυαλό οι σκέψεις που κάνεις

ούτε καν....

αφού είναι αρνητικό τι ανησυχείς?

λες να έχουμε σύφιλη?

κι από που το κολλήσαμε???

δεν ξέρω είναι το μόνο που δεν με θορύβησε

ίσως τότε πίστευα ότι είναι η λιστέρια

αλλά και τώρα που μαθαίνω ότι είναι η εξέταση για σύφιλη

λέω οκ είναι αρνητικό....

χαλάρωσε λοιπόν γιατί είσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης

και έχεις ένα σωρό εξετάσεις μπροστά σου...

μακάρι όλες να σου βγαίνουν καλές και αρνητικές

καλή εγκυμοσύνη

Δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις και εσυ 0,4 vdsl και πηγαν ολα καλα και γεννησες καλα?

και δεν χρειαζεται να αγχωνομαι?

οτι δηλαδη αυτο σημαινει αρνητικο?

και γιατι δεν το γραφει στην εξεταση οπως και στις αλλες κοπελες οτι ειναι αρνητικο αλλα εχει τιμες;

Τελοσπαντων με αυτο που μου ειπες αναθαρησα!

Ανεπνευσα!

Μακαρι ολο το αγχος αυτο να ειναι ετσι οπως ολες τα λετε εσεις και να τελειωσει.

:D:D:D:D

ναι έχω κι εγώ τιμή vdrl 0,4

έχω κάνει 3 φορές την εξέταση αυτή στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

στις εξετάσεις προγεννητικού σε κάθε εγκυμοσύνη μου

1 φορά το 2010 και 2 το 2012 (Φεβρουάριο & Αύγουστο)

πάντα βγαίνει το ίδιο 0,4....και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ζω ακόμα και δεν έχω σύφιλη!!!

ούτε ασχολήθηκε κανείς γιατρός με αυτή τη τιμή...

πάρε ανάσες

σε περιμένουν πολλά άγχη

που ξεκινάνε μόλις μείνεις έγκυος και δεν τελειώνουν ποτέ...

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!!

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

:D:mad::wink:

μην τρελαίνεσαι γιατι κανεις πολυ κακο στο μωρο σου.εκτος αυτου,ο/η μικροβιολογος σου τρελο μπαζο(με το συμπαθειο κι ολας).τι θα πει αγαπητε μου δεν ειναι αρμοδιοτητα μου?και ποια ειναι η αρμοδιοτητα σου?να βαζεις τα αιματα στο μηχανημα και να σφραγιζεις τα αποτελεσματα που σου δινει?απαραδεκτο!ηταν υποχρεωση του σαν γιατρος αλλα και σαν ανθρωπος να ενημερωσει μια ασθενη και δη εγκυο!!!!!!!!!!!γι αυτο σου λεω μην τρελενεσαι.περιμενω τα καλα σου νεα κοριτσακι!!!!

Δωρούλα, τη Νικόλ να ακούς! Μην αγχώνεσαι! Χαλάρωσε και θα δεις ότι δεν έχεις απολύτως κανένα θέμα!

Όντως απαράδεκτος ο μικροβιολόγος...

ΥΓ. Πάντως τώρα κοίταξα τις δικές μου εξετάσεις, και δεν έχω κάνει για σύφιλη! Λες να αρχίσω εγώ να αγχώνομαι τώρα :lol:; Είναι κολλητικό το άγχος, είδες;

Δωρούλα, τη Νικόλ να ακούς! Μην αγχώνεσαι! Χαλάρωσε και θα δεις ότι δεν έχεις απολύτως κανένα θέμα!

Όντως απαράδεκτος ο μικροβιολόγος...

ΥΓ. Πάντως τώρα κοίταξα τις δικές μου εξετάσεις, και δεν έχω κάνει για σύφιλη! Λες να αρχίσω εγώ να αγχώνομαι τώρα :lol:; Είναι κολλητικό το άγχος, είδες;

Εχεις κανει σιγουρα και ειναι αυτο το vdrl που ειναι η συφιλη,

μη νομιζεις τα εψαξα στο ιντερνετ απο το αγχος μου και τα ειδα.

Τωρα χαλαρωσα.... :-)

ουφ

Εχεις κανει σιγουρα και ειναι αυτο το vdrl που ειναι η συφιλη,

μη νομιζεις τα εψαξα στο ιντερνετ απο το αγχος μου και τα ειδα.

Τωρα χαλαρωσα.... :-)

ουφ

ειδες δωρουλα μου?ολοι σου λεμε οτι ειναι ολα καλα.μην αγχωνεσαι.οντως σε περιμενουν αλλα αγχη πιο ουσιωδη!αν σου πω εγω τι περασα μεχρι προτινως θα τραβηξεις τα μαλλια σου και θα τα φας κι ολας.ευτυχως ολα καλα ομως.ειμαι 32 εβδ.και αργησα να καταλαβω ολα αυτα περι αγχους που σου λεω.μην κανεις το ιδιο λαθος με μενα.να σκεφτεσαι θετικα και να λες οτι καπου υπαρχουν ανθρωποι με χειροτερα και απροσπεραστα προβληματα εγκυμοσυνης.ολα ειναι για να τα περασουμε,αρκει να ειναι ιασιμα!!!!ακουσε με!!!!!!!!εγω εκανα(και κανω) καθε μερα το σταυρο μου κ ελεγα παναγιτσα μου,ας ειναι μονο αυτο και τιποτα αλλο.

ειδες δωρουλα μου?ολοι σου λεμε οτι ειναι ολα καλα.μην αγχωνεσαι.οντως σε περιμενουν αλλα αγχη πιο ουσιωδη!αν σου πω εγω τι περασα μεχρι προτινως θα τραβηξεις τα μαλλια σου και θα τα φας κι ολας.ευτυχως ολα καλα ομως.ειμαι 32 εβδ.και αργησα να καταλαβω ολα αυτα περι αγχους που σου λεω.μην κανεις το ιδιο λαθος με μενα.να σκεφτεσαι θετικα και να λες οτι καπου υπαρχουν ανθρωποι με χειροτερα και απροσπεραστα προβληματα εγκυμοσυνης.ολα ειναι για να τα περασουμε,αρκει να ειναι ιασιμα!!!!ακουσε με!!!!!!!!εγω εκανα(και κανω) καθε μερα το σταυρο μου κ ελεγα παναγιτσα μου,ας ειναι μονο αυτο και τιποτα αλλο.

Εχεις δικιο 100% νικολ μου.

με τον σταυρο και την προσευχη μας ολα θα γινουν.

Ας υπαρχει φτωχεια,δυσκολιες,αγχος για την δουλεια τα παντα αλλα πανω απο ολα το βασικοτερο ειναι η υγεια!

Σευχαριστω κοριτσι μου.

Με το καλο να γεννησεις λοιπον σε λιγες ακομα εβδομαδες,τον εφαγες τον γαιδαρο στην ουρα θα κολλησεις;:wink:

να σαι καλα.