Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας μανουλες! θελω να σας ρωτησω κατι.η κορη μου ειναι 2.5 χρονων με βαρος 14 κιλα(κανονικοτατη βαση παιδιατρου).το θεμα που εχω ειναι οτι τρωει πολυ και φαγητα κανονικα δηλ οτι μαγειρευω το τρωει και σε ποσοτητες ενος πιατου ενηλικα..μαζι με σαλατα με ψωμια κανει βουτες με το ψωμι στο λαδι και αλλα πολλα τα οποια με προβληματιζουνε οσο αφορα οτι δεν ξερω τι αλλο υγιεινο (οσο γινετε)να τις δινω...το μεσημεριανο της ειναι οτι εχουμε μαγειρεψει και γενικως δεν μαγειρευω βαρια αλλα οσο να ναι και την σαλτσουλα με τα μπαχαρικα μου θα φτιαξω και το αλατακι σε πολυ κανονικο επιπεδο(δεν μας πολυαρεσει οικογενειακως)αλλα δεν τα αφηνω εντελως αναλατα.το πρωι λοιπον εχουμε το γαλα μας 2 μπανανες 1 αυγο 2 φετες με ψωμι και τυρι και γαλοπουλα....το μεσημερι οπως εξηγησα το φαγητο σε μεριδα ενηλικα...το απογευμα θα φαει ντοματα με τυρι και ψωμι θα φαει κεικ θα φαει κομποστα θα φαει και το ανθυγιεινο της...καμια σοκολατιτσα κιντερ αλλα οχι σε καθημερινη βαση αντε μερα παρα μερα και της δινω γιατι ουρλιαζει...μεχρι και πατσα εχει φαει το απογευμα μαζι με ολα τα αλλα φυσικα(εννοειτε χωρις ξυδια και σκορδα μεσα)Γενικως τρωει ολη την ΩΡΑ.Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια ιδεα η καμια συνταγουλα οσο αφορα τα καθημερινα σνακς να ειναι οσο γινετε θρεπτικα γιατι εχω κολλησει στο τυρι-ζαμπον-γαλοπουλα-κεικ και δεν θελω να μου παθει τιποτα γιατι πιστευω οτι παιρνει αρκετη ποσοτητα σε ζαχαρη εστω και με ενα κομματι κεικ καθημερινα ή μια κρεμα αραβοσιτου κτλ ολα αυτα εχουν ζαχαρη μεσα...αααα και μια φορα της εδωσα ρυζογκοφρετα (μπλιαχ) ουτε που την αγγιξε...εχει μαθει πολυ στις γευσεις...ευχαριστω εκ των προτερων:-P:-P

Διαφημίσεις

gia sou kai apo emena..na sou zisi to paidaki kai na to xerese...

otan diavazo einai san na diavazo gia to diko mou paidaki...emena einai 2xr.kai 8 minon 14kila me ipsos 96-7 kapou..emena i paidiatros theori pos einai 1kilo parapano apo ti eprepe na einai alla emeis apo moro eitan etsi...emena min di na troi kapoios kati amesos kolai ekei kkai theli kai avti kai to kako einai pos spiti etsi einai ta pragmata oti o kathenas troi opote mporei diladi den trome oli mazi tin idia ora(logo doulies)ego den tis dino sokolatenia pote mono pou pigeni paidiko kai ekei exoun merenda 1fora stis 2evdomades alla zitai arketes vlakies osooo mporo tis apofevgo alla den mporo pote....ego ilpiza pos afou megalone tha exane to endiaferon tis esto ligaki gia to fagito allla tipota...

pandos ego pistevo pos ego tin exo kanei na kanei etsi giia fagito ti enoo??

otan i pediatros mou elege einai parapano einai parapano(apo 15minon)arxisa na trelenome kai na parakoloutho sinexia to ti troi kai na tis leo ftani toso,efages to diko sou kai alla tetia kai tora psixologika avti kseri pos oso fai twra katse na fao giati meta den exei ,,palia etroge sxedon oli tin mera alla apo ligaki oli mera ego soi kai kala ithele na troi ana 4wres to diko tis piataki kai tora pistevo pos tin ekana na kanei san treli gia fagito/....

soryy gia ta ligo akatalavistika na einai gera ta paidakia avto exei simasia...

parolo pos me eknevrizi avto kai to kako einai pos den ksero ti na kano pos na iremiso kai na min tis dino toso poli simasia etsi oste na iremisi kai avti kai egw:D

ναι βρε κοριτσι καταλαβαινω τι εννοεις...ανοιξαμε τωρα και τετοιο θεμα που αλλες μαμαδες παρακαλανε να τρωνε τα παιδακια τους...αφου να φανταστεις πηγα στην μανα μου τωρα γιατι την κραταει εδω και μια βδομαδα γιατι εχω κατι τρεξιματα και πηγα να την δω στις 7.30 ειχε ηδη φαει τις κρεμα της -τοστ και χυμο και στις 8.30 λιγο πριν παει για υπνο εφαγε 1 γλωσσα(ψαρι)μαζι με μια πατατα βραστη και μετα απο μια ωρα πηγε για νανι αφου ηπιε και 200γαλα...ζωη να εχει...την λατρευω απλα δεν μπορω να την σταματησω...εχω γινει μεχρι και ρεζιλι στην παιδικη χαρα να αρπαζει τοστ ενος παιδιου...στο mall(εμπορικο κεντρο)της ειχα παρει λιγο πουρε να φαει (φαγωμενη ητανε και απο πριν)και μετα παει σε ενα παιδακι που ετρωγε το goodys kids και γυρναει η δικια μου και λεει στο κοριτσακι με λυπηρο υφος ¨" ΠΕΙΝΑΩ"....αν ειναι δυνατον....και εγω της λεω φτανει πια εχεις φαει δεν εχει αλλο....αλλα τιποτα...θελει και τις σοκολατες τις και τα φαγητα της και τα ολα της ολη την ωρα....γιαυτο ρωταγα και για κανα πιο υγιεινο σνακ μηπως και την ξεγελασω...δημητριακα πηγα να της παρω εχουν ζαχαρη...τσουρεκι...ζαχαρη....μπαρες Kellogs θα μπορει να τις μασησει?(ειναι λιγο σκληρες) και τα λεω αυτα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να την βγαλει το απογευμα μονο με ενα γιαουρτακι και ενα τοστακι....οπως επισις και οταν τρωμε εμεις(λιγο ασχετες ωρες)θα ξαναφαει μαζι μας το μεσημεριανο που ειχε ξαναφαει...και παλι οχι μονο αυτο...μαλλον ειναι πολυ λαιμαργη και δεν ξερω τι να κανω...η παιδιατρος μου ειχε πει πρωτα απο ολα ¨"μα καλα που το βαζει" γιατι ειναι πολυ καλη σε κιλα και σε υψος και δευτερον να μην τρωμε μπροστα της....αλλα αυτη και να μην τρωμε μπροστα της παει στο ψυγειο και φωναζει....δεν ξερω θα δω τι θα κανω...σηκωνω τα χερια ψηλα εδω!!:lol::lol::lol:

egw se katalaveno poli kalaaaaa!ego to idio anarotieme den xorteni pote tis pia?????pos mporei na troi tosa pola???emena den paei na arpazi apo alla paidakia alla pigeni konta kai enoite kapoia mama tis prosferi kai ekeini pernei...:Daplos emeis exoume alla eidous pou mas aresoun dose mas giaourtakia(me tis sokolatenies mpalitses me frouta)kai gala oli mera mporei na troi ma oli mera:grin::o egw pistevo omos pos an tin afiso na troi oso kai opote theli tha arxisi na troi kanonika etsi pistevo...epeidi tin parakoloutho sinexia kai tis leo asto kai ftani psixologika to kanei kai eimai sigouri giati den iparxei periptosi na pinaei giati exei faei...einai poli spastiko...

sigoura stis meres mas exei pollllaaaaaaaaa paidakia pou den trone katholou kai den einai oute oreo oute igies alla kai na troi poliiiiii episis den einai oreo kai igies alla den mporoume na kanoume tipota distixos....

gia mena ksero pos prepei na iremiso kai as elpiso oti me ton kairo tha alaksi mexri tote na einai kala kai igiestata evxome gia ola ta paidakia:p

oso gia igies snaks den nomizo na iparxei eksalou ego pistevo pos sxedon ola pou trome kai kathimerina pali eiani vlakies oute ta avga alithina oute ta frouta oute tipota...alla einai kai ston antropo tis kouniadas mou to paidaki apo 18minon etroge 3-4kinder avga kai alla polla sokolatenia kai mia zoi einai adinatooo...tora einai 5 misi xronon kai den exei 18kila fantasou emena den exei faei oute 10 avga gia 32mines kai einai idi 14kila apo tora den ksero poso tha paei pia....

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες! θελω να σας ρωτησω κατι.η κορη μου ειναι 2.5 χρονων με βαρος 14 κιλα(κανονικοτατη βαση παιδιατρου).το θεμα που εχω ειναι οτι τρωει πολυ και φαγητα κανονικα δηλ οτι μαγειρευω το τρωει και σε ποσοτητες ενος πιατου ενηλικα..μαζι με σαλατα με ψωμια κανει βουτες με το ψωμι στο λαδι και αλλα πολλα τα οποια με προβληματιζουνε οσο αφορα οτι δεν ξερω τι αλλο υγιεινο (οσο γινετε)να τις δινω...το μεσημεριανο της ειναι οτι εχουμε μαγειρεψει και γενικως δεν μαγειρευω βαρια αλλα οσο να ναι και την σαλτσουλα με τα μπαχαρικα μου θα φτιαξω και το αλατακι σε πολυ κανονικο επιπεδο(δεν μας πολυαρεσει οικογενειακως)αλλα δεν τα αφηνω εντελως αναλατα.το πρωι λοιπον εχουμε το γαλα μας 2 μπανανες 1 αυγο 2 φετες με ψωμι και τυρι και γαλοπουλα....το μεσημερι οπως εξηγησα το φαγητο σε μεριδα ενηλικα...το απογευμα θα φαει ντοματα με τυρι και ψωμι θα φαει κεικ θα φαει κομποστα θα φαει και το ανθυγιεινο της...καμια σοκολατιτσα κιντερ αλλα οχι σε καθημερινη βαση αντε μερα παρα μερα και της δινω γιατι ουρλιαζει...μεχρι και πατσα εχει φαει το απογευμα μαζι με ολα τα αλλα φυσικα(εννοειτε χωρις ξυδια και σκορδα μεσα)Γενικως τρωει ολη την ΩΡΑ.Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια ιδεα η καμια συνταγουλα οσο αφορα τα καθημερινα σνακς να ειναι οσο γινετε θρεπτικα γιατι εχω κολλησει στο τυρι-ζαμπον-γαλοπουλα-κεικ και δεν θελω να μου παθει τιποτα γιατι πιστευω οτι παιρνει αρκετη ποσοτητα σε ζαχαρη εστω και με ενα κομματι κεικ καθημερινα ή μια κρεμα αραβοσιτου κτλ ολα αυτα εχουν ζαχαρη μεσα...αααα και μια φορα της εδωσα ρυζογκοφρετα (μπλιαχ) ουτε που την αγγιξε...εχει μαθει πολυ στις γευσεις...ευχαριστω εκ των προτερων:-P:-P

μια απο τα ιδια κι εμεις

εμενα το πρωι τρωει τραχανα με παρμεζανα για να καταλαβεις

για σνακς ψωμι ολικης αλεσεως με μελι η μερμελαδα σπιτικη

γαλα με κορν φλακες

ψωμι με τυρι

γιαυρτι με κομμενο μηλαρακι μεσα

κεικ δινω κι εγω το τρωει κι ο μπαμπας του τι να κανουμε, το φτιαχνω εγω το κανω οσο πιο ελαφρυ γινεται

Σαφώς και υπάρχουν υγιεινά σνακ: γιαούρτι με μέλι, στικ λαχανικών ή φρούτων, φρούτα παγωμένα στην κατάψυξη και χτυπημένα με γιαούρτι, κουάκερ με φρούτα ή γάλα, μπάρες βρώμης και φρούτων, γκρανόλα με γιαούρτι και πολλά άλλα τα οποία είναι νοστιμότατα. Επίσης το ότι ένα παιδάκι που τρώει πολλές σοκολάτες είναι αδύνατο δεν σημαίνει ότι είναι υγιές.

S02fp3.png

LnVyp3.png

tis kouniadas mou to paidaki apo 18minon etroge 3-4kinder avga kai alla polla sokolatenia kai mia zoi einai adinatooo...tora einai 5 misi xronon kai den exei 18kila fantasou emena den exei faei oute 10 avga gia 32mines kai einai idi 14kila apo tora den ksero poso tha paei pia....

Σε αυτό αναφερόμουν jackrussel. Δεν έχω τίποτα με τη σοκολάτα ίσα-ίσα που τρώω κάθε μέρα!:rolleyes:

S02fp3.png

LnVyp3.png

Μήπως προτιμάτε παιδιά σαν τη δικιά μου που την κυνηγάω για να φάει ?

ΑΚόμη και για το γάλα τώρα τελευταία πρόβλημα μου δημιουργεί. Τα νεύρα μου είναι τεντωμένα ... Αλλά το πήρα απόφαση πλέον. Δεν την ξαναπιέζω για τίποτε... περιμένω από μόνη της να το πάρει απόφαση να φάει ... Όσο πιο πολύ πιέζεις τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Και να φανταστείτε ότι όταν έβλεπα μαμάδες να τα κυνηγούν με το κουτάλι στο χέρι , πόσο εκνευριζόμουν !!!

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Διαφημίσεις

Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια ιδεα η καμια συνταγουλα οσο αφορα τα καθημερινα σνακς να ειναι οσο γινετε θρεπτικα γιατι εχω κολλησει στο τυρι-ζαμπον-γαλοπουλα-κεικ και δεν θελω να μου παθει τιποτα γιατι πιστευω οτι παιρνει αρκετη ποσοτητα σε ζαχαρη εστω και με ενα κομματι κεικ καθημερινα ή μια κρεμα αραβοσιτου κτλ ολα αυτα εχουν ζαχαρη μεσα...αααα και μια φορα της εδωσα ρυζογκοφρετα (μπλιαχ) ουτε που την αγγιξε...εχει μαθει πολυ στις γευσεις...ευχαριστω εκ των προτερων:-P:-P

Γιαούρτι, φρούτα, χυμούς, γάλα με δημητριακά, αυγουλάκια + αυτά που είπες (τοστάκια, κέικ).

Γενικά εγώ θα έδινα έμφαση (πέρα από τις ποσότητες) και στις γεύσεις όπως λες. Δηλαδή προτίμησε προιόντα με λιγότερο έντονες γεύσεις, λιγότερη ζάχαρη, λιγότερο αλάτι, λιγότερα μπαχαρικά κτλ.

Εφόσον μαγειρεύεις υγιεινά προτίμησε να της δίνεις δικά σου σνακς και όχι έτοιμα. Όταν της δίνεις σοκολάτα, δίνε της σοκολάτα υγείας και όχι τις πολύ γλυκές.

Πάντως για να είμαι ειλικρινής φρίκαρα με το πρωινό σας!:P Η δικιά μου που την θεωρώ φαγανή, το πρωί πίνει μόνο το γάλα της και όταν τρώει μπανάνα κάνει ώρες να ξαναφάει οτιδήποτε.

Μήπως να προσπαθήσεις να τρώει πιο αργά; Όταν τρώμε γρήγορα και λαίμαργα, τρώμε μεγαλύτερες ποσότητες χωρίς στην ουσία να πινάμε τόσο πολύ.

Μήπως προτιμάτε παιδιά σαν τη δικιά μου που την κυνηγάω για να φάει ?

ΑΚόμη και για το γάλα τώρα τελευταία πρόβλημα μου δημιουργεί. Τα νεύρα μου είναι τεντωμένα ... Αλλά το πήρα απόφαση πλέον. Δεν την ξαναπιέζω για τίποτε... περιμένω από μόνη της να το πάρει απόφαση να φάει ... Όσο πιο πολύ πιέζεις τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Και να φανταστείτε ότι όταν έβλεπα μαμάδες να τα κυνηγούν με το κουτάλι στο χέρι , πόσο εκνευριζόμουν !!!

Γενικά τα άκρα (δεν τρώει καθόλου - τρώει πολύ) είναι εξίσου επιβλαβή για την υγεία των παιδιών μας. Το λέω εγώ που όταν ο μικρός μου ήταν περίπου 2-2,5 ετών έλεγα ΟΚ, δεν πειράζει που είναι λίγο παραπάνω (ήταν 1 κιλό παραπάνω για το ύψος του και την ηλικία του), αρκεί που τρώει δικό μου μαγειρεμένο φαγητό, δεν τρώει ποτέ καραμέλες, πατατάκια, σοκολατοειδή (εκτός από μία φορά την εβδομάδα αυγουλάκι kinder) και λοιπά σαβουροειδή. Ο μικρός είναι σήμερα ακριβώς 6,5 ετών και συνεχίζει να είναι παραπάνω στα κιλά αν και εξακολουθεί να τρώει σωστά και να γυμνάζεται πάρα πολύ (2 φορές την εβδομάδα κολύμβηση, 2 φορές ποδόσφαιρο, 1-2 φορές aikido και ποδήλατο αρκετά απογεύματα και γενικά όλη την ημέρα σε κίνηση από τις 06:30 το πρωί που ξυπνά γυρίζει σπίτι 17:40 το απόγευμα). Θέμα υγείας δεν πάιζει, έχουμε κάνει τις εξετάσεις. Με βάση το ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος) φαίνεται υπέρβαρος στα όρια του παχύσαρκου, αν και στην όψη δεν φαίνεται τόσο. Πρόσφατα ένας ενδοκρινολόγος μου είπε πως οι τιμές του ΔΜΣ είναι γενικές και δεν ισχύουν για τους μυώδεις. Η αλήθεια είναι πως ο μικρός είναι αρκετά μυώδης.

Πάντως, καλό είναι να προσπαθούμε κι εμείς ως γονείς από την πλευρά μας από μηνών ακόμη να τους καλλιεργούμε σωστά διατροφικά πρότυπα με τη δική μας συμπεριφορά.

Γέλασα πάρα πολύ ειδικά με την ιδέα ότι ένα δίχρονο τρώει πατσά!!!!

Λοιπόν ζωή να 'χει και πάντα γερό να είναι αλλά μάλλον έχει πολύ υψηλό μεταβολισμό. Αργότερα σκέψου ότι θα τρώει ότι θέλει και θα παραμένει αδύνατη (κάτι που ανέκαθεν ζήλευα σε γνωστές μου!)

Στην δικιά μου που είναι 25 μηνών για απογευματινό αλλά και για σνακ φτιάχνω αυγόφετα με ελάχιστο λάδι και αφήνω την φέτα για ώρα να ρουφήξει όλο το αυγό, κριτσίνια (αυτά είναι αγοραστά από τον φούρνο) με τυρί Babybel ή φέτα τυριού αλλά το Babybel το διασκεδάζει, τοστ και τώρα τελευταία παίρνω φρέσκια ζύμη Pilsburry για κρουασανάκια και βάζω ζαμπόν τυρί αλλά μπορείς να τα γεμίσεις με ότι θες. Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή αλλά επειδή της αρέσουν τα κρουασάν σκέφτηκα ότι τουλάχιστον η γέμιση να είναι ελεγχόμενη γιατί στους φούρνους δεν ξέρεις τι ποιότητα τυριών και αλλαντικών βάζουν. Αυτά με βάση τον χρόνο που διαθέτω. Αν έχεις χρόνο μπορείς να της φτιάξεις και πίτα με δικό σου φύλλο ή έστω αγοραστό.

Γιαούρτι, φρούτα, χυμούς, γάλα με δημητριακά, αυγουλάκια + αυτά που είπες (τοστάκια, κέικ).

Γενικά εγώ θα έδινα έμφαση (πέρα από τις ποσότητες) και στις γεύσεις όπως λες. Δηλαδή προτίμησε προιόντα με λιγότερο έντονες γεύσεις, λιγότερη ζάχαρη, λιγότερο αλάτι, λιγότερα μπαχαρικά κτλ.

Εφόσον μαγειρεύεις υγιεινά προτίμησε να της δίνεις δικά σου σνακς και όχι έτοιμα. Όταν της δίνεις σοκολάτα, δίνε της σοκολάτα υγείας και όχι τις πολύ γλυκές.

Πάντως για να είμαι ειλικρινής φρίκαρα με το πρωινό σας!:P Η δικιά μου που την θεωρώ φαγανή, το πρωί πίνει μόνο το γάλα της και όταν τρώει μπανάνα κάνει ώρες να ξαναφάει οτιδήποτε.

Μήπως να προσπαθήσεις να τρώει πιο αργά; Όταν τρώμε γρήγορα και λαίμαργα, τρώμε μεγαλύτερες ποσότητες χωρίς στην ουσία να πινάμε τόσο πολύ.

και λιγα λεω...μπορει να τσιμπισει και τιποτα αλλο.μια χαρα αργα τρωει!αφου να φανταστεις καθε μπουκια που τρωει γλυφει μετα ενα ενα το δαχτυλο της μηπως και της εχει ξεφυγει τιποτα...οσο για την σοκολατα υγειας οσο και να σου φαινεται παραξενο ουτε καν την εχω σκεφτει...αυτη θα δινω οταν με ζαλιζει :-D

Διαφημίσεις

εμενα τρωει ολα τα περιεργα τυρια, μεχρι και τυπου ροκφορ, αλλα γαλα δεν πινει

ροκφορ το τσακιζει (αλλα τις δινω ενα πολυ μικρο κομματι και ΤΕΛΟΣ)και γαλα δεν μου πινει το πρωι γιατι θελει κατι στερεο αντε με το ζορινα πιει 100μλ.....

Σαφώς και υπάρχουν υγιεινά σνακ: γιαούρτι με μέλι, στικ λαχανικών ή φρούτων, φρούτα παγωμένα στην κατάψυξη και χτυπημένα με γιαούρτι, κουάκερ με φρούτα ή γάλα, μπάρες βρώμης και φρούτων, γκρανόλα με γιαούρτι και πολλά άλλα τα οποία είναι νοστιμότατα. Επίσης το ότι ένα παιδάκι που τρώει πολλές σοκολάτες είναι αδύνατο δεν σημαίνει ότι είναι υγιές.

τις μπαρες τις εχω πολυ στο μυαλο μου αλλα ειχα ενδοιασμο αν μπορει να τις μασουλισει...(γιατι ειναι λιγο σκληρουτσικες) τελικα μαλλον θα μπορει....φρουτακια και γιαουρτακια ολων των ειδων απο προβειο με πετσα μεχρι και με γευσεις τα τσακιζουμε...ουτως ή αλλως γιαουρτι βαζει και μεσα στα φαγητα της γιατι το εχει δει απο εμενα που μου αρεσει.

μια απο τα ιδια κι εμεις

εμενα το πρωι τρωει τραχανα με παρμεζανα για να καταλαβεις

για σνακς ψωμι ολικης αλεσεως με μελι η μερμελαδα σπιτικη

γαλα με κορν φλακες

ψωμι με τυρι

γιαυρτι με κομμενο μηλαρακι μεσα

κεικ δινω κι εγω το τρωει κι ο μπαμπας του τι να κανουμε, το φτιαχνω εγω το κανω οσο πιο ελαφρυ γινεται

jackrussel ποια κορν φλεικς δινεις γιατι γ.......ο πηγα να της αγορασω αλλα και αυτα εχουν ζαχαρη μεσα εκτος απο τα fitness που ειναι με λιγοτερη

Γέλασα πάρα πολύ ειδικά με την ιδέα ότι ένα δίχρονο τρώει πατσά!!!!

Λοιπόν ζωή να 'χει και πάντα γερό να είναι αλλά μάλλον έχει πολύ υψηλό μεταβολισμό. Αργότερα σκέψου ότι θα τρώει ότι θέλει και θα παραμένει αδύνατη (κάτι που ανέκαθεν ζήλευα σε γνωστές μου!)

Στην δικιά μου που είναι 25 μηνών για απογευματινό αλλά και για σνακ φτιάχνω αυγόφετα με ελάχιστο λάδι και αφήνω την φέτα για ώρα να ρουφήξει όλο το αυγό, κριτσίνια (αυτά είναι αγοραστά από τον φούρνο) με τυρί Babybel ή φέτα τυριού αλλά το Babybel το διασκεδάζει, τοστ και τώρα τελευταία παίρνω φρέσκια ζύμη Pilsburry για κρουασανάκια και βάζω ζαμπόν τυρί αλλά μπορείς να τα γεμίσεις με ότι θες. Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή αλλά επειδή της αρέσουν τα κρουασάν σκέφτηκα ότι τουλάχιστον η γέμιση να είναι ελεγχόμενη γιατί στους φούρνους δεν ξέρεις τι ποιότητα τυριών και αλλαντικών βάζουν. Αυτά με βάση τον χρόνο που διαθέτω. Αν έχεις χρόνο μπορείς να της φτιάξεις και πίτα με δικό σου φύλλο ή έστω αγοραστό.

ναι maiden μου και πατσαδες και οτι λαχει να πεσει μπροστα στα ματια της...αυγοφετες κανω αλλα θα κανω και αυτο που λες με τα κρουασανακια!! πιτες φτιαχνω αλλα για μεσημεριανο πιο πολυ!θα τις εδινα και το απογευμα αλλα λογω της ποσοτητας (2 κομματια κανονικα οπωσδηποτε το μεσημερι)το απογευμα θα τις δωσω κατι πιο λαιτ.....την βλεπω και ποναει η κοιλια μου...

jackrussel ποια κορν φλεικς δινεις γιατι γ.......ο πηγα να της αγορασω αλλα και αυτα εχουν ζαχαρη μεσα εκτος απο τα fitness που ειναι με λιγοτερη

τα κλασσικα τα παλια τα πρωτα που κυκλοφορησαν με κακαο

Σε αυτό αναφερόμουν jackrussel. Δεν έχω τίποτα με τη σοκολάτα ίσα-ίσα που τρώω κάθε μέρα!:rolleyes:

Pros theou den eipa pos einai igiino kapoio paidaki na troi poles sokolates.kai ego pistevo pos den einai katholou igiino aloste gia avto kai den dino oute kai ego!osa gia ta snaks malon ego den katalava kala ego enousa pos den eiparxoun igiina patatakia,garidakia k.alles tetoies vlakies pou einai tosa antigina ala sxedon se ola ta paidakia aresoun!emena to thema mou einai kai igiina na troi i dikia mou den einai dinaton na min xorteni k sinexos na zitaei kati alla ti na kanoume !pali leo na einai kala k igies ola ta paidakia!

Τώρα κατάλαβα iva12345, με τη λέξη σνακ πήγε το μυαλό σου στις γνωστές μπουρδίτσες, δεν έχεις και άδικο συνήθως αυτά εννοούμε.

Χαθήκαμε στη μετάφραση;).

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

S02fp3.png

LnVyp3.png

Ούτε εγώ δε τρώω αυτά που τρώει η κόρη σου Λελάκι80!!!

Έτσι είναι και η βαφτιστήρα μου αλλά είναι πιο αδύνατη από εσάς, εσείς είστε στη 75 καμπύλη, αυτή είναι πιο κάτω σκέψου και τρώει πολύ και συνέχεια. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτό όσο η λαιμαργία που λες. Είναι πολύ άσχημο να είναι λαίμαργο το παιδί, σε κοιτάει στο στόμα όταν τρως με ένα ύφος τι να σου λέω... εμένα με εκνευρίζει πολύ, δείχνει ανικανοποίητη βρε παιδί μου, ανασφάλεια να προλάβει να φάει, δε ξέρω δε μου αρέσει καθόλου πάντως να το βλέπω στην βαφτιστήρα μου.

Ούτε εγώ δε τρώω αυτά που τρώει η κόρη σου Λελάκι80!!!

Έτσι είναι και η βαφτιστήρα μου αλλά είναι πιο αδύνατη από εσάς, εσείς είστε στη 75 καμπύλη, αυτή είναι πιο κάτω σκέψου και τρώει πολύ και συνέχεια. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτό όσο η λαιμαργία που λες. Είναι πολύ άσχημο να είναι λαίμαργο το παιδί, σε κοιτάει στο στόμα όταν τρως με ένα ύφος τι να σου λέω... εμένα με εκνευρίζει πολύ, δείχνει ανικανοποίητη βρε παιδί μου, ανασφάλεια να προλάβει να φάει, δε ξέρω δε μου αρέσει καθόλου πάντως να το βλέπω στην βαφτιστήρα μου.

το ξερω οτι δεν ειναι ωραιο αλλα αντε τωρα να κατσεις να εξηγησεις σε ενα παιδακι γιατι δεν πρεπει να ειναι λαιμαργο...βεβαια τωρα εχω αρχισει λιγο να της ¨΄την λεω ¨΄ αλλα παντα με ηρεμο τροπο δηλαδη ενταχει αγαπουλα μου φτανει εφαγες και κοιταω να την απασχολησω με κατι αλλο.δεν θελω να την μαλωσω και να την αποπαρω εντελως γιατι μετα μπορει να φοβηθει και να μην μου τρωει και καθολου που ξερεις...ειμαι στα πειραματα και στα κολπακια γενικοτερα αλλα πιστευω ειναι μικρη ακομα για αναλυτικες εξηγησεις περι λαιμαργιας...ας μεγαλωσει και βλεπουμε