Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΛΕΞ....

NTINAT

Recommended Posts

Στα δικαστήρια 5 ανήλικοι για την υπόθεση Άλεξ.

Μια δραματική υπόθεση, η εξαφάνιση από τη Βέροια του 11χρονου (την ημέρα του χαμού του) μαθητή Αλεξ Μεσχισβίλι, θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δηοσίευμα της εφημερίδας Espresso σε άρθρο του Στέφανου Χίου. Αυτή τη φορά σε μια δικαστική διαδικασία με κλειστές τις πόρτες στους δημοσιογράφους και ανοιχτές στους 90 ετερόκλητους μάρτυρες που θα προσπαθήσουν, υποτίθεται χωρίς φόβο και πάθος, να ξεδιαλύνουν το μυστήριο για όλα όσα εκτυλίχτηκαν εκείνο το παγωμένο βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου 2006 στο κέντρο της πόλης.

Στο σκαμνί θα καθίσουν πέντε ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι με το γνωστό παραπεμπτικό βούλευμα του περασμένου Αυγούστου αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού, με ενδεχόμενο δόλο. Οι μαθητές, πάντα κατά το βούλευμα, σκότωσαν σε καβγά, μετέφεραν και με τη βοήθεια τρίτου ή τρίτων προσώπων εξαφάνισαν το πτώμα του άτυχου μαθητή, με πιο πιθανό το σενάριο να έριξαν το κορμάκι του στο ρέμα της Μπαρμπούτας.

Αυτά αναγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα. Για την υπόθεση Αλεξ όμως οι παράπλευρες αλήθειες ή τα ασύστολα ψέματα που γράφτηκαν, ειπώθηκαν και διακινήθηκαν είναι πολλά. Από την αμαρτωλή νύχτα της 3ης Φεβρουαρίου 2006 μέχρι σήμερα ένας συρφετός ανθρώπων και υπανθρώπων του περιθωρίου, του σκοταδιού και του παρασκηνίου κουλουριάστηκε σαν δηλητηριώδες φίδι γύρω από μια εξαιρετικά περίεργη εξαφάνιση, την ώρα που ένας ανύποπτος μαθητής περπατούσε από το γυμναστήριο προς την αίθουσα ζωγραφικής της Βέροιας. Μέσα σε αίμα, δάκρυα και διαφθορά, με προανακριτικές καταθέσεις-παρωδία, κραυγές για εμπλοκή παιδεραστικών κυκλωμάτων και σκιές από αδίστακτα κυκλώματα σκληρών βαρόνων σωματεμπορίας των Βαλκανίων, η κοινή γνώμη, ακριβώς 31 μήνες μετά την εξαφάνιση, ζητεί να μάθει τη μοναδική αλήθεια που δεν έκανε την εμφάνισή της ακόμα.

πηγη http://www.madata.gr

Ποτε δεν θα ξεχασω οσο ζω αυτη την εξαφανιση-δολοφονια

αυτου του παιδιου...απο την πρωτη στιγμη με συγκλονισε..

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να δικαιωθει επιτελους

κ αυτη η μανα να παρει εστω κ μια απαντηση σε αυτο το

τεραστιο ΓΙΑΤΙ.....

Διαφημίσεις

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μαθουμε ακριβως τι εγινε...εχουν εμπλακει μεγαλα κεφαλια.....

Δυστυχώς και εγώ αυτό πιστεύω ... δυσκολα θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μακάρι να βρει γαλήνη η ψυχούλα του Αλεξ..

Αλλά πολύ φοβάμαι ότι κρύβονται μεγάλα πρόσωπα πίσω από την υπόθεση,γι'αυτό κ δεν μπόρεσε η Νικολούλη να κάνει τπτ..Μακάρι η δκαιοσύνη να είναι αμίληκτη...

Διαφημίσεις

Ποιά μεγάλα κεφάλια ρε παιδιά; Είναι μεγάλο κεφάλι ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης βέροιας; Ένας βλάχαρος είναι, αυτό είναι, ένας καράβλαχος, ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.

Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα, σ'αυτή τη χώρα ακόμη και τα καθίκια μας είναι γελοία υποκείμενα. Και το χειρότερο... δε χρειάζεται να είσαι μεγάλο κεφάλι για να ξεφύγεις από τις ευθύνες σου. Ακόμη και το κάθε μικρό σκουλήκι, το κάθε κουράδι σαν αυτόν τον παπάρα, έχει κάποιον να τον προστατεύει ή απλώς κάποιον που βαριέται να κάνει τη δουλειά του.

Αηδία σκέτη είμαστε...

εγω θελω να μπουν φυλακη αυτοι που σκοτωσαν το παιδι....ζηταω πολλα????και συμφωνω,σιγα τα μεγαλα κεφαλια!

Ειμαι σιγουρη πως ηταν τα 5 κ@@@παιδα με τις οικογενειες τους.....η αστυνομια απλα αργησε να κανει την δουλεια της.Η ελλειψη κρισης ωστε να καταλαβουν πως δεν ειναι απλη υποθεση πηγε πισω ολη την ιστορια....

εγω θελω να μπουν φυλακη αυτοι που σκοτωσαν το παιδι....ζηταω πολλα????και συμφωνω,σιγα τα μεγαλα κεφαλια!

Ειμαι σιγουρη πως ηταν τα 5 κ@@@παιδα με τις οικογενειες τους.....η αστυνομια απλα αργησε να κανει την δουλεια της.Η ελλειψη κρισης ωστε να καταλαβουν πως δεν ειναι απλη υποθεση πηγε πισω ολη την ιστορια....

κ εγω αυτο θελω Μαρια μου....αλλα ακομα κ μια

φυλακη δεν θα μου εφτανε αν ημουν η μητερα του...

θα ηθελα παραδειγματικη τιμωρια (οχι θανατο οχι να

ξεφυγουν τοσο ευκολα)...να περασουν οτι περασε

ο Αλεξ..ολες αυτες τις τρομακτικες εφιαλτικες στιγμες

που φανταζομαι οτι περασε αυτο το παιδι....

αλλα τι λεω..στην Ελλαδα κ τιμωρια?

εγώ πάλι πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια βγαίνει στο φως "ουδέν κρυπτό υπό του ήλιου" που λένε!!!

ίσως όχι τώρα, ίσως όχι και μέσα από αυτή τη δίκη αλλά κάποια στιγμή ...

βέβαια αυτό είναι πολύ σκληρό και άδικο για αυτή τη μάνα που περιμένει τόσο καιρό αλλά και λυπηρό και απαράδεκτο για την ελληνική δικαιοσύνη και την αστυνομία...

για να δούμε ... :(

age.png

Μακάρι επιτέλους να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν πραγματικά αυτοί που το αξίζουν ...

Μακάρι...γι'αυτή τη μάνα....και γι'αυτή την ψυχούλα... :(:(

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Με έχει συγκλονίσει πολύ αυτή η ιστορία!

Δεν ξέρω τί να ευχηθώ ποιά....εφόσον αυτή η γυναίκα δεν θα έχει ποτέ ποιά το παιδί της....τί να ευχηθώ;;;...τί άλλο έχει νόημα;;

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Ποιά μεγάλα κεφάλια ρε παιδιά; Είναι μεγάλο κεφάλι ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης βέροιας; Ένας βλάχαρος είναι, αυτό είναι, ένας καράβλαχος, ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.

Μα δεν είχε ακουστεί πως υπάρχουν ενδείξεις πως πρόκειται για κύκλωμα παιδόφιλων και εμπλέκονται κάποιοι ισχυροί της περιοχής?

οχι αυτό ηταν μαλλον τεχνασμα απο οτι καταλαβα,

για να φυγουν οι υποψίες, απο τους πραγματικούς δράστες...

αφού η Νικολούλη, είχε απο μόνη της βρεί απο την αρχή τι είχε γίνει,

(έτσι ακουσα τουλαχιστον? )

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Δεν είμαι βέβαιη οτι η κάθε Νατέλα θα ήθελε ακριβώς αυτό .... μιλάμε για ανήλικους κατηγορούμενους, μην ξεχνάς.

Ανεξαρτήτως τι θα ήθελε εκείνη (αυτό είναι εντελώς προσωπικό) αν ήταν δικό μου παιδί δεν θα με ενδιέφερε καθόλου πως μιλάμε για ανήλικους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Τα συμπαρομαρτούντα δεν με αφορούν καθόλου. Σκότωσες, (έστω από αμέλεια). Είσαι δολοφόνος. Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει τελικά.

Γι΄αυτή την συγκλονιστική ιστορία εύχομαι να βρει γαλήνη η ψυχούλα του μικρού Άλεξ, να βρει δικαίωση η τραγική μάνα και όσο για τους δολοφόνους αναρωτιέμαι πραγματικά αν είναι αυτά τα παιδιά τελικά ή οι ίδιοι τους οι γονείς....

Επιτέλους ας μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με αρχές και αξίες και πάνω από όλα με σεβασμό για τον συνάνθρωπο, όποιος και αν είναι αυτός και όσο διαφορετικός μπορεί να είναι από μας...

Οι στάσεις μας και η αδιαφορία μας προς τα παιδιά και την ανατροφή τους (την ανατροφή, όχι το μεγάλωμα) είναι οι δολοφόνοι τελικά.....

Δεν είμαι βέβαιη οτι η κάθε Νατέλα θα ήθελε ακριβώς αυτό .... μιλάμε για ανήλικους κατηγορούμενους, μην ξεχνάς.

Θα συμφωνησω με οσα ειπαν η Ειρηνη η fotinip κ η Κυριακη

για να μην τα ξαναγραφω...

Η υπόθεση αυτή είναι συγκλονιστική όχι μόνο γιατί έχει θύμα ένα παιδί αλλά και γιατί οι θύτες είναι παιδιά. Δυστυχώς το φαινόμενο της ομαδικής παιδικής εγκληματικότητας, το οποίο παρατηρείται σε Αγγλία και ΗΠΑ, ήρθε και στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην ακούσουμε εδώ και για κανένα τρελλόπαιδο που πήρε όπλο, πήγε στο γυμνάσιο/λύκειο του και σκότωσε μαθητές και καθηγητές αλά Κολουμπάιν.

Grow up and get a life!

ΜΑκάρι να πάρει αυτή η υπόθεση το καλύτερο τέλος που μπορεί... Να τιμωρηθούν οι ένοχοι... Αλλά και να βρεθεί το νεκρό παιδάκι, ο τόπος που θάφτηκε. Πιστεύω ότι είναι πολύ -ίσως εξίσου- σημαντικό. Να βρει η μάνα το παιδάκι της ξανά, να το κλάψει όπως πρέπει. :cry:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΕΛΑΣ

«Να μιλήσει ο θείος για τη δολοφονία του Αλεξ»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την κλήση του θείου των δύο από τους πέντε ανήλικους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Αλεξ φέρεται ότι ζήτησε χθες η μητέρα του, Νατέλα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Ο αδελφός της μητέρας των ανήλικων Ελλήνων που κάθονται στο εδώλιο του δικαστηρίου δεν εκλήθη να καταθέσει ούτε στην προανάκριση ούτε στην κύρια ανάκριση, αλλά φέρεται ότι γνώριζε για το περιστατικό της 3ης Φεβρουαρίου 2006, σύμφωνα με την απολογία του ανήλικου Αλβανού κατηγορούμενου στον ανακριτή.

Η Νατέλα εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι πέντε ανήλικοι κατηγορούμενοι διέπραξαν τη δολοφονία του γιου της, υποστηρίζοντας ότι τον κυνηγούσαν και τον παρενοχλούσαν. Επικαλέστηκε μαρτυρίες που έλεγαν ότι σε μια περίπτωση μάλιστα φέρονται ότι απείλησαν έναν ανήλικο λέγοντάς του ότι «θα σε κάνουμε σαν τον Αλεξ».

Σχετικά με τις αρχικές αναφορές της για την εμπλοκή παιδεραστών στην υπόθεση, η μητέρα του Αλεξ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι παρασύρθηκε από την πρώην τεχνική σύμβουλο στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθηγήτρια Ψυχολογίας Χριστίνα Αντωνοπούλου, η οποία όμως παρά τα λεγόμενά της «δεν έφερε κάποιο απτό στοιχείο» για να ενισχύσει τη θέση της. Ως σκέψη αναφέρθηκε από το δικαστήριο το ενδεχόμενο νέας αυτοψίας στα σοκάκια της Βέροιας, στις διαδρομές που ακολούθησε ο Αλεξ πριν την εξαφάνισή του, όπως επίσης και αυτές που φέρονται ότι ακολούθησαν οι πέντε ανήλικοι, από την εγκαταλειμμένη μονοκατοικία της πλατείας Δημαρχείου μέχρι την περιοχή της «Μπαρμπούτας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/09/2008