Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συμπεριφορες καταστηματαρχων!

Recommended Posts

Καλησπερα καταρχην...εχω τρελα νευρα σημερα... και θα σας εξηγησω γιατι!Ακολουθουν σεντονια:cool:

Περιστατικο νο 1

Πηγαμε να παρουμε το καρεκλακι φαγητου για τον μικρο μου μπομπιρα...απο ενα μαγαζι στην Κατερινη που ψωνιζουμε συχνα εχει καροτσια παρκα ρουχακια κτλ!...

Εχουμε παρει απο κει το ριλαξ μας,το κουνακι μας, ρουχακια, το παρκοκρεβατο μας,και ενα καρεκλακι φαγητου ιδιο με αυτο που πηρα σημερα για μενα για την κουμπαρα μας πριν κανα μηνα!

Παντα ηταν λιγο ψιλοειρωνικος το αφεντικο...ειναι μονος του αυτος εξυπηρετει τον κοσμο....

Σημερα μπηκαμε μας θυμηθηκε κτλ αφου οπως ειπα εχουμε ψωνησει πολλα απο κει και μαλιστα σε μικρο διαστημα ολα αυτα τα πηρα τους τελευταιους 3 μηνες το πολυ :|!!!

Τελος παντων μην μακρηγορω το καρεκλακι που ειχα παρει για την κουμπαρα μου ηθελα και εγω το ιδιο το ειχε τοτε προσφορα του λεω ισχυει ακομη η προσφορα?ειχε μια εκπτωση 20 ευρω..ναι μου λεει...και ειναι τελευταιο σχεδιο και δεν θα το βρεις πουθενα και ειναι το τελευταιο σε ολη την ελλαδα)πφφφ που βρηκε να τα πουλησει αυτα:lol::evil:) ...αααα του λεω γιατι ειδα στο ιντερνετ και αυτο και ενα αλλο σχεδιο που μ αρεσε και του δειχνω το ειχε διπλα αα να αυτο του λεω δεν εχει εκπτωση αυτο??γιατι στο ιντερνετ το βρηκα με εκπτωση !!

Και μου απανταει.... Προβλημα δικο σου τι βρηκες με εκπτωση εγω να κοιτας τι σου λεω:shock::shock: επαθα σοκ κολλησα.... τελος παντων του λεω ειπα μηπως!!Οκ του λεω θα το παρουμε.... διαλεγω και κατι αλλες πιπιλες και μια ποδια απο αυτες με τα χερια για να μην λερωνομαστε και γινομαστε χαλια:P

Μετα ειχε ενα καροτσι πολυ γνωστης και ακριβης μαρκας προσφορα μπροστα και ειχε ταμπελακι 200 ευρω.... 200 του λεω αυτο?? με υφος εκπληξης σαν να του λεω μπραβο σας πολυ φτηνα και μου λεει 200 δεν λεει?ναι λεω τοτε τι με ρωτας απανταει:shock::shock: εκεινη την ωρα δεν καταλαβα τι ειπε....ειχε το τηλ στο αυτι συγχρωνος και περιμενα να απαντηση η γιαγια μου απο την αλλη γραμμη και αποσιντωνηστηκα ....(μεγα βουρλο και εγω εκει που θελω συντονιζομαι μια χαρα) τεσπα:evil:

τελειωνουμε...

Εν τω μεταξυ ειχαμε το μωρο στο αμαξι κοιμοταν και ειχαμε παρκαρει απ εξω...δεν ηταν ο αντρας μου στην στιγμη με ειρωνευτηκε μια εμπαινε αυτος μια εβγαινα εγω.... επισης δεν ημουν μπροστα την ωρα π πληρωνε ο αντρας μου μου τα ειπε μετα....

Συνολο 122 ευρω...... Του λεει ο αντρας μου 120 ειπαμε??δεν το συγκρατησε οχι πως θελαμε να του φαμε το 2ευρω και του απανταει οοοοοοοοοοχι 122 μην ξεχναμε το 2:shock::oops::oops:!!

Νιωθω τοοοοοοσο ηλιθεια και ο αντρας μου μετα που το συζητησαμε το ιδιο μου ειπε επρεπε να τα παρατησουμε και να φυγουμε απο την 1η στιγμη που μ μιλησε ετσι:oops::oops: με πειραξε και για το 2ευρω δεν ειναι για το 2ευρω.αλλα ο τροπος του..εχουμε παρει τοσα πραγματα και δεν κοβεις ουτε ενα 2ευρω??σιγα πια....χωρια την γαιδουρια πως μιλανε ετσι??υποτιθεται με την κριση κανουν κρα για κοσμο....ειμαι υπερβολικη ρε παιδια??

Περιστατικο νο2

Αφου φυγαμε απο τον μ@@@ νο1 λεμε ας παμε να φαμε ενα σαντουιτς...Παμε λοιπον σε ενα μεγαο σαντουιτσαδικο ψησταρια πολυ γνωστο με πολυ κοσμο κτλ!

Καθομαστε και εκει πελατες συχνοι....αφου παραγγελνουμε....ερχονται τα σνατουιτς εγω παρειγγειλα πιτα σουβλ.κοτοπουλο! Ερχεται ψωμακι σουβλακι χοιρινο.... λεω ελα μωρε δεν πειραζει θα καναν λαθος μ βαλαν ψωμακι δεν πειραζει δαγκωνω λιγο και συνειδητοποιω πως εινια και χοιρινο αντι για κοτοπουλο αλλα εχει και τυροκαυτερη την οποια δεν κανιε να φαω λογω αποχης γιατι ο μικρος μ εχει αλλεργια....Τον φωναζουμε το παλικαρι που υποτιθεται μας ψιλογνωριζει κιολας μιας και ειμαστε πελατες:evil:!!

Του λεω αυτο και αυτο....αχ σκοτωμα λεει θελουν μεσα τα μυαλα τους που τα εχουν??δεν πειραζει λεμε λαθη γινονται..σιγα..λεει ο αντρας μου αστο μας εδω αν ειναι θα το φαω εγω και χρεωσε το κανονικα οοοοοχι επιμενει αυτος μου φερνουν το σωστο σαντουιτς τελικα τρωμε ολα καλα και ολα ωραια φωναζουμε για τον λογαριασμο.... Ερχεται(ο ιδιος παντα) 4 σαντουιτς λεει τοσο ξερω γω!

1 σαντουιτς εγω και 2 ο αντρας μου..!!! Πληρωνουμε και λεω στον αντρα μου σαν πολλα δεν δωσαμε για 3 σαντουιτσ???κοιταμε την αποδειξη ειχαν χρεωμενο και ενα τεταρτο.... Το σαντουιτς που εκαναν λαθος....:evil::evil::evil: Εμ δεν μας το αφησαν να το φαμε εμ ηταν δικο τους λαθος εμ μας το χρεωσαν!Σηκωνομαστε μεσα στα νευρα παμε να φυγουμε του λεω γιατι τα ειχα π τα ειχα παρει απο τον αλλον θα σκοτωθουμε λεω εδω.... βγαινει αυτος να μας ξαναρθετε λεει...δεν νομιζω του λεω οταν μαθετε να φερεστε στους πελατες σας μπορει...περπατουσα και εβριζα δυνατα!!

Ρε κοριτσια πειτε μου ....εχω αδικο δηλαδη???:oops::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes: και στις 2 περιπτωσεις??

Πως κρατανε μαγαζια ετσι??παμε καλα??

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Τα κάνουν αυτά, γιατί δεν αντιδράει ο κόσμος! Στην 1η περίπτωση εγώ θα έφευγα και δεν θα του άφηνα τα ωραία μου λεφτά και στην 2η θα έκανα φασαρία και θα επέμενα να ακυρώσουν το 4ο σαντουιτς...Απλά τα πράγματα! Έχω φύγει από μαγαζί λόγω αγένειας, έχω σηκωθεί από εστιατόριο, γιατι δεν μας εξυπηρέτησαν, έχω κατέβει από ταξί γιατί μου μίλησε απότομα ο οδηγός...Δεν μασάω καθόλου. Όπως φέρομαι απαιτώ να με φέρονται!

Φιλικά, Σοφία.

σε βρίσκω πολύ ανεκτική και στις 2 περιπτώσεις. βρίσκουν και τα κάνουν. μιας και ο 1ος κύριος ήταν ειρωνικός απο τις πρώτες ακόμη αγορές σου δεν θα του άφηνα δεκάρα τσακιστή εξ αρχής όχι να πάρω και τόσα πράγματα. όσο για το 2ο θα κανα σίγουρα θέμα τόσο μεγάλο που θα μου τα κερνούσαν κιόλας.

M6bap3.png

cik1p3.png

Οσο το ξανασκεφτομαι απορω και εγω με τον εαυτο μου..... Πως δεν εκανα φασαρια η εστω να πω κατι...... το σκεφτομαι και βουρλιζομαι...

Εχετε δικιο παρα πολυ ανεκτικη ημουν!:evil:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Εντάξει σάστισες και έμεινες λίγο, φυσικό είναι το παθαίνω κι εγώ.

Το θέμα είναι γιατί πήγες εκεί ενώ ήξερες ότι ο ιδιοκτήτης ήταν είρωνας και πάλι γιατί πήγες εφόσον έχεις βρει το ίδιο ή ένα εξίσου ωραίο προϊόν με έκπτωση στο ιντερνετ. Είπαμε να βοηθήσουμε τον γείτονα, Έλληνα έμπορο κτλ. αλλά όχι εις βάρος της τσέπης μας. Για το 2ο είσαι σίγουρη ότι όλο αυτό δεν έγινε από έλειψη επικοινωνίας μεταξύ σερβιτόρου, ιδιοκτήτη και ταμία; Όχι ότι είναι σωστό αυτό, να τα βρουν να συννενοηθούν αλλά συμβαίνει και δεν έχουν πρόθεση να σε κλέψουν.

Μήπως ο πρώτος το 'χει και λίγο μονοπώλιο;

Διαφημίσεις

Εντάξει σάστισες και έμεινες λίγο, φυσικό είναι το παθαίνω κι εγώ.

Το θέμα είναι γιατί πήγες εκεί ενώ ήξερες ότι ο ιδιοκτήτης ήταν είρωνας και πάλι γιατί πήγες εφόσον έχεις βρει το ίδιο ή ένα εξίσου ωραίο προϊόν με έκπτωση στο ιντερνετ. Είπαμε να βοηθήσουμε τον γείτονα, Έλληνα έμπορο κτλ. αλλά όχι εις βάρος της τσέπης μας. Για το 2ο είσαι σίγουρη ότι όλο αυτό δεν έγινε από έλειψη επικοινωνίας μεταξύ σερβιτόρου, ιδιοκτήτη και ταμία; Όχι ότι είναι σωστό αυτό, να τα βρουν να συννενοηθούν αλλά συμβαίνει και δεν έχουν πρόθεση να σε κλέψουν.

Μήπως ο πρώτος το 'χει και λίγο μονοπώλιο;

Ακριβως εμεινα:oops::oops:

Τις πρωτες φορες δεν ειχε πει κατι τετοιο ουτε ειχε μιλησει ετσι απλα ειχε ενα υφακι περιεργο και υπηρχε μια ειρωνια γενικως στο υφος του αλλα λεω οκ ετσι εινια το υφος του χε@@ αφου τα ειχα βρει σε καλες τιμες αυτα που ηθελα τα πηρα απο κει.... ισως βλακεια μου τι να πω...:oops::rolleyes::rolleyes:

Απο το ιντερνετ εβγαινε ιδια τιμη σχεδον εεε και ειπα θα παμε που θα παμε κατερινη ας το παρουμε απο κει...που πηραμε και τα αλλα....:rolleyes:

Οσο για τον 2ο...ειμαι σιγουρη πως δεν εγινε λαθος συννενοηση γιατι ο ιδιος ο σερβιτορος παραγγειλαμε ο ιδιος μας ειπε πως εκαναν λαθος ο ιδιος εφερε και τον λογαριασμο και τα υπολογισε εκει μπροστα μας:confused::rolleyes:

Ενταξει δεν ξαναπαταω απλα.....αλλα με πειραξε περισσοτερο γιατι υποτιθεται μεσα στο χαος της κρισης ετσι περιμενουν να κρατησουν τον κοσμο??? με τετοιες συμπεριφορες???και ειδικα σε καποιους που ''ηταν'' πελατε ςτους υποτιθεται.... αυτοι χανουν στην ουσια...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Εγω νομίζω οτι συην επαρχία δεν ειναι επαγγελματίες οι άνθρωποι,κι εγω απο Τήνο ειμαι και τα ίδια κάνουν και εκει αλλα και σε άλλες επαρχιακές πόλης που έχω παει μια απο τα ίδια,δεν ειναι καθόλου τυχαίο,εντάξει μπορει να τύχει και εδω στην Αθήνα,αλλα σπάνια,ισως επειδη ο ανταγωνισμός ειναι μεγαλύτερος..

Εγω νομίζω οτι συην επαρχία δεν ειναι επαγγελματίες οι άνθρωποι,κι εγω απο Τήνο ειμαι και τα ίδια κάνουν και εκει αλλα και σε άλλες επαρχιακές πόλης που έχω παει μια απο τα ίδια,δεν ειναι καθόλου τυχαίο,εντάξει μπορει να τύχει και εδω στην Αθήνα,αλλα σπάνια,ισως επειδη ο ανταγωνισμός ειναι μεγαλύτερος..

Δεν το εχω ζησει πολυ μιας και ειμαι απο θεσνικη αλλα ζω στην επαρχια εδω και ενα χρονο και κατι!:rolleyes:

Αλλα μια βαση εχει αυτο που λες...στην θεσνικη τουλαχιστον που ζουσα εγω σιγουρα υπαρχει μεγαλυτερος ανταγωνισμος απο την κατερινη....οχι πως στην θεσνικη δεν εχει τετοιες συμπεριφορες αλλα να!

Και δεν ειναι πως ειναι σε κανενα χωριο το μονο μαγαζι κτλ ...και η κατερινη ειναι μεγαλη πολη σχετικα με πολλα μαγαζια...δηλαδη υπαρχει και εκει ενας α ανταγωνισμος...αλλα αμα ο αλλος ειναι μη επαγγελματιας οπου και να ειναι αυτα θα συμβαινουν

bUfnp3.pngCxrzp3.png

σορυ αλλαααα φταιες εσυ!!!!αφου εσυ και αλλοι πατε και τα περνετε;;;;αρα καλα κανει...οσο πατε κε ψωνιζετε:rolleyes:

αν εφευγες αμεσως απο την αρχη που σε πουλησε μαγκια..να δεις πως θα τον ετζσουζε...τωρα γιατι να αλαξει;;;;αφου την δουλεια τ την εκανε!!το πηρες!

Διαφημίσεις

έπρεπε να μιλήσεις ... αλλή φορά θα το ξέρεις...

ναι συμφωνώ υπάρχουν πολύ αντιεπαγγελματίες,,

ένα θα σου πω επειδή και εγώ απο θεσσαλονική είμαι αλλά απο χωριό αλλά τις αγορές μου τις έκανα απο την πόλη λοιπόν μου έχει τύχει ούκ ολίγες φορες σε πολλά μαγαζιά η εξής ατάκα όταν πάω να ψωνίσω ρούχα..

"δεν νομίζω να βρείτε ρούχα στο μεγεθος σας εδώ "

ή "δυστυχώς εδώ έχουμε μόνο μικρά μεγέθη οπότε καταλαβαίβετε εσείς... "

ή "το φενόμενον είναι πιο κάτω"

:evil::evil::evil:

να τις πάρεις απο το μαλλι και να τις σέρνεις στο πάτωμα τις πωλήτριες...

να πω πως είτε ήμουν 85 κιλά είτε 105 πάντα άκουγα αυτες τις ατάκες που συνοδευοταν με το υφακι τυπου τι θες εδω ρε φάλαινα..

θυμάμαι όταν είχα χάσει 20 κιλά πήγα να πάρω ρούχα και η πωλήτρια και ιδιοκτήτρια μου είπε είσαι πολυ χοντρη για τα ρούχα αυτά..

απλά για μένα πλέον κρατάνε μαγαζιά μόνο οι σωστοί επαγγελματίες και το λέω αυτό γιατί τα μαγαζιά που μου είχαν φερθει έτσι τα 3/4 αυτών έχουν πλεον κλείσει..

δεν μπορώ να πω ότι λυπήθηκα...

καλά αυτό με τα ρούχα είναι της τρέλλας,όταν ακούω μόλις πιάσω το ρούχο -αυτό δε σου κάνει, απαντάω - ξέρεις τι θέλω να αγοράσω και για ποιόν??????πόσο ακοινώνητη μπορεί να είσαι? και ΦΕΥΓΩ!

Δεν υπάρχει ποιό αντιεπαγγελματική συμπεριφορά όταν δεν σέβονται το πελάτη που πάει με τα ωραία του λεφτά να ψωνίσει.

Σε όλα τα επαγγέλματα έχει μπει πολύ "σαβούρα" και η κρίση ίσως βοηθήσει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να μείνουν οι καλοί επαγγελματίες.

καλά αυτό με τα ρούχα είναι της τρέλλας,όταν ακούω μόλις πιάσω το ρούχο -αυτό δε σου κάνει, απαντάω - ξέρεις τι θέλω να αγοράσω και για ποιόν??????πόσο ακοινώνητη μπορεί να είσαι? και ΦΕΥΓΩ!

Δεν υπάρχει ποιό αντιεπαγγελματική συμπεριφορά όταν δεν σέβονται το πελάτη που πάει με τα ωραία του λεφτά να ψωνίσει.

Σε όλα τα επαγγέλματα έχει μπει πολύ "σαβούρα" και η κρίση ίσως βοηθήσει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να μείνουν οι καλοί επαγγελματίες.

ναι ρε γα..το και δεν τους νοιάζει καθόλου που σε προσβάλουν..

είχε τύχει περίπτωση κορίτσια να πάω σε μαγαζί να πάρω ρούχα και η πωλήτρια μου είπε συγνώμη τι θέλετε και λέω ρουχα θέλω να ψωνίσω και μου λεει δεν έχουμε :shock: και τι πουλάτε δηλαδή μανταλάκια της κάνω και μου λεει ξέρετε με ειρωνια κιόλας για εσας δεν έχουμε :shock::shock::shock:

πάω σε ένα μαγαζί παραδιπλά τέρμα απογοητευμενη και λεω στην πωλήτρια μήπως έχετε ρουχα για τα δικά μου μεγέθη? παιδια τι έκανε το άτομο με ποιανει απο το χέρι με βγάζει στο δρομο και μου δείχνει μια κοπέλα διπλη απο μένα και μου λεει την βλεπεις την κοπέλα εκείνη αφου βρίσκει εκείνη εσυ δεν θα βρεις? έλα μέσα και κάτι θα κάνουμε..

ένα μόνο σας λέω κοντά 300 ευρώ είχα αφήσει εκεί μιλάμε καταευχαριστηθηκα όποτε ήθελα κάτι πήγαινα απο εκεί και ωσπου έδιωξαν την κοπέλα και μετά απο κάνα 4μηνο έκλεισε και το μαγαζί...

τα ρούχα βγήκαν θηρία μετά απο 3 χρόνια και είναι σαν καινούργια...

Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και τη συμπεριφορά των πελατών..λες ότι δε σου άρεσε η συμπεριφορά του καταστηματάρχη και όμως έχεις ψωνίσει πολλές φορές...

Από ότι κατάλαβα έχει καλές τιμές το μαγαζί που πηγαίνεις, αλλά αν δε σου κάνει γιατί δεν αλλάζεις? Γιατί δεν προτιμάς ένα άλλο μαγαζί, που μπορεί ενδεχομένως να είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά από εξυπηρέτηση θα σκίζει? Απλά για να γλιτώσεις μερικά ευρώ παραπάνω?

Δυστυχώς για μένα είναι λάθος των καταναλωτών και όχι των επαγγελματιών...

Όλοι αυτοί υπάρχουν, απλά γιατί κάποιοι τους πληρώνουν.

Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και τη συμπεριφορά των πελατών..λες ότι δε σου άρεσε η συμπεριφορά του καταστηματάρχη και όμως έχεις ψωνίσει πολλές φορές...

Από ότι κατάλαβα έχει καλές τιμές το μαγαζί που πηγαίνεις, αλλά αν δε σου κάνει γιατί δεν αλλάζεις? Γιατί δεν προτιμάς ένα άλλο μαγαζί, που μπορεί ενδεχομένως να είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά από εξυπηρέτηση θα σκίζει? Απλά για να γλιτώσεις μερικά ευρώ παραπάνω?

Δυστυχώς για μένα είναι λάθος των καταναλωτών και όχι των επαγγελματιών...

Όλοι αυτοί υπάρχουν, απλά γιατί κάποιοι τους πληρώνουν.

Εχεις δικιο γι αυτο και δνε προκειτε να ξαναπατησω τα ωραια μου λεφτακια δεν τυα ξαναδινω στα μουτρα του!!! Μπορει να πηραμε πολλα πραγματα απλα τα πηραμε σε 2 φορες οποτε δεν εχω παει και παρα πολλες φορες οπως καταλαβαινεις....Την 1η φορα π ειχε κατι στο υφος ειπα εεε νταξει την δουλεια μου θα κανω και οκ αλλα τωρα μετα απο αυτο οχι δεν ξαναπαταω:evil:

Καποια στιγμη πρεπει να μαθουν να φαιρονται...αυτος καποια στιγμη θα κλεισει αργα η γρηγορα και θα πει με εκλεισε η κριση αμ το μυαλο σου σε εκλεισε

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε γα..το και δεν τους νοιάζει καθόλου που σε προσβάλουν..

είχε τύχει περίπτωση κορίτσια να πάω σε μαγαζί να πάρω ρούχα και η πωλήτρια μου είπε συγνώμη τι θέλετε και λέω ρουχα θέλω να ψωνίσω και μου λεει δεν έχουμε :shock: και τι πουλάτε δηλαδή μανταλάκια της κάνω και μου λεει ξέρετε με ειρωνια κιόλας για εσας δεν έχουμε :shock::shock::shock:

πάω σε ένα μαγαζί παραδιπλά τέρμα απογοητευμενη και λεω στην πωλήτρια μήπως έχετε ρουχα για τα δικά μου μεγέθη? παιδια τι έκανε το άτομο με ποιανει απο το χέρι με βγάζει στο δρομο και μου δείχνει μια κοπέλα διπλη απο μένα και μου λεει την βλεπεις την κοπέλα εκείνη αφου βρίσκει εκείνη εσυ δεν θα βρεις? έλα μέσα και κάτι θα κάνουμε..

ένα μόνο σας λέω κοντά 300 ευρώ είχα αφήσει εκεί μιλάμε καταευχαριστηθηκα όποτε ήθελα κάτι πήγαινα απο εκεί και ωσπου έδιωξαν την κοπέλα και μετά απο κάνα 4μηνο έκλεισε και το μαγαζί...

τα ρούχα βγήκαν θηρία μετά απο 3 χρόνια και είναι σαν καινούργια...

Για πολλες μπατσες...... πω πωωω:evil::evil::evil:

Παλια δουλευα μικρη στον Φωκα ...εκει μεσα οι περισσοτερες ηταν ψωναρες οι πωλητριες κοιτουσαν ολες τις πελατισσες αφ υψηλου και αμα περνουσε καμμια κοπελα με παραπανω κιλα στραβωναν τα μουτρα.....Πως αντεξα εκει μεσα 1 χρονο απορω πραγματικα!:oops:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Για πολλες μπατσες...... πω πωωω:evil::evil::evil:

Παλια δουλευα μικρη στον Φωκα ...εκει μεσα οι περισσοτερες ηταν ψωναρες οι πωλητριες κοιτουσαν ολες τις πελατισσες αφ υψηλου και αμα περνουσε καμμια κοπελα με παραπανω κιλα στραβωναν τα μουτρα.....Πως αντεξα εκει μεσα 1 χρονο απορω πραγματικα!:oops:

ένα απο τα ίδια και στην φένα που δούλευα εγώ..

και πρόσεξε δούλεψα 2 μήνες και με έδιωξαν γιατί ήμουν πολύ πρόσχαρως χαρακτηρας τι να πεις...

Βρε αγάπη, δεκάρε δε δίνουν, κι αν πείς κι αν δε πείς.

Απλά δεν ξαναπάς. Κι γω ήθελα να ξεσηκώσω κόσμο σε πολλές περιπτώσεις, κι όταν κατάλαβα ότι δεν δίνουν μία, λέω άστο. Το χρόνο σου χαλάς.

Βασικά αν είναι να νιώσεις καλύτερα τους το λες επιτόπια.

Με ήρεμο ύφος, αφού και έχουν βγάλει όλα τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν να πάρεις, αν είναι αγενείς λες "τελικά δε θα πάρω τίποτε γιατί είστε αγενείς/δε μου αρέσει το ύφος σας" Χαιρετάς και φεύγεις.

Δεκάρα δε δίνουν, δεκάρα δεν δίνεις! Κυριολεκτικά!;)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

dimmi i love you καργα μανα μου!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Βρε αγάπη, δεκάρε δε δίνουν, κι αν πείς κι αν δε πείς.

Απλά δεν ξαναπάς. Κι γω ήθελα να ξεσηκώσω κόσμο σε πολλές περιπτώσεις, κι όταν κατάλαβα ότι δεν δίνουν μία, λέω άστο. Το χρόνο σου χαλάς.

Βασικά αν είναι να νιώσεις καλύτερα τους το λες επιτόπια.

Με ήρεμο ύφος, αφού και έχουν βγάλει όλα τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν να πάρεις, αν είναι αγενείς λες "τελικά δε θα πάρω τίποτε γιατί είστε αγενείς/δε μου αρέσει το ύφος σας" Χαιρετάς και φεύγεις.

Δεκάρα δε δίνουν, δεκάρα δεν δίνεις! Κυριολεκτικά!;)

Συμφωνω!

Ασε που ο χρονος ειναι χρημα, χρημα γιοκ κτλ κτλ !:cool:

το καλοκαιρι παω μια μερα στα μαγαζια να αγορασω ενα τσαντακι απο αυτα που τα φορας σαν τσαντα ταχυδρομου, μικρο με λεπτο λουρι και ασπρο. επισης να προσθεσω πως η λογικη του σοπινγκ μου ειναι κανω πρωτα μια ερευνα αγορας και επειτα ψωνιζω.

==> ε, ετσι κ σαυτη τη περιπτωση. μπηκα σε ενα μαγαζι και αφου βεβαια ενημερωσα πως κανω ερευνα αγορας και δενεχω σκοπο να ψωνισω εξ'αρχη, αρχισα να βλεπω τα λεπτα τσαντακια σε ασπρο χρωμα. μαλιστα τους λεω κ ολας "μην ενοχλειστε εξυπηρετουμαι μονη μου". αυτοι οχι μονο ηρθαν απο πανω μου, αλλα και εβγαζαν τσαντακια,τσαντουδια,τσανταρες απο συρταρια,αποθηκες,παταρια και γενικα εκαναν ενα μικρο χαμο με εμενα να βρισκομαι σε αμηχανια και να λεω ξανα και ξανα οτι δε θα αγορασω και απλα κοιταω επιφανειακα τιμες και σχεδια να δω τι παιζει στην αγορα. μου αρεσε μια τσαντα με τα πολλα και λεω ευχαριστω και παω να φυγω. μου λεει η γυναικα "δε θα τη παρεις?" λεω: σας ειπα οτι κανω ερευνα αγορας. μου λεει: εγω τοση ωρα σου βγαζω τσαντες. και ετοιμη να εκραγει την κοιταω και λεω την ατακα "απο ποτε το χομπι του καθενος εγινε οπλο υπερασπισης του?". κοκκαλο αυτη. δε νομιζω να καταλαβε κ ολας τι ειπα. μαλιστα μου ειπε απο την πορτα που με "συνοδεψε":την επομενη που θα ερθεις δε θα υπαρχει θα την εχουν αγορασει.μην ερθεις τσαμπα. λεω ενα "ευχαριστω πολυ" με χαμογελο και καρφωμα στα ματιας(παρεπιπτωντως ειχα κανει ενα σεξι μακιγιαζ απαλο αλλα προκλητικο). εσκασε. κοκκινησε. φουντωσε.

στο γυρισμο για το σπιτι μου φορουσα το τσαντακι που αγορασα 7ευρω απομαγαζι που τα εδινε οσο-οσο και ημουν υπερ ευχαριστημενη. ετσι ταφερε η τυχη που καθοταν εξω απο το μαγαζι της με μια αλλη κ επιναν καφε σε σκαμπουδακι. με γνωρισε και λεει χαμηλοφωνα:"εσυ ησουν που δε θα αγοραζες". λεω και εγω χαρουμενη(πραγματι χαρουμενη που ειχα τυχη με το ποσο που πληρωσα) και με ενα χαμογελο μεχρι ταφτια: ειπα να ερθω να τη παρω γιατι ηταν πανεμορφη αλλα μου ειπατε πως θα την εχουν παρει ηδη και ευτυχως αγορασα απο αλλου! κοκκαλο αυτη κοκκαλο και η αλλη που την κοιταξε ειρωνικα για το ποσο καλα χειριζεται το θεμα και εχασε χρημα μεσα απο τα χερια της!

περαστικα! παρεπιτοντως χεσ@@κε που ημουν με μια κοιλια μεχρι το στομα κ ηθελε να με συγχισει.

Καλό!!!

Αυτό το "δεν σου κόβω απόδειξη χαχαχα, πρόσεχε έξω, χαχα, χάρηκα που τα είπαμε κούκλα μου χαχα" σας εχει συμβεί;; Και ρωτάω, το παίρνεις και φεύγεις χωρίς να πληρώσεις με τις ευλογίες του Κράτους, ζητάς απόδειξη θέλει δεν θέλει ή απλά δεν ξαναπατάς;

Νομίζω το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ όπου να ναι.

Σκηνικό 1

Η κουμπάρα μου πήγε σε πολύ μεγάλο κομμωτήριο,πλήρωσε 90 ευρώ και οι καστανόξανθες ανταύγειες που έκανε τα τελευταία χρόνια αντικατασταθηκαν με ΛΕΥΚΕΣ καμμένες τούφες,προφανώς έμεινε πολύ ώρα στο ντεκαπάζ,αντι να αναγνωρίσουν το λάθος τους προσπαθούσαν να τη πείσουν οτι είναι μια χαρά και για να αλλάξουν το χρώμα της ζητούσαν επιπλέον χρήματα,εννοείται δεν τα έδωσε και δεν ξαναπάτησε.Ασε που αναγκάστηκε να τα κόψει κοντά γιατί είχαν καει μετά απο λίγο καιρό.

Σκηνικό 2

Πηγαίνω να πάρω ένα παλτό,δοκιμάζω ένα και μου λέει η πωλήτρια -με γεια!και τσουπ το πάει στο ταμείο,εξηγώ οτι απλά δοκιμάζω και ακούω την ατάκα-μα έκοψα απόδειξη πρέπει να πληρώσεις.Έγινα έξαλλη,είπα οτι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά και έφυγα.

αχαχαχα....

πριν αρκετό καιρό μπήκα με την φίλη μου σε ένα μαγαζί για να δούμε απο κοντά ένα βραχιόλη που είχαμε δει στην βιτρίνα....με το που μπαίνουμε μέσα έρχεται μια κοπέλα ¨"γειά σας,πως μπορώ να βοηθήσω?

εμείς : γειά σας, θα θέλαμε να δούμε το τάδε βραχιόλη που έχετε βάλει στην βιτρίν"

αυτή : α..ξέρετε κάτι, είναι ακριβό αυτο και δεν νομίζω ότι κάνει για εσάς ούτε τα υπόλοιπα που έχουμε ...."

ντόινγκ...:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και εγώ σαν ΧΑΖΗ αντί να την "στολίσω" πήρα την φίλη μου και φύγαμε!!!!:oops::oops::oops:

δεν το'ξερα ότι για να μπω σε ένα μαγαζί θα έπρεπε να φοράω και gucci..:?(αν είναι έτσι τότε να μην βγω καν απο το σπίτι)

αχαχαχαχααχχα...

α, το κατάστημα αυτό είναι και στην γειτονιά μου...άχτι το έχω να πάω μια μέρα να δοκιμάσω τα πάντα και στο τέλος να μην πάρω τίποτα και να φύγω λέγοντας "αχ....ξέρετε κάτι?πολύ φτηνιάρηκα είναι..δεν μου αρέσουν "....:rolleyes:;):cool:

αχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχα....(μα δεν το αξίζει??:rolleyes:)

αχαχαχα....

πριν αρκετό καιρό μπήκα με την φίλη μου σε ένα μαγαζί για να δούμε απο κοντά ένα βραχιόλη που είχαμε δει στην βιτρίνα....με το που μπαίνουμε μέσα έρχεται μια κοπέλα ¨"γειά σας,πως μπορώ να βοηθήσω?

εμείς : γειά σας, θα θέλαμε να δούμε το τάδε βραχιόλη που έχετε βάλει στην βιτρίν"

αυτή : α..ξέρετε κάτι, είναι ακριβό αυτο και δεν νομίζω ότι κάνει για εσάς ούτε τα υπόλοιπα που έχουμε ...."

ντόινγκ...:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και εγώ σαν ΧΑΖΗ αντί να την "στολίσω" πήρα την φίλη μου και φύγαμε!!!!:oops::oops::oops:

δεν το'ξερα ότι για να μπω σε ένα μαγαζί θα έπρεπε να φοράω και gucci..:?(αν είναι έτσι τότε να μην βγω καν απο το σπίτι)

αχαχαχαχααχχα...

α, το κατάστημα αυτό είναι και στην γειτονιά μου...άχτι το έχω να πάω μια μέρα να δοκιμάσω τα πάντα και στο τέλος να μην πάρω τίποτα και να φύγω λέγοντας "αχ....ξέρετε κάτι?πολύ φτηνιάρηκα είναι..δεν μου αρέσουν "....:rolleyes:;):cool:

αχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχα....(μα δεν το αξίζει??:rolleyes:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κάντο κάντο!!