Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτη φορα μπαμπας..!!

Recommended Posts

καλησπερα σασ.

ειμαι νεοσ στο forum,αν και "γυναικοκρατειται" το site θα ηθελα να σας πω την εμπειρια μου μολις εμαθα οτι θα γινω μπαμπας.:P

περιμενα να ενθουσιαστω περισσοτερο για να ειμαι ειληκρηνης,δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη πολυ καλα ,εντουντισ ανησυχω γιατην πορεια του μωρου.Μολις πηραμε τα αποτελεσματα τησ χωριακης κ ειδαμε τα αποτελεσματα κοιταζομασταν κ οι 2 αμηχανοι 5 λεπτα...σιωπη σας λεω....

ΗΤαν η πρωτη μας προσπαθεια κ ολα καλα.....

η γυναικα μου τωρα ειναι στην 7-8 εβδομαδα κ ετοιμαζομαστε για τον 2ο ΤΠΕΡΗΧΟ την αλληυ βδομαδα.θαναι λεει τωρα γυρω στα 3 εκ.στισ 20 ΝΟΕ θα παμε για την αυχενικη και εχω ηδη αγωνια....αρχιζω σιγα σιγα να τρελαινομαι απο τηχαρα μου.Ολοι μου λενε να μην το λεω παραεξω για τα "κακο ματι"..μεχρι να δεσει..3 μηνα...αλλα εγω το λεω εδω μεσα στο Site ,ετσι νατο μοιραστω με εσας που πιστευω θα με καταλαβετε..

ευχομαι σε ολεσ σας κοριτσια να εχετε καλη τελειομηνη εγκθμοσυνη και υγειεστατα μωρακια.

ευχαριστω για την υπομονη σας...

αν υπαρχει αλλη αντρικη εμπειρια θα ηθελα νατην διαβασω...

Διαφημίσεις

Ολοι μου λενε να μην το λεω παραεξω για τα "κακο ματι"..μεχρι να δεσει..3 μηνα...αλλα εγω το λεω εδω μεσα στο Site ,ετσι νατο μοιραστω με εσας που πιστευω θα με καταλαβετε..

Γλυκιέ μου πρώτη φορά μπαμπά, σου γράφω γιατί με συγκίνησε πολύ αυτή η φράση σου! Ναι, θα σε καταλάβουν όλοι εδώ πολύ και θα μοιραστούμε τη χαρά σου! Σας εύχομαι μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι! Σε περιμένουν πολύ ευτυχισμένες στιγμές!:D

εδω δεν το ειχαμε συνειδητοποιησει εμεις που το κουβαλαγαμε κι ολας...! χαχαχαχαχα!!!!

Την ευτυχια και την αγαπη που θα νιωθεις για αυτο το πλασματακι γυρω στο πρωτο χρονο της ζωης του, δεν μπορεις να την αναλογιστεις τωρα!!!!

Καθε μερα θα το αγαπας πιο πολυ....ολα αυτα στο πρωτο γιατι στο δευτερο παιδακι θα εισαι πανετοιμος και θα το λατρεψεις απο την πρωτη στιγμη! χαχαχαχα!

Με το καλο....Ολα θα πανε σουπερ....

η γυναικα μου τωρα ειναι στην 7-8 εβδομαδα κ ετοιμαζομαστε για τον 2ο ΤΠΕΡΗΧΟ την αλληυ βδομαδα.θαναι λεει τωρα γυρω στα 3 εκ.

Περίπου στα 2 εκ θα είναι! Με το καλό και όλα να πάνε καλά! Ναι, καλύτερα να μην το πείτε πουθενά πριν κλείσει τον 3ο μήνα. Άντε, με ένα υγιές ζουζουνομωρό!

it's never too late to start all over again

Την ευτυχια και την αγαπη που θα νιωθεις για αυτο το πλασματακι γυρω στο πρωτο χρονο της ζωης του, δεν μπορεις να την αναλογιστεις τωρα!!!!

Καθε μερα θα το αγαπας πιο πολυ....

Μου το λέγανε συνέχεια αυτό πριν γεννήσω κι εγώ σκεφτόμουν "μα τι λένε;; ήδη το λατρεύω!"

Ε, λοιπόν, τώρα που είναι μόλις 3,5 μηνών, πονάω από αγάπη και κατάλαβα τί εννοούσαν!!! Οπότε φαντάζομαι Λάϊδα, πώς θα νιώθω στον χρόνο κτλ!

Διαφημίσεις

..απλα,... ειληκρηνα...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Θα προσπαθω να μπαινω συχνα να ταλεμε...θελω να ξερετε οτι θελω και θα προσπαθησω να εχετε 1 ακομη φιλο,μια γνωμη,, εναν απλα ανθρωπο επιπλεον νασασ ακουει, να σας αφουγραζετε...φιλια

Μου το λέγανε συνέχεια αυτό πριν γεννήσω κι εγώ σκεφτόμουν "μα τι λένε;; ήδη το λατρεύω!"

Ε, λοιπόν, τώρα που είναι μόλις 3,5 μηνών, πονάω από αγάπη και κατάλαβα τί εννοούσαν!!! Οπότε φαντάζομαι Λάϊδα, πώς θα νιώθω στον χρόνο κτλ!

:-):-):-):-).....αυτη την ευτυχια δεν μπορεις να την φανταστεις πριν...,.

..απλα,... ειληκρηνα...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Θα προσπαθω να μπαινω συχνα να ταλεμε...θελω να ξερετε οτι θελω και θα προσπαθησω να εχετε 1 ακομη φιλο,μια γνωμη,, εναν απλα ανθρωπο επιπλεον νασασ ακουει, να σας αφουγραζετε...φιλια

πρεπει να εχεις πολυ καλη γυναικα για να εχεις χρονο να ακους και τις υπολοιπες!:P:p:p:p

Με το καλο και παλι....μπραβο σου που ασχολεισαι :wink:

καλησπερα σασ.

ειμαι νεοσ στο forum,αν και "γυναικοκρατειται" το site θα ηθελα να σας πω την εμπειρια μου μολις εμαθα οτι θα γινω μπαμπας.:P

περιμενα να ενθουσιαστω περισσοτερο για να ειμαι ειληκρηνης,δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη πολυ καλα ,εντουντισ ανησυχω γιατην πορεια του μωρου.Μολις πηραμε τα αποτελεσματα τησ χωριακης κ ειδαμε τα αποτελεσματα κοιταζομασταν κ οι 2 αμηχανοι 5 λεπτα...σιωπη σας λεω....

η γυναικα μου τωρα ειναι στην 7-8 εβδομαδα κ ετοιμαζομαστε για τον 2ο ΤΠΕΡΗΧΟ την αλληυ βδομαδα.θαναι λεει τωρα γυρω στα 3 εκ.στισ 20 ΝΟΕ θα παμε για την αυχενικη και εχω ηδη αγωνια....αρχιζω σιγα σιγα να τρελαινομαι απο τηχαρα μου.Ολοι μου λενε να μην το λεω παραεξω για τα "κακο ματι"..μεχρι να δεσει..3 μηνα...αλλα εγω το λεω εδω μεσα στο Site ,ετσι νατο μοιραστω με εσας που πιστευω θα με καταλαβετε..

ευχομαι σε ολεσ σας κοριτσια να εχετε καλη τελειομηνη εγκθμοσυνη και υγειεστατα μωρακια.

ακριβως την ιδια ιστορια κι εμεις!πρωτη προσπαθεια,θετικη χοριακη,αμηχανια μαζι με χαζομαρα της στιγμης!σα να το εγραψε ο αντρας μου!

θα ξετρελαθεις οταν θα αρχισεις να το νιωθεις με το χερι σου!σας ευχομαι οτι καλυτερο!!!!

TBlYp3.png

Σε ευχαριστω για τακαλα σου λογια ,,εσυ εισαι εγκυοσ λα'ι'δα ???

και σε σενα Προβατακι,νασαι καλα κοριτσακι μου.

Λοιπν την παραπανω εβδομαδα θα παμε για την αυχενικη...ο γυναικολογος μασ συνεστησε να παμε στο ιασω στον κ. τασση 'η στον κ. Τζανη...

εντουντισ δεν εχουμε ακουσει και τα καλυτερα ...και προσανατολιζομαστε να επισκεπτουμε το Εμβρυο ,τη κΑ Σουκα.μια φιλη,μας ειπε τακαλυτερα,...

εχετε καποια γνωμη εσεις??ΞΕΡΩ οτι πολυ γιατροι συστηνουν τους δικουσ τους,ισωσ παιρνουν μεριδιο...,ισωσ παλι οχι...:o

Λοιπν την παραπανω εβδομαδα θα παμε για την αυχενικη...ο γυναικολογος μασ συνεστησε να παμε στο ιασω στον κ. τασση 'η στον κ. Τζανη...

εντουντισ δεν εχουμε ακουσει και τα καλυτερα ...και προσανατολιζομαστε να επισκεπτουμε το Εμβρυο ,τη κΑ Σουκα.μια φιλη,μας ειπε τακαλυτερα,...

εχετε καποια γνωμη εσεις??ΞΕΡΩ οτι πολυ γιατροι συστηνουν τους δικουσ τους,ισωσ παιρνουν μεριδιο...,ισωσ παλι οχι...:o

Aαααααααααα, άρα δεν είστε μόνο 8 εβδομάδων, είστε παραπάνω! Λοιπόν, Σούκα και Πιλάλης θεωρούνται από τους καλύτερους (σε αυτούς με στέλνει κι εμένα η γιατρός μου σε δυο εβδομάδες). Να ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι εργάζονται και στο Αττικό (όπου το κόστος είναι πολυ μικρότερο) αλλά αμφιβάλλω να προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού εκεί την ημερομηνία που θέλετε. Απλά έχε το υπόψη σου για τη Β επιπέδου (20-23η εβδομάδα). Το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

Διαφημίσεις

καλησπερα σασ.

Εμένα πάντως τωρα σιγα σιγα το αγαπάει ο αντρας μου, που κοντευει 4 μηνων. Λογικό και φυσικό, αφου δεν μπορειτε να το νιωσετε μεσα σας. Οταν όμως γεννηθει και περασει το πρωτο τριμηνο με τα πολλά ξενυχτια και την κούραση και το "ξεβολεμα" που υφισταται κάθε μπαμπας, κι αρχισει να σου γελάει θα παθεις πλάκα!!!!

Τελικά και να νομίζεις οτι δε θες παιδιά, ΘΕΛΕΙΣ απλά δεν το ξέρεις μέχρι να κάνεις... Δε σ' αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πιθηκάκι μου!!!!!

guqZp3.png

Aαααααααααα, άρα δεν είστε μόνο 8 εβδομάδων, είστε παραπάνω! Λοιπόν, Σούκα και Πιλάλης θεωρούνται από τους καλύτερους (σε αυτούς με στέλνει κι εμένα η γιατρός μου σε δυο εβδομάδες). Να ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι εργάζονται και στο Αττικό (όπου το κόστος είναι πολυ μικρότερο) αλλά αμφιβάλλω να προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού εκεί την ημερομηνία που θέλετε. Απλά έχε το υπόψη σου για τη Β επιπέδου (20-23η εβδομάδα). Το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

ειμαστε 8 εβδομαδων ,στισ 20-22ΝΟΕ.θα παμε γιατην εξεταση.σε ευχαριστω για την αποψη-εμπειρια σου.και συ καπου εκει εισαι ε?? 9-10w??καλησου εγκυμοσυνη :lol::-P

Aγαπητε "πρωτη φορα μπαμπα" σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σας!!!Εμας η μπεμπα μας ειναι3μιση μηνων....ειμαι μετον αντρα μου 12 χρονια μαζι--αποτα 17 μας κ παντρεμενοι 2 χρονια....ειμαι κ γω αποτιςτυχερες...ο αντρας μου δουλευει 8μιση με 4μιση καθε μερα...γυρναει σπιτι 5, τρωει κ ξαναφευγει 6 με 8μιση σε αλλη δουλεια...ε λοιπον τα μεσημερια εστω αυτη τη μια ωρα δεν κοιμαται..ερχεται κ παιζει με την μπεμπα...επειδη κ γω δουλευω, τα βραδια ουτε κοιμαται...τοσους μηνες ξενυχταμε μαζι ή κανουμε βαρδιες!!!Αλλα τιποτα δεν τραβηξα μονη μου!!!!Την κανει μπανιο, την ταιζει, την ντυνει, της βαζει ορους κ την παει κ στην παιδιατρο μονος του οταν δουλευω εγω...ειμαι πολυ τυχερη!!!Μπραβο κ σε εσενα κ σε οσους μπαμπαδες στηριζουν τις γυναικες τους με οποιον τροπο μπορουν...γιατι ηερω κ αλλους που με το προσχημα της δουλειας δεν ξυπναγαν ουτε 4 λεπτα!!!Και μην ανησυχεις...οταν αρχιζει να φουσκωνει η κοιλιτσα σας θα δεις τη διαφορα,,,ή οταν πατε για υπερηχο...εμεις στις 6 βδομαδες ή 7 δεν θυμαμαι ειδαμε ενα κοκκο φασολιου κ ξαναπηγαμε στην 8η βδομαδα κ ειδαμε ενα μικροσκοπικο παιδακι σαν τα πλειμομπιλ να κουναει ποδια κ χερια.....!!!!βεβαια το αποκορυφωμα θα ειναι να δεις το μωρο σου οταν γεννηθει....

Aγαπητε "πρωτη φορα μπαμπα" σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σας!!!Εμας η μπεμπα μας ειναι3μιση μηνων....ειμαι μετον αντρα μου 12 χρονια μαζι--αποτα 17 μας κ παντρεμενοι 2 χρονια....ειμαι κ γω αποτιςτυχερες...ο αντρας μου δουλευει 8μιση με 4μιση καθε μερα...γυρναει σπιτι 5, τρωει κ ξαναφευγει 6 με 8μιση σε αλλη δουλεια...ε λοιπον τα μεσημερια εστω αυτη τη μια ωρα δεν κοιμαται..ερχεται κ παιζει με την μπεμπα...επειδη κ γω δουλευω, τα βραδια ουτε κοιμαται...τοσους μηνες ξενυχταμε μαζι ή κανουμε βαρδιες!!!Αλλα τιποτα δεν τραβηξα μονη μου!!!!Την κανει μπανιο, την ταιζει, την ντυνει, της βαζει ορους κ την παει κ στην παιδιατρο μονος του οταν δουλευω εγω...ειμαι πολυ τυχερη!!!Μπραβο κ σε εσενα κ σε οσους μπαμπαδες στηριζουν τις γυναικες τους με οποιον τροπο μπορουν...γιατι ηερω κ αλλους που με το προσχημα της δουλειας δεν ξυπναγαν ουτε 4 λεπτα!!!Και μην ανησυχεις...οταν αρχιζει να φουσκωνει η κοιλιτσα σας θα δεις τη διαφορα,,,ή οταν πατε για υπερηχο...εμεις στις 6 βδομαδες ή 7 δεν θυμαμαι ειδαμε ενα κοκκο φασολιου κ ξαναπηγαμε στην 8η βδομαδα κ ειδαμε ενα μικροσκοπικο παιδακι σαν τα πλειμομπιλ να κουναει ποδια κ χερια.....!!!!βεβαια το αποκορυφωμα θα ειναι να δεις το μωρο σου οταν γεννηθει....

κι εμένα έτσι κάνει ο άντρας μου... Με βάρδιες είμαστε. Δουλεύαμε μαζί σπίτι (ειμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες) και τωρα φορτώθηκε και τη δική μου δουλεια και μες στη μερα δεν τον κρατάει πολύ το γιο μας. Αλλά όταν τελειώνει παίζει μαζί του και το βραδυ κάνει βάρδια 9μμ με 4 πμ. Ευτυχως εδω και 1 μηνα κοιμάται 8ωρα το βραδυ ο μικρός, οπότε του είναι σχετικά ευκολο του άντρα μου, και μπορει να κοιμαται 2-3 ωρες μεσα στο βραδυ.Μετά ξυπνάω εγώ και κοιμαται αυτός... Δεν έχω παράπονο πάντως!

Τώρα που μιλάμε για βάρδιες, ρε κορίτσια, μπορείτε να κοιμθείτε πάνω από 5-6 ωρες;; Γιατι εγώ, εστω κι αν κοιμάται ο μικρός, ξυπνάω γιατί έχει φουσκώσει το στήθος μου από το γάλα και πονάει...

Τελικά και να νομίζεις οτι δε θες παιδιά, ΘΕΛΕΙΣ απλά δεν το ξέρεις μέχρι να κάνεις... Δε σ' αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πιθηκάκι μου!!!!!

guqZp3.png

αγαπητε πρωτη φορα μπαμπα συγχαρητηρια και απο μενα!με το καλο! ειναι φυσικο στην αρχη να νιωθεις λιγο περιεργα, εδω εμεις οι μαμαδες και καπως νιωθαμε.ειναι πολλα τα συναισθηματα, αλλα οπως ειπαν κ τα αλλα κοριτσια μετα ειναι τα ωραια!εμεις τωρα στους 6 μηνες που παιζουμε πολυ κ γελαμε ειμαστε ξετρελαμενοι!εχουμε κ μεις εναν υπεροχο μπαμπα, που μας βοηθαει παρα πολυ!το μονο που δεν του εχουμε μαθει ακομα ειναι να ταιζει το μπεμπακο αλλα το εχουμε στο προγραμμα!ο μικρος τρελαινεται μολις ανοιξει την πορτα και γυρισει ο μπαμπας απο τη δουλεια!ε, οταν ειπε και μια φορα μπαμπα αυτο ηταν!!!τον μαζευαμε!!!:D

3otVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και μπράβο για το μωράκι σας!Είμαι στην 30 εβδομάδα και αγαπητέ πρώτη φορά μπαμπά ο άντρας μου ακόμη δεν το πιστεύει.Από όσα λέει σε άλλους βλέπει την κοιλιά μου,ακούει το μωρό,το βλέπει στον υπέρηχο και λέει δεν το πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε τη μπεμπούλα μας εδώ.Και να ξέρεις ότι δεν θα αλλάξεις από τη μια μέρα στην άλλη αλλά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της γυναίκας σου.Ο άντρας μου έχει ιντερνετ καφέ και τύχαινε να περνάει βράδια ολόκληρα εκεί και να κοιμάται την ημέρα και σκεφτόμουν τι θα κάνουμε αν σπάσουν τα νερά και φρικάρω.Και τώρα έχει πόσο καιρό έχει πει σε όλους στο μαγαζί:Εγώ δε μένω άλλο βραδια,θα γεννηθεί το παιδί μου και δε θέλω να μην είμαι σπίτι μου.Και τον βλέπω να κοιμαται δίπλα μου το βράδυ και δεν το πιστεύω!Και μιλάμε για άνθρωπο που από το άγχος του δεν ήθελε να μην πάει στο μαγαζί.Πάντως και εμάς το πρώτο είναι και δεν ξέρω πως είναι το μετά,αλλά τώρα αν και δύσκολα,δεν το αλλάζω με τίποτα.Να έχετε καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη και να μπαίνεις να μας λες πως πάτε.

ειμαστε 8 εβδομαδων ,στισ 20-22ΝΟΕ.θα παμε γιατην εξεταση.σε ευχαριστω για την αποψη-εμπειρια σου.και συ καπου εκει εισαι ε?? 9-10w??καλησου εγκυμοσυνη :lol::-P

Eυχαριστώ! Είμαι στη 10η, πάνω κάτω συνομήλικα είναι τα σπόρια μας!;)

Γλυκα μου κοριτσια γειασας.

elenitsa1 kai eirinich ,να προσεετε τους ανδρεσ σας και ειστε τυχερες που εχουν εσας κ το παιδακι σας πρωτη προτεραιοτητα!!μπραβο τουσ:P

...ομωσ εγω θελω να θεσω ενα αλλο βασικο θεμα προσ κουβεντουλα,και απευθυνομαι σε ολες εσας τισ γλυκε μανουλεσ....που τωρα στην εγκυμοσυνη εχει ολο νευρα...ολα σας φταινε...σας μυριζουν κλπ..

ξερω οτι οι ορμονες ειναι στον θεο,τησ στο λεω και ενω λεει οτι καταλαβαινει δεν αλλαζει τιποτα...

Αφηστε που αχω παρει "επ'ομου" ολεσ τισ δουλειεσ΄: σκουπιζω,σφουγγαριζω..ψιλομαγειρευω,σουπερ μαρκετ ολο δικο μου.....και το μαγικο....απλωμα και μαζεμα πληντυριου:oops:

μαλιστα στο τελευταιο....σκαρφιζομαι τα παντα για νατα απλωσω..και εξηγουμα: τη μια ντυνομαι spiderman γιανα τα απλωσω...την αλλη ροζ πανθηρασ για να τα μαζεψω...(κ μιλαμε για νυχτικακια,βρακακια κλπ...)

οκ..το ομολογω πρεπει να βοηθησω...και το κανω!!!με κοιταζουν και οι γειτονες....:mad:.δεν ειναι θεμα ανδρισμου,αλλα απλα λιγο ντρεπομαι.

ξεχασα να προσθεσω οτι δεν μπορω ξεσκονισμα κ σιδερωμα...

βεβαια το κοριτσακι μου εχει συνεχεια εμετουσ και πονακια για αυτο δε μπορει(ισως κ νατο εκμεταλλευεται..?)ουφ...σας τα πα.

εσας ο αντρας σασ σασ βοηθαει οσο εσεις θελετε??

Καλησπέρα!Εμείς στην αρχή μέχρι τον 4 μήνα μέναμε με τους γονείς του άντρα μου γιατί τώρα φτιάξαμε το σπιτάκι μας,οπότε η πεθερά μου δεν με άφηνε να κάνω τίποτα.Από τότε που ήρθαμε σπίτι μας,τα κάνω εγώ γιατί θέλω και γιατί βαριέμαι να κάθομαι.Τελευταία κουράζομαι πολύ πιο εύκολα και ζορίζομαι λίγο γιατί το ισχίο μου με πεθαίνει στον πόνο.Αλλά αν χρειαστώ βοήθεια η μαμά μου μένει στο κάτω σπίτι και η πεθερά μου στο 1 χλμ.οπότε αρκεί να τους πω και έρχονται.Αυτές παραπονιούνται κιόλας γιατί λέει δε τις ζητάω να έρχονται να τα κάνουν όλα.Είμαι τυχερή γιατί τους έχω όλους εδώ γύρω.Και έτσι ο άντρας δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα.Βέβαια μάλλον θέλει γιατί βγαίνει και πλένει τα μπαλκόνια,καθαρίζει το τζάκι και βοηθάει σε πράγματα που δε περίμενα.Πάντως να την προσέχεις στην αρχή γιατί οι εμετοί σε εξοντώνουν και νιώθεις τελείως αδύναμη.

Γλυκα μου κοριτσια γειασας.

elenitsa1 kai eirinich ,να προσεετε τους ανδρεσ σας και ειστε τυχερες που εχουν εσας κ το παιδακι σας πρωτη προτεραιοτητα!!μπραβο τουσ:P

...ομωσ εγω θελω να θεσω ενα αλλο βασικο θεμα προσ κουβεντουλα,και απευθυνομαι σε ολες εσας τισ γλυκε μανουλεσ....που τωρα στην εγκυμοσυνη εχει ολο νευρα...ολα σας φταινε...σας μυριζουν κλπ..

ξερω οτι οι ορμονες ειναι στον θεο,τησ στο λεω και ενω λεει οτι καταλαβαινει δεν αλλαζει τιποτα...

Αφηστε που αχω παρει "επ'ομου" ολεσ τισ δουλειεσ΄: σκουπιζω,σφουγγαριζω..ψιλομαγειρευω,σουπερ μαρκετ ολο δικο μου.....και το μαγικο....απλωμα και μαζεμα πληντυριου:oops:

μαλιστα στο τελευταιο....σκαρφιζομαι τα παντα για νατα απλωσω..και εξηγουμα: τη μια ντυνομαι spiderman γιανα τα απλωσω...την αλλη ροζ πανθηρασ για να τα μαζεψω...(κ μιλαμε για νυχτικακια,βρακακια κλπ...)

οκ..το ομολογω πρεπει να βοηθησω...και το κανω!!!με κοιταζουν και οι γειτονες....:mad:.δεν ειναι θεμα ανδρισμου,αλλα απλα λιγο ντρεπομαι.

ξεχασα να προσθεσω οτι δεν μπορω ξεσκονισμα κ σιδερωμα...

βεβαια το κοριτσακι μου εχει συνεχεια εμετουσ και πονακια για αυτο δε μπορει(ισως κ νατο εκμεταλλευεται..?)ουφ...σας τα πα.

εσας ο αντρας σασ σασ βοηθαει οσο εσεις θελετε??

Τα ίδια έκανε και ο δικός μου, εκτός από άπλωμα και πλυντήριο... Ρε συ μπαμπά, μηπως υπερβάλλεις με τις δουλειές; Γιατί δεν βάζει πλυντήριο και δεν τα απλώνει η γυναίκα σου; Σιγά το πράμα! Πές της οτι δεν θα πάθει τίποτε αμα το κάνει. Η καλύτερα, πές το στη μαμά σου ή στη μαμά της να της το πει εκεινη, για να μην έχετε τριβές μεταξύ σας!.

Όλες μας το κάνουμε, μην είμαστε και υπερβολικοί. Και μη φαντυαστεις οτι εγω που στα λέω ειμαι η σουπερ νοικοκυρα!!Πάντα τσαπατσούλα και ανοικοκύρευτη, γιατί στο σπίτι μας από παιδί είχαμε πάντα γυναίκες να μας τα κάνουν όλα, και η μάνα μου δεν ήξερε να κάνει δουλειές. Ασε που ήμουν η μικρότερη από τις αδελφές μου και δεν βοήθησα ποτέ πουθενα. Αλλά δουλειές απλές μπορούν όλοι να τις κάνουν.

Εκτός αν η γυναίκα σου έχει κάποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της και πρέπει να μένει κρεβάτι. Οι εμετοι και τα πονάκια δεν είναι τίποτε, όλες μας είχαμε. Πιστεύω οτι την κακομαθαίνεις λιγουλάκι.

Τελοσπάντων. Εγώ πάντως όταν ήμουν έγκυος, για να ανταμείψω τον άντρα μου που έκανε τα πάντα και με πρόσεχε, του έλεγα να βγαίνει τα βράδια μόνος με τους φίλους του για να τα πίνει και να ξεσκάει. Μέχρι τότε βγάιναμε μαζί, γιατί τα πάμε πολύ καλά και κάνουμε καλή παρέα. Αλλά στην εγκυμοσύνη δεν έβγαινα σε μπαράκι (τσιγαριλα, δεν μπορουσα να πινω, νυσταζα κιολας).

Εσένα το κάνει αυτό ή κάτι αντίστοιχο;;

Οσο για τα νεύρα, ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! Στην εγκυμοσύνη κι εμενα που είμαι ηρεμη γενικά με επιαναν υστερίες αλλά μόνο το πρωτο τρίμηνο, κι εκεί που γενικά δεν τσακωνόμασταν με τον αντρα μου, ριχναμε κατι τσακωμουυυυυυς... τρικούβερτους! Μετά ηρέμησα...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ και βρες τρόπο να ξεσκάς! Το μωράκι σου θα σε ανταμειψει αργότερα!

guqZp3.png

μην ανησυχεις καθολου!!ολοι λιγο πολυ βοηθανε!εμενα με βοηθουσε λιγο παραπανω γιατι περασα ενα πολυ δυσκολο πρωτο τριμηνο που δεν μπορουσα ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι.ηταν αδυνατο απο τη ζαλη κ τους εμετους.και το απλωμα που κανεις, αν δε μπορει να το κανει σημαινει μαλλον οτι οντως δεν μπορει.εγω δεν μπορουσα.κ δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν θελουν ή που ηταν ψυχολογικο, γιατι παρ'ολα αυτα ημουν τελεια ψυχολογικα απλα ο οργανισμος μου δεν αντεχε.το μονο που εκανα μετα το τριμηνο, ηταν μαγειρεμα που δεν μπορουσε ο συζυγος.γενικα ομως εμεις δεν ειχαμε κ δεν εχουμε βοηθεια στο σπιτι, οποτε ο ενας βοηθαει τον αλλο. τον ειχα ρωτησει αν προτιμα να ερθει η μαμα μου γιατι ζει μακρυα, κ ειπε να δοκιμασουμε μονοι μας κ βλεπουμε. !να συνεχισεις να της συμπαραστεκεσαι κ θα δεις οτι κι εκεινη θα το εκτιμησει κ δε θα υπερβαλει.εγω ημουν τυχερη που δεν ειχα νευρα. ειχα μεταμορφωθει σε καλο ανθρωπο οπως λεει ο συζυγος!!ε καποια ξεσπασματα ειδικα στο τελος απο την κουραση θα υπαρχουν, αλλα αν υπαρχει αγαπη κ κατανοηση, αυτα δεν ειναι σοβαρα!!καλη συνεχεια λοιπον!!και με τις δουλειες μην τρελαινεστε!να ξεκουραζεστε!

3otVp2.png

Είσαι τέλειος και να συνεχίσεις να είσαι!!!:D

Κι εμένα ο άντρας μου είχε επωμιστεί όλες τις δουλειές του σπιτιού. Είχα λίγους εμετούς αλλά φοβερή ναυτία, λες και ήμουν συνέχεια σε βάρκα! Ειλικρινά δεν μπορούσα ούτε πληντύριο να άλω από την εξάντληση! Δεν ήταν μην πάθω κάτι, απλά δεν μπορούσα!!! Στις βδομάδες που είσαστε εσείς τώρα, κοιμόμουν από τις 8.30 το βράδυ, φοβερή υπνηλία και δεν είμαι του ύπνου! Οπότε δείξε υπερβολική κατανόηση, οι ορμόνες είναι άτιμο πράγμα:lol: Εκείνη εμετούς, πονάκια, υπνηλία, αλλαγές στο σώμα και στη διάθεση, εσύ δουλειές στο σπίτι, υπομονή και κατανόηση. Όλοι έχουμε την "δουλειά" μας αυτούς τους 9 μήνες!;)

Θα περάσει, αλήθεια! Να μην νομίζεις ότι θα μείνει έτσι για πάντα η γυναίκα σου! Μετά το 2ο τρίμηνο, όλα καλυτερεύουν αλλά να είσαι έτοιμος ότι τα πράγματα θα επανέλθουν όπως τα ήξερες, μάλλον αφού το μωράκι σας γεννηθεί και κλείσουν οι πρώτοι τρεις μήνες!

Μην τρομάζεις, οκ; είναι υπέροχο ταξίδι και δυστυχώς ( ; ) περνάει τόσο μα τόσο γρήγορα!!! Θα κοιτάζεις το μωράκι σου να μεγαλώνει κάθε μέρα, θα το λατρεύεις, θα χαίρεσαι και παράλληλα θα νοσταλγείς αυτή τη γλύκα της αναμονής που ζεις τώρα!

Και γω μια απο τα ιδια..η μπεμπα μας τωρα ειναι 3μιση μηνων....Δουλευα 8ωρο μεχρι την αδεια τοκετου μου...και εκανα κανονικα τις δουλειες του σπιτιου αν κ ειχα τρομερη βοηθεια απο τη μαμα μου γιατι τους 2 πρωτους μηνες ειχα καφε υγρα κ επαιρνα προγεστερονη-χαπια κ επρεπε να μην κουραζομαι κ να μην σηκωνω βαρη...ετσι απλωνα τα ρουχα ενω το καλαθι μου το εφερνε στο μπαλκονι ο συζυγος...βεβαια γεννησα ιουλιο κ ετσι οταν μπηκα στο μηνα μου εκανα τρελες δουλειες...μια μερα πριν γεννησω ειχα κανει γενικη στο σπιτι....στις αρχες ομως που ειχα ναυτιες πολλες κ καφε υγρα, μπαλκονια, ανεβασμα σε σκαλα κ τα δυσκολα τα εκανε η μαμα μου!!Και φυσικα κ ο συζυγος ο,τι μπορουσε...ενω δουλευει 12ωρο, πηγαινε σουπερμαρκετ, και τον εβαζα να ανεβαινει σε σκαλα ή να μου κατεβαζει κατι απο τα ψηλα....ειχα τρομερη βοηθεια απο συζυγο κ απο γονεις μου....και με τη γεννηση της μπεμπας--12ωρα οι γονεις μου στο σπιτι μας!!!Και οπως ειπα κ σε προηγουμενο ποστ, οσυζυγος φροντιζει κ τη μικρη...πχ χτες δουλευα ως 9μιση το βραδυ...ο συζυγος σχολασε 8 το βραδυ...ταισαμε, πλυναμε τη μικρη στι 12 κ στις 6 το πρωι που ξυπνησε σηκωθηκε αυτος να την ταισει....εγω τους ακουσα αλλα μου ειπε να κοιμηθω κ να μην σηκωθω!!!Και ας δουλευε αυτος σημερα απο τις 8!!!Δεν ειναι ντροπη οι αντρες μας να βοηθανε στο σπιτι---εμενα κ τωρα ο μπαμπας μου που μενει κατω απο εμενα, ερχεται κ μου απλωνει τα ρουχα πρωι-πρωι ή τα μαζευει κ ταιζει κ την μπεμπα!!!!Αλλα κ εμεις οι εγκυμονουσες να μην υπερβαλλουμε....ε βρισκουμε κ την ευκαιρια να μας κακομαθουν για λιγο!!!!αλλα με μετρο!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
Eυχαριστώ! Είμαι στη 10η, πάνω κάτω συνομήλικα είναι τα σπόρια μας!;)

Καλημερα σου.

επειδη ειναι κοντα τα νινακια μας, θαθελα νασερωτησω πηγατε για αυχενικη?

ολα καλα?

κλεισαμε κ εμεισ ραντεβου με κ Σουκα.με παραπολυ δυσκολια διοτι δεν ειχε ραντεβου καθολου.τελικα θα παμε 27/11.

και η τιμη 130 .εσεις?

θυμαμαι τον αντρα μου ποσο ειχε τρελαθει,σχεδον δακρυζε.....ειναι απιστευτη εμπειρια,αλλα θελει κ υπομονη γιατι οι ορμονες μας τρελαινονται στην εγκυμοσυνη...εμενα ο δικος μου τα ειχε παιξει λιγο απο τις ορμονες μου,μια νευριαζα,μια εκλαιγα...ε υπομονη,θα περασουν ολα...τωρα τρελαινεται να κοιταει τη μικρη καθως μεγαλωνει!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα κ να εχει μια τελεια εγκυμοσυνη η γυναικα σου!!!κ στη αυχενικη εγω ειχα πληρωσει 80 ευρω, την ειχα κανει στο Λητω κ τοτε ειχε εκπτωση αμα κανεις ολες τις εξετασεις εκει-εκει ηταν κ ο γιατρος μου.καλα αποτελεσματα να εχετε!!

ntRCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...