Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κρεβατάκι κούκλας...επιπλάκια...

Recommended Posts

Θα ήθελα να βρω για το κοριτσάκι μου, που γιορτάζει σε λίγες μέρες, ένα κρεβατάκι για να παίζει με τις κούκλες της....

ή επιπλάκια ...ή κάτι τέτοιο..

για κουκλόσπιτο μη μου πείτε...θαναι πανακριβό..

έχετε να μου προτείνετε κάτι?

ευχαριστώ!!

Διαφημίσεις

Eμάς η νονά της μικρής μας πήρε στη βάπτιση ένα τεράστιο ξύλινο κουκλόσπιτο και ηθελα να το επιπλωσω με φτηνά επιπλάκια (ειναι μικρά τα πιτσιρικια μου ακομα και δεν εχει νόημα να παρω κατι ακριβό). Μετά απο ψαξιμο κατέληξα στον Μουστάκα, εχει πλήρες σετ κουζίνας/κρεββατοκάμαρας/σαλονιού/μπάνιου με 4-5 ευρώ το καθε ένα, δε θυμαμαι ποια σειρά ειναι, μια οικογενεια αρκουδων (μινι, κάπου 6 εκατοστά ειναι ο μπαμπας αρκούδος) και εχει και το σπιτάκι τους, αν θυμαμαι καλά κάπου 15 ευρώ.

Επίσης υπάρχει μια σειρά zoo κάτι ή pet-shop, δε θυμαμαι ακριβώς, με ζωάκια μινιατούρες, κάπου 5 ευρώ εχει το σετ των 3 νομιζω και εχουν και σπιτάκι, λιγο πιο ακριβο. Και υπαρχει και η σειρά του "μικρο μου πονυ" που και αυτό εχει σπιτάκια οικονομικά.

Πόσο ειναι η μπεμπέκα σου?

Η δική μου ειναι 26 μηνών και τελευταία εχει ξετρελλαθεί με ενα μωρό που της πήρα και ειχε μαζί και αξεσουάρ, γιογιο, σετ φαγητού, μπουκαλάκια... και εδωσα μολις 5 ευρώ!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

αλήθεια?τόσο λίγο κόστισαν?μπράβο στο Μουστάκα!δυστηχώς εμείς εδώ δεν έχουμε Μουστάκα..και τα παιχνιδάδικα είναι πανάκριβα...βέβαια έχουμε το Τζάμπο..αλλά δεν έχω πάει να κοιτάξω..ίσως κοιτάξω και στην ενότητα..αγορές Online...σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση!!