Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κυδωνια

Ευα3

Recommended Posts

Εχω μια μπουμπου περιπου 8 μηνων. Τρωμε τα παντα απο φρουτ και λαχανικα, τρωμε κρεας και ζυμαρικα.

Ερωτηση: εχω κυδωνια απο τον μπαμπα μου που ειναι αραντιστα και καθαρα γενικοτερα απο φαρμακα. Νομιζω ομω οτι αν τις τα βαλω στη φρουτοκρεμα ισως χλαση τη γευση της γιατι ωμα ειναι λιγο στυφα..

Τι να κανω να τα βρασω???

Διαφημίσεις

Εχω μια μπουμπου περιπου 8 μηνων. Τρωμε τα παντα απο φρουτ και λαχανικα, τρωμε κρεας και ζυμαρικα.

Ερωτηση: εχω κυδωνια απο τον μπαμπα μου που ειναι αραντιστα και καθαρα γενικοτερα απο φαρμακα. Νομιζω ομω οτι αν τις τα βαλω στη φρουτοκρεμα ισως χλαση τη γευση της γιατι ωμα ειναι λιγο στυφα..

Τι να κανω να τα βρασω???

επειδή έχω κυδωνιές να ξέρεις σπάνια υπαρχει άνθρωπος που μπορεί να φάει ωμό κυδώνη γιατί είναι πολύ στυφό.. για γλυκά όμως είναι ότι πρέπει..

οπότε αν δεν τα φάει η μικρή κοψτα βάλτα στο φούρνο και ρίξε απο πάνω ζάχαρη και κανέλα .. μια χαρά γλυκό...

Αν κ τρελλαινομαι για ωμο κυδωνι πιστευω πως δε θα το φαει το μικρουλι μιας κ ειναι για ιδιαιτερα γουστα!

Σου προτεινω κ εγω το γλυκακι της polinas ψητο με ζαχαριτσα κ παγωτο βανιλια παρακαλω!

Διαφημίσεις

Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις.

Θα δοκιμασω να το βρσω να μαλακωσει και θα της το δωσω με το γιαουρτακι της να δω αν θα της αρεσει.

Αλλιως θα τα κανω οπως ειπατε στο φουρνο για μας :-)

Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις.

Θα δοκιμασω να το βρσω να μαλακωσει και θα της το δωσω με το γιαουρτακι της να δω αν θα της αρεσει.

Αλλιως θα τα κανω οπως ειπατε στο φουρνο για μας :-)

Απλά πρόσεχε γιατί τα κυδώνια "σφίγγουν" τα κακά

Απλά πρόσεχε γιατί τα κυδώνια "σφίγγουν" τα κακά

Δεν το ηξερα αυτο. ΚΑλα που το ειπες να εχω το νου μου.

Θα δοκιμασω σημερα το απογευμα με το γιαουρτι μας και θα σας πω.

Αν κ τρελλαινομαι για ωμο κυδωνι πιστευω πως δε θα το φαει το μικρουλι μιας κ ειναι για ιδιαιτερα γουστα!

Σου προτεινω κ εγω το γλυκακι της polinas ψητο με ζαχαριτσα κ παγωτο βανιλια παρακαλω!

μου άνοιξες την όρεξη τώρα ;);););)

Λοιπον τελικα μια χαρα μμε το κυδωνι.

Καθαρισα ενα απο τη φλουδα και το εβαλα σε κατσαρολακι να βρασει (μοσχομυρισε το σπιτι). Εγινε πολυ μαλακο τοσο που ελιων με το πιρουνι. Της το ανακατεψα με το γιαουρτακι της και της αρεσε πολυ . Φαγαμε 2 φετουλες λιωμενες μεσα στο γιαουρτακι. Νομιζω μια χαρα. Και ο αντρας μου που το δοκιμασε του αρεσε :D.

οποτε μια φορα τη βδομαδα θα της εμπλουτιζω το απογευματινο της.

Διαφημίσεις

:D:D:D:D

Λοιπον τελικα μια χαρα μμε το κυδωνι.

Καθαρισα ενα απο τη φλουδα και το εβαλα σε κατσαρολακι να βρασει (μοσχομυρισε το σπιτι). Εγινε πολυ μαλακο τοσο που ελιων με το πιρουνι. Της το ανακατεψα με το γιαουρτακι της και της αρεσε πολυ . Φαγαμε 2 φετουλες λιωμενες μεσα στο γιαουρτακι. Νομιζω μια χαρα. Και ο αντρας μου που το δοκιμασε του αρεσε :D.

οποτε μια φορα τη βδομαδα θα της εμπλουτιζω το απογευματινο της.

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας κορίτσια,

μας φέρανε λωτούς στο σπίτι. Εγώ δεν είχα ξαναδοκιμάσει, και δοκίμασα και δεν μου πολυάρεσε. Ενώ είχε γλυκιά γεύση, μου άφησε κάτι στυφό στο στόμα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η γεύση τους ή αν έτυχε σε εμένα έτσι. Θέλω να ρωτήσω, έχετε δώσει ποτέ στα μωρά;;; Στο Ίντερνετ που το κοίταξα γράφει ότι είναι πολύ καλή πηγή βιταμίνης C και βοηθάει την απορρόφηση του σιδήρου και προτίνει να το συνδυάσει κανείς με μπανάνες, αχλάδι και μήλο ή και μόνο του. Ποια η γνώμη σας;;;

γεια σας κορίτσια,

μας φέρανε λωτούς στο σπίτι. Εγώ δεν είχα ξαναδοκιμάσει, και δοκίμασα και δεν μου πολυάρεσε. Ενώ είχε γλυκιά γεύση, μου άφησε κάτι στυφό στο στόμα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η γεύση τους ή αν έτυχε σε εμένα έτσι. Θέλω να ρωτήσω, έχετε δώσει ποτέ στα μωρά;;; Στο Ίντερνετ που το κοίταξα γράφει ότι είναι πολύ καλή πηγή βιταμίνης C και βοηθάει την απορρόφηση του σιδήρου και προτίνει να το συνδυάσει κανείς με μπανάνες, αχλάδι και μήλο ή και μόνο του. Ποια η γνώμη σας;;;

o Λωτός είναι στυφος μόνο όταν ειναι άγουρος..

αυτός που έφαγες δεν πρέπει να ήταν ωριμος..

ο ώριμος λωτός μπορεί και να σκάσει στα χέρια σου.. (εμένα μου έχει τύχει)

όσο για το μωρό δώστο.. ακόμα και σκέτο είναι πολύ νόστιμο ...

γεια σας κορίτσια,

Οι λωτοι οταν ειναι ωριμοι ειναι πολυ ωραιοι , η δικια μου μπεμπα ξετρελαθηκε σε οποιο συνδυασμο και αν τον εδωσα (μπανανα, μηλο, αχλαδι, ποστοκαλι).

Απλα πρεπει να ειναι ωριμοι πολυ να ζουλιουνται. Περιμενε να γινουν κι δωσε στο μωρο σου πιστευω θα του αρεσουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...