Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Έσκασαν μύτη οι δύο επάνω κυνόδοντες μας!! :) Σαν λυκανθρωπάκι είναι! :lol::lol:

Πόσο καιρό κάνουν για να βγουν ολόκληροι?? Έχω ακούσει ότι αργούν περισσότερο απο τα άλλα δόντια μιας και είναι πολύ μεγαλα δόντια.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλημέρα σας!

Έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών και έχω μια ανησυχία, δεν έχουν βγει ακόμα οι κυνόδοντες.

Γενικά όλα τα δόντια καθυστέρησαν ... το πρώτο το βγάλαμε στο χρόνο, αλλά γενικά πάντα ήμασταν στα όρια που λένε (έστω και στο ανώτερο) χρονικά. Τώρα για τους κυνόδοντες λένε μέχρι 20μηνών πρέπει να έχουν βγει. Εντομεταξύ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το παιδί παίρνει πάρα πολύ αργά ύψος ... δλδ από τον Ιούνιο μέχρι τώρα έχει πάρει 2-3 πόντους μόνο και γενικά δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό ... λέω μήπως αυτό σχετίζεται και με τα δόντια που καθυστερούν. Ήμουν cool μέχρι τώρα αλλά πραγματικά έχω αρχίσει και ανησυχώ.

Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία please ας μου πει (γιατί οι παιδίατροι είναι του στυλ σε όλα: "έλα μωρε ...")

azHYp2.png

vwuep3.png

Εφόσον έχουν καθυστερήσει τα δόντια γενικά, θα καθυστερήσουν και οι κυνόδοντες πιστεύω. Μπορείς να το πας να το δει και ένας παιδοδοντίατρος και βρες παιδίατρο που να εμπιστεύεσαι!

εχω δυο μπουμπουκακια

Ούτε και του δικού μου του έχουν βγεί ακόμα. Είναι 21 μηνών, έχουν ασπρίσει αρκετά οι κάτω και πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μηνός να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι επάνω έχουν φουσκώσει αρκετά αλλά αργούν ακόμα. Επανω έχει τα δύο μπροστινά δοντάκια και τους δυο τραπεζίτες μόνο.

Διαφημίσεις

Ούτε και του δικού μου του έχουν βγεί ακόμα. Είναι 21 μηνών, έχουν ασπρίσει αρκετά οι κάτω και πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μηνός να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι επάνω έχουν φουσκώσει αρκετά αλλά αργούν ακόμα. Επανω έχει τα δύο μπροστινά δοντάκια και τους δυο τραπεζίτες μόνο.

3 μήνες διαφορά είναι πολύ! Έμένα τώρα είναι 24ων

azHYp2.png

vwuep3.png

Εφόσον έχουν καθυστερήσει τα δόντια γενικά, θα καθυστερήσουν και οι κυνόδοντες πιστεύω. Μπορείς να το πας να το δει και ένας παιδοδοντίατρος και βρες παιδίατρο που να εμπιστεύεσαι!

Το έχω πάει σε παιδοδοντίατρο αλλά γενικά δεν ήταν και πολύ καλή επιλογή. Δεν έδειξε πάντως να ανησυχεί. Την παιδίατρο την εμπιστεύομαι γενικά σε θέματα ιώσεων και υγείας αλλά στα περιφεριακά είναι του στυλ: " έλα μωρέ ..."

azHYp2.png

vwuep3.png

Μην ανησυχείς... Υπάρχουν μεγάλες διαφορές από παιδί σε παιδί... Ένας φίλος μου οδοντίατρος μας έλεγε ότι ο ίδιος έβγαλε το πρώτο του δόντι περίπου 2 χρονών και δεν τον πίστευα!!!

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

καλησπερα εμενα η κορη μου σε 4 μερες κλεινει να δυο και εχει 10 δοντια!!!!το 10ο μαλιστα εχει εδω και 3 μερες που εσκασε!!οταν ρωτησα την παιδιατρο εχθες που πηγαμε μου ειπε να μην ανησυχω γιατι αφου ξεκινησε να βγαζει δοντια δεν εχει καποιο προβλημα θα επρεπε να να εχει βγαλει ολα σχεδον απλα τωρα θα καθυστερησει,εχει βγαλει 4 μπροστα πανω ,4 τα μπροστα κατω και δυο πισω! κοινοδοντες αφαντοι,εγω θα σου ελεγα να μην ανησυχεις και να περιμενεις!