Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα σας, Η μικρή μου είναι 41 ημερων πριν 2,5 εβδομάδες παρουσίασε 2 κουκίδες αίμα στα κακάκια και πάρα πολύ βλέννα. Η παιδίατρος μου είπε να κόψω γαλακ/κα και βέπουμε σε 10 ημέρες. Τις κουκίδες με αίμα τις εμφανίζει συνήθως το βράδυ μαζί με τους κολικούς. επειδή δεν σταμάτησε να παρουσιάζει κουκίδες με αίμα όλο αυτό το διάστημα , ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ που είναι αθώα ως προς τις αλλεργίες; γιατί μου φαίνεται ότι θα πεθάνω της πείνας. Είδα μια λίστα που απαγορεύει τα εξής:

οχι γαλακ/κα

οχι κοκκινιστά

οχι όσπρια

οχι ξηρους καρπούς

οχι γλυκα

οχι κονσερβες

οχι οινοπνευματωδη

οχι θαλασσινα

οχι μελιτζανες

οχι πιπεριες

οχι φραουλες

οχι καφες - τσαι

οχι μανιταρια

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μη φοβάσαι από την πείνα δεν θα πεθάνεις;):lol:.Κόψε γαλακτοκομικά που είναι το Νο1και ξηρούς καρπούς ,θαλασσινά ,απλά πρόσεχε τα.Αποφυγε τα για κάνα δυο βδομάδες να δείς πως θα πάει η μπουμπούκα σου:-)!Άλλωστε να θυμάσαι για να πέρνεις θάρρος και κουράγιο ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος που έχει και τους κολικούς.Μετά στρώνει;).Υπομονή και όταν θέλεις κουράγιο και βοήθεια εδώ είμαστε:)!

Κορίτσια καλημέρα σας, Η μικρή μου είναι 41 ημερων πριν 2,5 εβδομάδες παρουσίασε 2 κουκίδες αίμα στα κακάκια και πάρα πολύ βλέννα. Η παιδίατρος μου είπε να κόψω γαλακ/κα και βέπουμε σε 10 ημέρες. Τις κουκίδες με αίμα τις εμφανίζει συνήθως το βράδυ μαζί με τους κολικούς. επειδή δεν σταμάτησε να παρουσιάζει κουκίδες με αίμα όλο αυτό το διάστημα , ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ που είναι αθώα ως προς τις αλλεργίες; γιατί μου φαίνεται ότι θα πεθάνω της πείνας. Είδα μια λίστα που απαγορεύει τα εξής:

οχι γαλακ/κα

οχι κοκκινιστά

οχι όσπρια

οχι ξηρους καρπούς

οχι γλυκα

οχι κονσερβες

οχι οινοπνευματωδη

οχι θαλασσινα

οχι μελιτζανες

οχι πιπεριες

οχι φραουλες

οχι καφες - τσαι

οχι μανιταρια

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!!!!

Πολύ καλά σου τα είπε η γιατρός. Ξέχνα τη λίστα και ακολούθησε τη συμβουλή της.

Δεν κόβουμε όλες τις ύποπτες τροφές μονομιάς και χωρίς ενδείξεις. Ξεκινάμε με τις πιο ύποπτες, κι αν το πρόβλημα συνεχιστεί, δοκιμάζουμε κόβοντας τις υπόλοιπες μία-μία. Κοίταξε και στο τόπικ για την αλλεργία σε μωρά που θηλάζουν, στην ενότητα "συχνοί προβληματισμοί".

Καλή συνέχεια και να σου ζήσει!