Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

mini electric? Με πονάει!

Rosalita

Recommended Posts

Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά θήλαστρο και είχα από την κουνιάδα μου το mini electric. Με πονούσε όμως αρκετά και έβγαλα μόνο 25 μλ σε 10μ λεπτά. Πόση ώρα κάνετε να βγάλετε μια ικανοποιητική ποσότητα? Και το swing πονάει λιγότερο? Αξίζει να το πάρω?

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Θα έλεγα ότι είναι στο κέντρο η θηλή περίπου. Αλλά δεν το είχα μόνο στη χαμηλή ταχύτητα γιατί εβγαζε ελάχιστο. Την ανεβοκατέβαζα την ταχύτητα και έτσι έβγαλα 25μλ με τα χίλια ζόρια. Είχα σκοπό να βγάζω κάθε μέρα για ένα με 2 γεύματα για όταν λείπω στη δουλειά (αρχίζω από Δευτέρα), αλλά το βλέπω αδύνατον. Με πόναγε το στήθος για 3 ώρες μετά ακόμα. Το swing έχει τόσο μεγάλη διαφορά? Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά? Και αν με πονάει πάλι και βγάζει ελάχιστο...τζάμπα ο κόπος και το χρήμα! Μάλλον θα αναγκαστώ να του δώσω ξένο... :cry:

5Aqjp3.png

:) το swing δεν πονάει καθόλου (παίζει ρόλο και πόσο καιρό θηλάζεις βέβαια, τον πρώτο μήνα πονούσα λίγο τώρα καθόλου 6ος) αλλά αργεί λίγο βέβαια 10λεπτά περίπου 70-100ml ανάλογα και πόσο έχεις αν έχεις γεμίζει γρήγορα πάντως.

BILLY 2004- BEBOULA 2008

Διαφημίσεις

:) το swing δεν πονάει καθόλου (παίζει ρόλο και πόσο καιρό θηλάζεις βέβαια, τον πρώτο μήνα πονούσα λίγο τώρα καθόλου 6ος) αλλά αργεί λίγο βέβαια 10λεπτά περίπου 70-100ml ανάλογα και πόσο έχεις αν έχεις γεμίζει γρήγορα πάντως.

Aν λες ότι αυτό αργεί τι να πω για το άλλο που έκανα 10 λεπτά για 25ml !!!!

...από το ένα στήθος βέβαια μόνο, γιατί το άλλο το είχε "αδειάσει" ο μπούλης μου!!

5Aqjp3.png

To mini electric κάνει μόνο 34 θηλαστικές κινήσεις στο λεπτό που είναι το όριο της δυσφορίας για τον άνθρωπο. Δημιουργεί μια αίσθηση τραβήγματος γιατί η υποπίεση κρατά αρκετή ώρα. Το swing κάνει 45-60 θηλαστικές κινήσεις το λεπτό (ρυθμίζεται) και δεν δημιουργεί αυτή την αίσθηση. Επιπλέον έχει φάση διέγερσης για να κατεβαίνει το γάλα.

Δηλαδή αν πάρω το swing θα λυθεί το πρόβλημα της δυσφορίας, έτσι? Γιατί να δώσω τόσα λεφτά είναι κρίμα να μην μου κάνει δουλειά. Από την άλλη, είναι ακριβό να νοικιάσω ένα, ή δεν αξίζει αφού το θέλω για αντικατάσταση 1-2 γευμάτων την ημέρα το πολύ?

Υ.Γ Αγλαία, σου έχω στείλει π.μ.. Ελπίζω να το δεις και να μου απαντήσεις!

5Aqjp3.png