Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΩΝ

Recommended Posts

ψαχνοντας τι μπορει να κανει το παιδι τα απογευματα, ανακαλυψα τις δραστηριοτητες του δημου μας, και ξετρελαθηκα!!!!!!:D:D:D

εχουν τα παντα!!!!!!!!!!!! απο ρυθμικη, τενις, τζουντο, ταε κβο ντο, βολλευ, ποδοσφαιρο μεχρι και θεατρικες ομαδες και μουσικοκινητικη..

θα παω το απογευμα να ρωτησω, αλλα ξερει κανεις λεπτομερειες γι αυτα τα προγραμματα? μεινατε ικανοποιημενοι?

εγω ηθελα να παω την μικρη μπαλετο, δυστυχως το κοστος ειναι μεγαλο για μενα, και μου ειπαν οτι με τα ιδια λεφτα που θα εκανε μπαλετο σε μια σχολη, θα μπορεσει να κανει 2-3 αλλα πραγματα που της αρεσουν στον δημο!! (δυστυχως, μπαλετο δεν εχει..)

Διαφημίσεις

ψαχνοντας τι μπορει να κανει το παιδι τα απογευματα, ανακαλυψα τις δραστηριοτητες του δημου μας, και ξετρελαθηκα!!!!!!:D:D:D

εχουν τα παντα!!!!!!!!!!!! απο ρυθμικη, τενις, τζουντο, ταε κβο ντο, βολλευ, ποδοσφαιρο μεχρι και θεατρικες ομαδες και μουσικοκινητικη..

θα παω το απογευμα να ρωτησω, αλλα ξερει κανεις λεπτομερειες γι αυτα τα προγραμματα? μεινατε ικανοποιημενοι?

εγω ηθελα να παω την μικρη μπαλετο, δυστυχως το κοστος ειναι μεγαλο για μενα, και μου ειπαν οτι με τα ιδια λεφτα που θα εκανε μπαλετο σε μια σχολη, θα μπορεσει να κανει 2-3 αλλα πραγματα που της αρεσουν στον δημο!! (δυστυχως, μπαλετο δεν εχει..)

για πιο δήμο μιλάς;

υπάρχουν δημοι που εχουν πολυ καλες δραστηριότητες, πολυ καλα καταρτησμένους δασκάλους δηλαδη, υπάρχουν ομως και δημοι... μη σου περιγραφω... καθολου καλο επίπεδο...πουθενα!!!

θα μπορουσα να σε βοηθήσω στον τομεα του μπαλέτου και της ρυθμικής, εαν το επιθυμείς.

age.png

για δημο σαρωνικου λεω...

αθλητικους ομιλους λαγονησιου, καλυβιων, αναβυσσου, σαρωνιδας..

αφου δεν μπορω να την παω μπαλετο, λεω να την παω ρυθμικη.. δυστυχως μπαλετο, δεν γινεται πουθενα

να σου πω την αληθεια εγω φετος στην θεσσαλονικη εψαξα ολα τα προγραμματα και σε μερικα βρηκα οτι ο δημος Θεσσαλονικης και Καλαμαριας ειναι ακριβοι. ΟΙ δημοι θελουν 420 ευρω περιπου για μπαλετο ενω μπορεις να βρεις και με 30 ευρω το μηνα.

να σου πω την αληθεια εγω φετος στην θεσσαλονικη εψαξα ολα τα προγραμματα και σε μερικα βρηκα οτι ο δημος Θεσσαλονικης και Καλαμαριας ειναι ακριβοι. ΟΙ δημοι θελουν 420 ευρω περιπου για μπαλετο ενω μπορεις να βρεις και με 30 ευρω το μηνα.

420ευρω για πόσους μήνες; αν είναι για δεκα μήνες (1η σεπτεμβριου με 30 ιουνίου) είναι καλά.

ναι, βρισκεις με 30€. αλλά... δεν ξερεις τι εκπάιδευση προσφέρει. δε λεω οτι το ακριβο ειανι καλο, αλλα ούτε και το φθηνό κακό. παντα να κοιταμε την εκπαίδευση...

age.png

Διαφημίσεις

ismeni δεν διαφωνω σε αυτο που λες αλλα δεν θελω να κανει επαγγελματικο μπαλετο. Απλως θελω να πηγαινει καπου για να γινει πιο κοινωνικη και βασικα θα την παω επειδη μου το ζητησε διοτι δεν μου περισσευουν. Εξαλλου μια σχολη που ρωτησα κοντα μας μου ειπε 55 ευρουλακια απαιτησε να παρω τα ρουχα απο εκει που θελει αυτη, και αρχισε και ελεγε στο παιδι διαφορα πραγματα για να την δελεασει με συμπερασμα οτι τελικα μονο μπαλετο δεν κανουν αλλα χορο. Ενω οι αλλοι μου ειπαν για αρψη να μην παρω τιποτα γιατι σαν παιδι μπορει να μην παει πανω απο 1 ή 2 μηνες και γενικα ηταν πιο ευθυς

ismeni δεν διαφωνω σε αυτο που λες αλλα δεν θελω να κανει επαγγελματικο μπαλετο. Απλως θελω να πηγαινει καπου για να γινει πιο κοινωνικη και βασικα θα την παω επειδη μου το ζητησε διοτι δεν μου περισσευουν. Εξαλλου μια σχολη που ρωτησα κοντα μας μου ειπε 55 ευρουλακια απαιτησε να παρω τα ρουχα απο εκει που θελει αυτη, και αρχισε και ελεγε στο παιδι διαφορα πραγματα για να την δελεασει με συμπερασμα οτι τελικα μονο μπαλετο δεν κανουν αλλα χορο. Ενω οι αλλοι μου ειπαν για αρψη να μην παρω τιποτα γιατι σαν παιδι μπορει να μην παει πανω απο 1 ή 2 μηνες και γενικα ηταν πιο ευθυς

δεν μιλάω για επαγγελματικο μπαλέτο. μιλαω γαι ερασιτεχνικά τμηματα, υψηλου εκπαιδευτικου επιπέδου. οχι... να κοροιδέυουνε.να λενε οτι κανουν μπαλέτο και να κανουν... αλλα πραγματα.

τελικά, δεν κατάλαβα, την έγραψες ή όχι;

age.png

σε μια πολυ καλη σχολη μπαλετου στην δικη μου περιοχη, μου ζητησαν 65 ευρω.. αλλες εποχες, θα τα εδινα, τωρα δυστυχως δεν μπορω

αντιθετα, βρηκα στον δημο ρυθμικη με 25 ευρω.. πολυ οργανωμενα και στον δημο, μου φανηκε πολυ καλο.. δυστυχως, με δυσκολευει λιγο το ωραριο, αλλα θα το προσπαθησω...

εχουν και τενις , ειδικα για πολυ μικρουλικα παιδακια.... θα το σκεφτω κι αυτο

Αρκετοί δήμοι είναι οργανωμένοι. Ο δικός μας ήταν και είναι αρκετά οργανωμένος. Έχει αρκετά τμήματα αθλητικών δραστηριότητων για μικρούς και μεγάλους (κολύμβηση, τέννις, tae kwo do, ρυθμική, μουσικοκινητική, παραδοσιακούς, βόλλευ, μπασκετ, ζωγραφική, θεατρικό, μουσική Orff, χωρωδία, ωδείο κλπ) τα οποία λειτουργούν αρκετά χρόνια και η συνδρομή (για τα αθλήματα) είναι 30 ΕΥΡΩ το χρόνο ια τους δημότες. Δυστυχώς για ιδιωτικές σχολές δεν υπάρχουν πια χρήματα. Μάλλον λοιπόν ο μεγαλός θα ξεκινήσει tae kwo do τώρα και αργότερα τη μεγάλη αγάπη του μπαμπά (μπάσκετ) και εφόσον φυσικά του αρέσει και η μικρή μουσικοκινητική ή ρυθμική (ανάλογα το ωράριο). Το μόνο που μένει είναι να εγκριθούν οι προσλήψεις των δασκάλων (που ήδη υπάρχουν) για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να ξεκινήσουμε.

Αρκετοί δήμοι είναι οργανωμένοι. Ο δικός μας ήταν και είναι αρκετά οργανωμένος. Έχει αρκετά τμήματα αθλητικών δραστηριότητων για μικρούς και μεγάλους (κολύμβηση, τέννις, tae kwo do, ρυθμική, μουσικοκινητική, παραδοσιακούς, βόλλευ, μπασκετ, ζωγραφική, θεατρικό, μουσική Orff, χωρωδία, ωδείο κλπ) τα οποία λειτουργούν αρκετά χρόνια και η συνδρομή (για τα αθλήματα) είναι 30 ΕΥΡΩ το χρόνο ια τους δημότες. Δυστυχώς για ιδιωτικές σχολές δεν υπάρχουν πια χρήματα. Μάλλον λοιπόν ο μεγαλός θα ξεκινήσει tae kwo do τώρα και αργότερα τη μεγάλη αγάπη του μπαμπά (μπάσκετ) και εφόσον φυσικά του αρέσει και η μικρή μουσικοκινητική ή ρυθμική (ανάλογα το ωράριο). Το μόνο που μένει είναι να εγκριθούν οι προσλήψεις των δασκάλων (που ήδη υπάρχουν) για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να ξεκινήσουμε.

μακαρι να κανουν σωστη δουλειά! γιατι υπάρχουν οργανωμένοι δημοι που οι δασκαλοι...δεν είναι καταρτησμενοι.

age.png

Διαφημίσεις

για πιο δήμο μιλάς;

υπάρχουν δημοι που εχουν πολυ καλες δραστηριότητες, πολυ καλα καταρτησμένους δασκάλους δηλαδη, υπάρχουν ομως και δημοι... μη σου περιγραφω... καθολου καλο επίπεδο...πουθενα!!!

θα μπορουσα να σε βοηθήσω στον τομεα του μπαλέτου και της ρυθμικής, εαν το επιθυμείς.

ismeni θα μπορούσες να μας ενημερώσεις για μπαλέτο στο δήμο Μοσχάτου, αν γνωρίζεις;

Από ιδιωτικές υπάρχει μόνο μια (αν δεν κάνω λάθος), ξέρεις καθόλου γιαυτή;

ναι καλησπερα,,,αν μπορεις και να μου πεις αν εχεις ακουσει κατι για το δημο αχαρνων (μενιδι),,,πηγα χτες και ειδα τριαντα τομηνα ζητησανε,,,τη κυρια πολυ δραστηρια και τσαουσα 25 για στολη αν θελω μεσω του δημου οργανωμενα να την παρω αλλιως μονη μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα ,,,και τελος του χρονου θα χρειαστει ενα κουστουμι που το βλεπουμε τοτε πως και τι μπορει καθε μαμα να συνεισφερει οπως μπορει,,,,καλα αυτο ειναι το τελευταιο,,,τι πρεπει να ρωτησω τωρα???πιανο ειδα,ξυλινο πατωμα ειδα,,,,(μερωτησε τη ωρα σχολαει κλπ και μου εξηγησε οτι καλο εινια να μην ερχετεφαγωμενη αλλα να ειναι 2-3 ωρες περασμενες απο το προηγουμενο γευμα,,,ειδε οτι η μικρη μου αμφιταλαντευτανε μεταξυ παραδοσιακων και μπαλετου την πηρε της ανοιξε την ταξη και η μικρη αρχισε και πεταγε μεσα,,,,) αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι τι ακριβως θα επρεπε να τη ρωτησω επι πρακτικου θεματος για το μπαλετο,,,,κατι που δε κατεχω,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ismeni θα μπορούσες να μας ενημερώσεις για μπαλέτο στο δήμο Μοσχάτου, αν γνωρίζεις;

Από ιδιωτικές υπάρχει μόνο μια (αν δεν κάνω λάθος), ξέρεις καθόλου γιαυτή;

καλησπερα

δεν ξερω καθολου για το δημο μοσχάτου...

για τη σχολη που λες, πώς τη λένε; και αν μπορεις να μάθεις απο ποια ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού εχει αποφοιτήσει.

age.png

ναι καλησπερα,,,αν μπορεις και να μου πεις αν εχεις ακουσει κατι για το δημο αχαρνων (μενιδι),,,πηγα χτες και ειδα τριαντα τομηνα ζητησανε,,,τη κυρια πολυ δραστηρια και τσαουσα 25 για στολη αν θελω μεσω του δημου οργανωμενα να την παρω αλλιως μονη μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα ,,,και τελος του χρονου θα χρειαστει ενα κουστουμι που το βλεπουμε τοτε πως και τι μπορει καθε μαμα να συνεισφερει οπως μπορει,,,,καλα αυτο ειναι το τελευταιο,,,τι πρεπει να ρωτησω τωρα???πιανο ειδα,ξυλινο πατωμα ειδα,,,,(μερωτησε τη ωρα σχολαει κλπ και μου εξηγησε οτι καλο εινια να μην ερχετεφαγωμενη αλλα να ειναι 2-3 ωρες περασμενες απο το προηγουμενο γευμα,,,ειδε οτι η μικρη μου αμφιταλαντευτανε μεταξυ παραδοσιακων και μπαλετου την πηρε της ανοιξε την ταξη και η μικρη αρχισε και πεταγε μεσα,,,,) αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι τι ακριβως θα επρεπε να τη ρωτησω επι πρακτικου θεματος για το μπαλετο,,,,κατι που δε κατεχω,,,,

εαν ειναι αναγνωρισμενη σχολή, τι εκπαιδευτικό συστημα διδάσκει και απο ποιά ανωτερη επαγγελματική σχολή αποφοιτησε η δασκάλα.

πόσο χρονων ειανι η κόρη σου; ρώτησε και τι θα διδαχθει αυτη τη χρονιά.

επισης υπάρχουν δυο ιδιωτικες σχολες, αναγνωρισμένες απο το κράτος, στην περιοχή του μενιδίου.

Κώνστα Χριστίνα και Μουστάκη Φλώρα

age.png

Πόσο τυχερή είσαι!!!Εμάς στο δικό μας δήμο παίρνουν από 5 ετών και πάνω...και είχα προετοιμαστεί ότι θα κάνει κάτι φέτος αλλά δεν...

Ρώτησα και σε μια σχολή μπαλέτου και μου είπαν 53 ευρώ συν εγγραφή,μαζί με τη βενζίνη πάει ένα 100ρικο για εμάς οπότε θα το αφήσουμε για φέτος...δε μας βολεύουν καθόλου και οι ώρες βασικά.

Τα κορίτσια μιας φίλης μου κάνουν ρυθμική στο δήμο και είναι απίστευτα ευχαριστημένες! Η δασκάλα τους είναι φοβερή δασκάλα-χορεύτρια και κάνουν πολύ καλή δουλειά-είδα μία από τις επιδείξεις τους τον Ιούνιο και έπαθα πλάκα!

Εξαρτάται δηλαδή πιστεύω από τον/την δασκάλα του τμήματος...αλλά στις εποχές μας -αν είναι δυνατόν να ζητάνε 60-70 ευρώ για 2 ώρες τη βδομάδα- ευτυχώς που υπάρχουν και οι δήμοι να προσφέρουν στα παιδιά μας μια δραστηριότητα! Δε θα γίνουν και επαγγελματίες εξάλλου....

Είσαι πραγματικά πολύ τυχερή!!

Διαφημίσεις

Πόσο τυχερή είσαι!!!Εμάς στο δικό μας δήμο παίρνουν από 5 ετών και πάνω...και είχα προετοιμαστεί ότι θα κάνει κάτι φέτος αλλά δεν...

Ρώτησα και σε μια σχολή μπαλέτου και μου είπαν 53 ευρώ συν εγγραφή,μαζί με τη βενζίνη πάει ένα 100ρικο για εμάς οπότε θα το αφήσουμε για φέτος...δε μας βολεύουν καθόλου και οι ώρες βασικά.

Τα κορίτσια μιας φίλης μου κάνουν ρυθμική στο δήμο και είναι απίστευτα ευχαριστημένες! Η δασκάλα τους είναι φοβερή δασκάλα-χορεύτρια και κάνουν πολύ καλή δουλειά-είδα μία από τις επιδείξεις τους τον Ιούνιο και έπαθα πλάκα!

Εξαρτάται δηλαδή πιστεύω από τον/την δασκάλα του τμήματος...αλλά στις εποχές μας -αν είναι δυνατόν να ζητάνε 60-70 ευρώ για 2 ώρες τη βδομάδα- ευτυχώς που υπάρχουν και οι δήμοι να προσφέρουν στα παιδιά μας μια δραστηριότητα! Δε θα γίνουν και επαγγελματίες εξάλλου....

Είσαι πραγματικά πολύ τυχερή!!

53ευρω το μήνα, ειναι μια καλή τιμή για μπαλέτο!

οσο αφορά τους δημους... εαν είναι αναγνωρισμένες σχολές από το κράτος εχει καλώς. εαν οι δασκάλες ειναι διπλωματούχοι ανώτερων επαγγελματικων σχολών χορού εχει καλώς. εαν λενε οτι κανουν μπαλέτο και ΟΝΤΩΣ κανουν μαπλέτο, εχει καλώς.

σε πολλους δημους δεν τηρούνται τα παραπανω...!!!

επαγγελματίες δεν γινονται απο τις ερασιτεχνικες σχολές μπαλέτου, ουτε απο τους δήμους. ολα τα παιδιά ερασιτεχνικά ξεκινάνε και το παν ειναι να κανουν ΣΩΣΤΗ δουλειά οι δασκάλες!!!!

εαν θα ακολουθήσει ενα παιδιά επαγγελαμτικά το μπαλέτο, εξαρταται απο το ποσο σωστη ειναι η εκπάιδευση που του παρέχεται. εαν οι δασκάλα του δινει τις σωστες βασεις, ωστε στα 18 να μπορει να φοιτήσει σε ανωτερη επαγγελματική σχολή χορού.

age.png

καλησπερα

δεν ξερω καθολου για το δημο μοσχάτου...

για τη σχολη που λες, πώς τη λένε; και αν μπορεις να μάθεις απο ποια ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού εχει αποφοιτήσει.

Δεν θυμάμαι την επωνυμία της σχολής, νομίζω BALLERINA, αλλά και το όνομα της ιδιοκτήτριας καθόλου, θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω!

οσο αφορά τους δημους... εαν είναι αναγνωρισμένες σχολές από το κράτος εχει καλώς. εαν οι δασκάλες ειναι διπλωματούχοι ανώτερων επαγγελματικων σχολών χορού εχει καλώς. εαν λενε οτι κανουν μπαλέτο και ΟΝΤΩΣ κανουν μαπλέτο, εχει καλώς.

QUOTE]

Αχ!Το ξέρω ότι είναι καλή τιμή (συγκριτικά με αυτά που ακούω στους άλλους δήμους γιατί κατά τα άλλα οι τιμές είναι εξοργιστικές θα έλεγα, δηλαδή για τα αγγλικά τους πόσο θα μα ζητήσουν;).

Αλλά εμείς σχολάμε στις 4 παρά 15 και τα μαθήματα είναι 5-6. Αν δε κοιμάται η μικρή στο σχολείο (που το βλέπω δύσκολο να κοιμάται) πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο μάθημα του μπαλέτου;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο....είναι ακριβά τα κοστουμάκια;Για το δήμο Ελευσίνας ποια σχολή είναι καλύτερη, μήπως ξέρεις;

Για τους δήμους συμφωνώ ότι εξαρτάται από τον δάσκαλο του τμήματος...όπως συμβαίνει σε όλα βέβαια!Ο άνθρωπος κάνει τη διαφορά!

Αλλά από το τίποτα μια χαρά είναι του δήμου ειδικά αν μπορείς να διαλέξεις και διάφορες δραστηριότητες!

Ισμήνη εσύ καλά τα λες αλλά δυστυχώς πλέον πολλοί γονείς από εμας δεν μπορούμε να διαθέσουμε 50 ευρώ τον μήνα αλλά ούτε και 30 που ζητάει ο Δήμος...

Εγώ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε μουσικοκινητική και ρυθμική...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ισμήνη εσύ καλά τα λες αλλά δυστυχώς πλέον πολλοί γονείς από εμας δεν μπορούμε να διαθέσουμε 50 ευρώ τον μήνα αλλά ούτε και 30 που ζητάει ο Δήμος...

Εγώ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε μουσικοκινητική και ρυθμική...

δυστυχώς έτσι είναι ραβάκι....αλλά δε βλέπω να κατεβάζει και κανείς τις τιμές τους....30-40 ευρώ νομίζω θα ήταν ένα λογικό ποσό. Μιλάμε για 2 ώρες τη βδομάδα, τι 50 ευρώ λεμε τώρα;;

Ρυθμική...αχ!μεγάλος καημός που δε μπορεί να κάνει ρυθμική από φέτος....

.αχ!μεγάλος καημός που δε μπορεί να κάνει ρυθμική από φέτος....

μια απο τα ιδια:(

ουτε ρυθμικη, ουτε ενοργανη δεν θα κανουμε τελικα αν και ηθελε τρελα η μικρη..

δυστυχως δεν μας βολευει ΤΙΠΟΤΑ στον δημο, οτι εχουν για 4χρονα ειναι δευτ-τεταρτη-παρασκευη.. που δεν μπορουμε...

τριτη-πεμπτη τιποτα... :(

και ετσι καταληξαμε κολυμβητηριο... εκτος δημου.. ευτυχως σχετικα καλη τιμη για ιδιωτικο κολυμβητηριο.. 45 ευρω το μηνα.. σχετικα μακρια βεβαια απο το σπιτι μας, αλλα δεν γινεται τελικα να τα εχεις ολα..

καλημερα!

τελικα εμεις αλλαξαμε προσανατολισμο και γραφτηκαμε ρυθμικη γυμναστικη σε αθλητικο συλλογο στο ολυμπιακο χωριο,,,πηγαμε και ειδαμε τους χωρους κλπ εινια πολυ οργανωμενα και εχουν και πολλοι καλους προπονητες κλπ κλπ (γνωστα ονοματακια στο αγωνιστικο κομματι),,,μας βγαινει και για τις δυο 35 ευρω το μηνα,,,,και ναι παιρνουνε παιδακια απο 3 χρονων (τοσο εινια η μικρη μου ) ,,,και ειναι και 3 ωρες τη βδομαδα ,σαφως και δε θα κανουνε τρελα πραγματα ουτε να πιεζουνε ουτε τιποτα,,,,αυτο που μας ειπε ο προπονητης/προεδρος και ειχαμε και εμεις κατα νου και συμφωνησαμε ειναι οτι εδω στο τμημα τψν αρχαριων ο σκοπος μας ειναι πρωτον να κανουμε τα παιδια να αγαπησουν τον αθλητισμο γενικα και ειδικοτερα την ρυθμικη χωρις πιεση να κοινωνικοποιηθουνε να μαθουνε πειθαρχια να παιξουνε κλπ κλπ κπλκαι παραλληλα να γυμναστουνε,,,αν νομιζετε οτι σε αυτη την ηλικια θα κανουνε πρωταθλητισμο τοτε εχετε ερθει σελαθος ομιλο (και σαφως εμει κατι τετοιο δεν ειχαμε στο νου) γενικα μειναμε πολυ ικανοποιημενη,,,βασικα αυτο που μας εκανε το κλικ ητανε τα ιδια τα παιδια,,,βγαλανε παπουτσια αρχισανε να τρεχουνε μεσα να πιανουνε κορινες στεφανια κλ κλπ και οταν ητανε η ωρανα φυγουμε με τιποτα δε θελανε και ειδικα η μεγαλη κλαμα και κακο,,,,,τη δευτερα ξεκιναμε,,,,κοιταξτε λοιπον εκτος δημου τους αθλητικους συλλογους μπορει να βρειτε κατι και εκει κοριτσια,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

QUOTE]

Αχ!Το ξέρω ότι είναι καλή τιμή (συγκριτικά με αυτά που ακούω στους άλλους δήμους γιατί κατά τα άλλα οι τιμές είναι εξοργιστικές θα έλεγα, δηλαδή για τα αγγλικά τους πόσο θα μα ζητήσουν;).

Αλλά εμείς σχολάμε στις 4 παρά 15 και τα μαθήματα είναι 5-6. Αν δε κοιμάται η μικρή στο σχολείο (που το βλέπω δύσκολο να κοιμάται) πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο μάθημα του μπαλέτου;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο....είναι ακριβά τα κοστουμάκια;Για το δήμο Ελευσίνας ποια σχολή είναι καλύτερη, μήπως ξέρεις;

Για τους δήμους συμφωνώ ότι εξαρτάται από τον δάσκαλο του τμήματος...όπως συμβαίνει σε όλα βέβαια!Ο άνθρωπος κάνει τη διαφορά!

Αλλά από το τίποτα μια χαρά είναι του δήμου ειδικά αν μπορείς να διαλέξεις και διάφορες δραστηριότητες!

αν της αρεσει και περναει καλα, θα μπορει να ανταπεξέλθει. αρκετα παιδιά ερχονται αμεσως μετα το σχολειο και αν το μαθημα ειναι ενδιαφερον... αντεχουν!

κορμακι, καλσον, παπουτσάκια πηγαινουν γυρω στα 40ευρω (αναλογα παντα με το μαγαζι).

δε θα συμφωνησω με την άποψη "απο το τιποτα". δεν είναι ετσι όταν προκειται για την εκπαιδευση των παιδιών και τη σωματική τους υγεια.

age.png

ισμενη ηθελα να σε ευχαριστησω για τις πληροφοριες που μου εδωσες ,,,,τελικα με ενα γκαλοπακι που εκανα σε αλλες μαμαδες πουπηγαινανε στο δημο στο μπαλετο και αυτα πολλες φυγανε πολυ συντομα γιατι δεν ητανε καθολου ευχαριστημενες και κλαιγανε λιγο τα λεφτα τους,,,οτι δε κανανε τιποτα κλπ κλπ κλπ

οποτε ητανε ανασταλτικος παραγοντας και αυτο εγω 55 που μου ζητησανε γι ατη μια συν τα κουστουμια και αυτα σε σχολη μια παο τις δυο που ανεφερες δυστυχως δεν ειχα να τα δωσω και εινια και διπλα στο σπιτι μου :(:(:(

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

καλημερα!

τελικα εμεις αλλαξαμε προσανατολισμο και γραφτηκαμε ρυθμικη γυμναστικη σε αθλητικο συλλογο στο ολυμπιακο χωριο,,

που εινια αυτο βρε γιασεμακι,στην καλογρεζα? μας πεφτει πολυ μακρυα γκρρρρρ

για δωσε περισσοτερες πληροφοριες

μου ακουγεται σουπερ, μπραβο σας!!!!!