Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το γαλα μου ειναι νερο????

Recommended Posts

καλησπερα...εχω το εξης προβλημα...θηλαζω αποκλειστικα τον μικρουλη μου που ειναι τωρα 50 ημερων. ωστοσο τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι μετα το γευμα (οχι αμεσως μετα στο ρεψιμο αλλα αρκετη ωρα μετα) εκει που καθεται βγαζει γουλιες οχι γαλα ομως αλλα διαφανο υγρο σαν νερο. τι στο καλο ειναι αυτο?καμια φορα εχει μεσα κ κανενα κομματι ασπρο απο γαλα. τι στο καλο μηπως πινει νερο το παιδι αντι για γαλα?

Διαφημίσεις

καλησπερα...εχω το εξης προβλημα...θηλαζω αποκλειστικα τον μικρουλη μου που ειναι τωρα 50 ημερων. ωστοσο τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι μετα το γευμα (οχι αμεσως μετα στο ρεψιμο αλλα αρκετη ωρα μετα) εκει που καθεται βγαζει γουλιες οχι γαλα ομως αλλα διαφανο υγρο σαν νερο. τι στο καλο ειναι αυτο?καμια φορα εχει μεσα κ κανενα κομματι ασπρο απο γαλα. τι στο καλο μηπως πινει νερο το παιδι αντι για γαλα?

Και εγώ παρατηρώ το ίδιο πράγμα τις τελευταίες εβδομάδες... αλλά δεν ανησύχησα. Υποθέτω είναι σάλια. Εμένα έχει πολλά αυτό το διάστημα.

τοσο μικρος να χει σαλια? κι εσας τοσο μικρα ειναι τα μωρακια σας?

Τωρα γίνεται 3 μηνών... και έχει ξεκινήσει 2-3 εβδομάδες. Μπορεί να το έκανε και νωρίτερα αλλά τώρα είναι πιο έντονο. Ο παιδίατρος χτες είπε ότι είναι σάλια... επειδή ξεκινά η διαδικασία των δοντιών... Οπότε κανένας λόγος ανησυχίας!

Διαφημίσεις

Τωρα γίνεται 3 μηνών... και έχει ξεκινήσει 2-3 εβδομάδες. Μπορεί να το έκανε και νωρίτερα αλλά τώρα είναι πιο έντονο. Ο παιδίατρος χτες είπε ότι είναι σάλια... επειδή ξεκινά η διαδικασία των δοντιών... Οπότε κανένας λόγος ανησυχίας!

Ωχ! εμενα ειναι 9εβδ και βγαζει σαλια απο την 5η εβδ(μιλαμε για τονους σαλια) και αρχισε να μασαει και τα χερια της πανω στα ουλα-η πιπιλα δεν την βολευει γι αυτη τη δουλεια...

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...