Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απολυτη ησυχια

vatraxaki

Recommended Posts

κοριτσια εχω το εξης προβλημα τον μικρο τα πρωινα που παω στη δουλεια τον προσεχει η πεθερα μου δεν μπορω να πω τον μικρο τον υπεραγαπαει και τον προσεχει σα τα ματια της το μονο κακο ειναι οτι τον κοιμιζει με απολυτη ησυχια με αποτελεσμα ο μικρος εμαθε να κοιματε με ησυχια και με το παραμικρο τσακ πεταγετε μεχρι επανω τι να κανω;οταν ειμαι εγω σπιτι προσπαθω να εχει θορυβο αλλα δεν γινεται εγω να κανω αλλα κι αυτη αλλα.σημερα της ειπα με τροπο τουλαχιστον να εχει την τηλεοραση ανοιχτη να εχει λιγο βαβουρα φοβαμαι να μην θημωσει κιολας τι αλλο να κανω;

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Μηπως δεν φταίει η πεθερά αλλά είναι στο παιδί? Εγώ που την είχα από νεογεννητο στο σαλόνι όλη τη μέρα και κοιμόταν με φασαρία, τώρα πετάγεται με το παραμικρό, ειδικά όταν είναι στον πρώτο ύπνο...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Δεν ξέρω αν φταίει η πεθερά σου αλλά αυτό που κάνω εγώ και μπορείς να της ζητήσεις να το κάνει και εκείνη είναι στο δωμάτιο που κοιμάται η μικρή να παίζει πάντα το ραδιόφωνο.

Εμένα έπιασε και με τα τρία παιδιά και ειδικά για τα μεγάλα που το ξέρω καλύτερα δεν πανε να βαράνε νταούλια... ρίχνουν τον ύπνο του δικαίου!!!

Θα στο συμφωνήσω στο "δεν ξέρω αν φταίει η πεθερά σου" γιατί κι εμένα η γυναίκα που τον κρατάει τον κοιμίζει σε ησυχία. Λογικό είναι, μόνη της στο σπίτι, τι να κάνει, αλλά ο μικρός μου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κοιμηθεί και με φασαρία κλπ.

Αλήθεια, από τά διπλανά διαμερίσματα - πολυκατοικίες δεν έχει φασαρία; Γιατί εμάς έχει και από εκεί.

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Θα συμφωνήσω και εγώ στο «δεν ξέρω αν φταίει η πεθερά σου».

Όταν γέννησα με είχαν τρελάνει να μου λένε ότι πρέπει να το κοιμίζω πάντα με κάποιο θόρυβο για να μην μάθει στην ησυχία και μετά μας τρελάνει.

Έτσι και εγώ είχα το νεογέννητο όλη μέρα στο σαλόνι, πάντα έπαιζε η τηλεόραση και σίγουρα όλο έβαζα και κάποια ηλεκτρική συσκευή σε λειτουργία. Οι θόρυβοι ήταν ήπιοι πάντα (να μην το ξεκουφάνουμε κιόλας).

Όμως μέχρι που το μωρό είχε φτάσει 2 μηνών δεν είχε κοιμηθεί ΠΟΤΕ 1- 2 ώρες συνεχόμενα. Κοιμόταν γύρω στη μισή ώρα και μετά ξυπνούσε, μετά από 15 λεπτά που ήτανε ξύπνιο ξανακοιμόταν.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν ότι το μωράκι μου κοιμόταν συνεχόμενα όλο το βράδυ(που είναι ήσυχα) από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Έτσι είπα να δοκιμάσω να το κοιμίσω με ησυχία και την ημέρα, το δοκίμασα λοιπόν, το έβαλα στο δωμάτιο του και έκλεισα και την πόρτα… και …….Θαύμα…. ξύπνησε μετά από δύο ώρες για να θηλάσει!

Τότε ένιωσα ατελείωτες τύψεις για τα βασανιστήρια που του έκανα τόσο καιρό!

an1cA8h0g411210Mjg1ZGx6fDg3NjY3bGRhfE15IHN3ZWV0IEVsbGkgaXM.gif

Διαφημίσεις

ε..να μην συνφωνησω κ εγω? :lol:

πιστευω πως ειναι στο παιδι αλλα κ με τις ωρες του

αλλες φορες ξυπναει με τον παραμικρο θορυβο και αλλες κοιμαται πιο βαθεια κ δεν καταλαβαινει τιποτα

επι το πλειστον θελει ησυχια και παρατηρησα οταν εχω κλειστα τα εξωτερικα φυλλα του παραθυρου να κοιμαται περισσοτερο

Να προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου?

Ο Κωστής, όπως και κανείς στην οικογένεια δεν ενδιαφερεται για την απόλυτη ησυχία. Υπάρχουν όμως ήχοι που μπορούν να τον κάνουν να πεταχτει από τον ύπνο του -όχι απαραίτητα πολύ δυνατοί. Π.χ. όταν ήταν μωρό, τον ξυπνούσε ΠΑΝΤΑ το τρίξιμο του πατώματος :shock: , αν έμπαινα στο δωμάτιό του και έπρεπε να προσέχω που πατάω -τώρα δεν τον νοιάζει. Αντίθετα μπορεί να έβαζα σκούπα (ύπνος ακόμα πιο βαθύς) να άκουγα μουσική, να έκανα δουλειές στην κουζίνα με την αντίστοιχη φασαρία...και ο κύριος χαμπάααααρι :lol:

Όσο για το φως...δεν πά να κατεβάζω τα ρολά και να κάνω πλήρη συσκότιση...6.30-6.45 στο πόδι ο κύριος :evil::roll::lol: και την ημέρα του κάνει απολύτως το ίδιο να κοιμάται (αν δηλαδή) με φως ή χωρίς.

KbCJp2.pngEYukp3.png