Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί συνόδευσα μια γνωστή μου γυναίκα στο ικα για να κάνει καταγγελία στον εργοδότη της γιατί ανακαλύψαμε οτι δεν της κόλλησε κάποια ένσημα,η γυναίκα είναι 60 ετών και δεν ξέρει απο γραφειοκρατία κτλ γι αυτό το λόγω πήγα μαζί της και της έγραψα την καταγγελία.Μπήκαμε μέσα στο γραφείο όπου μια υπάλληλος πήρε το χαρτί στα χέρια της και της είπε να μην μπει στο κόπο γιατί δεν θα δικαιωθεί ποτέ,μάλιστα της τόνισε οτι δεν πρέπει να εναντιωθεί στο συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα, εγώ ήμουν ακριβώς απο πίσω απο τη γυναίκα και τα άκουγα όλα.Μπήκα μπροστά και της λέω οτι πρέπει να παραλάβει το έγγραφο,αφού έβαλα τις φωνές το παρέλαβε και φεύγοντας μας είπε οτι δεν θα πάρουμε τα ένσημα ποτέ.Τι θα μπορούσα να κάνω?

Διαφημίσεις

Ζητας από την υπάλληλο να σου πει το ονομα της και απευθυνεσαι στον διευθυντη του καταστηματος ικα.

Εκει μαζι με την κυρια που συνοδευες καταγγειλετε το ολο περιστατικο

Καλο θα ηταν να γιονει και γραπτως αυτη η καταγγελια προς την υπαλληλο

Δεν ξερω πώς γινεται..κι εγω τωρα σου γραφω αυτα που θα σκεφτομουν να κανω ..χωρις ομως να εχω αναλογη εμπειρια

Παντως αυτη η συμπεριφορα της υπαλληλου πρεπει να αναφερθει

p7z6p3.pngsQqep3.png

προφανώς ξέρει τον εργοδότη που έχει γνωστη ταβέρνα στη περιοχή,δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση, η γυναίκα εργαζόταν ως καθαρίστρια και επειδή δεν ξέρει γράμματα την έβαζε και υπέγραφε οτι ήθελε αυτός.Δούλευε 12 ωρα και δεν της κολούσε σχεδόν καθόλου ένσημα,όπως σε όλο το προσωπικό.Αύριο θα πάω να την κάνω εγγραφη αναφορά στο ικα

Σήμερα το πρωί συνόδευσα μια γνωστή μου γυναίκα στο ικα για να κάνει καταγγελία στον εργοδότη της γιατί ανακαλύψαμε οτι δεν της κόλλησε κάποια ένσημα,η γυναίκα είναι 60 ετών και δεν ξέρει απο γραφειοκρατία κτλ γι αυτό το λόγω πήγα μαζί της και της έγραψα την καταγγελία.Μπήκαμε μέσα στο γραφείο όπου μια υπάλληλος πήρε το χαρτί στα χέρια της και της είπε να μην μπει στο κόπο γιατί δεν θα δικαιωθεί ποτέ,μάλιστα της τόνισε οτι δεν πρέπει να εναντιωθεί στο συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα, εγώ ήμουν ακριβώς απο πίσω απο τη γυναίκα και τα άκουγα όλα.Μπήκα μπροστά και της λέω οτι πρέπει να παραλάβει το έγγραφο,αφού έβαλα τις φωνές το παρέλαβε και φεύγοντας μας είπε οτι δεν θα πάρουμε τα ένσημα ποτέ.Τι θα μπορούσα να κάνω?

να την πήγαινες στον διευθηντή την συγκεκριμένη υπάλληλο και να κατάγγειλες το γεγονός... δεν είχε κανένα δικαίωμα να σου πει να μην κάνεις καταγγελία τι πράγματσ αυτά .. έπρεπε να την αναφέρεις

Διαφημίσεις