Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κάθε πότε μαμ??Μωρό 1 εβδομάδας

Recommended Posts

Καλημέρα...ηρθε ο μπέμπης και ας παιδεύει!Προσπαθούμε για θηλασμό αλλα δίνω και συμπλήρωμα...ειδικα εδω και δυο μ΄ρες δεν τον προλαβαίνω θέλει φαγάκι κάθε 2 ώρες και το στήθος δεν το πιάνει δίνω ότι βγάζω με το θήλαστρο (που είναι λίγο προς το παρον) ή συμπληρωμα μετα σε σκόνη.Είναι φυσιολογικό να ζητάει τόσο πολύ?Να πω ότι τις πρώτες μερες τον ειχα με αποκλειστικο θηλασμό και το παιδί έμενε νηστικό συνέχεια επειδη δεν μπορούσε να τρααβηξει απο το στήθος μου ετσι αναγκάστικα να δωσω σκόνη προσπαθουμε να την κοψουμε ομως.Αλλά μου κάνει εντύπωη η συχνότητα.Είναι οκ 'ετσι? Πιθανόν να είναι χαζή ερώτηση αλλα είμαι καινούρια σε όλα δεν είμαι στα χαμένα.:oops:

Διαφημίσεις

Να χαίρεσαι το μωράκι σου! Είναι απόλυτα φυσιολογικό τα μωράκια να θέλουν συνέχεια φαγητό, σκέψου ότι τόσους μήνες στην κοιλιά μας τρεφόντουσαν από τον πλακούντα 24 ώρες το 24ωρο. Ο μπέμπης μου ειδικά τους πρώτους 2 μήνες της ζωής του έκανε μαραθώνιους θηλασμούς, μιλάμε για ώρες ατελείωτες. Οι οδηγίες "τάιζε ανά 2ωρο" κλπ ισχύουν για μωράκια που παίρνουν συμπλήρωμα, τα μωράκια που θηλάζουν τα βάζουμε στο στήθος όσο και όποτε θέλουν. Όταν με το καλό εξοικειωθεί το μωρό με το θηλασμό δοκίμασε να το θηλάζεις ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το μωρό ξαπλωμένο δίπλα σου είναι πολύ ξεκούραστο και εμένα με έχει σώσει! Επίσης αν μπεις στο youtube και γράψεις Άννα Πατσούρου έχει βιντεάκια από σεμινάρια θηλασμού με πολύ χρήσιμες πληροφορίες!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Να σου ζήσει ο μπέμπης! Κοίτα, αν έχεις γάλα ειναι κρίμα να δίνεις συμπλήρωμα.... Φάε σουπίτσες και ρυζάκι και θα σε βοηθήσουν πολύ. Στο στήθος το μωρό το βάζεις όσο θέλει - χωρίς περιορισμούς. Μην ασχολείσαι με τίποτε άλλο, δεν θα το μετανιώσεις..

Εγώ που έδινα συμπλήρωμα μου είχε πει η γιατρός να μην τρώει σε λιγότερο από 2,5 ώρες. Εγώ δεν την άκουσα και έδινα και ανα 1,5 ώρα ή ανα 2 επειδή πεινούσε και πήραμε πολύ βάρος. Γίναμε σαν μικρός βούδας το πρώτο δίμηνο και τα ακούσαμε φυσικά. Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πως να ξεγελάσεις ένα μωρό που πεινάει;

Πάμε για αποκλειστικό θηλασμό αλλά ο μικρος δν επιανε θηλη και ακομα δν πιανει καλ και καθ φορα γινετε σφαγη κλαματα (εγω) τσιρίδες (ο μικρός) κλπ κλπ είναι και τσιλιβιθρακι κ με τον ικτερο η σκονη μου φανηκε μονοδρομος.μονος του ζηταει καθε τοσο εμενα μου ιεπαν να μν τον αφηνω νηστικο πάνω αοπ 3ωρο γιατι ειναι μικρος ακομα.Τον βαζω πρωτα στο στηθος και τον αφηνω όσο αντεχει και ειναι υχραιμος γιατ μετα αρχιζει να κοκκινιζει και να κλαει.Εχω και θηλαστρο και την βολευουμε ποτε έτσι ποτε αλλιως.

Διαφημίσεις

Πάμε για αποκλειστικό θηλασμό αλλά ο μικρος δν επιανε θηλη και ακομα δν πιανει καλ και καθ φορα γινετε σφαγη κλαματα (εγω) τσιρίδες (ο μικρός) κλπ κλπ είναι και τσιλιβιθρακι κ με τον ικτερο η σκονη μου φανηκε μονοδρομος.μονος του ζηταει καθε τοσο εμενα μου ιεπαν να μν τον αφηνω νηστικο πάνω αοπ 3ωρο γιατι ειναι μικρος ακομα.Τον βαζω πρωτα στο στηθος και τον αφηνω όσο αντεχει και ειναι υχραιμος γιατ μετα αρχιζει να κοκκινιζει και να κλαει.Εχω και θηλαστρο και την βολευουμε ποτε έτσι ποτε αλλιως.

καλημερα να σου ζησει ο μωρακι σου. εγω θα σου προτηνα να επικηνονησεις ΑΜΕΣΑ με συμβουλο θηλασμου γιατι ετσι οπος τα περιγραφεις δεν θα τα καταφερεις να θηλασεις:-( και ειναι κριμα.ισος ειναι καλητερα να αλαξεις και παιδιατρο γιατι δεν σου δηνει σωστες συμβουλες.βλεπω οτι μενεις θεσσαλονικη αν θελεις 3 σεπτεμβριου στο σπιτι μου στη καλαμαρια θα πραγματοποιιθη συναντηση της λα λετσα λικγ στηλε μου π.μ να σου πω τηλ και διευθηνση για να ερθεις οι συμβουλος θηλασμου και οι εθελοντριες θα σε βοηθησουν πολυ:wink: