Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ραιβοποποδία

Recommended Posts

Γεια σας έκανα και εγώ την Β επιπέδου και και μου βρήκαν στην μπέμπα μου ραιβοποποδια , μια κύστη στην ουροδόχο κύστη και τα χεράκια της το μήκος τούς στα όρια του φυσιολογικού , έχω χάσει την γη κάτω από τα ποδιά μου και περιμένω τα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης .

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποια να μου πει την εμπειρία της.

Διαφημίσεις

Μαρία μου εύχομαι όλα καλα να πανε. Κι εγω έκανα Β επιπεδου πριν λίγες μέρες και μας βγήκε ιιιιισως κάτι στην καρδιά του μωρού που μπορει και να μην ειναι τιποτα αλλά ειναι αβεβαιο κι αύριο έχουμε υπερηχο με εμβρυοκαρδιολόγο και ουφ...τεράστια αγωνία.

Πάντως σε μια φίλη δυο φορές είπαν κατα τη διάρκεια της κύησης ότι το μωρο είχε κυστη, μια στον εγκέφαλο και μια στην καρδιά, και τελικά δεν ήταν τίποτα, απορροφήθηκε απο μόνη της. Γίνονται και λάθη μερικές φορές και τρομαζουμε -ελπίζω- τσάμπα.

Εύχομαι ότι καλύτερο με την αμνιοπαρακεντηση και να μας πεις ωραία νέα

Μαρία μου εύχομαι όλα καλα να πανε. Κι εγω έκανα Β επιπεδου πριν λίγες μέρες και μας βγήκε ιιιιισως κάτι στην καρδιά του μωρού που μπορει και να μην ειναι τιποτα αλλά ειναι αβεβαιο κι αύριο έχουμε υπερηχο με εμβρυοκαρδιολόγο και ουφ...τεράστια αγωνία.

Πάντως σε μια φίλη δυο φορές είπαν κατα τη διάρκεια της κύησης ότι το μωρο είχε κυστη, μια στον εγκέφαλο και μια στην καρδιά, και τελικά δεν ήταν τίποτα, απορροφήθηκε απο μόνη της. Γίνονται και λάθη μερικές φορές και τρομαζουμε -ελπίζω- τσάμπα.

Εύχομαι ότι καλύτερο με την αμνιοπαρακεντηση και να μας πεις ωραία νέα

mesa apo thn psyxh moy eyxomai na pane ola kala oso gia ta apotelesmata ths amnioparakenthshs milisa shmera me to nosokomeio kai h apanthshs ayrio h thn pempth kai aytes tha ths dwsoyn ston giatro kai meta aytos tha parei emena to xeirotero einai h aamonh meres poy eionai as akoysei h panagia ths proseyxes olwn twn mamadwn kai as kanei to thayma ths gia ola ta paidakia toy kosmoy..

Γειά σας,

για την ραιβοποδία μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

πρόβλημα στον β΄επιπέδου(ραιβοποδία)

ραιβοποδια

ραιβοιποπποδια (την εμπειρία σας&αναζητηση ορθοπεδικού)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ..... (ραιβοποδία)

Παρακαλούμε πριν την ανάρτηση νέου θέματος κάντε απαραιτήτως χρήση της αναζήτησης! Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ: http://parents.org.gr/news/a309

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις