Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συμπτωματα απο utrogestan?

Recommended Posts

Κοριτσια τα συμπτωματα απο τα φαρμακα αυτα ποσες ωρες μετα την χορηγηση του χαπιου σας εμφανιζονται;εγω παιρνω 3 των 200 πρωι μεσημερι βραδυ κ πανω που ελεγα οτι τα συνηθησε ο οργανισμος μου σημερα 3 ωρες μετα με επιασε τετοια ζαλη να μην μπορω να παρω τα ποδια ομου!εκανα εμβρυομεταφορα 13 ιουλιου.πεστε μου εσας ποτε σας πιανουν κ πως.

oLP0p3.png

aUQsp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τα έβαζα κολπικά και δεν καταλάβαινα τίποτα. Στην αρχή που τα έπαιρνα από το στόμα μου προκαλούσαν ναυτία μετά από κανένα μισάωρο- μια ώρα και για να συνέλθω πέρναγε άλλη μια ώρα τουλάχιστον.

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΝΙΑ...ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΔΙΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ...

Εμένα στην αρχή με έπιανε η υπνηλία αμέσως! Μιλάμε λες και έπαιρνα ταβόρ. Επίσης τη 2η - 3η μέρα άρχισαν και οι ζαλάδες σε τρελό σημείο, τόσο που πήρα το κέντρο να ρωτήσω και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό... Η υπνηλία κράτησε περίπου μια εβδομάδα.. οι ζαλάδες σταμάτησαν νωρίτερα τώρα πια δεν κοιμάμαι με τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι από αυτό, από το άγχος ή από τη ζέστη αλλά έχω τρομερή εξάντληση. Ανεβαίνω 3 σκαλιά και λαχανιάζω λες κι ανέβηκα βουνό. Νομίζω έχουμε μαζί τη χοριακή ε; Την Τρίτη κι εσύ; Καλή μας επιτυχία; Νιώθεις κανένα άλλο σύμπτωμα "εγκυμοσύνης"; Εγώ εκτός από πρησμένο και πονεμένο στήθος και κάτι μικροτσιμπηματάκια (που όλοι λένε ότι επίσης οφείλονται στα utrogestan) ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

επίσης να πω ότι βάλε - βγάλε 3 φορές τη μέρα, μου έκαναν κολπικό ερεθισμό και φαγούρα (νιώθω και συνέχεια λερωμένη έτσι που λιώνουν μπλιαχ) και ο γιατρός μου είπε να τα παίρνω από το στόμα. Λέει ότι είναι το ίδιο. Έτσι ξέρετε κι εσείς; Μήπως θα χειροτερέψουν οι παρενέργειες;; Δεν έχει και λίγες απ'ότι βλεπω και όταν τον ρώτησα μου είπε "άκακο χάπι είναι μωρέ... φυσική προγεστερόνη εκεί πέρα..." ναι αυτοί τα παίρνουν; εμείς τα παίρνουμε!

Διαφημίσεις

Εγω τεταρτη θα την κανω.δεν εχω κανενα συμπτωμα κ μπορω να πω οτι το στηθος ξεπρηστηκξ!μονο μια ξηροτητα στο στομα να την πω..δεν ξερω πως να το εξηγησω κ αυτες τις υπνηλιες ζαλαδες των utrogestan 7σε ακανονηστες ωρες.εγω τα παιρνω απο το στομα

oLP0p3.png

aUQsp3.png

Σε μένα ήταν συνώνυμο του ύπνου!

Μιλάμε κάθε φορά που τα έπερνα, σε 10-20 λεπτά είχα τεντώσει χέρια, πόδια -σαν κατσαρίδα- και ύυυυυυπνοοοοο. Είχα ρίξει απίστευτους ύπνους! Τρεις φορές τη μέρα ... επί δύο ώρες κάθε φορά + βραδυνός (κανονικά!!) :lol:

Όταν όμως το ανέφερα στο γιατρό, εκείνος μου είπε να αλλάξω τον τρόπο λήψης (από στοματικό σε... κολπικό). Εγώ του είπα πως δε με πείραζε να κοιμηθώ (πέρναγε και πιο εύκολα η περίοδος αναμονής για τη χοριακή), αλλά εκείνος επέμεινε πως αφού υπάρχει παρενέργεια πρέπει να αλλάξει ο τρόπος λήψης. Το έκανα και σταμάτησαν μαχαίρι οι παρενέργειες. Πάει κι ο ύυυυπνοςςςς! (έμεινε μόνο ο βραδυνος).

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

τη προηγούμενη φορά έπαιρνα 3 τη μέρα από το στόμα δεν είχα πάθει τίποτα..

αυτή τη φορά με ρώτησε αν με είχαν πειράξει..όχι του λέω..ένταξει μου λέει να παίρνεις 6 σήμερα τα άρχισα..θα δείξει η πορεία..

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Εάν δεν πετύχει η εξωσωματική είναι φυσικό να καθυστερήσει η περίοδος λόγω των utrogestan και για πόσες μέρες; Είναι λόγος ανησυχίας;

Διαφημίσεις

δεν θυμαμαι κατι για ξηροστομια. αλλα στον πρωτο μου γιο πηρα λιγα και εκτος απο την υπνηλια με επιασε μετα την υπνηλια μια υπερενταση και μια ταχυκαρδια αλλο πραγμα. φοβηθηκα παρα πολυ και τα εκοψα μονη μου. ημουν και μονη μου στο σπιτι και τρομοκρατηθηκα. στον δευτερο δεν πηρα καθολου φοβουμενη τις παρενεργειες.

Εάν δεν πετύχει η εξωσωματική είναι φυσικό να καθυστερήσει η περίοδος λόγω των utrogestan και για πόσες μέρες; Είναι λόγος ανησυχίας;

Εμένα στην πρώτη μου αποτυχημένη εξωσωματικη, μου έφεραν 3 μέρες καθυστέρηση. Ο γιατρός είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και άρχισα να μετράω τον κύκλο μου από την πρώτη μέρα που μου ήρθε μετά την καθυστέρηση, κανονικά. Περιττό να σας πω βέβαια, τι νεύρα είχα που ΚΑΙ δεν ήμουν έγκυος ΚΑΙ δεν ερχόταν η περίοδος... Γι'αυτό και αύριο που έχω να πάω για τη χοριακή.. έχω τεράστιο άγχος.

Yulunga μου εγώ έπαιρνα τα utrogestan κολπικά μέχρι πριν 3 μέρες όπου άρχισα να τα παίρνω από το στόμα λόγω κολπικού ερεθισμου που μου έκαναν... Σε καμιά από τις δυο περιπτώσεις δεν αισθάνθηκα αυτή την ξηρότητα στο στόμα.. τι να πω, ίσως κάθε οργανισμός να αντιδρά διαφορετικά!

Καλή μας επιτυχία και πάλι!!

Ρηγος;επισης κρυωνω πολυ σαν να μαι αρρωστη αλλα περισσοτερο το βραδυ.εγω την προθγουμενη φορα επαιρνα λιγοτερα οπο ε δεν με ειχαν πειραξει,τωρα παιρνω 600 κ μαλλον γι αυτο με ενοδχλουν!καλη επιτυχια για αυριο.μπες να μας πεις!

oLP0p3.png

aUQsp3.png

Ρηγος;επισης κρυωνω πολυ σαν να μαι αρρωστη αλλα περισσοτερο το βραδυ.εγω την προθγουμενη φορα επαιρνα λιγοτερα οπο ε δεν με ειχαν πειραξει,τωρα παιρνω 600 κ μαλλον γι αυτο με ενοδχλουν!καλη επιτυχια για αυριο.μπες να μας πεις!

Κι εγώ 600 παίρνω... ρίγη είχα μόνο προχθές που πήγα θερινό και δεν πήρα κάτι σε ζακετάκι και κρύωνα σαν να με είχαν αφήσει γυμνή στην Ανταρκτική.. Εκτοτε, έχω εξάψεις! Άσε μην τα ψάχνεις, επέλεξα να μη δίνω πολύ σημασία. Πω πω.. κορίτσια δεν περνάει το τελευταίο βράδυ, νυχτερίδα έχω γίνει με βλέπω να πηγαίνω άϋπνη για τη χοριακή κατευθείαν!!!! Τώρα πονάει λίγο η κοιλιά μου... καλό άραγε ή κακό; Θα δείξει. Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι εδώ και μέρες να μην κάνω ένα τεστ στο σπίτι που μου έχει ξεμείνει. Όμως τώρα τον έφαγα τον γάϊδαρο, δεν έχει πια νόημα! Θα σας πω, αμέσως μόλις μάθω...

Διαφημίσεις

Εγω τα πηρα λογω αιμορραγιας,αλλα ηταν απαισιο το διαστημα που τα επαιρνα, ειχα ατονια, κουραση και ταση να παθω καταθλιψη...οταν τα εκοψα κι ενιωσα καλυτερα,καταλαβα οτι ηταν απο κει.

αλλη αηδία και αυτό το χάπι...

τα έπαιρνα 2 μήνες λόγω αιμοραγίας, μου είχαν κάνει στομάχι και έντερο χάλια...

μου κάνει εντύπωση που καμία πιο πάνω δεν αναφέρει δυσκοιλιότητα... εγώ ήμουν χάλια...

μετά έμαθα για λήψη από τον κόλπο, αλλά ίσως επειδή είχα αίμα μου τα είχε δώσει από το στόμα...

s-age.png

Aggeloskoni λυπαμαι πολυ!

Ελπιζω η επομενη να ειναι κ η τυχερη.κοβεις τα χαπιδα;

Ναι με την αρνητική απάντηση μου είπαν από το κέντρο αμέσως "κόβετε τα χάπια..." Το μόνο καλό της υπόθεσης! Δεν τα γουστάρω καθόλου αυτά τα ηλίθια utrogestan.