Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καυσωνας - βρεφος

Recommended Posts

Δεν εβρισκα που να γραψω.. μη με κοροιδεψετε μα δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν φρονιμο να βγαλω το παιδι για εξωτερικες δουλειες με αυτη τη ζεστη. θα παμε περιπου 9-11 το πρωι. δεν εχω πουθενα να τον αφησω κ πρεπει να παει κ το μωρο για ταυτοπροσωπια, διαβατηριο. την περισσοτερη ωρα θα ειμαστε σε δημοσιες υπηρεσιες. λιγακι θα περπατησουμε.

Α, ειναι 7 μηνων

Διαφημίσεις

Δεν εβρισκα που να γραψω.. μη με κοροιδεψετε μα δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν φρονιμο να βγαλω το παιδι για εξωτερικες δουλειες με αυτη τη ζεστη. θα παμε περιπου 9-11 το πρωι. δεν εχω πουθενα να τον αφησω κ πρεπει να παει κ το μωρο για ταυτοπροσωπια, διαβατηριο. την περισσοτερη ωρα θα ειμαστε σε δημοσιες υπηρεσιες. λιγακι θα περπατησουμε.

Α, ειναι 7 μηνων

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τόσο τρομερό να βγείτε 2 ώρες έξω και μάλιστα πριν τις τρελές θερμοκρασίες. Αφού πρέπει, να το πάρεις και να πάτε στις δουλειές σας. Γνώμη μου, όμως. Δε ρωτάς και τον παιδίατρό σας;

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Α, ειναι 7 μηνων

κι εγω τη βγαζω εξω εκεινες τις ωρες,εμενα ειναι 8.5 μηνων.απλα φροντιζω να της εχω βαλει αντιηλιακο, καπελακι και να εχω μαζι μου νερο.ασε που οι περισσοτερες δημοσιες υπηρεσιες εχουν κλιματισμο,οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.:-P

Α, ειναι 7 μηνων

αφού δεν μπορείς να τον αφήσεις πουθενά φυσικά και να τον πάρεις μαζί σου

βάλτε καπελάκι και πίνετε συχνά νεράκι

και φυσικά ανοιχτόχρωμα ρούχα!

να σε ρωτήσω,μιας και αναφέρεις ταυτοπροσωπία,χρειάζεται για κάποιο ταξιδι σας;

κι εμείς πρόκειται να ταξιδέψουμε αεροπορικώς εντός Ελλάδος σε λίγες μέρες και μου ειπανε πως το βιβλιάριό της αρκεί

βέβαια δεν έχει φωτογραφία της μικρής μας(4 μηνών)

έχει σφραγίδα και αριθμό πρωτοκόλλου

το είπα στην κοπέλα και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα

εσέις πως και χρειάζεστε ταυτοπροσωπία;

δεν πιστεύω να εχουμε κι εμείς κανένα πρόβλημα;:shock:

Κοίτα έξω, σε δημόσιες υπηρεσίες, μάλλον θα δροσιστείτε παρά θα ζεσταθείτε!

Πάρε νεράκι μαζί σου, καπελάκι, και μια χαρά θα είστε. Αλλά δε χάνεις τίποτε να ρωτήσεις και την παιδίατρο.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια, χιλια ευχαριστω. Ξερω οτι ισως φαινεται χαζη η ερωτηση μα θα ειναι ο πρωτος του καυσωνας:) ακουω κ γω tv για ευπαθεις ομαδες και λεω μη μου παθει καμια θερμοπληξια. αμα μου το λενε τοσες μανουλες, τι να ρωτας γιατρο. με τοσα κουφα που ακουσα απ αυτους.. πιο πολυ εμπιστευομαι κ ρωτω αλλες μαμαδες. μια καθηγητρια πανεπιστημ παιδιατρικης ελλαδα μου χε πει 'οχι ηλιο πριν τους 6 μηνες' κι ο παιδιατρος μας λεει 'στη μεσογειο ζουμε'. ισως εχουν κι οι δυο τελικα δικαιο. βγαλε ακρη. απλα λογω της ζεστης των ημερων κολλησα λιγο. ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ. θα παμε αφοβα στις δουλειες μας . εννοειται με ολα αυτα που μου προτεινατε.

εμεις για εξωτερικο θελουμε το διαβατηριο! μια φιλη στην aegean μου χε πει οτι οντως με βιβλιαριο ταξιδευαν τα μωρα εσωτερικο. ακουσα κ κατι τρελλα του στυλ 'ασ εχετε ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης μαζι σας,' ΜΑ δεν ξερω αν ισχυει