Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ριλάξ από μηδέν έως 2-3 ετών, το πολύ 50 ευρώ;

Recommended Posts

Γεια χαρά.

Διάβασα κάτι σχετικά άρθρα εδώ στο φόρουμ, αλλά φαίνεται ότι διαθέτετε οι περισσότερες κάμποσα (!) χρήματα περισσότερα από εμάς - διάβασα για 80-120 ευρώ κτλ.

Ένα ΚΑΛΟ/ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ γύρω στα 50, δεν υπάρχει;

Διαφημίσεις

Στο jumbo έχεις πάει καμιά βόλτα?

Σίγουρα θα βρεις στην τιμή που θες.

Επίσης......παιδί 2-3 ετών δεν κάθεται σε ρηλάξ.

Τα ρηλάξ είναι μέχρι να αρχίσουνε να περπατάνε τα παιδιάκια, άντε και λίγο παραπάνω. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Δεν υπάρχει κάποιος να σου δανείσει?

Δεν το θεωρώ σαν πρωτεύουσα ανάγκη.

Σ' εμάς και στα δύο παιδιά αποδείχτηκε ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστο, γιατί δεν έκατσαν ούτε μια ώρα πάνω σ' αυτό!!! Και το έχω ακούσει κι από όλους αυτό! Άσε που η χρήση του είναι πολύ περιορισμένη. Δηλ. μάξιμουμ μέχρι να περπατήσει...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Εγω ειχα παρει μια κουνια 3 σε 1 της Fisher Price πριν 5 χρονια. Ειχε κουνια (την χρησιμοποιησαν και οι δυο), ριλαξ (καθισε 1 φορα το μωρο κατι φιλων) και κουνιιστη καρεκλα που την χρησιμοποιουμε ακομη.. Νομιζω οτι ειχα δωσει τοτε 130 ευρω αλλα το αποσβεσαμε..

Διαφημίσεις

Στο jumbo έχεις πάει καμιά βόλτα?

Σίγουρα θα βρεις στην τιμή που θες.

Επίσης......παιδί 2-3 ετών δεν κάθεται σε ρηλάξ.

Τα ρηλάξ είναι μέχρι να αρχίσουνε να περπατάνε τα παιδιάκια, άντε και λίγο παραπάνω. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?

Nα το κοιτάξω το Jumbo.

Δεν έχω ιδέα για πόσο χρονών είναι.

Δεν υπάρχει κάποιος να σου δανείσει?

Δεν το θεωρώ σαν πρωτεύουσα ανάγκη.

Σ' εμάς και στα δύο παιδιά αποδείχτηκε ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστο, γιατί δεν έκατσαν ούτε μια ώρα πάνω σ' αυτό!!! Και το έχω ακούσει κι από όλους αυτό! Άσε που η χρήση του είναι πολύ περιορισμένη. Δηλ. μάξιμουμ μέχρι να περπατήσει...

Ήδη έχουμε δανειστεί το 90%. Δεν έχουν να μας δώσουν.

Εμάς είναι πάρα πολύ χρήσιμο, με το παραμικρό που την κουνάμε, κοιμάται.

Εγω ειχα παρει μια κουνια 3 σε 1 της Fisher Price πριν 5 χρονια. Ειχε κουνια (την χρησιμοποιησαν και οι δυο), ριλαξ (καθισε 1 φορα το μωρο κατι φιλων) και κουνιιστη καρεκλα που την χρησιμοποιουμε ακομη.. Νομιζω οτι ειχα δωσει τοτε 130 ευρω αλλα το αποσβεσαμε..

Δεν παίζουν τέτοια χρήματα! Παίρνω 450 το μήνα (τα 130 "μαύρα") και η σύζυγος είναι άνεργη.

έχουμε την fischer price infant to toddler κούνια, (δεν ξέρω αν είναι σωστό το spelling, google it). Ανταποκρίνεται σε όσα ζητάς, δεν θυμάμαι τιμή, νομίζω εκεί στα 50 ήταν.

υγ έχει και δόνηση και μπάρα με παιχνιδάκια

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Το πήραμε, ωραίο είναι, απλά νομίζαμε ότι θα 'ταν σαν ΚΟΥΝΙΑ το καρεκλάκι και θα πήγαινε πίσω-μπρος, ενώ απλά το κουνάς και ανεβοκατεβαίνει (είτε με το χέρι είτε με την δόνηση).