Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παραπονα απο τον σύντροφο

electra

Recommended Posts

γεια σας!ηθελα να ρωτησω οι αντρες σας σας κανουν παραπονα οτι ασχολειστε με τα παιδια και αυτους τους εχετε παραμελησει?εγω γεννησα πριν 2 μηνες περιπου και ο αντρας μου δειχνει ενοχλημενος καποιες φορες που ασχολουμαι με τα παιδια.μου λεει καποιεσ στιγμες ''θα με προσεχεις κι εμενα οπως τα παιδια μας?'' τι να κανω ρε κοριτσια αυτος λειπει ολη μερα κι ερχεται αργα το βραδυ, εγω ολη μερα με τα παιδια και οταν ερχεται το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω για υπνο!εχω αδικο???εσεις αντιμετωπιζετε κατι παρομοιο?

Διαφημίσεις

Μωρε θέλουν κι αυτοί λίγη προσοχή νιώθουν παραμελημένοι και μπορώ να το καταλάβω!!Απο την άλλη τη δικιά μας την κούραση ποιός θα καταλάβει!!!

Αν έχεις το κουράγιο κάνε κάτι διαφορετικό ένα βραδάκι που θα έρθει απο τη δουλεία ή όταν βολέψει έτσι για αλλαγή.Πιστευω θα αρέσει και σε εσένα!!

Οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά!!

Δεν ξέρω αν έχεις αγοράκι ή κοριτσάκι, πάντως ο δικός μου ο άντρας φαινόταν καθαρά να ζηλεύει τον γιο μας με ατάκες του στυλ: "εμένα αγαπάς περισσότερο ή το παιδί;" Επίσης, καθόμουνα στον καναπέ με το μωρό αγκαλιά και έλεγα "αγάπη μου, μωρό μου" και ο άντρας μου από τον υπολογιστή απαντούσε "ναι, τι θέλεις;" και ήταν δύσκολο να του πω ότι δεν το έλεγα σε εκείνον. Επίσης, παραπονιόταν που με ενδιέφερε αν ήταν η ώρα για το μπάνιο ή το γάλα του μωρού, ενώ δεν έδινα σημασία στο αν υπήρχε φαγητό για τον ίδιο.

Όλοι ίδιοι είναι, ζηλεύουν λίγο, νιώθουν λίγο παραμελημένοι... Τι να πω... Τελικά το μητρικό φίλτρο υπάρχει!!'

Μην ανησυχείς, θα βρείτε ρυθμούς σωστούς και θα δίνεις σημασία και στον άντρα σου κι εκείνος... θα συνηθίσει!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

εχω και γιο και κορη αλλα και στα δυο το ιδιο παραπονιοταν, ειδικα τωρα που γεννησα την κορη μου και ειμαι περισοοτερο συνηδειτοποιημενη σαν μανα ενα παραπανω...καλα δεν καταλαβαινουν οτι αλλο η σχεση μαμας-παιδιων και αλλο η σχεση του ζευγαριου?ειναι δυνατον να ζηλευεις το παιδι σου?στοργη και γλυκολογα χρειαζονται τα παιδακια μας....

Οι άντρες μας ειναι μωρά όντως....αν έμπαινα όμως στην θέση τους....ίσως να ένιωθα κι εγω έτσι :wink:

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το ταίρι μας και πρέπει να βρίσκουμε λίγο χρόνο γιατι δυστυχώς έτσι φθείρονται οι σχέσεις, το ένα φέρνει το άλλο και.....

Διαφημίσεις

Ααααχχχχχ....! Ο σύζυγος μου με ρωτάει από τώρα αν θα σταματήσω να ασχολούμαι μαζί του όταν γίνουμε γονείς... Συνήθως αστειεύομαι ότι θα προτιμούσα να σταματήσω να ασχολούμαι από τώρα αλλά τον έχω ανάγκη για αναπαραχθώ...!! :lol::lol:

Πέρα από την πλάκα όμως, αυτό που του λέω, από τώρα για να το έχει χωνέψει όταν έρθει η ώρα, είναι ότι αν ασχολείται και αυτός με το μωρό τόσο ώστε να μου αφήνει και εμένα ελεύθερο χρόνο (για ύπνο πχ) αλλά και και για να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ ανάγκη θα μας έχει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, τότε δεν θα χρειαστεί να μου ξανακάνει την ίδια ερώτηση. :wink:

Εγώ το θεωρούσα πολύ χαζό να ζηλεύεις το παιδί σου, δεν καταλάβαινα πώς ήταν δυνατό. Τώρα που έγινα μαμά όμως και μάλιστα γιου αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί και να συμβαίνει και στον άντρα μου. Να το θέσω καλύτερα, σίγουρα δε ζηλεύει το παιδί αλλά μάλλον τη σχέση μου με το παιδί. Και δεν είναι και πολύ προφανές γιατί πρόκειται για μπαμπά που ασχολείται πάρα πολύ με το μωρό, από το να το αλλάξει, να το ταΐσει, να το πλύνει, μέχρι το να κυλιστεί στο πάτωμα παίζοντας ή να τον πάρει μαζί του στην καφετέρια) αλλά νομίζω ότι τον προδίδουν τα εξής:

α. έχει λυσσάξει να κάνουμε και μία κόρη λέγοντας "δε θα έρθει η κόρη μου; θα δεις τότε που θα έχω κι εγώ σύμμαχο" (το λέει γιατι ο γιος μου είναι εντελώς μαμάκιας και είναι συνεχώς από πίσω μου)

β. καμιά φορά άμα έρχεται να με φιλήσει ο γιος μου φωνάζει και τον διώχνει κι ο άντρας μου του απαντάει "καλά, δε θα σου την φάμε κιόλας".

Για μένα αυτά είναι δείγματα αν όχι ζήλειας τότε να το πω μικροπρέπειας και ομολογώ ότι έχει πέσει λίγο στην εκτίμησή μου ο άντρας μου.

Και γενικά τώρα τελευταία έχουν πέσει στην εκτίμησή μου οι άντρες σαν φύλο γιατί περίμενα από τους σημερινούς νέους άντρες να επηρεάζονται περισσότερο θετικά όταν αποκτούν παιδί. Σε σχέση με τις γυναίκες που γίνονται μαμάδες, οι άντρες έχουν τεράστιο δρόμο ακόμα να καλύψουν για να τις φτάσουν σε συνειδητοποίηση, αυτοθυσία και εξάλειψη του εγωισμού.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Και γενικά τώρα τελευταία έχουν πέσει στην εκτίμησή μου οι άντρες σαν φύλο γιατί περίμενα από τους σημερινούς νέους άντρες να επηρεάζονται περισσότερο θετικά όταν αποκτούν παιδί. Σε σχέση με τις γυναίκες που γίνονται μαμάδες, οι άντρες έχουν τεράστιο δρόμο ακόμα να καλύψουν για να τις φτάσουν σε συνειδητοποίηση, αυτοθυσία και εξάλειψη του εγωισμού.

Εμμμμ αμα τα παθαιναν αυτα θα ηταν ικανοι να γινουν και μαμαδες...καλο εεεεεεεε???? :cool::cool::cool:

Μπαμπαδες του φορουμ μην βαρατε....ειμαι αστειατορας!!!!

Διαφημίσεις