Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΕΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Recommended Posts

Λυπήθηκα που έκλεισε το προηγούμενο θέμα οπότε ανοίγω νέο, γιατί θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικές αυτές οι εκλογές και δεν έχουμε ζήσει κάτι παρόμοιο στη μεταπολιτευτική ιστορία...Το δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τελείωσε και τώρα δημιουργούνται νέοι συσχετισμοί.

Παραθέτω εδώ τις τελευταίες δημοσκοπήσεις:

http://www.tromaktiko.net/tag/δημοσκοπήσεις/

Στην πλειοψηφία τους αναδεικνύουν ως νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, με δεύτερο κόμμα τη ΝΔ και ανατροπές στις επόμενες θέσεις, π.χ. πολύ χαμηλά το ΠΑΣΟΚ, ίσα που μπαίνει στη Βουλή το ΚΚΕ, αρκετά ψηλά και πάλι η Χρυσή Αυγή, ιδιαιτέρως μετά το επεισόδιο με την Κανέλλη...

Εμπιστεύεστε τις δημοσκοπήσεις;Πιστεύετε πως θα μας σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ;Τι έχετε να πείτε για την επιδοκιμασία μεγάλους μέρους της κοινωνίας για τη συμπεριφορά του Κασιδιάρη;

Παρακαλώ όσα μέλη έχουν σκοπό να βρίσουν, φανατιστούν, λοιδωρήσουν να απέχουν από το θέμα για να μην κλειδωθεί και αυτό. Ζητώ μόνο ψύχραιμες απόψεις, τεκμηριωμένες και δημοκρατικές (που σημαίνει ότι σεβόμαστε ΟΛΕΣ τις απόψεις).

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Υστερα από τις τελευταίες εκλογές πιστεύω στις δημοσκοπήσεις της zougla:D

Δεν πιστεύω ότι θα μας σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα έλεγα όχι να έβγαινε έτσι ώστε να τον δοκιμάσουμε για λίγο. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να τον ψηφίσω.Αλήθεια πως θα επαναφέρει τους μισθούς ? Κατά πάσα πιθανότητα θα ψηφίσω Καμμένο αν και θεωρώ κατάντια η επιλογή μου να έχει να κάνει με τον μπροστά στους τυφλούς ξεχωρίζει ο μονόφθαλμος ή το λιγότερο κακό.

Για την επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία του χαστουκίου χ@@@κα. Πολύ περισσότερο εμένα σαν Αλέκα με σόκαρε το ότι την Παρασκευή γυρνώντας από τη δουλειά ήταν πεσμένος ένας άνθρωπος με τη μηχανή του πάνω του και ένας δε σταμάτησε να ρωτήσει αν είναι καλά ή αν χρειάζεται κάτι και με βρίσανε κιόλας επειδή δεν πάρκαρα πιο άκρη..

Τουλάχιστον ο Καμμένος δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο. Από την άλλη τόσα χρόνια δεν στήριζε (και αυτός και τα στελέχη του) ένα από τα κόμματα που μας έφεραν εδώ που είμαστε;

Ντροπή τους που δεν σταμάτησαν, εγώ πάντα σταματάω...

Πάντως είδατε κινητοποίηση η αστυνομία για το χαστούκι, ενώ στις ληστείες εμφανίζονται όποτε....Είναι να μην εξοργίζεται μετά ο κόσμος;

Τουλάχιστον ο Καμμένος δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο. Από την άλλη τόσα χρόνια δεν στήριζε (και αυτός και τα στελέχη του) ένα από τα κόμματα που μας έφεραν εδώ που είμαστε;;

διευκρήνησα ότι είναι κατάντια η επιλογή μου να έχει να κάνει με το μπροστά στους τυφλούς ξεχωρίζει ο μονόφθαλμος ή το λιγότερο κακό.

Εμενα παλι με ενδιαφερει πολυ η αντιδραση του κοσμου και με σοκαρει η επιδοκιμασια της συμπεριφορας κασιδιαρη (και αλλα με σοκαρουν, αλλα εδω αναφερομαι σε αυτο)

Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξερω αν θα μας σωσει, πιστευω ομως πως ισως ειναι μια ευκαιρια να αλλαξει κατι, ελπιζω προς το καλυτερο.

διευκρήνησα ότι είναι κατάντια η επιλογή μου να έχει να κάνει με το μπροστά στους τυφλούς ξεχωρίζει ο μονόφθαλμος ή το λιγότερο κακό.

Καλέ εννοείται!Κι εγώ τον Καμμένο έτσι τον βλέπω, κυρίως γιατί δεν ψήφισε τα μνημόνια και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό...

Διαφημίσεις

Εμενα παλι με ενδιαφερει πολυ η αντιδραση του κοσμου και με σοκαρει η επιδοκιμασια της συμπεριφορας κασιδιαρη (και αλλα με σοκαρουν, αλλα εδω αναφερομαι σε αυτο)

Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξερω αν θα μας σωσει, πιστευω ομως πως ισως ειναι μια ευκαιρια να αλλαξει κατι, ελπιζω προς το καλυτερο.

http://gr.news.yahoo.com/%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-102137363.html

Το είπε και η Δούρου, τη σόκαρε και αυτή...

Βασικά εμένα μου φαίνεται πως είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...Από ΝΔ ξέρουμε τι να περιμένουμε...Από ΣΥΡΙΖΑ τώρα έχω μια εντύπωση πως τα στελέχη τους λένε διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους....Ο ένας μπορεί να μιλάει για καταγγελία του μνημονίου και την ίδια ώρα ένας άλλος για επαναδιαπραγμάτευση...

Το θετικό πιστεύω στο να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο λαός θα τον ελέγχει πολύ περισσότερο από τη ΝΔ γιατί θα έχει μεγάλες προσδοκίες...Άρα και οι αντιδράσεις σε τυχόν επιβαρυντικές για μας πολιτικές θα είναι και άμεσες και έντονες...Δεν ανέχεται πια ο λαός τίποτα...έχει ξεφύγει από τα χαλινάρια της εξουσίας...

ΜΑΚΑΡΙ να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ας κανει τα μισα απο οτι εχει πει τουλαχιστον θα εχουμε καταφερει για πρωτη φορα να δοκιμασουμε ενα αλλο κομμα! (αρκει να μην νομιμοποιησει τους λαθρομεταναστες και φερει και τις οικογενειες τους 8-)8-):cool: διαφορετικα ΣΥΡΙΖΑ να μου κοπει το χερι αν τους ξαναψηφισω).

ΥΓ: Αν δεν σχηματιστει παλι κυβερνηση και αν δεν υπαρχουν παλι περιθωρια συννοησης τι γινεται ΞΑΠΑΜΕ για εκλογες?

ΜΑΚΑΡΙ να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ας κανει τα μισα απο οτι εχει πει τουλαχιστον θα εχουμε καταφερει για πρωτη φορα να δοκιμασουμε ενα αλλο κομμα! (αρκει να μην νομιμοποιησει τους λαθρομεταναστες και φερει και τις οικογενειες τους 8-)8-):cool: διαφορετικα ΣΥΡΙΖΑ να μου κοπει το χερι αν τους ξαναψηφισω).

ΥΓ: Αν δεν σχηματιστει παλι κυβερνηση και αν δεν υπαρχουν παλι περιθωρια συννοησης τι γινεται ΞΑΠΑΜΕ για εκλογες?

Αυτή είναι και η διαφωνία μου μαζί τους, στο θέμα του μεταναστευτικού...Με χαλάει που δεν δέχονται τον όρο λαθρομετανάστευση...Δηλαδή πώς θα ξεχωρίζουμε τους νόμιμους από τους παράνομους;Αυτό δεν είναι άδικο για τους νόμιμους μετανάστες;

Πολλοί λένε ότι έχουμε ακόμα μέσα στον επόμενο χρόνο τουλάχιστον 2 εκλογικές αναμετρήσεις...

Αυτή είναι και η διαφωνία μου μαζί τους, στο θέμα του μεταναστευτικού...Με χαλάει που δεν δέχονται τον όρο λαθρομετανάστευση...Δηλαδή πώς θα ξεχωρίζουμε τους νόμιμους από τους παράνομους;Αυτό δεν είναι άδικο για τους νόμιμους μετανάστες;

Πολλοί λένε ότι έχουμε ακόμα μέσα στον επόμενο χρόνο τουλάχιστον 2 εκλογικές αναμετρήσεις...

Να σου πω την αληθεια αν εφευγε και κανενας απο τους μονιμους ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ αντίθετα θα εκανα παρτυ και αυτο γιατι δεν μπορουμε ολοι μαζι δεν γινεται δεν χωραμε ολοι μαζι . Εψαχνε τις προαλλες η ξαδελφη μου δουλεια σαν λαντζιερα και τελικα επελεξαν την αλλοδαπη . 2 χρονια ανεργη η αλλη και θελει η κοπελα να παντρευτει πως θα παντρευτει?

Να σου πω την αληθεια αν εφευγε και κανενας απο τους μονιμους ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ αντίθετα θα εκανα παρτυ και αυτο γιατι δεν μπορουμε ολοι μαζι δεν γινεται δεν χωραμε ολοι μαζι . Εψαχνε τις προαλλες η ξαδελφη μου δουλεια σαν λαντζιερα και τελικα επελεξαν την αλλοδαπη . 2 χρονια ανεργη η αλλη και θελει η κοπελα να παντρευτει πως θα παντρευτει?

Διάλεξαν νόμιμη ή παράνομη;Έχει σημασία!Εγώ δεν έχω τόσο πρόβλημα με τους νόμιμους-στο κάτω κάτω κι εμείς νόμιμους έχουμε στο εξωτερικό- αλλά με τους παράνομους...

Είχα διαβάσει πριν 6 χρόνια περίπου (νομίζω) στο Έψιλον της Ελευθεροτυπίας (το περιοδικό που πήγαινε πακέτο) και είχαν κάνει μια έρευνα που έλεγε ότι αν έφευγαν όλοι οι μετανάστες εκείνη τη στιγμή από την Ελλάδα, όχι μόνο θα είχαν δουλειά όλοι οι Έλληνες αλλά θα περίσσευαν και 120.000 θέσεις εργασίας!Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση...Θα ήταν όπως όταν ήταν ο μπαμπάς μου στην ηλικία μου, που παραιτούνταν ή τον έδιωχναν από μια δουλειά στις 9 το πρωί και μέχρι τις 11 τον είχαν ήδη προσλάβει σε άλλη....Αχ πού αυτές οι εποχές!

Και τώρα με την κρίση εντείνεται το πρόβλημα....

Δυστυχώς δεν χωράμε όλοι, δεν γίνεται, δεν βγαίνουν τα μαθηματικά, πώς να το κάνουμε....Είναι πολύ κρίμα να υφιστάμεθα κάτι τέτοιο μέσα στην ίδια μας τη χώρα...

Διαφημίσεις

Διάλεξαν νόμιμη ή παράνομη;Έχει σημασία!Εγώ δεν έχω τόσο πρόβλημα με τους νόμιμους-στο κάτω κάτω κι εμείς νόμιμους έχουμε στο εξωτερικό- αλλά με τους παράνομους...

Είχα διαβάσει πριν 6 χρόνια περίπου (νομίζω) στο Έψιλον της Ελευθεροτυπίας (το περιοδικό που πήγαινε πακέτο) και είχαν κάνει μια έρευνα που έλεγε ότι αν έφευγαν όλοι οι μετανάστες εκείνη τη στιγμή από την Ελλάδα, όχι μόνο θα είχαν δουλειά όλοι οι Έλληνες αλλά θα περίσσευαν και 120.000 θέσεις εργασίας!Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση...Θα ήταν όπως όταν ήταν ο μπαμπάς μου στην ηλικία μου, που παραιτούνταν ή τον έδιωχναν από μια δουλειά στις 9 το πρωί και μέχρι τις 11 τον είχαν ήδη προσλάβει σε άλλη....Αχ πού αυτές οι εποχές!

Και τώρα με την κρίση εντείνεται το πρόβλημα....

Δυστυχώς δεν χωράμε όλοι, δεν γίνεται, δεν βγαίνουν τα μαθηματικά, πώς να το κάνουμε....Είναι πολύ κρίμα να υφιστάμεθα κάτι τέτοιο μέσα στην ίδια μας τη χώρα...

ποια ειναι η αποψη σου για την ανοδο της Χρυσης Αυγης?

ποια ειναι η αποψη σου για την ανοδο της Χρυσης Αυγης?

Ότι δημιουργήθηκε ένα κενό στην κοινωνία από την απουσία επαρκούς αστυνόμευσης, κρατικής μέριμνας και κατάλληλης μεταναστευτικής πολιτικής...Ήταν επόμενο πως κάποιος θα βρισκόταν να γεμίσει αυτό το κενό...Περίμενα πως αυτό θα ήταν το ΚΚΕ αλλά αυτό έχασε το τρένο όταν δήλωσε απερίφραστρα ότι δεν θέλει να κυβερνήσει και πάει για αντιπολίτευση...Σε μια εποχή που ο κόσμος διψάει για έναν ηγέτη να τον βγάλει από το βούρκο (άσχετο κατά πόσο είναι εφικτό αυτό) το ΚΚΕ έστρεψε αλλού το κεφάλι....Επίσης το ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε κατά κύριο λόγο τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αφού ικανοποιεί τα περισσότερα γούστα, και των αριστερών όσον αφορά τους μετανάστες και τους εργάτες αλλά και των λίγο πιο κεντρώων όσον αφορά την ευρωπαϊκή μας θέση. Οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν επόμενο να χάσουν έδαφος αφού αυτοί μας έφεραν εδώ που είμαστε...Ο Καμμένος όπως προείπα προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και δύσκολα του συγχωρείται αυτό, ενώ ο Κουβέλης μου κάνει λίγο σαν τον Καρατζαφέρη της αριστεράς, δηλαδή λέει σκόρπια πράγματα που να καλύπτουν όλο το φάσμα των ψηφοφόρων.

Οπότε τι έμενε σε ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων να ψηφίσουν;Κανένα από τα προαναφερθέντα κόμματα δεν έχει στο πρόγραμμα του την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών παρά μας παιδεύουν με στρατόπεδα υποδοχής που δεν χωράνε ούτε το 1/16 ή με έκδοση χαρτιών που μόνο θα γιγαντώσουν το πρόβλημα μέσα στη χώρα...Και όσο και να μην θέλουν να το παραδεχθούν κάποιοι, υπάρχουν πολίτες ειδικά στο κέντρο που τους αποδίδουν κοινωνικό έργο και άξια υποκατάσταση της αστυνομίας, κράτος εν κράτει δηλαδή...

Το μεγαλύτερο σοκ δεν ήταν ότι μπήκαν στη Βουλή με ένα 7% αλλά ότι κατάφεραν από 0,25% (αν δεν κάνω λάθος) να ανέβουν εν μία νυκτί στο 7% όταν όλα τα υπόλοιπα κόμματα παλεύουν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους κατά 1-2 μονάδες και είναι και ευχαριστημένα...Το καταλογίζω και στα ΜΜΕ που τους απέκλεισαν και μυθοποιήθηκαν από τον κόσμο....Και πιστεύω ότι θα ανέβουν κι άλλο. Άκουσα για μια δημοσκόπηση που τους δίνει 11,3%...Μόνο και μόνο που όλοι είναι εναντίον τους, παθιάζουν πιο πολύ τον κόσμο να τους ψηφίσει...Γιατί έδειξαν ποια είναι η δημοκρατία τους, να μην καλεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (τι ειρωνία) αρχηγό κόμματος που μπήκε στη Βουλή σε διαδικασίες που ορίζονται από το Σύνταγμα...

Και όταν σαν κοινωνία αρνούμαστε σε κάποιους (όσο ακραίοι εθνικιστές και αν είναι) το δικαίωμα να πολιτεύονται και να προβάλλονται από τα μέσα όσο και οι υπόλοιποι, ανοίγουμε το δρόμο σε περαιτέρω διακρίσεις αργότερα εις βάρος άλλων κομμάτων που δεν αρέσουν στην εξουσία....Και αυτό είναι επικίνδυνο!

Κορίτσια διαφωνώ μαζί σας, παρόλλο που δηλώνω πρώτα ελληνίδα και μετά πολίτης του κόσμου και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα σε κάποια χρόννια να είμαι η μειονότητα στην χώρα μου.

Χάνεται επίσης το δάσος όπως πιστεύω ότι και όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν σε υπεθετικό βαθμό με το χαστούκι και με τα και εάν.

Την κρίση δεν την δημιούργησαν οι λαθρομετανάστες.

Σαφέστατα υπάρχει σε κάποιες περιοχές πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, αλλά μέχρι εκεί.

Κορίτσια διαφωνώ μαζί σας, παρόλλο που δηλώνω πρώτα ελληνίδα και μετά πολίτης του κόσμου και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα σε κάποια χρόννια να είμαι η μειονότητα στην χώρα μου.

Χάνεται επίσης το δάσος όπως πιστεύω ότι και όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν σε υπεθετικό βαθμό με το χαστούκι και με τα και εάν.

Την κρίση δεν την δημιούργησαν οι λαθρομετανάστες.

Σαφέστατα υπάρχει σε κάποιες περιοχές πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, αλλά μέχρι εκεί.

Εννοείται αυτό, η κρίση είναι καπιταλιστική όχι μεταναστευτική...Απλώς με την κρίση μεγεθύνθηκε το πρόβλημα πιστεύω...Και αυτό γιατί λιγόστεψαν τόσο οι δουλειές που δεν μπορεί πλέον να αντέξει ο Έλληνας ή η Ελληνίδα να έχει δουλειά για παράδειγμα η Βουλγάρα καθαρίστρια και όχι η Ελληνίδα...Σε αυτή τη βάση μιλάμε...Δεν είναι η πηγή όλων των δεινών οι λαθρομετανάστες, σαφέστατα όχι...Όμως αυτή η διαπίστωση δεν αναιρεί ούτε λύνει το πρόβλημα. Πάρα πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι πρέπει να φύγουν όλοι τους γιατί πολύ απλά δεν χωράμε...

ΜΑΚΑΡΙ να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ας κανει τα μισα απο οτι εχει πει τουλαχιστον θα εχουμε καταφερει για πρωτη φορα να δοκιμασουμε ενα αλλο κομμα! (αρκει να μην νομιμοποιησει τους λαθρομεταναστες και φερει και τις οικογενειες τους

1) η δήλωση αφορούσε τους μετανάστες που ζουν και εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα

2) Η επανένωση των οικογενειών των νόμιμων μεταναστών αποτελεί πρόβλεψη συγκεκριμένης οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία μάλιστα έχει ενσωματώσει από ετών η Ελλάδα στην εσωτερική έννομη τάξη της.

Οι όροι της οικογενειακής επανένωσης προβλέπονται από τα άρθρα 53-60 του νόμου 3386/2005, που ψήφισε η κυβέρνηση Καραμανλή, και το Π.Δ. 131/2006 της ίδιας κυβέρνησης, που αφορά την «Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2003/86/ΕΚ σχετικά με το δικαίωμα οικογενειακής επανένωσης»

Διαφημίσεις

1) η δήλωση αφορούσε τους μετανάστες που ζουν και εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα

2) Η επανένωση των οικογενειών των νόμιμων μεταναστών αποτελεί πρόβλεψη συγκεκριμένης οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία μάλιστα έχει ενσωματώσει από ετών η Ελλάδα στην εσωτερική έννομη τάξη της.

Οι όροι της οικογενειακής επανένωσης προβλέπονται από τα άρθρα 53-60 του νόμου 3386/2005, που ψήφισε η κυβέρνηση Καραμανλή, και το Π.Δ. 131/2006 της ίδιας κυβέρνησης, που αφορά την «Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2003/86/ΕΚ σχετικά με το δικαίωμα οικογενειακής επανένωσης»

συμφωνω αλλα μαζι με τους μεταναστες θα υπαρξουν και ευνοϊκες συνηθηκες εγκαταστασης εστω και προσωρινης (με νομο πια) και για τους υπολοιπους.

Ακομα και ολοι οι μεταναστες να εφευγαν απο τη χωρα αυριο, το προβλημα της Ελλαδας δεν θα λυνοταν, γιατι δεν ειναι οι μεταναστες το προβλημα μας.

Και γι'αυτον ακριβως το λογο αναρωτιεμαι το εξης : οι ψηφοφοροι της χα δεν συνειδητοποιουν οτι μετα τους μεταναστες σειρα θα εχουν οσοι διαφωνουν μαζι τους? δεν καταλαβαινουν οτι με την χα δεν μπορει να γινει διαλογος?

Ειλικρινα δεν μπορω να τους παρω στα σοβαρα και ενδεχομενη αυξηση του ποσοστου τους στις επομενες εκλογες θα ειναι για μενα πολυ κακα μαντατα..

Ως προς τον Κασσιδιάρη παραθέτω το εξής:

http://parallhlografos.wordpress.com/2012/06/07/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις (είναι κυρίως για να δημιουργούν κλίμα και μεταβάλλονται συνέχεια) και δεν πιστεύω ότι θα μας σώσει ούτε ο Σύριζα, ούτε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βέβαια, αλλά ούτε και οι κλώνοι τους...

εχω δυο μπουμπουκακια

Ως προς τον Κασσιδιάρη παραθέτω το εξής:

http://parallhlografos.wordpress.com/2012/06/07/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις (είναι κυρίως για να δημιουργούν κλίμα και μεταβάλλονται συνέχεια) και δεν πιστεύω ότι θα μας σώσει ούτε ο Σύριζα, ούτε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βέβαια, αλλά ούτε και οι κλώνοι τους...

Ναι αλλα πρεπει να κανουμε κατι το κατι μας δινεται μονο με την ψηφο ... εσυ πχ τι θα ψηφισεις?

Ναι αλλα πρεπει να κανουμε κατι το κατι μας δινεται μονο με την ψηφο ... εσυ πχ τι θα ψηφισεις?

Συμφωνώ. Δεν είπα να απέχουμε από τις εκλογές.

Εγώ θα ψηφίσω αυτόν που τα ίδια λέει προεκλογικά και τα ίδια μετεκλογικά...Βαρέθηκα τις κωλοτούμπες.

εχω δυο μπουμπουκακια

Ακομα και ολοι οι μεταναστες να εφευγαν απο τη χωρα αυριο, το προβλημα της Ελλαδας δεν θα λυνοταν, γιατι δεν ειναι οι μεταναστες το προβλημα μας.

Και γι'αυτον ακριβως το λογο αναρωτιεμαι το εξης : οι ψηφοφοροι της χα δεν συνειδητοποιουν οτι μετα τους μεταναστες σειρα θα εχουν οσοι διαφωνουν μαζι τους? δεν καταλαβαινουν οτι με την χα δεν μπορει να γινει διαλογος?

Ειλικρινα δεν μπορω να τους παρω στα σοβαρα και ενδεχομενη αυξηση του ποσοστου τους στις επομενες εκλογες θα ειναι για μενα πολυ κακα μαντατα..

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πέρα από το σταθερό 0,25% που τους ακολουθούσε οι υπόλοιποι δεν προσδοκούν σε άνοδο της εξουσίας της ΧΑ αλλά στο να τρομάξουν τους υπόλοιπους...Γι'αυτό και πιστεύω ότι θα ανέβει κι άλλο...Γιατί όχι απλώς δείχνουν κατατρομαγμένοι όλοι από την άνοδο τους αλλά και δεν τους φέρονται δημοκρατικά ούτε τα κανάλια ούτε οι συνάφελφοι βουλευτές τους...'Αμα λυθούν τα μείζονα προβλήματα της κοινωνίας -που μέσα σε αυτά είναι και το μεταναστευτικό και μάλιστα ανάλογα με το που ζεις είναι και το κυριότερο- θα εξαφανιστούν...Και αυτό το παραδέχονται όλα τα κόμματα, παραδέχονται δηλαδή την τεράστια ευθύνη τους που ανέβηκε τόσο πολύ ένα τόσο ακραίο κόμμα...

Συμφωνώ. Δεν είπα να απέχουμε από τις εκλογές.

Εγώ θα ψηφίσω αυτόν που τα ίδια λέει προεκλογικά και τα ίδια μετεκλογικά...Βαρέθηκα τις κωλοτούμπες.

:D:D:D:D:D αυτο φοβομαστε ολοι!!!!!!1 (πλακα κανω , πραγματικα σου ευχομαι να ψησισεις κατις που να σε κανει να νοιωθεις ασφαλης και ησυχη με την συνειδηση σου). Ειλικρινα εγω δεν με καλυπτει τιποτα, δεν με εκφραζει τιποτα αλλα θα αναγκαστω να φηφισω συμβιβαστικα για το καλο ολων μας .

Αληθεια βρε κοριτσια γιατι πολλοι χαρηκαν με αυτο το χαστουκι? γιατι αραγε ?

:D:D:D:D:D αυτο φοβομαστε ολοι!!!!!!1 (πλακα κανω , πραγματικα σου ευχομαι να ψησισεις κατις που να σε κανει να νοιωθεις ασφαλης και ησυχη με την συνειδηση σου). Ειλικρινα εγω δεν με καλυπτει τιποτα, δεν με εκφραζει τιποτα αλλα θα αναγκαστω να φηφισω συμβιβαστικα για το καλο ολων μας .

:D:D:D:D

Μην νομίζεις, ούτε εμένα με καλύπτει τίποτα απόλυτα, οπότε αρχίζω να βάζω άλλα κριτήρια...

(Δεν εννοώ την Χρ.Αυγή, έτσι? Μην παρεξηγηθώ. Άλλωστε αυτοί και αν λένε άλ΄λα από αυτά που πιστεύουν)

εχω δυο μπουμπουκακια

Εμενα αυτο που με σοκαρει πιο πολυ απο ολα μιας και βρισιδια, απο βουλευτες επι σειρα ετων και ξυλο κλπ εχουμε ξαναδει και θα ξαναδουμε.Αλλα το οτι τοσο μετα απο τοσα που εχει φαει και κανει κυριως ΝΔ εξακολουθει να ειναι ακομα στ βουλ.Το ιδιο ισχυει και ια ΠΑσοκ απλα τους αναφερω 2ους ιατι μαλλον μπαινουνε οριακα :rolleyes: ,το ιδιο και το ΚΚΕ.Απορω......

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

:

Αληθεια βρε κοριτσια γιατι πολλοι χαρηκαν με αυτο το χαστουκι? γιατι αραγε ?

Θα μπορούσα να σε ''ξεπετάξω'' με μια απάντηση του τύπου ''γιατί έτσι εκφράζουν τον βαθύ αντικομμουνισμό τους'', ''γιατί είναι κρυφο-φασίστες'', ''γιατί είναι σεξιστές''....Αλλά δεν μπορώ τις γενικεύσεις αφενός, αφετέρου διάβασα και πάρα πολλές γυναίκες στο διαδίκτυο που το επιδοκίμασαν!Άρα δεν μπορούμε να τους κατηγοριοποιήσουμε ως ''Ελληνάρες με ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα'', ούτε μπορούμε να πούμε για τόσο πολύ κόσμο ότι είναι όλοι αντι-κομμουνιστές ή/και φασίστες....Και λέω τόσο πολύ κόσμο γιατί αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις των 3 πρωταγωνιστών: σοκαρίστηκαν Κανέλλη και Δούρου από το ''καλά τους έκανε'' που κυριάρχησε στα ''πηγαδάκια'' και ο Κασιδιάρης δήλωσε ''ευχαριστώ αυτούς που με στήριξαν'' :shock:....Δηλαδή φαντάσου πόσο πολλοί ήτανε....

Αλλά ξέρεις τι Σωτηρία μου;Πολλές φορές έχω ακούσει πολλούς άντρες να λένε ''έχε χάρη που ήταν γυναίκα, αλλιώς....'' για περιστατικά στο δρόμο ή στη δουλειά που περιλαμβάνουν βρισίδια πολύ χυδαία από τη μεριά της γυναίκας (και σε αρκετές περιπτώσεις που έφταιγαν κιόλας οι ίδιες), μάλιστα έχω τύχει κι εγώ μπροστά σε τέτοια περιστατικά...Δυστυχώς εκλαμβάνουμε τη μαγκιά και την προσβολή ως εκδήλωση ισότητας των 2 φύλων ενώ θα έπρεπε να την αποδοκιμάζουμε και για τα 2...Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βρίζουμε οι γυναίκες σαν λιμενεργάτες για να δείξουμε ότι είμαστε ίσες με τους άντρες, αντί οι άντρες να αρχίσουν να αποκτούν καλούς τρόπους...Πρέπει δηλαδή να αντιγράφουμε τα αρνητικά τους για να μη νιώθουμε μειονεκτικά;;;

Πολλοί λοιπόν ενοχλήθηκαν από τη μαγκιά της Κανέλλη και το λεξιλόγιο και το ύφος της και φυσικά τα άκουσε και ο Παπαδάκης που δεν το σταμάτησε όλο αυτό (ενώ άλλες φορές έλεγε ''σας παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς'')...Δηλαδή δεν γίνεται να προσβάλλουμε σαν άντρες αλλά μετά να κρυβόμαστε πίσω από το ότι είμαστε γυναίκες για να γλιτώσουμε τις συνέπειες...Ή είμαστε ίσες ή δεν είμαστε...Θα μπορούσε να τον έχει αφήσει να φύγει χωρίς να τον βαρέσει με την εφημερίδα...Με αυτή την έννοια πολλοί είπαν ότι τον προκάλεσε...Θεωρώ λοιπόν πως για πολλούς αντιπροσώπευσε το χαστούκι που όλοι έχουν θελήσει κατά καιρούς να δώσουν σε μια γυναίκα που τους προκάλεσε και τους πρόσβαλε με τη βεβαιότητα πως δεν θα την πειράξουν μόνο και μόνο γιατί είναι γυναίκα...

Προσωπικά με ενοχλεί το να έχουμε το ακαταλόγιστο σε ό,τι κάνουμε και λέμε...Το ακαταλόγιστο είναι για τους τρελούς στα ψυχιατρεία, όχι για τις γυναίκες....