Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χρειαζομαι στηριξη και συμβουλες............

Recommended Posts

θα κανω καισαρικη εν τελει...

:(

ειμαι 33 εβδομαδων περιπου και εκει που ηταν ολα μια χαρα τισ 2 τελευταιες βδομαδες..

(ειχα εμετους απο την αρχη αλλα δεν εχανα κιλα)

εκει που αρχισα να τρωω 3 μπωλ δημητριακα και να πινω νερακι του 9εου..

ξυπναω ενα πρωι με χαλια στομαχι τις επομενες 3 μερες απο 20 εμετους τη μερα..επαθα σοκ..ο αντρας μου να κλαιει να με βλεπει να παθαινω κρισεις και του λεω θα πεθανω να προλαβετε το παιδι ( δεν ηταν υπερβολικο πιστεψτε με)

η μανα μου να κλαιει...να μου χωνει σφαλιαρες να συνελθω...

απο δυναμη τιποτα...μαζεψα τα ποδια μου να παω στ γυναικολογο

-2 κιλα σε 3 μερες...

αλλα κλαματα εκει..!!!

εκει της λεω μολις μπω στν 9ο γενναω αν δεν εχω πεθανει ακομα...

και εγω εκει το κοβω..εσενα δεν σε πιανει τιποτα μου λεει..οσο αντεξεις...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ

εχω απελπιστει...φοβαμαι μι χασω κ αλλα κιλα...κλαιω ανελεητα..

2 γουλιες νερο πινω και αμεσως στη λεκανη...

διψαω πειναω...

εχω δοκιμασει καθε αντιεμετικο..υγρο στερεο χαπι υποθετο...

ουτε οταν μπηκα με ορο..

εχω παραδωσει τα οπλα...μονο μην πεσω στ μπανιο κοιταω και παω μια κ καλη..

αλλες εγκυουλες λενε αντε να γεννησω να δω το μωρακι μου κ εγω λεω

αντε τοσες μερες ακομα για να φαω..:shock:

πειτε μου μια καλη κουβεντα γιατι θα τρελαθω...:cry:

Υ.Γ ο μπεμπης μου ειναι τελεια με τα ποδαρακια του πανω στο στομαχι μου..

ειναι 2 και κιλα και αρκετα ψιλος..( θα πρεπε να με ανακουφιζει αλλα δε....)

Υ.Γ 2 ειμαι 56 κιλα δεν πηρα λογω εμετων πολλα κιλα..γυρω στα 7..και τωρα τα ξαναχανω και ανησυχω...:confused:

καμια με παροιμοια κατασταση πως τα καταφερατε???

και πως γεννησατε? με φτ η κτ?

Διαφημίσεις

Δεν σου ειπε ο γιατρος απο που προερχονται οι εμετοι; Μηπως κοριτσακι μου ειναι απο το αγχος σου με ολα αυτα που περνας; Κανε υπομονη τα περισσοτερα συμπτωματα της εγκυμοσυνης αλλαζουν καθε λιγες μερες, πολυ πιθανο σε 2-3 ημερες να υποχωρησουν ολα αυτα.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Δεν σου ειπε ο γιατρος απο που προερχονται οι εμετοι; Μηπως κοριτσακι μου ειναι απο το αγχος σου με ολα αυτα που περνας; Κανε υπομονη τα περισσοτερα συμπτωματα της εγκυμοσυνης αλλαζουν καθε λιγες μερες, πολυ πιθανο σε 2-3 ημερες να υποχωρησουν ολα αυτα.

ειναι φυσιολογικο ειπε..αλλα δεν μπορουμε να τους σταματησουμε..

ψυχολογικο δεν ειναι γιατι εμετους ειχα 2 βδομαδες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος..

και οταν εφτανα στουσ 20 ημουνα μια χαρα ετρωγα και λιγο κιολας..

αρχισα να παιρνω τα πανω μου..

μεχρι να ξαναπεσω...:cry:

Κορίτσι μου δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η αναγούλα και οι εμετοί΄σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι σημάδι προεκλαμψίας. Μήπως πρέπει να νοσυλευτείς και να σε παρακολουθούν συνέχεια μέχρι να γεννήσεις?

Μην το ρισκάρεις. Πάνε να σε δουν και μείνε για παρακολούθηση.

Παντως αν το δεις πιο ψυχραιμα κι αλλες εγκυμονουσες αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα στο γ' τριμηνο κι εχει να κανει με τη θεση του παιδου, αν γυρησει λιγο ισως παψει να σε ενοχλει.Δεν πειραζει που χανεις κιλα, πειραζει ομως που υποφερεις. Μηπως -ξαναρωταω- ειναι ψυχολογικος ο λογος που το βιωνεις τοσο ασχημα;

Διαφημίσεις

Συνήθως οι πολλοί εμετοί είναι στο πρώτο τρίμηνο όχι στο τελευταίο.. κάθε περίπτωση βέβαια ειναι και διαφορετική... μία φίλη μου είχε μεγάλο θέμα με τους εμετούς κυριως στην αρχή βέβαια.. ότι έτρωγε το έβγαζε.... έτρωγε από πολύ λίγο συνέχεια όμως :P μία φρυγανιά, μετά από λίγη ώρα λίγο τυράκι, αργότερα λίγο ρύζι... γενικά όλα από πολύ λιγο.... υπομονή και κουράγιο! συζήτησέ το και με τον γυναικολόγο του να δεις τι θα σου πει... με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου...

πω ρε καρδια μου...στην αρχη ειχα εμετους κ εγω-ναι ξερω οτι δεν εισαι στην αρχη, εφτανα κ 20 την ημερα, ειχα χασει 7 κιλά.. επαιρνα σιροπια, χαπια κλπ... σερνόμουν στην τουαλέτα,ουρλιαζα, έκλαιγα, ειχα παθει κατάθλιψη δεν ηθελα να ακουω για μωρα κλπ.ο γιατρός ειπε πως ηταν ψυχολογικο κ πως αμα δεν το επαιρνα αποφαση εγω η ιδια πως ειμαι μια χαρα δεν θα γινόμουν ποτε.μου συνεστησε να βγαινω εξω για να ξεφευγει το μυαλο μου, να κανω πραγματα που με ευχαριστουν...κ σιγα σιγα περασε. υπομονη καρδια μου μπορω να καταλαβω τι περνας..υπομονη για το μικρουλι σου κ μη σκεφτεσαι χαζα οτι δεν θα αντεξεις...λιγες εβδομάδες έμειναν....

ntRCp3.png

Συμφωνω με τις προλαλησαντες!

Εχεις φαει ολο το γαιδαρο (και τα τρια τεταρτα της ουρας μη σου πω!!)

Υπομονη λιιιιιιιιγο ακομα!

Προσπαθησε τουλαχιστον να παιρνεις τα καταλληλα συμπληρωματα (μετα απο συνενοηση με τον γιατρο σου)

Μηπως πρεπει οντως να νοσηλευτεις στο νοσοκομειο ομως για να σε βαλουν σε ορο και να ενυδατωνεσαι τουλαχιστον...??

Ifk7p3.png

Διάβασε αυτό

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Hyperemesis_gravidarum#section_4

Η προσωπική μου άποψη είναι οτι χρειάζεσαι βοήθεια και αν ο γυναικολόγος σου δε σου την παρέχει να αποταθείς αλλού.

Θα μπορουσες να κανεις μια συντομη μεταφραση; το μονο που καταλαβα ηταν αυτο για την Σαρλοτ Μπροντε... :?

Διαφημίσεις

Γεια σου καλή μου!Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και κουράγιο!

Η θεία μου έχει μια κόρη 9 μηνών τώρα..'Οταν ήταν έγκυος στην μικρή..δεν φαντάζεσαι!! Σαν και τα δικά σου!!Συνέχεια εμετούς,και κάθε τρεις κ λίγο στο νοσοκομείο για ορούς.Ξέρναγε μέχρι 9 μηνών..την έβγαζε μόνο με φρούτα και χαμομήλι κι έχασε κι αυτή κιλά (είχε βέβαια περιθώριο εεε?) και απλά έκανε υπομονή μέχρι να γεννήσει! Λυπάμαι πάρα πολύ γιαυτά που περνάς,ήθελα να σου δώσω το παράδειγμα της θείας που στο τέλος πήγαν όλα καλά για να πάρεις κουράγιο!

y5yep3.png

Θα μπορουσες να κανεις μια συντομη μεταφραση; το μονο που καταλαβα ηταν αυτο για την Σαρλοτ Μπροντε... :?

βαριάς μορφής morning sickness (εμετοί, ναυτίες, αναγούλες) που λίγο πολύ το έχουμε οι μισές έγκυοι. το Hyperemesis gravidarum πρέπει ν' αντιμετωπισθεί (πώς βρε σεις;; ) γιατί προκαλεί 1002 καλούδια. λέει επίσης πως το μωρό μπορεί να γεννηθεί με μικρότερο βάρος.

έχω διαβάσει και για ένα σύνδρομο που μπορεί να σχετίζεται μ' αυτό της dark.angel το παθαίνει το 5% των εγκύων αλλά όσο κι αν σπάω το κεφάλι μου δεν μπορώ να το θυμηθώ.

το θέμα είναι πως η νηματοθέτρια ΠΡΕΠΕΙ να ενυδατώνεται σωστά και να έχει καλή ψυχολογία για το καλό του μωρού της.

κουράγιο καλή μου, εύχομαι να ηρεμήσεις σύντομα. είχα μέχρι 3 εμετούς την ημέρα και θυμάμαι πόσο χάλια ήμουν αλλά αυτό δύσκολα παλεύεται, είσαι πραγματική ηρωίδα!! όταν με το καλό μεγαλώσει το μωράκι σου και μάθει τι πέρασε η μαμά του θα είναι πολύ περήφανο για σένα.

το αγγελούδι μου, η ζωή μου όλη.

ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΠΙΕΖΕ ΣΤΟΜΑΧΙ-ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΑΣ!

dark.angel κουραγιο!!!δεν μπορω να φανταστω πως νιωθεις!!!εγω δεν ειχα καθολου εμετους ουτε τωρα ουτε στην κόρη μου. ευχομαι να ειχαν ολες την εγκυμοσύνη μου!!!υπομονη και θα περασει ο καιρος δεν σου εμεινε πολύ.

θα κανω καισαρικη εν τελει...

:(

ειμαι 33 εβδομαδων περιπου και εκει που ηταν ολα μια χαρα τισ 2 τελευταιες βδομαδες..

(ειχα εμετους απο την αρχη αλλα δεν εχανα κιλα)

εκει που αρχισα να τρωω 3 μπωλ δημητριακα και να πινω νερακι του 9εου..

ξυπναω ενα πρωι με χαλια στομαχι τις επομενες 3 μερες απο 20 εμετους τη μερα..επαθα σοκ..ο αντρας μου να κλαιει να με βλεπει να παθαινω κρισεις και του λεω θα πεθανω να προλαβετε το παιδι ( δεν ηταν υπερβολικο πιστεψτε με)

η μανα μου να κλαιει...να μου χωνει σφαλιαρες να συνελθω...

απο δυναμη τιποτα...μαζεψα τα ποδια μου να παω στ γυναικολογο

-2 κιλα σε 3 μερες...

αλλα κλαματα εκει..!!!

εκει της λεω μολις μπω στν 9ο γενναω αν δεν εχω πεθανει ακομα...

και εγω εκει το κοβω..εσενα δεν σε πιανει τιποτα μου λεει..οσο αντεξεις...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ

εχω απελπιστει...φοβαμαι μι χασω κ αλλα κιλα...κλαιω ανελεητα..

2 γουλιες νερο πινω και αμεσως στη λεκανη...

διψαω πειναω...

εχω δοκιμασει καθε αντιεμετικο..υγρο στερεο χαπι υποθετο...

ουτε οταν μπηκα με ορο..

εχω παραδωσει τα οπλα...μονο μην πεσω στ μπανιο κοιταω και παω μια κ καλη..

αλλες εγκυουλες λενε αντε να γεννησω να δω το μωρακι μου κ εγω λεω

αντε τοσες μερες ακομα για να φαω..:shock:

πειτε μου μια καλη κουβεντα γιατι θα τρελαθω...:cry:

Υ.Γ ο μπεμπης μου ειναι τελεια με τα ποδαρακια του πανω στο στομαχι μου..

ειναι 2 και κιλα και αρκετα ψιλος..( θα πρεπε να με ανακουφιζει αλλα δε....)

Υ.Γ 2 ειμαι 56 κιλα δεν πηρα λογω εμετων πολλα κιλα..γυρω στα 7..και τωρα τα ξαναχανω και ανησυχω...:confused:

καμια με παροιμοια κατασταση πως τα καταφερατε???

και πως γεννησατε? με φτ η κτ?

Περσυ νοσηλευτηκα 2 φορες στο νοσοκομειο λογω υπερεμεσης κυησης (αφυδατωθηκα και ειμουν με ορους). Δεν υπηρχε χαμογελο στο προσωπο μου, υπηρχε μια διαρκης εξαντληση, μια διαρκη θλιψη, μια διαρκη αγωνια και συνεχεια χαλασμενο στομαχι και πολλα κλαματα...... στο τελος θα σε ανταμειψει το μωρακι σου μην φοβασι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ στο λεω εγω που περσυ στο φορουμ με μαζευανε με τα κουταλακια ειχα πεσει σε καταθλιψη λογω των εμετων.....

Διαφημίσεις

Dark angel υπομονή, λίγος καιρός έμεινε! Και από ότι λένε οι μανούλες που έχουν ήδη παιδάκι, μόλις δεις το μωράκι σου θα νιώσεις από καλύτερα μέχρι το να ξεχάσεις όλη αυτή την ταλαιπωρία! Σου εύχομαι από καρδιάς να είσαι δυνατή μέχρι την μέρα που θα γεννήσεις, και να έχεις μία γρήγορη ανάρρωση!

d8gLp3.png

iXW1p2.png