Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

DFR

Recommended Posts

Καλημέρα! Θα ηθελα να σας ρωτήσω αν στην βάπτιση καλούμε την παιδίατρο του παιδιού γιατι έχω μπερδευτεί. Αλλοι μου λένε ότι πρέπει άλλοι ότι όχι και ότι απλά της πάω μετα την βάπτιση μπομπονιέρα. Το θέμα είναι ότι έχω καταμπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Θα ηθελα να σας ρωτήσω αν στην βάπτιση καλούμε την παιδίατρο του παιδιού γιατι έχω μπερδευτεί. Αλλοι μου λένε ότι πρέπει άλλοι ότι όχι και ότι απλά της πάω μετα την βάπτιση μπομπονιέρα. Το θέμα είναι ότι έχω καταμπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω.

Εμεις δεν τον καλέσαμε..Του δώσαμε απλά μπομπονιέρα μετά..Αν είστε κοντα, μένετε στην ίδια περιοχή και το αισθάνεσαι, δεν το θεωρώ κακο πάντως..Σίγουρα όμως δεν υποχρεώσαι να το κάνεις..Εξάλλου πάντα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δικαιολογία της βάφτησης σε κλειστό κύκλο πάνω στην κουβέντα κι όταν θα δίνεις την μπομπονιέρα..

Με το καλό!

για ποιο λόγο να τον καλέσεις?????

Αν είναι έτσι να καλέσεις και τον γυναικολόγο σου, την μαία, την διπλανή σου στο μαιευτήριο κλπ.

Εκτός αν είστε φίλοι.

αν είστε φίλοι την καλείς. αλλιώς δε βλέπω το λόγο. φαντάζεσαι το γιατρό να τρέχει κάθε τρεις και λίγο σε βαφτίσεις ??:P:p μια μπομπονιέρα είναι υπεραρκετή.

Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες. Μία μπομπονιέρα μετά τη βάπτιση είναι αρκετή.

Εκτός εάν έχετε πολύ φιλικές σχέσεις εκτός από τις ιατρικές. Εξαρτάται πως το νοιώθεις εσύ.

Διαφημίσεις

Εξαρτάται από την σχέση που έχεις μαζί της. Αν έχεις τελείως τυπικές σχέσεις, όχι. Δώσε απλώς μια μπομπονιέρα.

Αν οι σχέσεις σας είναι πιο οικείες, μπορείς να την καλέσεις έστω στην εκκλησία.

εχω δυο μπουμπουκακια

μου φαίνεται λίγο άκυρη η ερώτησή σου! τι πάει να πει κάποιοι λένε ότι "πρέπει" να καλέσεις και την παιδίατρο... λίγο κουφό μου φαίνεται.. φαντάζομαι όλοι όταν βαπτίζουν το παιδί τους καλούν σοι, φίλους άντε και κάποιους από υποχρέωση.. αν η παιδίατρος είναι φίλη ή στο συγγενικό κύκλο και θέλεις να την καλέσεις την καλείς.. τι παει να πει εάν "πρέπει" να την καλέσεις??????????

Αν όλοι οι παιδιατροι πηγαίναν στις βαπτισεις των παιδιων που παρακολουθούν δεν νομίζω ότι θα΄είχαν χρόνο για κατι άλλο τα Σαββατοκύριακα. Αν έχεις φιλικές περα από πελατιακες σχεσεις καλεσέ τον. αλλιως μια μπομπονιερα είναι αρκετη. Άλλωστε το καλεσμα προυποθέτει και δωρο από μερους του. Είναι τετοια η σχέση σας?

Αν όλοι οι παιδιατροι πηγαίναν στις βαπτισεις των παιδιων που παρακολουθούν δεν νομίζω ότι θα΄είχαν χρόνο για κατι άλλο τα Σαββατοκύριακα. Αν έχεις φιλικές περα από πελατιακες σχεσεις καλεσέ τον. αλλιως μια μπομπονιερα είναι αρκετη. Άλλωστε το καλεσμα προυποθέτει και δωρο από μερους του. Είναι τετοια η σχέση σας?

συμφωνώ!!! Και εγώ μπομπονιέρα θα πάω και στην γυναικολόγο μου, και στην παιδίατρο. Ούτε κάν πρόσκληση δεν θα τους πάω γιατί μετά μπορεί να έρθουν σε δύσκολη θέση και να σκέφτονται ότι πρέπει να πάρουν δώρο.

Εξαρτάται από την σχέση που έχεις μαζί της. Αν έχεις τελείως τυπικές σχέσεις, όχι. Δώσε απλώς μια μπομπονιέρα.

Αν οι σχέσεις σας είναι πιο οικείες, μπορείς να την καλέσεις έστω στην εκκλησία.

Συμφωνώ!Να σας ζήσει το παιδάκι σας!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ ! Αυτα που λέτε σκεφτόμουν και εγώ αλλα ακουσα και την άλλη άποψη και είπα να ρωτήσω και εσάς. Μπομπονιέρα απλά θα πάω και εγώ τελικά. και πάλι ευχαριστώ

εγω στον παιδιατρο εδωσα απλα μια μπομπονιερα....στη γυναικολογο μου, επειδη πηγαινω ακομα λογω 2ης εγκυμοσυνης, ημουν σε δίλημμα αν τελικα επρεπε να την καλεσω αλλα τελικα της πηγα μονο μπομπονιερα.....

Δεν έχω ακούσει ποτέ να καλούνε τον παιδίατρο (ή τον γυναικολόγο) στα βαφτίσια. Νομίζω ότι μια μπουμπουνιέρα είναι αρκετή.

Σκεφτήτε το κι αλλιώς... αν όλοι καλούσαν τους γιατρούς τους στα βαφτίσια, οι παιδίατροι και οι γυναικολόγοι θα πήγαιναν κάθε σ/κ σε βάφτιση!

Στην παιδίατρο θα δώσω μπομπονιέρα , 5-6 φορές την έχω δει με το μωρό.

Το γυναικολόγο το συνάντησα σε εστιατόριο και μεταξύ ανταλλαγής κερασμάτων του είπα για τη βάφτιση δειλα-δειλα και ανταποκρίθηκε με χαρά. Τρέφω όμως μεγάλη εκτίμηση για το άτομο του και δεν το έκανα ούτε για το δώρο , ούτε αγγαρεία. Επίσης υπάρχει μια σχετική οικειότητα.

Εξαρτάται τι σχέση έχεις λοιπόν , για να προβληματίζεσαι όμως μάλλον τυπικές έχεις οπότε μια μπομπο είναι τέλεια πιστεύω.

• 2 εβδομάδες μετά...

Μια μπομπονιέρα έδωσα στον παιδίατρο και μία στην γραμματέα του...η οποία είναι φοβερή τύπισσα:D

Δεν υπάρχει κανένα πρέπει ως προς ποιούς καλούμε πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για άτομα που δεν έχουμε φιλικές και οικείες σχέσεις απλά μια καλή συνεργασία;)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...