Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν χορταίνει....

Recommended Posts

Γεια σας..γέννησα πριν 10 μέρες ένα κοριτσάκι 2,5 κιλά.Επειδή είναι μικρούλα και κουράζεται, η παιδίατρος μου είπε να της δίνω και συμπλήρωμα..Αποφάσισα λοιπόν αντί για ξένο γάλα να πάρω ένα θήλαστρο και να της δίνω το δικό μου.Το πρόβλημα είναι ότι και από τα δύο στήθη βγάζω μόνο 50γρ..κάτι που με αναγκάζει τελικά να της δίνω και ξένο γιατί δεν χορτανει..Πως θα μπορούσα να κάνω μια προσπάθεια ακόμα?Έχω απογοητευτεί.Η μικρή πιάνει τη θηλή ρουφάει αλλά μέχρι να κατέβει το γάλα έχει κουραστεί και ή κοιμάται είτε κλαίει...

Σας ευχαριστ΄εκ των προτέρων...

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει!

Διευκρίνισε σε παρακαλώ κάποια πράγματα.

Η παιδιατρος έδωσε οδηγίες για συμπλήρωμα αφου ειδε το μωρο να θηλάζει ή πριν;

Ακούς το μωρο να καταπίνει στο στηθος;

Θηλασες κάποιες μέρες αποκλειστικά; Αν ναι πόσες πάνες έβρεχε και πόσες φορές έκανε κακα;

Τι θηλαστρο χρησιμοποιείς;

Πόσες φορές θηλάζει το μωρο;

Πόσο συμπλήρωμα δίνεις το 24ωρο και πόσο σε κάθε γεύμα;

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Γεια σας..γέννησα πριν 10 μέρες ένα κοριτσάκι 2,5 κιλά.Επειδή είναι μικρούλα και κουράζεται, η παιδίατρος μου είπε να της δίνω και συμπλήρωμα..Αποφάσισα λοιπόν αντί για ξένο γάλα να πάρω ένα θήλαστρο και να της δίνω το δικό μου.Το πρόβλημα είναι ότι και από τα δύο στήθη βγάζω μόνο 50γρ..κάτι που με αναγκάζει τελικά να της δίνω και ξένο γιατί δεν χορτανει..Πως θα μπορούσα να κάνω μια προσπάθεια ακόμα?Έχω απογοητευτεί.Η μικρή πιάνει τη θηλή ρουφάει αλλά μέχρι να κατέβει το γάλα έχει κουραστεί και ή κοιμάται είτε κλαίει...

Σας ευχαριστ΄εκ των προτέρων...

Μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά πριν μπεις στη διαδικασία αυτή σιγουρέψου ότι είναι όντως απαραίτητο. Κριτήριο θα είναι οι βρεγμένες και λερωμένες πάνες: Στη φάση αυτή χρειάζεσαι 6-7 βρεγμένες πάνες και 3-4 λερωμένες πάνες. Το μωρό θα πρέπει να θηλάζει τουλάχιστον 10 φορές τη μέρα.

Τώρα, αν όντως το μωρό κουράζεται και δεν μπορεί να πάρει όλο το γάλα από το στήθος, θα πρέπει να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακό θήλαστρο. Μόνο με τέτοιο θήλαστρο μπορείς να υποκαταστήσεις το μωρό που δεν θηλάζει (ακόμα) καλά και να εγκαταστήσεις γαλουχία.

Σε ποια πόλη μένεις; Θα χρειαστείς βοήθεια από κάποιο σύμβουλο γαλουχίας ή σύμβουλο θηλασμού της La Leche.

Στο μεταξύ απάντησε και στα ερωτήματα αυτά: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40797

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...