Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα τα φώτα κάποια που να ξέρει, αγόρασα για την μπέμπα μου δυο μπιμπερό της chicco τα 0+ με την περιστρεφόμενη θηλή ή καπάκι αλλά όπως και να το βάλω στην μπέμπα μου στάζει το μπιμπερό και εκείνη ρουφάει και κοντεύει να πνιγεί σχεδόν κάθε φορά.

Αν κάποια τα έχει και μπορεί να με βοηθήσει μήπως κάνω κάτι λάθος και δεν το ξέρω . Εγώ απλά βάζω την θηλή με το σημάδι στην τελίτσα μετά το βιδώνω στο μπουκάλι αλλά εκείνη όσο ρουφάει σχεδόν πνίγεται. Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί αυτό το μπουκάλι

Διαφημίσεις

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

το θέμα είναι να δεις όχι το μπιμπερό αλλά η θηλή που έχει τι νούμερο είναι...

πρέπει να είναι το 0 η θηλή με την μία μικρή τρυπίτσα

Καλησπέρα! Συμφωνώ απόλυτα! (Καμιά φορά δεν μας τα εξηγούν σωστά από τα καταστήματα) και εγω δυσκολεύτηκα στην αρχή. Εγώ έχω πάρει της nuk έχω μείνει πολύ ευχαρηστημένη. (Ενημερωτικά ¨οι θηλές της nuk κάνουν στα chicco τα μπιμπερό). Ευχαριστώ πού!

Καλημερα τα μπιμπερο της chicco εχουνε θηλη με 1 τρυπα, με 2 τρυπες,με τρεις τρυπες και ενα αλλο που δεν ξερω τι ειναι. Στην ηλικια που ειναι το μωρο καλο θα ειναι να παρεις την θηλη με την 1 τρυπα, περιπου στον 4ο μηνα με τις 2 τρυπες και μετα τον 8ο μηνα τις 3 τρυπες, βεβαια αυτο διαφερει απο παιδι σε παιδι.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ με την chicco είχα πρόβλημα.Τα είχα πάρει για καλύτερα και κόντεψα να τα πετάξω στον τοίχο από τα νεύρα μου. Στην περίπτωσή μου δεν ήταν το πρόβλημα πάντως στη θηλή.Είχα πρόβλημα και με την τάπα που δεν έκλεινε καλά και στο κούνημα πετάγονταν τα γάλατα παντού και με το κόκαλο που στηριζόταν η θηλή με αποτέλεσμα όταν έπινε η μικρή να πέφτουν σταγόνες από κάτω και να βρέχεται. Με τη nuk είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένη.

Κι εγώ με την chicco είχα πρόβλημα.Τα είχα πάρει για καλύτερα και κόντεψα να τα πετάξω στον τοίχο από τα νεύρα μου. Στην περίπτωσή μου δεν ήταν το πρόβλημα πάντως στη θηλή.Είχα πρόβλημα και με την τάπα που δεν έκλεινε καλά και στο κούνημα πετάγονταν τα γάλατα παντού και με το κόκαλο που στηριζόταν η θηλή με αποτέλεσμα όταν έπινε η μικρή να πέφτουν σταγόνες από κάτω και να βρέχεται. Με τη nuk είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένη.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

• 2 weeks later...

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με τα chicco, πνιγόταν το μωρό. Οπότε πήρα nuk, που έχει την τρυπίτσα στην πάνω πλευρά και δε στέλνει το γάλα κατευθείαν στον οισοφάγο και σώθηκα

nuk και παλι nuk :wink:

γενικα τις chicco τα μπιμπερο τρεχουν πολυ κσι πριν προλαβεις να το βαλεις στο στομα του μωρου το εχει λουσει με γαλα :D επειτα αμα θηλαζεις το μωρο μετα δεν ειναι χαζο να πιασει το στηθος με ενα τετοιο μπιμπερο. εγω ευτυχως ειχα 1 το εσπασα και 2 πλαστικα τα πεταξα nuk και παλι nuk

Διαφημίσεις

nuk κι εμεις δαγκωτο. Σε πιπιλες , μπιμπερο τα παντα γενικα

Μηπως αν σφιξεις το καπακι περισσοτερο δεις προκοπη με τα chicco? Κατι τετοιο ειχα ακουσει :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

πρέπει να είμαι η μόνη που απεχθάνομαι τα nuk ε? :lol:

δε με βόλεψαν ποτέ... ούτε εμένα ούτε το μωρό

κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια που τρώει, πυκνά συχνά του γύριζα το μπουκάλι γύρω γύρω για να παίρνει αέρα και να ξεκολλάει που ρούφαγε με ένταση

τώρα βέβαια που μεγάλωσε δεν χρειάζεται αλλά έχει μάθει πλέον με αυτά και δεν πιάνει την θηλή της nuk με τίποτα

για τον ίδιο λόγο δε με βόλεψαν και οι θηλές της chicco με το 1-2-3 πάνω που έχουν δείκτες ροής ανάλογα με το από ποια πλευρά της θηλής ρουφάει το παιδί

αν και εγω χρησιμοποιώ της nuk για τα chicco εχω να πω πως οσο περισσοτερο σφιγγεις το καπακι τοσο λιγοτερο τρεχει το γαλα.. οποτε δοκιμασε να το σφιξεις λιγο παραπανω..(βεβαια ολα αυτα με την προυποθεση οτι εχεις ελενξει ολα αυτα με την θηλη που λενε παραπανω οι μαμαδες..)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Μαμά του Ωρίωνα και εμείς απεχθανόμαστε τα nuk , δεν είσαι μόνη :)

Φαντάζομαι είναι θέμα γούστου τελικά , εμάς δεν μας βολέψαν καθόλου τα nuk.

Για την ρυθμιζόμενη θηλή της chicco έχω να πω ότι μάλλον δεν κάνει για νεογέννητο . Προτείνω ανεπυφίλακτα την 0+ . Εάν θηλάζετε παράλληλα είναι σημαντικό να ΜΗΝ έχει μεγάλη ροή η θηλή ώστε να μην "τεμπελιάζει" το μωρό , να θέλει προσπάθεια για να ρουφήξει αλλιώς υπάρχει κίνδυνος αποθηλασμού.

Μην τις πετάξεις όσες ρυθμιζόμενης ροής πήρες. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις από τον 5-6 μήνα....

Λοιπον, οσες χρησιμοποιητε της chicco χρειαζεται να σταξετε στο χερι σας μερικες σταγονες πρωτα και μετα να το δωσετε στο μωρο σας!Θα δειτε οτι θα εχει κανονικη ροη!Επειδη ειναι ζεστο στην αρχη πεφτει μπολικο γαλα και μετα τρεχει πιο αραια......

pEmXp3.png

Και εγω chicco fun. Και πολυ ευχαριστημενη με τα καινουρια τα φραδια. Το προβλημα με αυτα που σταζουν ειναι αν δεν ασφαλισει καλα το καπακι. Ετσι και δεν προσεξει τοτε σταζουν απο παντου τα γαλατα. Το χω παθει κανα δυο φορες μεσα στην νυστα αλλα μετα μαθαινεις και ολα μια χαρα. Οπως και αυτο φυσικα με το να το σταξεις λιγο πριν οποτε και δεν γινεται μουσκιδι το παιδι. Τελικα πιστευω ειναι τι θα σου κατσει. Ας πουμε ουτε τα chicco τα "παλια" ας πουμε μου αρεσουν.

Μαμά του Ωρίωνα και εμείς απεχθανόμαστε τα nuk , δεν είσαι μόνη :)

Φαντάζομαι είναι θέμα γούστου τελικά , εμάς δεν μας βολέψαν καθόλου τα nuk.

Φυσικά και είναι θέμα γούστου.Και της μαμάς και του μωρού.Αν ήταν ελαττωματικά τα chicco απλά δεν θα τα αγόραζε κανείς και θα τα είχαν αποσύρει.Κι εγώ έχω φίλη που δεν τα αλλάζει με τίποτα.Για αυτό είμαι της άποψης ότι οι νέες μαμάδες καλό θα είναι να παίρνουν 2 διαφορετικές μάρκες στην αρχή για να δουν ποιά θα τις βολέψει και μετά να συμπληρώσουν τον αριθμό με μπουκάλια από τη μάρκα της αρεσκείας τους. Διαφορετικά θα καταλήξουν σαν εμένα που τα χα πάρει όλα chicco στην αρχή και πήγαν για απόσυρση.Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και αντίστροφα βέβαια.

• 2 months later...

Με τα γυάλινα της chico κόντεψα να τρελλαθώ... Έβγαζαν γάλα από παντού... Το τσάι, δε, έτρεχε ποτάμι, χώρια το γάλα το οποίο δεν ήταν καθόλου πηχτό. Μετά, λόγω κολικών, πήρα τα πλαστικά της Chico με τον στραβό λαιμό, με τα οποία βρήκα την υγειά μου και στο θέμα των κολικών, σε συνδιασμό και με γάλα κατά των κολικών. Τώρα κλείσαμε 4 μήνες και θα προσθέσω από αύριο και ρυζάλευρο στο γάλα, αλλά δεν ξέρω πόσο πηχτό θα γίνει και προβληματίζομαι σχετικά με τη θηλή του μπιμπερό.

.png.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝUK ΚΑΙ CHICCO. ΩΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΑ NUK ΑΠΟ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΗΣ NUK ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ CHICCO. ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΑΙ, ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΟ Η ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΙΑ!!

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

• 2 weeks later...

Κι εμένα ο μικρός διάλεξε chicco απ' την πρώτη βδομάδα. Είχα παρει διάφορα σχέδια και τελικά μας ταίριαξε το chicco το γυάλινο με το φαρδύ στόμιο. Και δεν τρέχουν καθόλου, απλά θέλει να ασφαλίσει καλά το στόμιο, γιατί φτάνει ως ένα σημείο και νομίζεις οτι έκλεισε αλλά θέλει άλλη μισή στροφή για να ασφαλίσει.

kreousa

ΑΝΥΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ.ΕΧΩ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ CHICCO ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ Η ΘΗΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΛΑ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗ ΘΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΠΟΛΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ?

Aggeliki Εγώ δεν τα εφαρμόζω καν αυτά τα δύο, απ' ότι έχω διαπιστώσει βγάζει γάλα όταν το νερό είναι πολύ καυτό, αν το αφήσεις κανένα 3λεπτο έως 5λεπτο στο βραστήρα πρίν το βάλεις στο μπουκάλι και ασφαλίσεις καλά το στεφάνι δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα.

Δεν ξέρω, εγώ πάντως δεν έχω τώρα πρόβλημα αν και δεν προσέχω καν να εφαρμόσω το στεφάνι με τη θηλή!

kreousa