Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου και να σας πω ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό και ότι ο Θεός τα επιτρέπει γιατί θέλει μας δείξει κάτι.

Στις 23 Φεβρουαρίου έκανα την εμβρυομεταφορά με 2 τέλεια έμβρυα και ένα τέλειο ενδομήτριο. Μετά από αρκετό άγχος και ξάπλα 2 εβδομάδων μπορώ να πω κάνω τεστ εγκυμοσύνης στις 5 Μαρτίου και δείχνει θετικότατο. Δεν το πίστευα γιατί δεν τα εμπιστεύομαι και πολλά αυτά ιδιαίτερα με τις ορμόνες που οι γιατροί μας δίνουνε για να κάνουμε ωάρια. Πέρνω τον γιατρό τηλέφωνο πάω για χοριακή και δείχνει ένα θετικότατο 157 μονάδες. Η χαρά απερίγραπτη μετά από 2 χρόνια περίπου αναμονής για μωρό μετά από ανεξήγητη υπογονιμότητα επιτέλους έγκυος. Δυστυχώς 3 μέρες μετά ξεκινήσανε τα καφέ και λίγο αίμα. Ξανακάνω την χοριακή και οι μονάδες τετραπλασιαστήκανε. Ο γιατρός δεν ανησυχούσε απλά μου είπε να ξεκουραστώ και όλα κοιλούσανε τέλεια. Ακριβώς στις 3 μέρες μετά τα πρώτα καφέ πάω να κάνω ένα μπάνιο και η μπανιέρα από άσπρη έγινε κόκκινη από το αίμα που άρχισε να τρέχει. Εκεί με έπιασε ένας τεράστιος πόνος και ένιωθα η μήτρα μου να κάνει σπασμούς και εσπευμένα πήγα στο γιατρό με είδε και μου είπε μαλλον είναι αποβολή και θα σε αφήσω μέσα σήμερα γιατί ίσως είναι δίδυμα και χάθηκε το ένα από τα 2. Πέρασα ένα βράδυ μαρτυρικό με πόνους αποβολής η μήτρα μου να κάνει συσπάσεις να αποβάλει. Ξημέρωσε και πάω στο γιατρό να με δεί αφού μου σταμάτησε και το αίμα μετά από ενέσεις και μου λέει πρέπει να μπείς εσπευμένα χειρουργείο γιατί είναι εξωμήτριο και κινδυνεύει η ζωή σου και πρέπει να σου αφαιρεθεί η σάλπιγγα. Ακόμα τα λόγια του αντιχούνε στα αυτιά μου. Σε 15 λεπτά ήμουνα χειρουργείο και μου αφαιρέσανε την σάλπιγγα. Δεν ξέρω ακόμα γιατί έκανα εξωμήτριο. Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι ίσως ήταν αυτό το πρόβλημα τις ανεξήγητης υπογονιμότητας και σάλπιγγα τράβηξε το έμβρυο ή ότι οι ορμόνες που πήρα απλά μπερδέψανε το σύστημα μου. Σήμερα 12 μέρες μετά σας γράφω την εμπειρία μου και να σας πω ότι είμαι αισιόδοξη και περιμένω να περάσει ο καιρός για να ξαναπροσπαθήσω για μωρό είτε μόνη είτε με εξωσωματική. Με αυτή την κατάσταση ήρθα πολύ κοντά στο Θεο και κατάλαβα ότι χωρίς αυτόν δεν είμαστε τίποτα. Οι γιατροί είναι άνθρωποι και η επιστήμη μέχρι ενός σημείου τους αφήνει να επέμβουνε. Ο Θεός όμως είναι αυτός που όταν θέλει θα μας στείλει το μωρό. Σε όλα ότι περνάμε γίνονται για ένα σκοπό. Να είστε αισιόδοξες και Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.

Διαφημίσεις

καλησπερα αναστασια!!!

λυπαμαι που η πρωτη σου γνωριμια με την εξωσωματικη κατεληξε με τοσο θλιβερο τροπο!!!

ΜΠΡΑΒΟ σου μεσα απτην καρδια μου για την πιστη σου κ την ελπιδα που ινεις σε εμας τις οιπολοιπες αλλα κ στον εαυτο σου!!!

ευχομαι ο θεος να σε προσεχει κ να μην σε ταλαιπωρησει αλλο!!!

σας ευχομαι καθε στιγμη ευτυχιας απο καρδιας........................

Anastasia26 είχα την ίδια εμπειρία πριν δυο χρόνια ακριβώς. Όσο περνάει ο καιρός το ξεχνάς αλλα υπάρχουν πάντα στιγμές που το σκέφτεσαι και σε πονάει. Εύχομαι να τα καατφερεις και να μείνεις έγκυος γρήγορα και να το αφήσεις πίσω σου. Εγω δυστυχώς δεν τα κατάφερα ακόμη να ξαναμεινω έγκυος. Σε εμάς το πρόβλημα είναι το σπέρμα και δεν έχουμε εύκολα εγκυμοσυνες. Θα κάνω την Δευτέρα εμβρυομεταφορα κι ελπίζω να είναι η τυχερή μου .

Εγω δεν είχα σαλπιγγικο παραγωντα, στηνσαλπιγγογραγια οι σαλπιγγες μου ήταν ορθανοιχτες. Ούτε χλαμυδια ειαχα περασει ποτέ. Αυτο το μικρόβιο περνάει στη μήτρα και προκαλεί βουλωμα στις σαλπιγγες. Οι εξωσωματικες απο μόνες τους , χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα έχουν 5% πιθανότητες για εξωμητριες κυησεις.

Η δικη σου η σαλπιγγογραφια ήταν καλη? έχεις περάσει ποτέ σαλπιγγιτιδα? την εμβρυομεταφορα σου την κάνανε με υπερηχο?

Εμένα μου την κάνανε χωρίς υπερηχο και σκέψου ότι μιλάμε για το πιο γνωστό κέντρο εξωσωματικης. Μου δώσανε και παρα πολλά φάρμακα για να ηρεμήσουν την μήτρα προκειμένου να μην κάνει συσπασεις ( έτσι κάνανε σε όλες τις γυναίκες) με αποτέλεσμα να αδρανησουν οι σαλπιγγες και να μη λειτουργήσουν σωστά και έχασα το μωρό μου, έχασα και την σαλπιγγα μου.

Το ευχάριστο είναι ότι εμεινες έγκυος , ξέρω ότι αυτη η προτάση σου ακούγεται πολυ περίεργη σε αυτη τη φάση και απο τη μια θέλεις να το δεις θετικά και απο την άλλη θέλεις να βρισεις όποιον σου τη λέει. Κουράγιο , ο χρόνος είναι γιατρος. Και απο την πίστη μας στον Θεό περνουμε τη δύναμη να συνεχεισουμε...

Σε φιλώ κι αν χρειαστείς κάτι στείλε μου πμ.

Αμαρυλίδα μου ξέρω ότι είναι αρκετα θλιβερό πράγμα η αποβολή ειδικά με τέτοιο τρόπο αλλά τώρα νιώθω πιο δυνατή για να προχωρήσω και είμαι σίγουρη και για σένα και για όλες τις κοπέλες ότι θα γίνει το θαυματάκι και ότι όλες θα γίνουμε μανούλες και μάλιστα οι καλύτερες γιατί τραβήξαμε και μια ταλαιπώρια και θα εκτιμήσουμε διπλά αυτό το δώρο που θα μας στείλει ο Θεός.

Sanna μου λυπάμαι που συνέβηκε αυτό και για σένα αλλά θα έρθει το baby που θα μας πάει; :). Να έχουμε υπομονή και πίστη και θα έρθει. Έχω κάνει και σαλπιγγογραφία με αρκετά καλά αποτελέματα και μου κάνανε και την εμβρυομεταφορά με υπέρηχο. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος του γιατρού. Το μόνο που δεν έκανα ήταν η ανάλυση για χλαμύδια και τις παρεμφερείς μολύνσεις αλλά μου τις έκανε την Παρασκευή και Δευτέρα θα ξέρω τα αποτελέσματα. Στην λαπαροσκόπηση μου είπε ότι δεν είχα ούτε κανένα πρόβλημα και η σάλπιγγα μου φαινόταν εξωτερικά μια χαρά απλά την κατέστρψε το εξωμήτριο και έπρεπε να την αφαιρέσει και η άλλη είναι υγιέστατη. Πάντως πρώτη φορά ακούω η εμβρυομεταφορά να γίνεται χωρίς υπέρυχο. Καλά ο γιατρός πως δούλευε; Στα τυφλά; Γίνεται αυτό το πράγμα; Που ξέρει που τα τοποθετούσε; Μόλις έγινε αυτό έλεγα γιατί μου το έστειλες θεέ μου αφού μου το πήρες; Τώρα ξέρω όμως ότι είναι αγγελάκι και θα προσέχει τα αδελφάκια του που θα έρθουνε στη ζωή. Να σκέφτεσαι πάντα τα θετικά σε ότι αρνητικό σου συμβαίνει στη ζωή σου. Να μην τα βάζεις κάτω και οι γιατροι να ξέρεις δεν είναι Θεοι. Τα μωράκια μας ο Θεός θα μας τα στείλει.

Εμένα μου την κάνανε χωρίς υπερηχο και σκέψου ότι μιλάμε για το πιο γνωστό κέντρο εξωσωματικης. Μου δώσανε και παρα πολλά φάρμακα για να ηρεμήσουν την μήτρα προκειμένου να μην κάνει συσπασεις ( έτσι κάνανε σε όλες τις γυναίκες) με αποτέλεσμα να αδρανησουν οι σαλπιγγες και να μη λειτουργήσουν σωστά και έχασα το μωρό μου, έχασα και την σαλπιγγα μου.

κι εγω ετσι την εκανα την εξωσωματικη..

και μαλλον την καναμε και στο ιδιο κεντρο γιατι απ΄οτι εχω ακουσει μονο αυτος ο γιατρος κανει εμβρυομεταφορα χωρις υπερηχο..

δεν σου κρυβω οτι σκεφτηκα πολλες φορες οτι ο λογος της πρωτης μου αποτυχιας ηταν αυτος..αλλα με τον ιδιο τροπο εκανα και τωρα και (προς το παρον τουλαχιστον) ολα πηγαν καλα..

προφανως εχει τοση εμπειρια που δεν χρειαζεται τον υπερηχο για να τοποθετησει το εμβρυο..πως εχουν μεινει τοσες γυναικες εγκυος αλλωστε;

δεν εχω προθεση να κανω διαφημιση..αλλα επειδη περασα κι εγω το σταδιο της αμφισβητησης..μαλλον δεν φταιει αυτο..

καλη επιτυχια σε ολες κοριτσια...τα καλυτερα ερχονται...

Διαφημίσεις

Nickie μου απο ότι κατάλαβα είσαι έγκυος και εύχομαι ότι καλύτερο!

Έχω κάνει 3 εξωσωματικες στο συγκεκριμένο κέντρο. Δεν έμεινα ευχαρηστιμενη όχι γιατί δεν τα κατάφερα αλλα γιατί με ενόχλησαν αρκετά πράγματα εκει. Σίγουρα το κέντρο έχει επιτυχίες , είναι όμως Πολυς ο κόσμος που παει εκει. Όταν έκανα την προσπάθεια με το εξωμητριο είχαν ως πρωτοκολο να δίνουν μετα απο τηννεμβρυομεταφορα 12 ουτροτζεσταΝ τη μέρα σε όλες τις γυναίκες!!!! Χωρίς να κάνουν έλεγχο αν αυτη η δόση είναι καλη για την καθεμιά. Σε μένα πήγε στραβά.αλλα και σε αλλες γυναίκες. Στην επόμενη προσπάθεια είχαν πλέον αλλάξει αυτο το πρωτόκολλο και δίνανε πολυ μικρότερες δόσεις , την μισό δόση συγκεκριμένα και μάλιστα αλλάξανε και το φάρμακο και το κάνανε βασκλορ.

Δεν ξέρω ποτέ έκανες εσυ τις προσπάθειες σου αλλα σε μένα αυτα συνέβησαν και και είναι η Αλήθεια. Δεν θέλω να δυσφημισω το κέντρο γιαυτο άλλωστε δεν ανέφερα και όνομα. Αλλα την εμπειρία μου δεν μπορει να τηνν αμφισβητήσει κανεις.

Anastasia είσαι πολυ δυνατή κοπέλα! Μπράβο σου! Να σε έχει ο Θεός καλα!!!!

Και κατι άλλο , δεν διαφωνώ ότι ο ΓΙΑΤΡΟΣ είναι καρυφαιος ούτε ότι έχει πολυ μεγάλη εμπειρία. Όμως ξέρεις κάτι? όλες οι μήτρας δεν ειανι ίδιες.άλλη έχει προσθια κλήση, άλλη οπίσθια, άλλη έχει αλλες ιδιετεροτητες κλπ πως λοιπόν τυφλά ξέρει ακριβός τι κάνει? αυτο που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι ναι μεν είναι μια πολυ καλη κλινική αλλα δεν έχουν επενδύσει σε μηχανήματα υπερηχων για τους χώρους που γίνονται οι εμβρυομεταφορες. Και τα μηχανήματα που κάνουν τους υπερηχους κατα τη διάρκεια της διεγερσης , πέρυσι το καλοκαίρι τα αλλάξανε. Ως τότε είχαν κάτι αρχαιολογιες.

Tέπος πάντων ζητώ εκ των προταιρων συγνώμη αν στεναχωρησα κάποια κοπέλα. Καλη επιτυχία σε όλες και μακάρι να πανε όλα καλα για όλες μας.

Nickie μου απο ότι κατάλαβα είσαι έγκυος και εύχομαι ότι καλύτερο!

Έχω κάνει 3 εξωσωματικες στο συγκεκριμένο κέντρο. Δεν έμεινα ευχαρηστιμενη όχι γιατί δεν τα κατάφερα αλλα γιατί με ενόχλησαν αρκετά πράγματα εκει. Σίγουρα το κέντρο έχει επιτυχίες , είναι όμως Πολυς ο κόσμος που παει εκει. Όταν έκανα την προσπάθεια με το εξωμητριο είχαν ως πρωτοκολο να δίνουν μετα απο τηννεμβρυομεταφορα 12 ουτροτζεσταΝ τη μέρα σε όλες τις γυναίκες!!!! Χωρίς να κάνουν έλεγχο αν αυτη η δόση είναι καλη για την καθεμιά. Σε μένα πήγε στραβά.αλλα και σε αλλες γυναίκες την ίδια περίοδο. Στην επόμενη προσπάθεια είχαν πλέον αλλάξει αυτο το πρωτόκολλο και δίνανε πολυ μικρότερες δόσεις , την μισό δόση συγκεκριμένα και μάλιστα αλλάξανε και το φάρμακο και το κάνανε βασκλορ.

Δεν ξέρω ποτέ έκανες εσυ τις προσπάθειες σου αλλα σε μένα αυτα συνέβησαν και και είναι η Αλήθεια. Δεν θέλω να δυσφημισω το κέντρο γιαυτο άλλωστε δεν ανέφερα και όνομα. Αλλα την εμπειρία μου δεν μπορει να τηνν αμφισβητήσει κανεις.

σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να αμφισβητησω τα λεγομενα σου.. επισης σε καμια περιπτωση δεν ηταν διαφημιστικοι οι λογοι που σου απαντησα..

και εγω ¨χαλαστηκα¨ απο πολλα πραγματα κατα τη διαρκεια των προσπαθειων μου, οπως ηταν πολλες οι φορες που κραταγα με νυχια και με δοντια τον αντρα μου για να μην παιξει ξυλο..αναμφισβητητα μιλαμε για μια επιχειρηση με τεραστια πελατεια..

δεν εχω προθεση να επηρρεασω καμια κοπελα θετικα ή αρνητικα..απλως παραθετω την δικη μου εμπειρια..

αυτο που διαπιστωσα ομως διαβαζοντας τοσο καιρο αυτο το φορουμ, ειναι οτι τελικα εκανα την καλυτερη επιλογη..υπαρχουν κεντρα τα οποια δεν δινουν καμια απολυτως σημασια στον προγεννετικο ελεγχο..υπαρχουν κεντρα τα οποια δεν δινουν σημασια στην φαρμακευτικη υποστηριξη μετα την εμβρυομεταφορα..

οσο για τα utrogestan και τα vasclor που αναφερεις..εγω στην πρωτη μου προσπαθεια πηρα τα vasclor και απετυχα..αυτην την φορα πηρα κι εγω τα 12 utrogestan ημερησιως και πετυχα..προφανως δεν αλλαξε τα πρωτοκολλο,απλως δεν λειτουργουν ολα τα φαρμακα το ιδιο σε ολες τις κοπελες και αλλαζουν καθε φορα τα φαρμακα (πειραματικα προφανως)..

και παλι θελω να τονισω οτι δεν θελω να επηρρεασω θετικα ή αρνητικα..απλως οταν αποτυγχανουμε (δικαιως) μας φταινε ολα..το ξερω γιατι εχω περασει κι εγω απ΄αυτο το σταδιο..κι ακομα δεν εχω τελειωσει

Ναι Nickie μου έχεις δίκιο γιαυτο που λες ότι όταν αποτυγχανουμε τα βλέπουμε όλα στραβά.

Εγω σου ευχομαι καλη συνεχεία και γρήγορα να γεμίσει αγκαλια σου με ένα μωρακι!!!!!

Και κατι άλλο , δεν διαφωνώ ότι ο ΓΙΑΤΡΟΣ είναι καρυφαιος ούτε ότι έχει πολυ μεγάλη εμπειρία. Όμως ξέρεις κάτι? όλες οι μήτρας δεν ειανι ίδιες.άλλη έχει προσθια κλήση, άλλη οπίσθια, άλλη έχει αλλες ιδιετεροτητες κλπ πως λοιπόν τυφλά ξέρει ακριβός τι κάνει? αυτο που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι ναι μεν είναι μια πολυ καλη κλινική αλλα δεν έχουν επενδύσει σε μηχανήματα υπερηχων για τους χώρους που γίνονται οι εμβρυομεταφορες. Και τα μηχανήματα που κάνουν τους υπερηχους κατα τη διάρκεια της διεγερσης , πέρυσι το καλοκαίρι τα αλλάξανε. Ως τότε είχαν κάτι αρχαιολογιες.

Tέπος πάντων ζητώ εκ των προταιρων συγνώμη αν στεναχωρησα κάποια κοπέλα. Καλη επιτυχία σε όλες και μακάρι να πανε όλα καλα για όλες μας.

σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ακριβως τα ιδια σκεφτομουν πριν λιγο καιρο και δεν σου κρυβω οτι εκανα την εμβρυομεταφορα με μιση καρδια..ολο το πρωι που ημουν στην αιθουσα αναμονης εκλαιγα..συν οτι μου ειχαν πει οτι εχει ζησει μονο ενα εμβρυο..

μεχρι και την στιγμη που μπηκα στο χειρουργειο εκλαιγα και ειπα στον γιατρο οτι θελω να φυγω..ελεγα δεν εμεινα με τα τρια, θα μεινω με ενα; τι πιθανοτητες εχω;

σου ευχομαι μεσα απ΄την καρδια μου τα καλυτερα και συντομα να κρατας το μπεμπακι σου στην αγκαλια σου..

Διαφημίσεις

Ναι Nickie μου έχεις δίκιο γιαυτο που λες ότι όταν αποτυγχανουμε τα βλέπουμε όλα στραβά.

Εγω σου ευχομαι καλη συνεχεία και γρήγορα να γεμίσει αγκαλια σου με ένα μωρακι!!!!!

σ΄ευχαριστω πολυ..και μην χανεις την πιστη σου..

ολα θα πανε καλα..

• 4 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου και να σας πω ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό και ότι ο Θεός τα επιτρέπει γιατί θέλει μας δείξει κάτι.

Στις 23 Φεβρουαρίου έκανα την εμβρυομεταφορά με 2 τέλεια έμβρυα και ένα τέλειο ενδομήτριο. Μετά από αρκετό άγχος και ξάπλα 2 εβδομάδων μπορώ να πω κάνω τεστ εγκυμοσύνης στις 5 Μαρτίου και δείχνει θετικότατο. Δεν το πίστευα γιατί δεν τα εμπιστεύομαι και πολλά αυτά ιδιαίτερα με τις ορμόνες που οι γιατροί μας δίνουνε για να κάνουμε ωάρια. Πέρνω τον γιατρό τηλέφωνο πάω για χοριακή και δείχνει ένα θετικότατο 157 μονάδες. Η χαρά απερίγραπτη μετά από 2 χρόνια περίπου αναμονής για μωρό μετά από ανεξήγητη υπογονιμότητα επιτέλους έγκυος. Δυστυχώς 3 μέρες μετά ξεκινήσανε τα καφέ και λίγο αίμα. Ξανακάνω την χοριακή και οι μονάδες τετραπλασιαστήκανε. Ο γιατρός δεν ανησυχούσε απλά μου είπε να ξεκουραστώ και όλα κοιλούσανε τέλεια. Ακριβώς στις 3 μέρες μετά τα πρώτα καφέ πάω να κάνω ένα μπάνιο και η μπανιέρα από άσπρη έγινε κόκκινη από το αίμα που άρχισε να τρέχει. Εκεί με έπιασε ένας τεράστιος πόνος και ένιωθα η μήτρα μου να κάνει σπασμούς και εσπευμένα πήγα στο γιατρό με είδε και μου είπε μαλλον είναι αποβολή και θα σε αφήσω μέσα σήμερα γιατί ίσως είναι δίδυμα και χάθηκε το ένα από τα 2. Πέρασα ένα βράδυ μαρτυρικό με πόνους αποβολής η μήτρα μου να κάνει συσπάσεις να αποβάλει. Ξημέρωσε και πάω στο γιατρό να με δεί αφού μου σταμάτησε και το αίμα μετά από ενέσεις και μου λέει πρέπει να μπείς εσπευμένα χειρουργείο γιατί είναι εξωμήτριο και κινδυνεύει η ζωή σου και πρέπει να σου αφαιρεθεί η σάλπιγγα. Ακόμα τα λόγια του αντιχούνε στα αυτιά μου. Σε 15 λεπτά ήμουνα χειρουργείο και μου αφαιρέσανε την σάλπιγγα. Δεν ξέρω ακόμα γιατί έκανα εξωμήτριο. Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι ίσως ήταν αυτό το πρόβλημα τις ανεξήγητης υπογονιμότητας και σάλπιγγα τράβηξε το έμβρυο ή ότι οι ορμόνες που πήρα απλά μπερδέψανε το σύστημα μου. Σήμερα 12 μέρες μετά σας γράφω την εμπειρία μου και να σας πω ότι είμαι αισιόδοξη και περιμένω να περάσει ο καιρός για να ξαναπροσπαθήσω για μωρό είτε μόνη είτε με εξωσωματική. Με αυτή την κατάσταση ήρθα πολύ κοντά στο Θεο και κατάλαβα ότι χωρίς αυτόν δεν είμαστε τίποτα. Οι γιατροί είναι άνθρωποι και η επιστήμη μέχρι ενός σημείου τους αφήνει να επέμβουνε. Ο Θεός όμως είναι αυτός που όταν θέλει θα μας στείλει το μωρό. Σε όλα ότι περνάμε γίνονται για ένα σκοπό. Να είστε αισιόδοξες και Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.

Αναστασία μέσα σε όλη τη δυσάρεστη κατάσταση, χαίρομαι για ένα πράγμα! Που πιστεύεις στο Θεό! Είναι απίστευτα σημαντικό να Τον πιστεύουμε οχι μόνο όταν μας τα φέρνει όλα όπως θέλουμε αλλά να Τον εμπιστευόμαστε και όταν μας στερεί πράγματα. Κάτι ξέρει Αυτός! Επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός δεν μπορεί να μας δώσει παιδί αν δεν το θέλει ο Θεός. Και το λέω εγώ που έχω άντρα γιατρό και πιστεύω στην βοήθεια της επιστήμης. Συνέχισε να πιστεύεις λοιπόν και θα ανταμοιφθείς!

Μην χάνεις το κουράγιο σου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...