Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είναι κολικοί??

ΛΙΝΟΥΛΑ

Recommended Posts

Την βοήθεια σας θέλω παρακαλώ..Έχω μια μπεμπούλα 40 ημερών που θηλάζει αλλά το βράδυ μετά τον θηλασμό για καμιά ώρα φαίνεται σαν να έχει πονάκια,διπλώνεται,τεντώνεται και δεν κοιμάται.Όταν όμως την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου ή στην καλαθούνα ηρεμεί πιο γρήγορα και κοιμάται.Και αναρωτιέμαι αν αυτοί οι πόνοι είναι κολικοί γιατί με παραξενεύει που όταν την κρατάω ηρεμεί.Περνάνε οι κολικοί τόσο γρήγορα και με αυτό τον τρόπο?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Διαφημίσεις

Εμενα μεχρι 4 μηνων ΔΕΝ κοιμοταν ησυχα αν δεν κοιμοταν πανω μου. Οποτε για 4 μηνες κοιμοταν......πανω μου και μετα στην καλαθουνα.....λικνο. Δεν νομιζω αυτο να ηταν κολικοι γιατι δεν πονουσε. Απλα ηθελε την σωματικη επαφη. Και την ειχε.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Την βοήθεια σας θέλω παρακαλώ..Έχω μια μπεμπούλα 40 ημερών που θηλάζει αλλά το βράδυ μετά τον θηλασμό για καμιά ώρα φαίνεται σαν να έχει πονάκια,διπλώνεται,τεντώνεται και δεν κοιμάται.Όταν όμως την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου ή στην καλαθούνα ηρεμεί πιο γρήγορα και κοιμάται.Και αναρωτιέμαι αν αυτοί οι πόνοι είναι κολικοί γιατί με παραξενεύει που όταν την κρατάω ηρεμεί.Περνάνε οι κολικοί τόσο γρήγορα και με αυτό τον τρόπο?

εχω βγαλει το συμπερασμα καθ οτι ο γιος μου ειχα κολικους μεχρι 6 μηνων οτι η επαφη η ζεστασια του σωμα με σωμα,,,ηρεμει σωμα και ψυχη, εξαλλου ενα πραγμα ειμαστε

οταν ζοριζεται το σωμα ειναι σε μια ανησυχια αγωνια, το παιρνει αγκαλια η μανουλα καθησυχαζεται, ηρεμει και το σωμα εμενα του περνουσε με πολλη αγκαλια και ζεστα πανια και πολυ τραγουδι,,, α και πολυ βυζι/θηλασμο,,,παιδια σε τοσο μικρουλια το σωμα με σωμα,,μαρσιποι αγκαλιες κλπ ειναι βαλσαμο,,ειναι το φυσικο ειδικα σε στιγμες εντασης,,,σωματικης και ψυχικης

αν σου αρρωστησει παλι στην αγκαλια σου θα τρεχει να κουρνιασει και να παρει δυναμη

Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τις απαντήσεις σας.Γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή έχω ακούσει τόσα για τους κολικούς (ότι δεν περνάνε εύκολα και το μωρό κλαίει για πολλή ώρα) καταμπερδεύτηκα..

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Κι εγώ έχω την ίδια απορία βρε κορίτσια! Εμένα είναι 3,5 μηνών και δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερους κολικούς. Τις τελευταίες μέρες όμως ρίχνει πολύ κλάμα κυρίως όταν θέλει να κοιμηθεί. Και δεν παρηγοριέται ούτε με αγκαλιά :(

Δύσκολη κατάσταση! Αλλά δε δείχνει να πονάει. Πρώτη φορά το γουρουνάκι μου που λέει όχι σε στήθος :( (του το δίνω και για παρηγοριά, αλλά τίποτα)

Τι να κάνω? Μιλάμε για πολύ κλάμα...

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω την ίδια απορία βρε κορίτσια! Εμένα είναι 3,5 μηνών και δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερους κολικούς. Τις τελευταίες μέρες όμως ρίχνει πολύ κλάμα κυρίως όταν θέλει να κοιμηθεί. Και δεν παρηγοριέται ούτε με αγκαλιά :(

Δύσκολη κατάσταση! Αλλά δε δείχνει να πονάει. Πρώτη φορά το γουρουνάκι μου που λέει όχι σε στήθος :( (του το δίνω και για παρηγοριά, αλλά τίποτα)

Τι να κάνω? Μιλάμε για πολύ κλάμα...

Αυτο παιζει να ειναι κολικοι, αλλα να ξερεις οτι 'κολικοι' δεν ειναι ακριβως πονος. Παλια πιστευανε οτι ηταν εντερικοι πονοι, καινουργιες ερευνες εχουν δειξει οτι 'κολικοι' ειναι πολλες φορες υπερευαισθησια σε εξωτερικα ερεθισματα με αποτελεσμα το μωρο να ειναι φοβερα ανησυχο και να ΜΗΝ μπορει να κοιμηθει και να υπαρχει και δυσκολια στο να βρεθει τροπος να ηρεμησει. Δοκιμασε πριν τον υπνο να εχεις χαμηλομενα φωτα, ομιλια ψιθυριστη/νανουρισματα ησυχα και δες πως παει.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....