Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

15η και πολυ ανχος

Recommended Posts

Καλησπερα αν μπορει ας μου πει καποια αν ειχε η εχει παρομοια εμπειρια.Ειμαι στην 15η εβδομαδα και δεν νιωθω καθολου οτι ειμαι εγκυος.Υποχωρισαν και οι ελαχιστες ενοχλησεις που ειχα στην αρχη και τωρα δεν ξερω τι γινετε.Ειναι φυσιολογικο η να ανυσηχω?:confused:

Διαφημίσεις

troyla δεν θεωρω ότι υπάρχει κανενας λόγος ανησυχίας!!! πότε ειναι καθορισμενος ο επόμενος υπερηχος?

Είναι λογικό να υποχωρούν οι ενοχλήσεις, που και η ίδια άλλωστε λες οτι σε εσενα ηταν ελαχιστες ακομα και στην αρχή!! Εγω υπέφερα από εμμετούς, ναυτίες και αδιαθεσια καθ'όλη τη διαρκεια της ημερας για όλο το α τριμηνο. Στον τέταρτο μηνα ενιωθα ακομα καλυτερα και τωρα στον 5ο (20η εβδ) νιωθω πολυ πολυ καλυτερα!!

Μην αγχωνεσαι!!! Ευχαριστήσου την ευδιαθεσια σου!!!!!!!!!!!!! ;)

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.Απλα ειναι ωρες που ξεχναω οτι ειμαι εγκυος και κανω κινησεις που δεν θα επρεπε,τοσο πολυ δεν καταλαβαινω τιποτα.Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!Και παλι ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.Απλα ειναι ωρες που ξεχναω οτι ειμαι εγκυος και κανω κινησεις που δεν θα επρεπε,τοσο πολυ δεν καταλαβαινω τιποτα.Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!Και παλι ευχαριστω!

όταν θα φτάσεις στον 9 θα σου πω εγώ αν καταλαβαίνεις ή όχι....;)

τι εννοείς "κινήσεις που δεν θα έπρεπε"; εφόσον έχεις μια φυσιολογική εγκυμοσύνη επιτρέπονται τα πάντα (κτός ίσως από τα extreme sports). καλή εγκυμοσύνη

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Φυσικα και δεν πρεπει να ανησυχεις απλα εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη προφανως.Εγω ειμαι στην 28η εβδομαδα και δεν εχω τιποτα απο την αρχη ουτε εμετους,ουτε ζαλαδες.Να κανεις το σταυρο σου που εχεις καλη εγκυμοσυνη.

να λες παλι καλα που δεν εχεις ενοχλησεις. εγω σε λιγες μερες μπαινω στον 5ο και οι αναγουλες ακομα μου κανουν παρεα. οχι στο χαλι του α τριμηνου, αλλα συνεχιζουν μαζι με πονοκεφαλο, ζαλαδες, υπνηλια και πονο στη μεση. σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι μεχρι να γεννησεις. μην ανησυχεις καθολου γι' αυτο, ολες ξερουμε περιπτωσεις που 9 μηνες δεν ειχαν ουτε μια ενοχληση.

Να χαιρεσαι που αισθανεσαι καλα.Δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες.Εγω ακομα εχω αναγουλες το πρωι αλλα ευτυχως για λιγο.Τωρα για τις κινησεις που λες μια χαρα απλα να σαι προσεκτικη κι ας μην καταλαβαινεις τιποτα.Εμενα παλι δεν με αφηνε καθε κινηση να θυμαμαι οτι ειμαι εγκυος δηλαδη εσκυβα να σηκωσω κατι και κατευθειαν αισθανομουν καπως δυσαρεστα στην κοιλια μου.Δεν ειχε δυναμωσει που λεμε αρκετα.Με τον καιρο δεν αισθανομαι πλεον ετσι.Βεβαια τωρα αν κανω περιεργες κινησεις με πεθαινει η μεση μου.Αλλα την κοιλιτσα τη νιωθω πλεον δυνατη :D

lo5lp3.pngtumhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...