Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ τοσο εξοργισμενη που γραφω και τρεμω..Και να σας εξηγησω.την Δευτερα παω τον γιο μου 6 χρονων 1.25 υψος 24 κιλα με 39.7 πυρετο στο νοσοκομειο..αφου λιγο τον σερνω λιγο τον εχω αγκαλια(γιαυτο γραφω κιλα και υψος)περπατω επιτελους και φτανω στον 2 οροφο οπου ειχαμε ραντεβου..η παιδιατρος ηταν με συναδερφο και χαζογελουσε ενω εμεις περιμεναμε 30 λεπτα εξω χωρις να εχει αλλο κοσμο.

μπαινω μεσα μου λεει ...παραβολο κοψατε απο κατω?μεσυγχωρειτε της λεω δεν ηξερα και σερνω παλι το παιδι μια μεγαλη αποσταση κατω να κοψω το παραβολο.Ανεβαινω επανω μου λεει με υφος 'ΕΓΩ ΔΕΝ ηθελα αυτο το χαρτι!!!!!!!!!

καγκελο εγω..μα της λεω αυτο μου εδωσαν..μου λεει ναι αλλα ΕΓΩ δεν ηθελα αυτο!!!!!

με τα πολλα με τα λιγα και αφου δεν εχει σηκωθει απο την καρεκλα της απλα τσουλουσε την καρεκλα και πηγαινε οπου ηθελε εξεταζει το παιδι 15 δευτερολεπτα (το παιδι στο ορθιο αυτη στην καρεκλα)και μου λεει ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Σας παρακαλω της λεω βηχει και τον ακουει ολη η γειτονια,τρανταζονται τα σωθικα του...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΑς ΕΙΠΑ?Το παιδι ειναι καλα..μπορειτε να φυγετε!!!!!!!

Μετα απο 1 μερα το παιδι χειροτερευει επικινδυνα και παμε σε αλλο νοσοκομειο..

το εξεταζουν και λενε...Μα καλα κυρια μου το παιδι εχει βαρια βρογχοπνευμονια γιατι το αφησατε τοσες μερες????

μου ηρθε τρελα...τωρα να παω να την τσουρομαδησω ?????????

Διαφημίσεις

Ιδιωτικό πηγες ή δημόσιο? Εχω παρομοια εμπειρια.....αλλα με ιδιωτικό.....στα δημόσια μπορει να περιμενα αλλα ΠΟΤΕ δεν με εδιωξαν ετσι.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ΕΙΜΑΙ τοσο εξοργισμενη που γραφω και τρεμω..Και να σας εξηγησω.την Δευτερα παω τον γιο μου 6 χρονων 1.25 υψος 24 κιλα με 39.7 πυρετο στο νοσοκομειο..αφου λιγο τον σερνω λιγο τον εχω αγκαλια(γιαυτο γραφω κιλα και υψος)περπατω επιτελους και φτανω στον 2 οροφο οπου ειχαμε ραντεβου..η παιδιατρος ηταν με συναδερφο και χαζογελουσε ενω εμεις περιμεναμε 30 λεπτα εξω χωρις να εχει αλλο κοσμο.

μπαινω μεσα μου λεει ...παραβολο κοψατε απο κατω?μεσυγχωρειτε της λεω δεν ηξερα και σερνω παλι το παιδι μια μεγαλη αποσταση κατω να κοψω το παραβολο.Ανεβαινω επανω μου λεει με υφος 'ΕΓΩ ΔΕΝ ηθελα αυτο το χαρτι!!!!!!!!!

καγκελο εγω..μα της λεω αυτο μου εδωσαν..μου λεει ναι αλλα ΕΓΩ δεν ηθελα αυτο!!!!!

με τα πολλα με τα λιγα και αφου δεν εχει σηκωθει απο την καρεκλα της απλα τσουλουσε την καρεκλα και πηγαινε οπου ηθελε εξεταζει το παιδι 15 δευτερολεπτα (το παιδι στο ορθιο αυτη στην καρεκλα)και μου λεει ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Σας παρακαλω της λεω βηχει και τον ακουει ολη η γειτονια,τρανταζονται τα σωθικα του...

το εξεταζουν και λενε...Μα καλα κυρια μου το παιδι εχει βαρια βρογχοπνευμονια γιατι το αφησατε τοσες μερες????

Καταρχήν καλημέρα και περαστικά στον μικρούλη σου. Μια καταγγελία μπορείς να κάνεις για να μην πάρει και άλλα παιδάκια στο λαιμό της;

Αν δεν της αρέσει η δουλειά της να ξεκουμπιστεί και να πάει στο σπίτι της.:twisted::twisted::twisted:

Σου έδωσε κάποιο χαρτί που να γράφει ότι το παιδί ήταν καλά; Μ' αυτό να πας στο διευθυντή του νοσοκομείου και να την καταγγείλεις.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Σε αυτές τις περιπτώσεις καταγγέλουμε το περιστατικό ονομαστικά καθως και το ονομα της χαριτωμενης "γιατρου" στον ιατρικό σύλλογο. Επίσης μπορουμε να πάμε σε ενα γνωστο μας δικηγόρο και να στειλουμε ενα Εξωδικο-Διαμαρτυρια (20 ευρω κοστιζει) επισηναπτωντας την γνωματευση περι βρογχοπνευμονιας. Γενικα το τραβάς μεχρι εκει που δεν παει αλλο. Εαν αυτο το παιδι στη διαδρομη απο το ενα νοσοκομειο στο αλλο , παθαινε ενα πνευμονικο σοκ ποιος γιατρος θα αναλαμβανε την ευθυνη...παιζουν με τις ζωες των παιδιων .. και των ανθρωπων γενικότερα!!Αι σιχτιρ πια!

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Διαφημίσεις

Θα πας να μαθεις ποια ηταν και ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του νοσοκομειου. Ακουσε με προσεχτικά επειδη δουλευω σε νοσοκομειο. Δεν θα φυγεις αν δεν μιλησεις με τον διοικητη. Οι διοικητες ΜΙΛΑΝΕ παντα με τον ασθενη και ΠΑΝΤΑ επιπλητουν το προσωπικο ειτε ιατρικο, ειτε νοσηλευτικο ειτε διοικητικο. Αυτο να γινει μπροστα σου.

και εγώ αυτό σκέφτηκα ναπας στον διευθυντή του παιδιατρικού τμήματος και να την καταγγείλεις, μην το αφήσις έτσι. Έχεις το παράβολο και ότι άλλο χαρτί σου έδωσαν. Στο βιβλιάριο του παιδιού δεν υπέγραψε?

Κάτι τέτοιες πρέπει να τις υποψιαζόμαστε, αφού είδες ότι η τύπισα ήταν γεια σου.

Moλις βγει το παιδι απο το νοσοκομειο θα παω.αυτο που ηθελα να κανω εγω ηταν να παω στο γραφειο της και να της "μιλησω εγω".Διοτι οι διευθυντες και ολοι αυτοι τα καλυπτουν και μετα οταν γυρισω την πλατη μπορει να με κοροιδευουν και να χαζογελανε.

ειμαι εξαλη διοτι ολο το στυλακι ηταν προκλητικο.με ετρεξε σαν να ημουν νεοσυλεκτος φανταρος να μαζεψω τα χαρτια που ΑΥΤΗ ηθελε και προκλητικα τον εξετασε ορθιο λιγα δευτερολεπτα (κυριολεκτικα ομως)και μας εδιωξε κακην κακως.

ρωτησα τωρα τους γιατρους στο νοσοκομειο αν αυτο που ειχε το παιδι φαινοταν πριν απο 2 μερες και μου λενε ΣΑΦΩς και θα ειχε ακροαστικα .Το παιδι χλωμο απο ταλαιπωρια αδυναμια εξαντλημενο απο τον βηχα με πυρετο δηλ.και μια εκπαιδευομενη θα καταλαβαινε οτι κατι δεν παει καλα.Μα ειχε μια επαρση ..ω ναι δεν θα την αφησω ετσι..Την Δευτερα βγαινουμε απο το νοσοκομειο ευτυχως..

και εγώ αυτό σκέφτηκα ναπας στον διευθυντή του παιδιατρικού τμήματος και να την καταγγείλεις, μην το αφήσις έτσι. Έχεις το παράβολο και ότι άλλο χαρτί σου έδωσαν. Στο βιβλιάριο του παιδιού δεν υπέγραψε?

Κάτι τέτοιες πρέπει να τις υποψιαζόμαστε, αφού είδες ότι η τύπισα ήταν γεια σου.

δεν μου εδωσε κανενα χαρτι ουτε ζητησε το βιβλιαριο (αφου το παιδι ηταν μια χαρα).

εχω ομως το χαρτι που "δεν ηθελ娴

το καλυτερο απο ολα ηταν οταν της το πηγα το χαρτι μου λεει ""ειστε σιγουρη οτι πληρωσατε????(αν δεν πληρωνα δεν θα μου εδιναν το χαρτι)εν ολιγοις με υποψιαστηκε και για απατεωνισα(3 ευρω ηταν η συμμετοχη)και ειχα και αποδειξη!

αλλο που με τρελλανε ηταν οτι φορουσε αυτα τα νοσοκομειακα ρουχα και ειχε απιστευτη ζεστη στο νοσοκομειο και αυτη ειχε γινει μουσκεμα ..οποτε μυριζε πολυ ασχημα αλλα ειχε και κατι τεραστιοιυς λεκεδες στις μασχαλες της!

Κυρια μου εξεταζεις βρεφη γιατι δεν αλλαζεις και ενα μπλουζακι???κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος ουτε στο θεαμα ουτε στην μυρωδια...(οταν βγηκαμε επειδη και εγω και ο γιος μου δεν αντεχουμε καθολου στις μυρωδιες παταει και εναν εμετο το παιδι και μου λεει μαμα αν σου πω οτι η κυρια μυριζε και ανακατευτηκα θα με μαλωσεις?

Θα πας να μαθεις ποια ηταν και ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του νοσοκομειου. Ακουσε με προσεχτικά επειδη δουλευω σε νοσοκομειο. Δεν θα φυγεις αν δεν μιλησεις με τον διοικητη. Οι διοικητες ΜΙΛΑΝΕ παντα με τον ασθενη και ΠΑΝΤΑ επιπλητουν το προσωπικο ειτε ιατρικο, ειτε νοσηλευτικο ειτε διοικητικο. Αυτο να γινει μπροστα σου.

μηπως μολις φυγω χτυπανε παλαμακια και κοροιδευουν??

ειχε τυχη μια αλλη φορα οταν ημουν εγκυος να παω με κολικο νεφρου στο νοσοκομειο και δεν εβρισκαν κρεβατι σε θαλαμο βραχειας νοσηλειας και την εβγαλα στο καροτσι .

τα ξημερωματα ηρθε τυχαια ο διοικητης με βλεπει εξουθενωμενη στο καροτσι και ρωταει το γιατι..μπαινει στο θαλαμο βραχειας και κοιμοτανε ενας τραυματιοφορεας και μια νοσηλευτρια..χαζογελανε ολοι μαζι γυρισε την πλατη και εφυγε χωρις να πει και να κανει κατι..σε λιγα λεπτα βγηκαν και αυτοι απο το θαλαμο χαζογελωντας και ψαχνοντας απεγνωσμενα καφε..γιαυτο σου λεω οτι δεν πιστευω οτι θα κανει κατι..θελουν να τα εχουν καλα με τους εργαζομενους για να μην δημιουργουνται προβληματα.

Διαφημίσεις

μηπως μολις φυγω χτυπανε παλαμακια και κοροιδευουν??

ειχε τυχη μια αλλη φορα οταν ημουν εγκυος να παω με κολικο νεφρου στο νοσοκομειο και δεν εβρισκαν κρεβατι σε θαλαμο βραχειας νοσηλειας και την εβγαλα στο καροτσι .

τα ξημερωματα ηρθε τυχαια ο διοικητης με βλεπει εξουθενωμενη στο καροτσι και ρωταει το γιατι..μπαινει στο θαλαμο βραχειας και κοιμοτανε ενας τραυματιοφορεας και μια νοσηλευτρια..χαζογελανε ολοι μαζι γυρισε την πλατη και εφυγε χωρις να πει και να κανει κατι..σε λιγα λεπτα βγηκαν και αυτοι απο το θαλαμο χαζογελωντας και ψαχνοντας απεγνωσμενα καφε..γιαυτο σου λεω οτι δεν πιστευω οτι θα κανει κατι..θελουν να τα εχουν καλα με τους εργαζομενους για να μην δημιουργουνται προβληματα.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ και ελπιζω να μην ειναι ετσι και στο νοσοκομειο που πηγες . Αν δεν το κανεις θα το μετανιωσεις

εγω θα βαζα τον αντρα μου να παει να τους τα κανει λαμπογιαλο!Αν κ θα πηγαινε χωρις να του πω τπτ!μην το αφησεις ετσι...μονο με αντρες κ φασαρια καταλαβαινουν τετοιοι ανθρωποι!Με μια γυναικα μπορει να χαχανιζουν....Αν γυρισει ομως το ματι ενος αντρα τους κοβονται τα γελακια!αντε να χαθουν τα ζωα!

περαστικα στο παιδακι σου!

εγω θα βαζα τον αντρα μου να παει να τους τα κανει λαμπογιαλο!Αν κ θα πηγαινε χωρις να του πω τπτ!μην το αφησεις ετσι...μονο με αντρες κ φασαρια καταλαβαινουν τετοιοι ανθρωποι!Με μια γυναικα μπορει να χαχανιζουν....Αν γυρισει ομως το ματι ενος αντρα τους κοβονται τα γελακια!αντε να χαθουν τα ζωα!

περαστικα στο παιδακι σου!

μπα καλη μου θα βρει και τον μπελα του απο πανω θα του στειλουν security και θα βγουν και απο πανω παναθεμα τους

ΟΧΙ σαφως δεν ειναι ολοι ετσι..ουτε υπονοω κατι γενικως για το νοσοκομειο.εγω με την γιατρο τα εχω οχι με το νοσοκομειο...τωρα στο ιπποκρατειο τον προσεχουνε παρα πολυ και επειδη ειναι συνεργασιμος του φερνουν αυτοκολλητακια, παραμυθια κλπ του κανουν ολες τις εξετασεις κι τον εχουν σαν πριγκιπα..πως να πω κατι δηλ?απλα παντα και παντου θα υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωπακια..

Καλά στα ειπε η Σωτηρια, στον διοικητή να πας να κανεις καταγγελία και μη σου πω, πριν πας η ίδια να την κάνεις εγγράφως, με κοινοποίηση και στον Συνηγορο του Πολίτη και στο Υπουργείο Υγείας. Νομίζω εχω τα νούμερα fax (ναι, ειχα κανει κι εγώ κατι παρομοιο) αν θες να τα βρω να στα στείλω.

Δημοσια Υγεια λεμε μετα... μου χου..

Τον Σεπτέμβρη που περασε η μητερα μου επεσε και χτύπησε το πόδι της, πήγαμε στο νοσοκομείο, εβγαλε πλάκες, εκανε εξετασεις αίματος, την είδε ορθοπεδικός, χειρούργος, νευρολόγος, νεφρολόγος (ειναι νεφροπαθής) και δεν της βρηκαν τιποτα στο πόδι, αλλά την εβαλαν να κανει 2 ωρες αιμοκαθαρση (ε, κατι να κανουν κι αυτοί, μην την αφησουν και φύγει ετσι παραπονεμένη). Κυκλοφορούσε λοιπον και συνεχιζε να πονάει. Δυο μηνες μετά (και μετά απο πολλά τρεχαματα) χειρουργήθηκε. Τι εκανε? Αρθροπλαστική ισχίου, γιατι.. ωωωω, ναι, ο γοφός τελικά ήταν σπασμένος, καθολικό εγκαρσιο καταγμα, μη διαγνωσμενο. Και μη χειρότερα!

Περαστικά στον μικρουλη σου, αυτό ειναι το πιο σημαντικό, να ειναι καλά το παιδάκι.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Καλά στα ειπε η Σωτηρια, στον διοικητή να πας να κανεις καταγγελία και μη σου πω, πριν πας η ίδια να την κάνεις εγγράφως, με κοινοποίηση και στον Συνηγορο του Πολίτη και στο Υπουργείο Υγείας. Νομίζω εχω τα νούμερα fax (ναι, ειχα κανει κι εγώ κατι παρομοιο) αν θες να τα βρω να στα στείλω.

Δημοσια Υγεια λεμε μετα... μου χου..

Τον Σεπτέμβρη που περασε η μητερα μου επεσε και χτύπησε το πόδι της, πήγαμε στο νοσοκομείο, εβγαλε πλάκες, εκανε εξετασεις αίματος, την είδε ορθοπεδικός, χειρούργος, νευρολόγος, νεφρολόγος (ειναι νεφροπαθής) και δεν της βρηκαν τιποτα στο πόδι, αλλά την εβαλαν να κανει 2 ωρες αιμοκαθαρση (ε, κατι να κανουν κι αυτοί, μην την αφησουν και φύγει ετσι παραπονεμένη). Κυκλοφορούσε λοιπον και συνεχιζε να πονάει. Δυο μηνες μετά (και μετά απο πολλά τρεχαματα) χειρουργήθηκε. Τι εκανε? Αρθροπλαστική ισχίου, γιατι.. ωωωω, ναι, ο γοφός τελικά ήταν σπασμένος, καθολικό εγκαρσιο καταγμα, μη διαγνωσμενο. Και μη χειρότερα!

Περαστικά στον μικρουλη σου, αυτό ειναι το πιο σημαντικό, να ειναι καλά το παιδάκι.

o Χριστος και η Παναγιά..ναι θα το κανω γιατι μου την εδωσε πολυ η κυρια..

Τα λαθη ειναι τραγικαααααααα.....και πρεπει να πληρωνονται φιλη μου που δεν της ερχοταν περιοδος 3 μηνες ειχε δυσκοιλιοτητα και πονουσε η κοιλια της πηγαμε στο νοσοκομειο...την πλακωσαν στα χαπια πως εχει προβλημα το εντερο της και στα κλυσματα...και πως η περιοδος πιθανον θα της αργησει αλλους 1-2 μηνες να μην ανησυχει....Εμεις τονιζαμε βρε μηπως ειναι εγκυος??οχι οχι να λενε....

Αποτελεσμα ενα μηνα μετα που συνεχιζε παρα τα χαπια να ποναει και να εχει ενα περιεργο πρηξιμο η κοιλια της πηγαμε στον γυναικολογο...τι ειπε???συγχαρητηρια αγορακι εισαι 5 μηνων εγκυος...:shock::shock::shock::shock:!!!

Πηγαμε με την τοτε διαγνωση που ηταν ηδη 3 μηνων και δεν βρισκαν τι εχει....φωναζαμε για μηνυσεις....το αποτελεσμα??χεστηκαν πανω τους μας επιασε ο διευθυντης μας χιλιοζητησε συγγνωμη....Φυσικα δεν τ αφησαμε ετσι...ο γιατρος που εκανε την διαγνωση εφαγε μηνυση :evil::evil::evil:!!!

Συγγνωμη για την ιστοριουλα αλλα την θυμηθηκα τα πηρα τωρα.....

Να της κανεις μηνυση η οτιδηποτε μπορεις τελος παντων....Τετοιο γιατροι καλυτερα να καθονται σπιτακι τους....Αντε πια...εχει παραγινει....

Ταλαιπωρειτε τζαμπα τ παιδακι....

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Πιστεύω να ισχύουν ακομα τα τηλ:

Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών: τηλ. 210. 5239 328

Υπηρεσία Προστασίας Δικαιωμάτων Ασθενών, τηλ. 210. 5235 650

Αυτά στο Υπουργείο Υγείας.

Προσπάθησε κυρίως στο δεύτερο τηλ., εκεί με ειχαν εξυπηρετήσει εμενα.

Μην το αφήσεις πάντως, να το κυνηγήσεις. Ντροπή της και θελει να αποκαλείται και παιδίατρος!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Να ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια?

Καταράς συγνώμη που μπαίνω σφήνα....

την ρατσιστική συμπεριφορά σε δημόσιο νοσοκομέιο πως την αντιμετωπίζετε???

Συγκεκριμένα,

πριν δυο περίπου μήνες(μπορεί και λιγότερο) παω σε δημόσιο νοσοκομείο παίδων το παιδί μου μετά απο τρεις μέρες με 39 + πυρετο..και επειδή έχουμε περάσει ουρολοίμωξη μας στείλανε κατευθείαν για εξετάσεις ούρων.

Η μικρή να ψήνεται στον πυρετό την πάμε στον δεύτερο όροφο να της βάλουν σακουλάκι(δεν τα λέει ακόμα τα τσισα)...εκεί που πάμε περιμένουμε στην πόρτα που μπαίνουν τα παιδάκια για να τος βάλουν σακουλάκι γιατί μέσα δεν ήταν κανένας..

τέλος πάντων έρχεται μια κυρία(νοσοκόμα?δεν ξέρω...μάλλον) μας παίρνει το χαρτάκι του γιατρού και το βιβλιάριο..τα κοιτάει,κάτι συμπληρώνει και βάζει την σακούλα στην μικρή..

την ντύνω και μου λέει το εξής θεϊκό : σε δυο ώρες αν δεν έχει κάνει τα τσισα της να ξαναπάμε να της αλλάξει σακουλάκι...:shock:έτσι εγώ....είστε σίγουρη της λέω?ναι μου λέει γιατί?

γιατί της λέω πουθενά δεν κρατάνε τόσο την σακούλα συλλογής ούρων....και που το ξέρετε εσείς μου λέει?

το ξέρω της λέω γιατί έχουμε κάνει πολλές γενικές ούρων σε ιδιωτικά κέντρα και σε δημόσια νοσοκομεία και πουθενά δεν μένει η σακούλα πάνω απο 30-40 λεπτά.

και άρχισε κορίτσια να μου σούρει......και τι δεν μου είπε: και τι είσαι εσύ?γιατρός ?και πουθενά δεν γίνονται αυτά και λέω ψέμματα και να παω σε ιδιωτικά αμα θελω και δεν μου αρέσει η εξυπηρετηση σε δημόσιο ......και το κορυφαίο "και καλά θα κανω να συμορφωθώ με τους κανόνες που ισχύουν στην ελλάδα αλλιως να παω πισω στην χώρα μου να δω την αντιμετώπιση εκει και μετά να εκτιμήσω αυτά που βρήκα εδω(να σημειώσω ότι δεν είμαι ελληνίδα αλλά είμαι απο την αλβανία)λες και ήμουν ..τι να πω?

και αν θες μου λέει να σε παω και στην προϊσταμένη μου να σου πει την διαδικασία και αν κάνω καλά την δουλειά μου...μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι:evil: αλλά δεν έκανα τιποτα....έφυγα άρον άρον για να δώσω αντιπυρετικό στην μικρή και όταν έκανε τα τσισα της(ευτυχώς μέσα σε 20λεπτά έστειλα τον άντρα μου με το σακουλάκι)...

τι να έκανα ρε παιδιά?

15 χρόνια εδώ στην ελλάδα πρώτη φορά αντιμετώπιζα τέτοια συμπεριφορά.

δεν έπρεπε να παω κανονικά να παω στην προισταμένη της?

αλλά δεν το συνέχιζα και φύγαμε μόλις πήραμε την απάντηση ότι δεν έχει ουρολοίμωξη και ότι είναι απλά μια ίωση.....

ουου..συγνώμη για το μεγάααααλο ποστ...και στην θεματοθέτρια που έκανα κατάχρηση το δικό της θέμα:oops:

υπαρχει τετοια υπηρεσια?????θα τρελαθω...ετοιμαζω την αναφορα τωρα.και συμβουλευτηκα τον κολλητο που ειναι δικηγορος για να μην κανω καμια γκαφα.

Να ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια?

Καταράς συγνώμη που μπαίνω σφήνα....

την ρατσιστική συμπεριφορά σε δημόσιο νοσοκομέιο πως την αντιμετωπίζετε???

Συγκεκριμένα,

πριν δυο περίπου μήνες(μπορεί και λιγότερο) παω σε δημόσιο νοσοκομείο παίδων το παιδί μου μετά απο τρεις μέρες με 39 + πυρετο..και επειδή έχουμε περάσει ουρολοίμωξη μας στείλανε κατευθείαν για εξετάσεις ούρων.

Η μικρή να ψήνεται στον πυρετό την πάμε στον δεύτερο όροφο να της βάλουν σακουλάκι(δεν τα λέει ακόμα τα τσισα)...εκεί που πάμε περιμένουμε στην πόρτα που μπαίνουν τα παιδάκια για να τος βάλουν σακουλάκι γιατί μέσα δεν ήταν κανένας..

τέλος πάντων έρχεται μια κυρία(νοσοκόμα?δεν ξέρω...μάλλον) μας παίρνει το χαρτάκι του γιατρού και το βιβλιάριο..τα κοιτάει,κάτι συμπληρώνει και βάζει την σακούλα στην μικρή..

την ντύνω και μου λέει το εξής θεϊκό : σε δυο ώρες αν δεν έχει κάνει τα τσισα της να ξαναπάμε να της αλλάξει σακουλάκι...:shock:έτσι εγώ....είστε σίγουρη της λέω?ναι μου λέει γιατί?

γιατί της λέω πουθενά δεν κρατάνε τόσο την σακούλα συλλογής ούρων....και που το ξέρετε εσείς μου λέει?

το ξέρω της λέω γιατί έχουμε κάνει πολλές γενικές ούρων σε ιδιωτικά κέντρα και σε δημόσια νοσοκομεία και πουθενά δεν μένει η σακούλα πάνω απο 30-40 λεπτά.

και άρχισε κορίτσια να μου σούρει......και τι δεν μου είπε: και τι είσαι εσύ?γιατρός ?και πουθενά δεν γίνονται αυτά και λέω ψέμματα και να παω σε ιδιωτικά αμα θελω και δεν μου αρέσει η εξυπηρετηση σε δημόσιο ......και το κορυφαίο "και καλά θα κανω να συμορφωθώ με τους κανόνες που ισχύουν στην ελλάδα αλλιως να παω πισω στην χώρα μου να δω την αντιμετώπιση εκει και μετά να εκτιμήσω αυτά που βρήκα εδω(να σημειώσω ότι δεν είμαι ελληνίδα αλλά είμαι απο την αλβανία)λες και ήμουν ..τι να πω?

και αν θες μου λέει να σε παω και στην προϊσταμένη μου να σου πει την διαδικασία και αν κάνω καλά την δουλειά μου...μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι:evil: αλλά δεν έκανα τιποτα....έφυγα άρον άρον για να δώσω αντιπυρετικό στην μικρή και όταν έκανε τα τσισα της(ευτυχώς μέσα σε 20λεπτά έστειλα τον άντρα μου με το σακουλάκι)...

τι να έκανα ρε παιδιά?

15 χρόνια εδώ στην ελλάδα πρώτη φορά αντιμετώπιζα τέτοια συμπεριφορά.

δεν έπρεπε να παω κανονικά να παω στην προισταμένη της?

αλλά δεν το συνέχιζα και φύγαμε μόλις πήραμε την απάντηση ότι δεν έχει ουρολοίμωξη και ότι είναι απλά μια ίωση.....

ουου..συγνώμη για το μεγάααααλο ποστ...και στην θεματοθέτρια που έκανα κατάχρηση το δικό της θέμα:oops:

έχεις δίκιο να εκνευρίζεσαι. κι εγώ πέρυσι που πήγαινα στο Αλεξάνδρας, το τί σκηνές απείρου κάλους έβλεπα να διαδραματίζονται με τις τσιγγάνες και τις αλλοδαπές. βέβαια, δεν έχουν όλες οι νοσοκόμες την ίδια νοοτροπία αλλά μερικές είναι για πολλά χαστούκια!!! άντε πια, που γεμίσαμε με φασιστοειδή...

και επειδη εισαι απο αλβανια επρεπε να μιλησει ετσι?????

για τα σακουλακι ειχες απολυτο δικιο..εμας στο μωρο το αφησαν 20 λεπτα με τιποτα περισσοτερο..μετα το αλλαξαν (ηρθε η νοσοκομα και μας εψαχνε παρακαλω)..

καλε τι ζουμε?

υπαρχει τετοια υπηρεσια?????θα τρελαθω...ετοιμαζω την αναφορα τωρα.και συμβουλευτηκα τον κολλητο που ειναι δικηγορος για να μην κανω καμια γκαφα.

ναι υπηρχε τουλάχιστον το 2010 που το εψαχνα εγω το θεμα και με βοήθησε μια συμφορουμιτισσα (να 'ναι καλά η κοπελα), ετσι εβγαλα ακρη (η δικη μου ιστορια ήταν αυτή: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57450). Ελπιζω να λειτουργει ακομα η υπηρεσία, ήταν πολύ εξυπηρετική η κοπελα, η ιδια ειχε επικοινωνήσει με τον διοικητη του νοσοκομείου πριν παω εγω, αλλα όλα τα έκανα γραπτώς.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Και επειδη εισαι απο αλβανια τι παει να πει???πως δεν την επιασες απο τ μαλλι...:evil::evil:

Δεν ειμαι ρατσιστρια ισα ισα....ολα τα νοσοκομεια ενα μεγαλο ποσοστο των νοσοκομων ειναι ρωσσιδες....Σε εκεινες τι λεει δηλαδη η εν λογω κυρια?? ελεοςςςς

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Τι να πω ρε κορίτσια?

πιστεύω ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ιατρική φροντίδα ανεξαρτήτους καταγωγής και χρώματος.....τι να πω?

να πω ότι έκανα λάθος που της είπα ότι δεν μπορεί (πουθενά δεν γίνεται) να μένει η σακούλα πάνω απο 30 λεπτά ....δεν έκανα γιατί είναι κάτι που το ξέρω 1000% γιατί τρέχουμε 2 χρόνια και κάνουμε την συγκεκριμένη εξέταση.

θα έφταιγα εγω να έκανα φασαρία και να ζητούσα τον λόγο???

κακώς βέβαια δεν το έκανα αλλά το μυαλό μου ήταν στην μικρη ...

Βέβαια αν μου ξανατύχει...θα πράξω αναλογα.

και δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι..αλοίμονο.

γι'αυτό βρέθηκα προ εκπλήξεως διότι δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ....

τι να πω?:roll:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...