Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sex ...γιοκ!!

motherof2

Recommended Posts

καλά ότι δεν έχουμε το χρόνο με τα παιδιά να κάνουμε σεξ, είναι γνωστό σε όλους τους γονείς με τέκνα :!::!::!:

χτες το βράδυ είπαμε και εμείς σαν άνθρωποι να δοκιμάσουμε να ...γλυψουμε λίγο το μέλι και εκεί που ήμασταν κουκουλωμένοι...ξαφνικά ακούμε το γιο μου να λέει .."μαμά τί κάνεις εκεί μέσα (στα σεντόνια)?"

του λέω και εγώ ψυχραιμότατη, "έτριβα τον μπαμπά γιατί πονάει το πόδι του" (όντως συμβαίνει και το ξέρει)

μου λέει "ααααααα!! ξέρω τί έκανες!! ήθελες να κρυφτείς κάτω από τα σεντόνια, αλλά εγώ σε κατάλαβα γιατί είσαι φουσκωτή!!"

πεθάναμε στα γέλια και φυσικά αφήσαμε το ...μέλι για άλλη ημέρα!!

αλλά το σκηνικό αυτό -με διάφορες παραλλαγές- έχει γίνει πολλές φορές, του είπα του άντρα μου , μήπως να πηγαίναμε σε κανένα ξενοδοχείο να το κάνουμε σαν άνθρωποι!! αλλά το πρόβλημα είναι τί θα πούμε στην πεθερά μου.."αχ!κράτησέ μας λίγο τα παιδιά γιατί θέλουμε να το κάνουμε?" άσε που σε ξενοδοχείο δεν έχουμε πάει (μαζί) ποτέ γιατί , όταν γνωριστήκαμε έμενα μόνη μου και δεν είχαμε πρόβλημα να ...συνεβρεθούμε!!

οπότε του είπα του καλού μου ότι το Σάββατο, θα πούμε στη μαμά του ότι θέλουμε να πάμε σούπερ (και όντως θα πάμε), αλλά θα το συνδιάσουμε και με σεεεξξξξξξξξξξξξξ!!!

Άντε βρε ποιος στη χάρη μας!! το Σάββατο 2-4 έχουμε κλείσει ραντεβού με τον άντρα μου για πη....μα!! :oops:

και σκέφτομαι, τώρα που τα παιδιά είναι ακόμη μικρά, πάει στο καλό και τα "κοροιδεύουμε" αν μας πιάσουν σε ακατάλληλη στάση...αλλά όταν γίνουν 8-10-15 χρονών τί θα κάνουμε ?? πώς να κοροιδέψεις ένα παιδί σε τέτοια ηλικία που πλέον είναι και πονηρεμένα και όχι σαν και εμάς "χάπατα"????

(όταν ήμουν 10-12 χρονών ήξερα μεν πώς γίνονται τα παιδιά, αλλά νόμιζα ότι πάει το ζευγάρι πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας και γίνεται εκεί η όλη διαδικασία για να μην λερώνεται το κρεβάτι :oops::oops: ... :lol::lol: ..για να δείτε διαφορά δηλαδή με τα σημερινά παιδιά που τα ξέρουν όλα...!!)

Διαφημίσεις

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και καλα να στο κανουν τα δικα σου παιδια αλλα τι γινεται οταν το κανουν το γειτονοπουλα?

πριν κανα μηνα καναμε κ εμεις τις γλυκες μας και μπαινει ενα αγορακι στο σπιτι ερχεται βαζει τα χερια του στη μεση και με περισπουδαστο υφος μας λεει: τι κανετε εσεις εδωωω? :oops::oops::oops:

ψυχραιμια? τι ειναι αυτο?μουγκαφων! κουβεντα δεν εβγαλα! :oops::oops:

:lol::lol:

κουράγιο!!! βασικό αυτό!!!!

ειδική δεν είμαι, κι ακόμα είναι πολύ μικρός ο δικός μου αλλά νομίζω ότι από μία ηλικία και μετά, επιτρέπεται να μαθαίνουν τα παιδιά ότι υπάρχει προσωπικός χώρος και χρόνος

ότι όταν η πόρτα του μπαμπά και της μαμάς είναι κλειστή, την χτυπάμε για να μπούμε και δεν μπουκάρουμε

Μπορούν να μάθουν ότι ο μπαμπάς και η μαμά αγαπιούνται πολύ κι αυτό το εκφράζουν με αγκαλιές και φιλιά, περίπου όπως δίνουμε και στο ίδιο το παιδί αγκαλιές και φιλιά

Επιπλέον νομίζω ότι μετά τα 5-6 πρέπει να είναι ενήμερα για την σεξουαλική επαφή για να μην βρεθούν ποτέ "θύματα" επιτήδειων καθώς και να μην βλέπουν τον έρωτα σαν ταμπού

Δλδ νομίζω ότι στα 8 -10-12 που σε προβληματίζει, δεν είναι κακό να ξέρει το παιδί ότι η πόρτα είναι κλειστή άρα η μαμά κι ο μπαμπάς θέλουν τον χρόνο τους στο χώρο τους κι ότι κάνουν έρωτα επειδή αγαπιούνται

Ο δε σεβασμός στο χώρο των γονιών, μαθαίνεται (πάντα απ όσο ξέρω κι αν δεν κάνω λάθος) με τον σεβασμό που αρχίζουν πρώτοι οι γονείς να επιδεικνύουν για τον προσωπικό χώρο και χρόνο των παιδιών τους

Εχει δικαίωμα κι ένα παιδί να είναι στο δωμάτιο του με κλειστή την πόρτα κι ο γονιός να χτυπήσει την πόρτα πριν μπουκάρει μέσα

:)

μαμα του ωριων πολυ ωραια τα λες....αλλα εγω θυμαμαι μια κολλητη μου που ειχει ακουσει τους γονεις της και την επομενη στο σχολειο ηταν χαλια!!! μιλαμε ειμασταν γυμνασιο!! η κοπελα μονο που δεν εκλαιγε. τραυμα της ειχε μεινει. εγω που δεν τους ειχα πιασει ποτε στα ...πρασα εστεινα αυτι αλλα ....γιοκ!! :lol::lol::lol:

δε ξερω ισως θα επρεπε να μιλαμε περισσοτερο οπως λες γι αυτο!!

παντως εγω που το παιζω ανετη πραγματικα νομιζω θα φαω κολλημα! :oops::lol:

Διαφημίσεις

Μαμά του Ωρίων, έχεις απόλυτο δίκιο για τον προσωπικό χώρο του καθενός και συμφωνώ ότι πρώτα εμείς ως γονείς πρέπει να σεβόμαστε τον προσωπικό χώρο των παιδιών μας :D αυτό το προσπαθούμε πολύ, γιαυτό και τα ρωτάω πχ μπορώ να δω κάτι στην τσάντα σου, και δεν την ανοίγω με το έτσι θέλω ή όταν είναι στην τουαλέτα προσπαθώ να τους κλεινω την πόρτα και τους λέω να μας φωνάξουν όταν τελειώσουν

απλά, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε να κλείσουμε την πόρτα του δωματίου (ο γιος μου υπνοβατεί και έρχεται στο κρεβάτι μας το βράδυ....)

αλλά και όταν μεγαλώσουν και άλλο και κλείνουμε την πόρτα, νομίζω ότι θα ντρέπομαι πολύ να ξέρουν τί γίνεται μέσα στο δωμάτιο ή ακόμα και στην προοπτική να κρυφοκοιτάξουν από την κλειδαρότρυπα να δουν τί γίνεται...

να διευκρινίσω ότι δεν έχουμε ταμπού με το γυμνο ή το σεξ γενικότερα, και πολλές φορές έχουμε κάνει μπάνιο μαζί (δεν κυκλοφορούμε γυμνοί στο σπίτι εκτος μπάνιου), τα παιδιά γνωρίζουν ότι αγαπιόμαστε με τον μπαμπά τους πάααρα πολύ, αλλά τώρα βρίσκονται σε μια φάση "ζήλειας" και δεν θέλουν να μας βλέπουν αγκαλιασμένους ή να φιλιόμαστε (όχι χαμούρεμα βέβαια :D )

παρόλα αυτά εμείς και θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε μπροστά τους, γιατί έτσι αισθανόμαστε και τους το λέμε ,όπως επίσης τους λέμε πως πρέπει να είναι πολύ χαρούμενα που έχουν 2 τόσο αγαπημένους γονείς που δεν τσακώνονται

δύσκολα τα πράγματα .....

μαμα του ωριων πολυ ωραια τα λες....αλλα εγω θυμαμαι μια κολλητη μου που ειχει ακουσει τους γονεις της και την επομενη στο σχολειο ηταν χαλια!!! μιλαμε ειμασταν γυμνασιο!! η κοπελα μονο που δεν εκλαιγε. τραυμα της ειχε μεινει. εγω που δεν τους ειχα πιασει ποτε στα ...πρασα εστεινα αυτι αλλα ....γιοκ!! :lol::lol::lol:

Το βρίσκω λογικό πάντως αυτό που έγινε με τη φίλη σου στο Γυμνάσιο

Όταν μέσα στην οικογένεια, ο έρωτας αντιμετωπίζεται στην καλύτερη ως ταμπού στην χειρότερο ως κακό πράγμα, δεν είναι εύλογο ότι στην συνέχεια ένα κορίτσι στην εφηβεία θα το αντιμετωπίσει άσχημα όταν ξαφνιαστεί από κάτι τέτοιο?

Αν όμως από μικρή είχε μάθει αλλιώς τα πράγματα, τότε δεν θα είχε τέτοιο πρόβλημα... θα ήταν τόσο φυσιολογικό όσο το ότι κάθε Τετάρτη τρώμε φακές! :wink:

και εγώ ετσι αισθάνομαι...στη θεωρία όλα καλά, στην πράξη όμως μήπως κολλήσουμε??? :?

(ακόμη θυμάμαι πόσο πολύ με είχε πειράξει όταν στα 18μου , μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα μου ότι είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης (ήταν 48 ετών!) και ευτυχώς της είχε βγει αρνητικό....θυμάμαι ότι της είπα να μην μου ξαναμιλήσει ποτέ για αυτό και έφυγα τόσο μα τόσο θυμωμένη και ντροπιασμένη.. :oops: λες και είχε κάνει έγκλημα, η καυμένη...δράμα.....)

οπως λεει και η Θεοπουλα στο Παραπεντε"Κοβεται το σεξ??" :lol::lol:

οταν κοιμουνται δεν μπορειτε?σε αλλα δωματια για να μη σας παρουν χαμπαρι ή να μη τα ξυπνησετε?

Οπως και να χει θα βρειτε τον τροπο και οταν μεγαλωσουν θα τα στελενετε σινεμα,ετσι μας εκανε η μαμα μου καθε Κυριακη απογευμα. :lol::lol:

οπως λεει και η Θεοπουλα στο Παραπεντε"Κοβεται το σεξ??" :lol::lol:

οταν κοιμουνται δεν μπορειτε?σε αλλα δωματια για να μη σας παρουν χαμπαρι ή να μη τα ξυπνησετε?

Οπως και να χει θα βρειτε τον τροπο και οταν μεγαλωσουν θα τα στελενετε σινεμα,ετσι μας εκανε η μαμα μου καθε Κυριακη απογευμα. :lol::lol:

σωστή η μαμά........... :lol::lol::lol::lol:

Αχ!!μέχρι να κοιμηθεί ο γιόκας μου, που είναι από γεννησιμιού του τσακωμένος με του ύπνο :? έχουμε ξενερώσει πια και θέλουμε και εμείς να κοιμηθούμε ή ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να το κάνουμε απλώς...δεν έχουμε κουράγιο για κάτι ιδιαίτερο ή πικάντικο...

πάει αυτό ήταν.......θα βάλουμε ναφθαλήνη στο ....

Διαφημίσεις

Έχω πεθάνει απ' τα γέλια μ' αυτά που λέτε, c008.gif ...έτσι όπως τα λέτε!! και προβληματίζομαι με τις αλήθειες που περιγράφετε! αχ! εμένα ακόμη είναι μικρούλης... μετά να δω τί θα γίνει!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Μα.........είστε φοβερές!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς ο γιος μου δεν ξεμυτίζει από το κρεβάτι το βράδυ!!!!!!!!!!!!Ακόμα κι αν θέλει κάτι με φωνάζει. Νερό έχει πάντα δίπλα του και πίνει μόνος του!!!!!!

Κανα 2 φορές έτυχε να έχουμε ερωτικά μπερδέματα :oops::oops::oops: απογευματινές ώρες. Πώς έγινε αυτό;;Ο γιός μου έβλεπε παιδικά, για την ακρίβεια Νέμο που κρατάει πολύ. Εχει τη συνήθεια όταν βλέπει παιδικά να μην κουνιέται από τον καναπέ για κανέναν λόγο μεχρι να τελειώσει το παιδικό. Ε...νερό είχε πιεί, τσίσα είχε κάνει, άρα οι ενδεχόμενοι λόγοι μηδενίζονται!!!

Ε.....εκεί κάτω από το σεντόνι.... :roll::cool::oops::oops: κουκουλωμένοι εγώ κι ο άντρας μου ψάξαμε να βρούμε τον κρυμμένο θησαυρό!!!! :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα τον Νέμο, σας προτρέπω να το κάνετε!!!!Μέχρι να τελειώσει,(Ο Νέμο εννοώ....μα που πήγε το πονηρό σας μυαλό;; :lol::lol::lol: ) αν τα παιδιά σας, δεν συνηθίζουν να σηκώνονται κατά τη διαρκεια που παρακολουθούν παιδικό, προλαβαίνετε όχι μόνο θησαυρό να ανακαλύψετε, αλλά και φλέβα πετρελαίου!!!!!! :lol::lol::lol: Και προσοχή :!::!::!::!: Πάντα υπό ΄κουκούλωμα σεντονιού για παν ενδεχόμενο!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ. Το γδύσιμο, ξεκινήστε το αφού έχει καταπιεί ο καρχαρίας την κοραλένια, μήπως έρθει το παιδί και σας αφηγηθεί το περιστατικό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Ασχετο αλλά δεν ήθελα να αγοράσω το παιδικό αυτό, μήπως φοβηθεί ο μικρός με καρχαρίες και τα σχετικά, αλλά το είδε σε έναν φίλο του και του άρεσε και επέμενε να το πάρουμε. Άν θέλετε προχωράτε το dvd, και προσπερνάτε τη σκηνή, μια που σε όλο το έργο δεν έχει κάτι άλλο παρόμοιο!!!! :wink::wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις μεχρι στιγμης το επιχειρουμε μονο τις ωρες που κοιμαται, κι ευτυχως σπανιως ξυπναει και ερχεται βολτα... Να δουμε οταν θα μεγαλώσει λιγακι ακομα....

"Η αναγκη τεχνας κατεργαζεται" :wink::wink:

Εμας μας εχει εξορίσει στο σαλόνι....γιατι κοιμαται στο κρεβάτι μας!!!! :roll:

Αφου εχω ξεχασει πως γινεται η πραξη στο φυσικο της περιβαλλον..το κρεβατι!! :lol::lol:

Ρε τι παθαμε!!!! :lol::lol:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Το παιδί φροντίζει να βαλετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή :lol::lol: ... Πως θα δοκιμασετε καινούρια κόλπα (στον καναπε, στο πατωμα, στο μπανιο, στην κουζίνα) :lol::lol:

Τι παθαμε, δεν λες τιποτα... Εμεις που θα παμε 10 μερες διακοπες και απο τη μια θα μενουμε στο σπιτι της θειας μου και απο την αλλη η μικρη θα ειναι μαζι μας στο δωματιο, εκει ειναι που θα το ξεχασουμε τελειως :oops::oops:

:lol::lol::lol: τελικά πλάκα έχει το θέμα......

λοιπόν διαβάστε τί έπαθε ο νονός του γιου μου

ήταν 15 χρονών, ήταν Σάββατο βράδυ και είχε πάει σε ένα πάρτυ. το σπίτι άδειο , οι γονεις του μόνοι τους. Πάει ο καλός σου στο πάρτυ, μετά από καποια ώρα χρειάστηκε να πάει στο σπίτι του δεν θυμάται για ποιο λόγο, ας πούμε για να αλλάξει τη μπλούζα του που βράχηκε κατα λάθος..

Ξεκλειδώνει τη πόρτα, (κινητά τότε φυσικά δεν υπήρχαν για να τους ειδοποιήσει) και τους βλέπει στο σαλόνι, να βλέπουν μια βιντεοκασέτα δική του (πορνό εννοείται!) Το σαλόνι ήταν έτσι που δεν είχε άμεση επαφή με την τηλεόραση, μπαίνει μέσα , τους λέει γεια σας ήρθα να αλλάξω μπλούζα και θα φύγω. και όντως αυτό έκανε και οι γονείς του ατάραχοι , δεν του είπαν τίποτα ώστε να προδοθούν περίμεναν να φύγει και συνέχισαν την ...εκπαιδευτική τηλεόραση , φαντάζομαι σε συνδυασμό με πρακτική εφαρμογή των όσων έβλεπαν..... :D:D

• 2 weeks later...

Παιδιά, άργησα, αλλά σας έχω τη λύση. Αναρωτιέστε τί θα γίνει όταν γίνουν 15;

Πολύ απλά: φ ρ ο ν τ ι σ τ ή ρ ι α.

Γιατί νομίζετε ότι χιλιάδες γονείς κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να στέλνουν τα βλαστάρια τους τάε κβο ντό και τζουρά; Μόνο γιατί ελπίζουν να τα δουν ολυμπιονίκες και αστέρια του πενταγράμμου; Δε νομίζω...

Οπότε, ξεκινήστε τα νωρίς αγγλικά, γαλλικά, μπαλέτο και πιάνο και δε θα έχετε πρόβλημα.

(Καλά, το ξέρω ότι είμαι σατανική βρε παιδί μου αλλά είμαι και αποτελεσματική, μη μου πείτε :cool: )

Aαααααααχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρωτήστε με κι εμένα που είναι ο γιός μου 13....

Και δεν κοιμάται και νωρίς.Οι κρεβατοκάμαρές μας δίπλα δίπλα.

Ό άντρας μου κοιμάται πριν απ΄αυτόν.

Ευκαιρία βρίσκουμε κάτι Κυριακές μεσημέρι όταν εκείνος έχει βγει έξω και κοιμάται κι ο μικρός,ή ξυπνάμε κατά τις 3:00 τα μεσάνυχτα.Πολύ βάρβαρο αυτό! Μερικές φορές κλειδώνω την πόρτα με διάφορες δικαιολογίες.Το παλεύουμε αλλά μερικές φορές είναι πρόβλημα.

Καθήστε να μεγαλώσουν τα ζουζούνια σας και θα με καταλάβεται!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06