Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aυχενική 3,00;;;

Recommended Posts

τρισωμια 21->προυπαρχουσα στατιστικη πιθανοτητα 1:948 τελικη συνδιασμενη πιθανοτητα 1:18963....τρισωμια 18->προυπαρχουσα...1:2374 τελικη...1:29476 τρισωμια 13->προυπαρχουσα 1:7430 τελικη 1:138294

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 111
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ ομως επανελεγχο μου ειπε κ μαλιστα σε ενα μηνα

πολύ κουφό μου φαίνεται ..:rolleyes: είσαι σίγουρη?το διευκρίνισες ότι θα κοιτάξει πάλι την αυχενική διαφάνεια?αλήθεια πιθανότητες σου έγραψε?

τρισωμια 21->προυπαρχουσα στατιστικη πιθανοτητα 1:948 τελικη συνδιασμενη πιθανοτητα 1:18963....τρισωμια 18->προυπαρχουσα...1:2374 τελικη...1:29476 τρισωμια 13->προυπαρχουσα 1:7430 τελικη 1:138294

οι πιθανότητες πάντως είναι καλές..:rolleyes: αν η αυχενική είχε πρόβλημα δεν θα έπρεπε να μειωθούν?εδώ βλέπω ότι αυξήθηκαν κατά πολύ σε σχέση με τις προϋπάρχουσες, της ηλικίας..κάτι δεν καταλαβαίνω καλά μάλλον, δεν είμαι και γιατρός, αλλά νομίζω δεν έχεις κανένα πρόβλημα

Διαφημίσεις

αχ αληθεια μου λες????λες γι αυτο να μην μου ειπε να κανω την αμνιο????

μάλλον κοπέλα μου, μην αγχώνεσαι , οι τιμές σου είναι πολύ καλές, άμνιο κάνουν σε πιθανότητες 1/300 περίπου, καμία σχέση με τα δικά σου!

Τώρα εγώ ως γνωστή καχύποπτη να πω τι σκέφτηκα; Θέλει να της ξαναρπάξει μερικά ευρώπουλα γι αυτό της είπε για επανέλεγχο. Κι ο καρδιολόγος που θα τη στείλει όλως τυχαίως θα είναι γνωστός του. :roll:

αχ κοριτσια σας χιλιοευχαριστω μου δωσατε πολυ κουραγιο.να στε καλα κ με το καλο τα αγγελουδακια μας

με το καλό και το δικό σου μωράκι και μην στεναχωριέσαι καλέ, με τέτοια νούμερα!!θα τρελαθώ!:P:p

Διαφημίσεις

Τώρα εγώ ως γνωστή καχύποπτη να πω τι σκέφτηκα; Θέλει να της ξαναρπάξει μερικά ευρώπουλα γι αυτό της είπε για επανέλεγχο. Κι ο καρδιολόγος που θα τη στείλει όλως τυχαίως θα είναι γνωστός του. :roll:

δεν αποκλείεται..πάντως εγώ που έκανα στον ίδιο γιατρό δεν μου είπε κάτι τέτοιο,όλα καλά λέει ,αν και εμένα η αυχενική μου φάνηκε αυξημένη :rolleyes: 2,2mm 13 εβδομάδων ακριβώς, αλλά αφού μου είπε όλα φυσιολογικά δεν το έψαξα παραπάνω..

ίσως περιμένει να δει και κάποιο άλλο "σημάδι" για σύνδρομο, πχ ασβέστωμα στην καρδιά. και τότε να προχωρήσει σε αμνιο. αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. τα αποτελέσματα είναι μια χαρά, στατιστικά μιλώντας.

χαχαχα καλά τους έκανες :mrgreen: αι στο καλό σε άγχωσαν!

δεν το εκανα εσκεμενα.απλα βγηκα κλαιγοντας κ σιγα μην σκεφτομουνα τα λεφτα.αλλα ουτε κ αυτοι μου ειπαν τιποτα

Διαφημίσεις

ίσως περιμένει να δει και κάποιο άλλο "σημάδι" για σύνδρομο, πχ ασβέστωμα στην καρδιά. και τότε να προχωρήσει σε αμνιο. αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. τα αποτελέσματα είναι μια χαρά, στατιστικά μιλώντας.

μακαρι να ειναι ολα καλα.θα περιμενω κ βλεπουμε

χαχαχαχα ε γι αυτό σου είπαν να ξαναπάς, θέλει και ρώτημα; :mrgreen:

μου ειχαν κλεισει τα ραντεβου πιο πριν.δεν πειραζει ομως καλο μου εκανε....

Το πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου δεν μπορώ να σου εκφράσω με λόγια.....:!:

Το πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου δεν μπορώ να σου εκφράσω με λόγια.....:!:

τι είναι αυτό το πράγμα βρε παιδί μου να παίζουν με τον πόνο μας...μα να σε αγχώνουν άδικα και να σε στέλνουν για ένα σωρό εξετάσεις χωρίς λόγο, έλεος!

Κορίτσια ούτε τα αποτελέσματα της αμνιο είναι 100% σίγουρα γι' αυτό αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος και δε τη συστήνει ο γιατρός, γιατί να γίνεται???

Κορίτσια ούτε τα αποτελέσματα της αμνιο είναι 100% σίγουρα γι' αυτό αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος και δε τη συστήνει ο γιατρός, γιατί να γίνεται???

αυτό πρώτη φορά το ακούω!εξέταση dna είναι αν δεν κάνω λάθος, γιατί να μην είναι σίγουρα τα αποτελέσματα :rolleyes::rolleyes:???

Τα αποτελέσματα όταν προέρχονται από πιστοποιημένα εργαστήρια γράφουν επάνω ότι είναι κατά 99% σωστά, αν το δείγμα αίματος προέρχεται από το συγκεκριμένο άτομο. Είναι σαφώς πιο έγκυρα από τις στατιστικές πιθανότητες που σου δίνουν οι μετρήσεις της αυχενικής.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...