Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μήπως είναι νωρίς για δώρα;

Recommended Posts

Καταρχήν, καλημέρα! Η ερώτηση μου είναι η εξής: η κουνιάδα μου είναι 12 εβδομάδων (μόλις έκανε την αυχενική διαφάνεια και όλα είναι καλά!). Σκεφτόμουν να της πάρω κάτι για το μωρό με την ευκαιρία των εκπτώσεων, φανελάκια, φορμάκια, ακόμα κι ένα καρότσι ελαφρύ που είναι πιο πρακτικό από ότι διάβασα. Δεν το κάνω από τσιγκουνιά, λόγω των εκπτώσεων, απλώς ξέρω ότι είναι δύσκολο να πάρει κανείς όλα όσα χρειάζονται μαζεμένα. Έτσι κι αλλιώς, μια και μιλάμε για το ανήψι αλλά και βαφτιστήρι μου, έχει να πάρει πολλά δώρα ακόμα!

Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως είναι νωρίς και αγχώσω τη μαμά αλλά ξέρω ότι και να τη ρωτήσω, αν και έχουμε άριστες σχέσεις, θα μου πεί να μην πάρω τίποτα από ευγένεια. Εσείς τι γνώμη έχετε;

Διαφημίσεις

Νομίζω κι εγώ ότι είναι πολύ νωρίς....

Ο Θεός να φυλάει αλλά καλά καλά δεν έχει ακόμα εδραιωθεί η κύηση...

άστο καλύτερα

άλλωστε απ όσο καταλαβαίνω, προλαβαίνεις άνετα τις εκπτώσεις του Γενάρη :wink:

είναι πολύ νωρίς, περίμενε και μετά τον β επιπέδου πάρε ότι θες !

άλλωστε τον ιανουάριο έχει πάλι εκπτώσεις τις οποίες πάλι προλαβαίνετε :wink:

Διαφημίσεις

Αν θελεις να της παρεις ομως κατι ετσι για την χαρα και το καλο,παρε κατι σε εκεινη!

Εγω σε αναλογη περιπτωση,πηρα στην ξαδελφη μου διαφορα για εγκυους οπως δροσερη κρεμα για μασαζ στα ποδια,κρεμα για την κοιλιτσα,αφρολουτρο με αρωμα για χαλαρωση....

Ακομα ενα ομορφο τζιν γιατι σε λιγο δεν θα χωραει στο δικο της η καποια μπλουζα....

Σχετικα βιβλια και ημερολογια.Υπαρχουν πολλα και πολυ ομορφα!!

Νομιζω πως θα χαρει πολυ :D

ειναι νωρις ακομη εγω σε μερικες μερες μπαινω στον 6 και τωρα αρχιζω να σκεφτομαι ν αγορασω τα βασικα ετσι για την χαρα , αν κι εγω πιστευω πως ειναι καλυτερο να κανεις καποιο δωρο στη μαμα πχ μια καλη κρεμα για τις ραγαδες η ενα μαλακο στηθοδεσμο μιας και τα κανονικα ειναι λιγο επιπονα το πρωτο τριμηνο που οι θηλες ειναι πολυ ευαισθητες ασε που δεν κανει να φορας και μπανελες , αν παλι δεν κρατιεσαι :-) κανε καποιες αγορες και δωστα στην μαμα μετα τον υπερηχο β επιπεδου που θα τον κανει μεσα στον 5 μηνα

Καθε αλλο θα χαρει πιστευω η μελλουσα μαμα και κουνιαδα σου,μπορεις να παρεις καλα και πρακτικα κομματια που τωρα στις εκπτωσεις θα τα βρεις σε καλες τιμες...πχ.σετ για την κουνια ή καποια καλαθουνα...

Με το καλο το ανηψακι!!! :wink::D

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Και εγω νομιζω οτι ειναι καπως νωρις.

Αυτο που μου ειχαν κανει εμενα δωρο ετσι καπως νωρις στην εγκυμοσυνη μου ηταν ενα ωραιο βιβλιο για την εγκυμοσυνη που το καταευχαριστηθηκα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις