Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Έχετε εμπειρία στο babysitting και ψάχνετε την επόμενη οικογένεια στην οποία θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας?

Αναφέρετε

1) πόσα χρόνια έχετε προυπηρεσία και

2) σε ποιές ηλικίες

και στείλτε με προσωπικό μύνημα σε όποιον ενδιαφερθεί, κάποιο τηλέφωνο απο όπου θα μπορεί να πάρει συστάσεις.

• 3 years later...

Διαφημίσεις

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ.ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ-ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :P

• 1 month later...

:D BABYSITER ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΖΗΤΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΤΗΛ.ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ 6977744198

Διαφημίσεις

:D:D

Γεια σας ,με λενε Μαjα ειμαι έμπειρη babysitter, με συστάσεις,(αριστα Ελληνικα.)και εχω πολυ αγάπη στα παιδιά αναλαμβάνω φύλαξη παιδιών, πρωινή απασχόληση περιοχες Αγιοι Ανάργυροι,Πατήσια,Μεταμορφωση, Νέα Ιωνία και γυρο...για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να στειλτε ΠΜ.

:D:D

Γεια σας ,με λενε Μαjα ειμαι έμπειρη babysitter, με συστάσεις,(αριστα Ελληνικα.)και εχω πολυ αγάπη στα παιδιά αναλαμβάνω φύλαξη παιδιών, πρωινή απασχόληση περιοχες Αγιοι Ανάργυροι,Πατήσια,Μεταμορφωση, Νέα Ιωνία και γυρο...για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να στειλτε ΠΜ.

:roll::roll::roll::wink::wink::wink: ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ BABYSITTER AΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ 8 ΕΩΣ 9 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.ΑΠΟ 07.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

• 3 weeks later...

Maja μου,

Καλησπέρα .

Λέγομαι Μεταξία έχω ένα αγοράκι 11 μηνών και η γιαγιά μας που έως τώρα τον κράταγε τις ώρες που εγώ ήμουν στο γραφείο, δεν μπορεί πλέον να εξακολουθήσει να το κάνει διότι αρρώστησε ο μπαμπάς μου και θέλει επίβλεψη συνέχεια.

Μένουμε όμως Πειραιά. Ξέρεις κατά τύχη καμία κοπέλα/Κυρία έμπειρη εάν είναι δυνατόν και αγαπητή σε παιδιά που να ενδιαφέρεται (5νθήμερο 8:30-16:30, τιμή αναλόγως προσόντων υποθέτω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σου. Ευελπιστώ σε κάποια απάντηση

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

• 2 weeks later...

Γειά σου Maja,

συνεχίζεις να αναζητάς εργασία;

Ενδιαφέρομαι για Baby Sitter στην Λυκόβρυση για τη φύλαξη ενός βρέφους 6 μηνών και ενός νηπίου 4 ετών. Η ΄φυλαξη θα γίνεται σε συνεργασία με τους γονείς μου. Εργάσιμες ημέρες 8 ώρες, ξεκινόντας από Απρίλιο.

ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

καλησπερα κοριτσια! ονομαζωμε ιωαννα και ειμαι 33 ετων.μενω στην κυψελη και ψαχνω δουλεια να κραταω παιδακια! εχω μεγαλωσει αρκετα παιδακια απο ηλικιας 1,5 ετους μεχρι και 9 και τα προσεχω σαν να ειναι δικα μου.εγω ενδιαφερωμαι για εδω κοντα γιατι δεν εχω μετ.μεσων και απο 1 ετους και πανω.τα ωραρια που μπορω να δουλεψω ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ της 10.οποια κοπελα νομιζει πως την ενδιαφερει κατι τετοιο μπορει να μου στειλει πμ η στο email [email protected]

σας ευχαριστω παρα πολυ!!!

Γειά σας μανούλες!!!Είμαι κυρία Ελληνίδα 55 ετών και έχω μεγάλη εμπειρία στη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών .Με πολλή αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά.Έχω άριστες και επώνυμες συστάσεις(οι οποίες είναι στη διαθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή).Επιπλέον έχω προυπηρεσία σε ίδρυμα με παιδάκια!!Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μου στέλνωντας pm

Ευχαριστώ πολύ!!!

• 2 months later...

Γεια σας λέγομαι edit admin

[Ελληνίδα-Ίταλίδα γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελλάδα(είδα στο forum πως απασχολεί αρκετούς γονείς το συγεκριμένο ζήτημα)]

και είμαι φοιτήτρια στο Α.Π.Θ..

Το καλοκαίρι θα μείνω στην Θεσσαλονίκη γιατί θέλω να διαβάσω για την εξεταστική μου και ταυτόχρονα ψάχνω δουλειά.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για babysitter σε οικονομική τιμή ευχαρίστως να κλείσουμε ένα ραντεβού για να με γνωρίσετε.

Στο παρελθόν έχω κρατήσει παιδιά συγγενών αλλά δεν το χα κάνει σαν εργασία.

• 2 weeks later...

Γεια σου Maya ενδιαφέρομαι για φύλαξη αγοριού 2 ετών στη δροσια 9 ωρες 4 ημερο ή πενθημερο. Τη 1 μερα μπορώ να τον αφήσω στην πεθερά μου. Είσαι διαθέσιμη? Έχεις καμία υπόψιν σου?

Διαφημίσεις

Γεια σου Maya ενδιαφέρομαι για φύλαξη αγοριού 2 ετών στη δροσια 9 ωρες 4 ημερο ή πενθημερο. Τη 1 μερα μπορώ να τον αφήσω στην πεθερά μου. Είσαι διαθέσιμη? Έχεις καμία υπόψιν σου?

Το τηλ είναι 6043902198

• 2 weeks later...
Maja μου,

Καλησπέρα .

Λέγομαι Μεταξία έχω ένα αγοράκι 11 μηνών και η γιαγιά μας που έως τώρα τον κράταγε τις ώρες που εγώ ήμουν στο γραφείο, δεν μπορεί πλέον να εξακολουθήσει να το κάνει διότι αρρώστησε ο μπαμπάς μου και θέλει επίβλεψη συνέχεια.

Μένουμε όμως Πειραιά. Ξέρεις κατά τύχη καμία κοπέλα/Κυρία έμπειρη εάν είναι δυνατόν και αγαπητή σε παιδιά που να ενδιαφέρεται (5νθήμερο 8:30-16:30, τιμή αναλόγως προσόντων υποθέτω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σου. Ευελπιστώ σε κάποια απάντηση

Θα μπορούσες να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες, πχ που μένεις στον Πειραιά, πόσα χρήματα θες να διαθέσεις και για πόσο καιρό θες την κυρία/κοπέλα;

Αν φυσικα δεν εχεις βρει κατι!

Ευχαριστώ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΡΙΔΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ([email protected])

• 2 weeks later...

Ο μικρούλης μας μεγάλωσε και φέτος θα πάει προνήπιο!

Έτσι η αγαπημένη του νταντά θα μείνει χωρίς δουλειά... Τουλάχιστον τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας, αφού τα σαββατοκύριακα θα την έχουμε κοντά μας, μια και ο μικρός μας δεν μπορεί χωρίς τη "Μπάμα" του!

Θεωρώ τουλάχιστον υποχρέωσή μου να την "αποκαταστήσω" επαγγελματικά, γιατί αξίζει τον κόπο. Η Μπάσμα είναι ένα φιλότιμο, υπεύθυνο, έντιμο, ευγενικό κι ευχάριστο κορίτσι 19 χρονών που λατρεύει τα παιδιά (και τη λατρεύουν κι αυτά). Γεννήθηκε στην Ελλάδα από αιγύπτιους γονείς, και τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα.

Όποια οικογένεια (κατά προτίμηση στο κέντρο της Αθήνας) ενδιαφέρεται να ... αποκτήσει ένα νέο μέλος, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαρίστως να δώσω οποιεσδήποτε πληροφορίες και συστάσεις.

Η υπερήφανη μαμά του Μπίτοτο=Φίλιππου

Ενδιαφέρομαι για φύλαξη παιδιών στις περιοχές του Πειραιά. Είμαι 39 χρονών και βρεφονηπιαγωγός. Έχω πείρα σε παιδιά από ηλικία 40 ημερών μέχρι 17 χρονών. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και ασχολούμαι μ΄αυτά απ΄το 1991. Αν ενδιαφέρεστε στείλτε στο mail [email protected]. Ευχαριστώ πολύ.

Γεια σας. Έχω ένα αγοράκι 2 ετών και ενδιαφέρομαι για babtsitter αλλά για 1 έως 2 φορές την εβδομάδα από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το πρωί της επόμενης μέρας.Αν όλα πάνε καλά το ωράριο μπορεί να αυξηθεί και ο μισθός επίσης.Προς το παρόν για το παραπάνω ωράριο προσφέρω 4 ευρώ /ώρα.Αν κάποια ενδιαφέρεται μένω στην ανατολική Θεσσαλονίκη και το τηλ είναι : 6955108987

καλημερα,ψαχνω για μια κοπελα που να με βοηθαει στη φροντιδα του μικρου 10 μηνων σημερα αλλα και στις δουλειες του σπιτιου.(καθημερινες πραγματα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,μαγειρεμα,σιδερωμα)θα ειμαι και εγω στο σπιτι συνεχεια,αλλα λογω 2ης εγκυμοσυνης η γιατρος μου συνεστησε ξαπλα για καποιο διαστημα.κατα προτιμηση απο τις δυτικες συνοικιες θεσ/νικης.οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ .

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Ο μικρούλης μας μεγάλωσε και φέτος θα πάει προνήπιο!

Έτσι η αγαπημένη του νταντά θα μείνει χωρίς δουλειά... Τουλάχιστον τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας, αφού τα σαββατοκύριακα θα την έχουμε κοντά μας, μια και ο μικρός μας δεν μπορεί χωρίς τη "Μπάμα" του!

Θεωρώ τουλάχιστον υποχρέωσή μου να την "αποκαταστήσω" επαγγελματικά, γιατί αξίζει τον κόπο. Η Μπάσμα είναι ένα φιλότιμο, υπεύθυνο, έντιμο, ευγενικό κι ευχάριστο κορίτσι 19 χρονών που λατρεύει τα παιδιά (και τη λατρεύουν κι αυτά). Γεννήθηκε στην Ελλάδα από αιγύπτιους γονείς, και τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα.

Όποια οικογένεια (κατά προτίμηση στο κέντρο της Αθήνας) ενδιαφέρεται να ... αποκτήσει ένα νέο μέλος, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαρίστως να δώσω οποιεσδήποτε πληροφορίες και συστάσεις.

Ο δικός μας μικρούλης είναι 9 μηνών και ενδιαφερόμαστε για την Μπάσμα. Μένουμε στο Παγκράτι, κοντά στην στάση μετρο Ευαγγελισμός και χρειαζόμαστε babysitting 10-4 ή 9-3 περ., Δευτ-Παρ. Αν είναι ακόμα διαθέσιμη θα ήθελα να ξέρω και τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα

Έχουμε δίδυμα αγοράκια 3 μηνών και αναζητούμε μια κοπέλα ή κυρία να τα προσέχει 9-5 (Δευτ-Παρ). Μένουμε στον Γέρακα. Στην περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον επικοινωνήστε μαζί μου στο [email protected] ή απαντήστε εδώ.

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα, Margaro,

Ευχαρίστως θα επικοινωνήσει μαζί σας η Μπάσμα, αρκεί να μου δώσετε κάποιο τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό). Ευχαριστώ

Η υπερήφανη μαμά του Μπίτοτο=Φίλιππου

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...