Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι ρατσα ειναι η πεθερα σας

thessalonikia

Recommended Posts

κοριτσια το υποσχεθηκα στις βραδυνες φιλεναδες του τσατ να ανοιξω ενα τετοιο θεμα

εχουμε και λεμε η δικη μου ειναι ροντβαιλερ με μπολντοκ μαζι πακετο η δικη σας ?

Διαφημίσεις

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....το εεεεεεεκαααααανεεεεεε οεοοοο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βοδι? χαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα προβλεπετε συγκλονιστικος αυγουστος.... :P:P:P:P

εμενα κατσε να σκευτω χμχμχμχμχμχμ

αυτο που ενω το χαιδευεις σε δαγκωνει!!!Πως να το χαρακτηρισω...υπαρχει ρατσα? ή δημιουργησαμε δικη μας??? :wink::wink::wink:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Μάλλον με διασταύρωση αμιβάδας & μουλαριού θα παρομοίαζα τη δικιά μου!!

Δεν έχει άποψη για τίποτα, δεν ανακατύεται σε τίποτα, γελάει σπάνια, είναι πολύ ψυχρή, αλλά όταν πει μια άποψη δεν της τη βγάζεις από το κεφάλι...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια είμαι τυχερή. Η δικιά μου μάλλον είναι Κανίς. Ήσυχη γυναικούλα και μου λέει πάντα ναι. Και φυσικά την λατρεύω. :P

Μια από τα ίδια και η δικιά μου.

Διαφημίσεις

Εμένα μου θυμίζει παπαγαλάκι 23924iqa6fw6fqu.gif

Φλυαρεί συνέχεια, δεν κάθεται ούτε στιγμή σε μία μεριά και έχει πλάκα - αλλά μετά από κάποιες ώρες θες να τη σκεπάσεις μ' ένα πανί για να σταματήσει :lol::lol::lol:

zoyzoynitsa 79 εμεις τα ειπαμε και χτες φυσικα και το εκανα και μ αρεσει που εχουμε ρατσες απο ολο το ζωικο βασιλειο χαχα

θα δωσουμε και το βραβειο ρατσας στο τελος επι του παροντος μου αρεσει πολυ η ρατσα βοδι της mpimpi και ολες οι αλλες βεβαια αλλα αυτη με το βοδι ηταν μια διασταση που δεν την ειχα σκεφτει ως ροντβαιλερ εφτασε το μυαλο μου γιατι η δικια μου μονιμως δαγκωνει

Εμένα δυστυχώς το Ζωικό Βασίλειο δεν με καλύπτει!

Ο Φρεντυ Κρούκερ στο δρόμο με τις Λεύκες νομίζω ότι πλησιάζει στην "ΠολυΑγαπημένη" μου Πεθερούλα....!

Αχχχ και πλησιάζει ο καιρός που θα πάμε να την δούμε....

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

όση ώρα διαβάζω τα δικά σας κατοικίδια προσπαθώ να ονομάσω το δικό μου και ακόμα τίποτα. Πως λέγεται α!!!! θεριό απλά θεριό. από την παροιμία που λέει φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη, μια και φοβάται τα πάντα τόσο που σε κάνει και εσένα να φοβάσαι με το ζόρι ένα πράγμα δεν αντέχεται σαν λέω!!!!!!

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

η δικια μου ειναι σαβουρογκαντεμοσαυρος.Προστατευομενο ειδος. ζει και ευδοκιμει οπου υπαρχει καβγας και παρεξηγηση.Τρεφεται με σκουληκια, κουτσομπολια και φαγωμαρα.Ζει 7 χιλιαδες χρονια.Αναπαραχθηκε μια φορα στα χρονικα και εβγαλε το γιο της. Αλλη παιδι δεν εκανε, μονο η Μαριω το Γιαννη.πονεμενη ιστορια!

η δικια μου ειναι σαβουρογκαντεμοσαυρος.Προστατευομενο ειδος. ζει και ευδοκιμει οπου υπαρχει καβγας και παρεξηγηση.Τρεφεται με σκουληκια, κουτσομπολια και φαγωμαρα.Ζει 7 χιλιαδες χρονια.Αναπαραχθηκε μια φορα στα χρονικα και εβγαλε το γιο της. Αλλη παιδι δεν εκανε, μονο η Μαριω το Γιαννη.πονεμενη ιστορια!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αχχχχ!!!Να'σαι καλά με έκανες κ γέλασα!!!

Φιλικά,

Ελίνα

bravo re koritsia eiste tixeres!!! apo pio pet shop tis pirate na pao k go na paro mia kainourgia?????e?????
κι εγω θέλω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol::lol::lol: kaloooooooooo!!

μακραν η καλυτερη ρατσα μεχρι τωρα :lol::lol:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΛΟΓΩ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΣ.ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΣΑ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

diavasa oles tis ratses pou anaferthikan kai den mporesa na paromoiaso tin dikia mou me kamia.. ara, gia na vgo kai apo tin dyskoli thesi, tha efevro mia ratsa mono gia ekeini!! tha eho na to leo kiolas, pos anakalypsa kainourio eidos!! e, kai ama mou pei kai kamia kouventa oti den tin sympatho kai ta loipa tha eho na tis apantiso "ma giati to les afto exairetiki mou petheroula, to xereis oti ego gia esena anoixa neo kefalaio stin fysiki istoria???".. den tha leo kai psemata!!

loipon, i pethera mou einai o "taliampihlas o kounelis". kai gia na to proferoume kai sosta, o tonismos paei os exis: kai oi dyo lexeis stin paraligousa!!

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Εμένα κορίτσια εξωτερικά είναι ελέφαντας λόγω όγκου και εσωτερικά είναι κακιά νυφίτσα και ποντικομαμή. Αφού όσοι την έχουν δει για πρώτη φορά που έχουν πει ότι από τη φάτσα της φαίνεται ότι είναι κακός άνθρωπος. Νυφιτσομούρα τη λέμε με μια φίλη μου...

Άσε πια αυτή η φωνή της. Όλο μιλάει δυνατά γιατί έτσι νομίζει η αμόρφωτη ότι θα μου επιβάλει τη γνώμη της. Δυστυχώς για εκείνη δεν πέτυχε η συνταγή της νύφης που θα σκύβει το κεφάλι της και θα της λέει όλο ναι. ΧΑΧΑΧΑ!!!!

η δικία μου ειναι ψωνάρα , γνωριζει τα πάντα γυρω απο την ζωη, ειναι η μόνη που εχει δουλέψει στην ζωή της τόσο πολύ, είναι η μόνη που εχει δημιουργησει πράγματα στην ζωή της , ειναι μόνη που εχει κουραστεί πολύ για τα παιδιά της, ειναι η μόνη που αγαπάει τοσο πολύ τον άντρα της , είναι η μόνη που στην παρέα της την αγαπάνε όλοι και δεν λένε κακα πράγματα πίσω από την πλάτη της ... ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ και εχω την χαρά να την εχω μόνο εγω πεθερά :!::!::!::!: