Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ!

mata

Recommended Posts

Εμένα ο άντρας μου όταν διανοείται ότι είχα πρώην παθαίνει ίλιγγο, τρελαίνεται, θέλει να φάει τα δάχτυλα του :lol::lol::lol:

Εντάξει ειναι psycho εντελώς με τη ζήλια...καθότι και Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό...αλλά του κάνω καζούρα κι εγω :)

Του λέω ότι το παιδί θα πάρει απο μένα και θα γίνει γκομενιάρης και τέζα! Καλά αμα ήταν κορίτσι θα τρέχαμε με υπογλώσσια!

Διαφημίσεις

Sesame μην ανησυχεις δεν παρεξηγησα,αλλωστε δεν βρηκα καποιο λογο να το κανω.Μα φυσικα για τα παιδια γινονται ολα.Αν δεν υπηρχαν τα παιδια δεν πιστευω οτι θα ειχαμε τοσο συχνη επαφη.Ξεχασα να σας πω ομως οτι τους πρωτους μηνες ζηλευα λιγο αλλά σιγά σιγά το ξεπέρασα,τελείως όμως!Τωρα ''ζηλεύω'' τα παιδιά που την αγαπάνε περισσότερο απο μένα(κ καλά κάνουν,μάνα τους είναι) :D

age.png

:lol::lol::lol::lol: Ναι ευτυχώς, τουλάχιστον τώρα θα καμαρώνει για τις επιτυχίες του γιού, όπως όλοι οι πατεράδες φυσικά!!! :lol::lol::lol:

Ο δικός μου έχει ένα παράπονο: Δεν καταλαβαίνει γιατί λέω ότι θα καλύπτω φυσικά τον γιο μου αν θέλει να πει ψέμα σε κοπέλες, αν έχει περισσότερες από μία, και σε εκείνον δεν επιτρέπω να έχει γκόμενα...

Το θεωρεί ότι έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά...

:wink::wink::wink::wink::wink:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Μαριλίνα γιατί βρε κορίτσι να καλύψεις τον γιό σου μελλοντικά αν πεί ψέμματα σε κάποια κοπέλα γιατί θα έχει άλλη ταυτόχρονα;Τώρα βέβαια είναι λίγο άτοπη η συζήτηση μια και ανήκει στο μέλλον και δεν ανήκει και στο τόπικ, αλλά μου γεννήθηκε η απορία :roll::roll: Όταν θα κάνουν κάτι λάθος τα παιδιά μας στο μέλλον, μπορεί να μην μπορούμε να το αποτρέψουμε, αλλά όχι να το καλύπτουμε και να το στηρίζουμε. Όπως εμάς σε νεαρή ηλικία, αλλά και σε μεγαλύτερη δεν θέλαμε να μας κοροιδεύουν τα αγόρια που είχαμε σχέση, γιατί να καλύπτουμε τα παιδιά μας, αν κάνουν το ίδιο, δείχνοντας τους έτσι ότι αυτό είναι σωστό;

Εύλογη η απορία του άντρα σου!!! Σου λέει, αφού η διπροσωπία και το ταυτόχρονο παίξιμο σε διπλά ταμπλό είναι κάτι που δηλώνεις, ότι θα συγκαλύψεις, γιατί να μην το κάνω κι εγώ; Δηλαδή το κατακρίνεις και δεν το επιτρέπεις, μόνο όταν ξέρεις ότι είσαι εσύ το θύμα. Αν δηλαδή στο μέλλον είναι κάποια άλλη κοπέλα που θα αγαπάει τον γιο σου, δεν είναι κατακριτέο;

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τί εννοώ, και ότι λέω το λέω με φιλική διάθεση. :wink: Είμαστε λίγο off topic πάντως!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Αλιενακι τι να πω.. μπραβο σου.. οχι για την εντιμετωπιση της "πρωην" αλλα ου μεγαλωνεις τα παιδια της..

Δεν νομιζω να το εκανα..

Σιγουρα θα το εκανα αν αυτη δεν ηταν στη ζωη αλλα σε καμια περιπτωση αν ζουσε..

Δεν θα το ανεχομουν .. να κανει αυτη τη ζωη της και γω να καθομαι να μεγαλωνω τα δικα της παιδια..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγω προσωπικα δεν θα τον καλυπτω.. να μαθει να ειναι "κυριος"..

Οταν δεν τον καλυπτει πλεον μια σχεση να σηκωνεται να φευγει..

Θα τον δινω.. στεγνα.. πχ..

"Ναι Μαρια μου εδω ειναι αλλα δεν μπορει να σου μιλησει.. διαβαζει μαθηματικα με την Σουλιτσα την ξανθια την πιπινοτραγανιστρα τωρα.."

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγω προσωπικα δεν θα τον καλυπτω.. να μαθει να ειναι "κυριος"..

Οταν δεν τον καλυπτει πλεον μια σχεση να σηκωνεται να φευγει..

Θα τον δινω.. στεγνα.. πχ..

"Ναι Μαρια μου εδω ειναι αλλα δεν μπορει να σου μιλησει.. διαβαζει μαθηματικα με την Σουλιτσα την ξανθια την πιπινοτραγανιστρα τωρα.."

Άψογη :lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας,

ειμαστε μαζι με τον αντρα μου 3 χρονια,ο οποιος ζει σε διασταση με την πρωτη του γυναικα αλλα εχουν επικοινωνια λογω του παιδιου το οποιο αγαπω πολυ. αυτη δε με ξερει κ τωρα που εχουμε πιασει κ οι δυο δουλεια κ εχουε λεφτα απφασισαμε να βγει το δαζυγιο να παντρευτουμε κ να κανουμε παιδακια γιατι εμεινα εγκυος κ το απεβαλλα κ εχουμε στεναχωρηθει κ οι δυο... αλλα αρχικα 8ελω να της στειλω μια επιστολη στην οποια να της εξηγησω οτι πρεπει να βγει το διαζυγιο για να κανουμε κ εμεις τη ζωή μας κ να την εκδικηθουμε λιγο για να πει ναι στο διαζυγιο...βοηθηστε μας να γραψουμε αυτη την επιστολη

είσαι λίγο θυμωμένη....Δεν του δίνει το διαζύγιο...μου θυμίζει λίγο την ιστορία των γονιών μου.....γιατί να την εκδικηθήτε???Δεν υπάρχει τρόπος να της μιλήσει ο άντρας σου όμορφα κι ωραία??

εγώ δεν έχω ξαναπαντρευτεί, ούτε ο άντρας μου. Υπήρξα όμως παιδί σε σπίτι που χώρισαν οι γονείς και κάποιες 'τύπου' επιστολές κατέφθασαν κανα δυο φορές στη μαμά μου. Και διαφωνώ με όλα αυτά. Ακόμη δεν έχεις παντρευτεί και ακόμη δεν έχεις παιδιά μαζί του. Είναι λοιπόν κατάλληλη στιγμή να αναρρωτηθείς αν αντέχεις να είσαι με έναν άντρα που, θες δε θες, πριν σε γνωρίσει έκανε μιαν άλλη οικογένεια. Και αν η απάντηση σου είναι ναι, πάρε τότε απόφαση ότι θα πρέπει να συνυπάρξεις με την άλλη οικογένεια και να μοιραστείς τον άντρα με τον οποίο είσαι ερωτευένη, μαζί τους.

Καλύτερα λοιπόν άσε τις επιστολες, δε θα σου δώσουν τίποτα. Το πολύ πολύ να κάνεις το πρώην ζευγάρι να ξαναθυμηθεί ότι κάποτε ήταν ζευγάρι και να κάνεις το παιδί να νιώσει ότι όλοι οι μεγάλοι κάνουν πράγματα που δεν έχουν νόημα.

Και επίσης να σκεφτείς αν μετά το γάμου σου μαζί με αυτον τον άντρα και μετά τη γέννηση των δικών σου παιδιων, θα εξακολουθείς να αγαπάς το παιδί του άντρα σου. Όλα αυτά είναι λεπτες ισορροπίες, όσο λιγότερο 'δραματικά' ξεπεραστει το γεγονός, τόσο καλύτερο για όλους. καλή συνέχεια.

εμεινα εγκυος αλλα απεβαλλα κ αποφασισαμε να χωρισει κ να παντρευτουμε. της μιλησε ομορφα ο ιδιος αλλα του κλεινει συνεχως το τηλ. γι αυτο 8ελουμε να της στειλουμε μια επιστολη

Διαφημίσεις

• 6 months later...

ρε παιδια ειμαι σ απογνωση βοηθηστε με. σε 3 μηνες ο αντρας μου θα προχωρησει στο διαζυγιο με την πρωην του και εγω θελω να κρατησω μια επικοινωνια μεταξυ της και θελω να της μιλησω γιατι δεν εχει καταλαβει ακομη το τι συμβαινει.Ειναι καλο να της μιλησω γιατι αυτη δε μας δινει το παιδι ουτε για μια μερα απλα λεει "εγω θα ερθω για δυο εβδομαδες εκει που εισαι και θα το δεις τοτε" πειτε μου δεν ειναι καλο να της ξακαθαρισουμε τη θεση μας.

• 1 month later...

Προφανώς η πρώην δεν θέλει να έχει επαφές το παιδί μαζί σου...Ίσως φοβάται ότι θα σε συμπαθήσει...Ή ενδεχομένως να θέλει να βλέπει τον πρώην της.Αυτό πιστεύω ότι θα λυθεί μέσω απόφασης δικαστηρίου.

Δεν μπορούμε να βλέπουμε τη ζωή πάντα απ' την καλή της πλευρά.Οι οδηγίες χρήσεως βρίσκονται στο πίσω μέρος. (Αρκάς)

• 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα κι απο μένα!

Θα σας πω κι εγω την πονεμενη μου ιστορια...

Ο αντρας της ζωης μου (με όλη τη σημασία της λεξης) χώρισε δύο χρονια πριν και είμαστε μαζι απο τότε. Ειναι 33 κι εγω 23 κι εχει με την πρωην 2 παιδια 5 και 2,5 χρονων.

Του εχει κανει του κοσμου τα δικογραφα: ασφαλιστικα, μηνυσεις, δεν μας δινει τα παιδια (τα οποια παρεπιπτώντως τις 2-3 φορές που μας τα έδωσε πέρασαν τέλεια μαζι μου κι εγω μαζί τους τόσο που δεν ήθελαν να γυρίσουν!!)

Τώρα της κάναμε κι εμεις ασφαλιστικα για τις ωρες και μερες που πρεπει να παιρνουμε τα παιδια και φυσικα αφου συμπληρωθηκε και η διετια, αγωγη διαζυγιου.

Το τι περναω ψυχολογικα με τον πολεμο που μου κανει ενω εγω φερθηκα σαν κυρια απεναντι στα παιδια της και σε κεινη, ενω θα μπορουσα να παροτρεπω τον αντρα μου σε ακραιες αντιδρασεις,τον ηρεμω ενω μέσα μου βραζω περισσοτερο. Δυστυχως εχουμε 8 μήνες να δουμε τα παιδια, δεν απανταει στο τηλεφωνο καν και εχει μετακομισει σε αγνωστη διευθυνση. 8 Δεκεμβρη ειναι η ακροαση για να οριστουν οι ωρες επικοινωνιας.

Δεν εχω γινει μανα ακομη, αλλα θεωρω ότι τα άτομα που εκμεταλλεύονται τα παιδια τους για προσκομιση χρηματων και τουσ δημιουργουν τοοοοσο σοβαρα ψυχικα θεματα απομακρυνοντας τα από τον πατέρα τους είναι αναξια να γινονται μαναδες...

• 5 months later...

Επειδή το τόπικ αφορά τους πρώην, να πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη....Δεν θέλω κανένα πρώην στη ζωή μου, αλλά ούτε και στη ζωή του άντρα μου...Έκανε το λάθος κάποτε να μου αποκαλύψει με ποιες από το φιλικό του περιβάλλον είχε κάνει κάτι περιστασιακά και δεν το ξέχασα ποτέ...Δεν τσακώθηκα μαζί τους φυσικά, αλλά να βγούμε όλοι μαζί για καφέ ούτε λόγος!Εκτός από τη sesame με την οποία συμφωνώ, οι υπόλοιπες είστε σίγουρες ότι δεν είστε Σουηδέζες;:-D

Ψάξτε το λίγο...Πώς διατηρείτε τόσο πολύ την ψυχραιμία σας, εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα μιλάω ήρεμα και ωραία με κάποια που είχε αγγίξει ερωτικά τον άντρα μου......Α πα πα, εγκεφαλικό θα μου έρθει μόνο που το σκέφτομαι!!!!!!Δεν ήμουν ποτέ ζηλιάρα στις σχέσεις μου, αλλά τον άντρα μου τον έχω ερωτευτεί τόσο πολύ που ακόμα και σήμερα μετά από 10 χρόνια από τη μέρα που τον γνώρισα και μου ήρθε ντουβρουτζάς (είμαστε μαζί τα τελευταία 7,5 χρόνια) δεν μπορώ να δω με ψυχραιμία ούτε την πωλήτρια που του χαμογελάει για παράδειγμα!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...