Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ηρθαν να πουν τα καλαντα και μου εκλεψαν το κινητο!!!

Recommended Posts

καλημερα και χρονια πολλα!

σημερα το πρωι ηρθαν δυο μαντραχαλοι να πουν τα καλαντα στο ιλιον στην αγ νικολαου.ειχα ακουμπησμενο το κινητο στο ηχειο διπλα στην πορτα και μου το εκλεψαν!αν καποιος ακουσει κατι σας παρακαλω ενημερωστε με γιατι το χρειαζομαι επειγοντως.να πληρωσω κιολας για να το παρω.πειτε το σε παιδια γυνασιου που ισως γνωριζετε και μενουν στην περιοχη.

ευχαρστω.

Διαφημίσεις

Μωρε καλα κανω εγω και δεν ανοιγω σε κανεναν . Ουτε κανεις ανοιγει καν την εισοδο της πολυκατοικιας μας για οτιδηποτε . Περασαν οι εποχες για καλαντα , καθως και θεωρω αδιανοητο να στελνουνε μονα τους παιδια πλεον για καλαντα , ειναι τα παντα επικυνδινα πλεον δεν μιλαω μονο για μικρα παιδια 6-7 ετων μιλαω και μεγαλυτερα , πλεον ασυνοδευτο παιδι μονο οταν παει λυκειου υφισταται .

QRyOp2.png

Εσυ λες για αυτους που λένε τα κάλαντα.εμα σας το έκλεψε το delivery boy.αλλα τον είδαμε στις κάμερες και αναγκάστηκε και το έδωσε πίσω αλλα είπε να μην το πούμε στο αφεντικο του,κάτι που φυσικα και δεν τηρισαμε.

Διαφημίσεις

Εγώ αν και στην επαρχία, δεν ανοίγω σε κανέναν και πιο πολύ όταν είμαι μόνη στο σπίτι με το παιδί.

Τους διώχνω ευγενικά από το θυροτηλέφωνο. Έχω πάθει φοβία μ' αυτά που ακούω καθημερινά στην τηλεόραση.

Εκτός αυτού έχουμε στην περιοχή μας αρκετά κρούσματα ληστειών.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

τι κινητ'ο είναι?

κλέψανε του αντρα μου ενα htc και πήραμε την εταιρεία,δώσαμε το σηρειακό κ μας είπαν αν κάποιος τους πάρει για τεχνική υποστιριξει θα μας ειδοποιήσουν.εχουν βρεθει πολλά κινητά έτσι

Καλό κι αυτό!! Εχουμε ξεφύγει τελείως βλέπω και χρειάζεται μεγάλη προσοχή ακόμα και στις καθημερινές μας κινήσεις...δεν ξέρεις από που θα σου' ρθει....ελπίζω να το βρεις το κινητό σου, ότι και να είναι είναι προσωπικό σου στοιχείο και δεν έχει κανείς δικαίωμα να στο στερήσει...

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Σε κάθε συσκευή υπάρχει ένας αριθμός IMEI. Τι έιναι αυτο?

Το «IMEI» είναι το ακρωνύμιο των αγγλικών λέξεων International Mobile Equipment Identifier. Πρόκειται για το «διεθνή αναγνωριστικό αριθμό κινητής συσκευής» το οποίο συνοδεύει υποχρεωτικά κάθε συσκευή κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί σε δίκτυα GSM ή/και UMTS. Αποτελείται από 15 ψηφία και είναι μοναδικός και για αυτό άλλωστε χρησιμοποιείται από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για την αναγνώριση του τηλεφώνου κατά τη σύνδεση με αυτά. Μολονότι συνδέεται σε αρκετές περιπτώσεις - για ευνόητους λόγους - με το νόμιμο ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, δεν αποτελεί αναγνωριστικό του συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας. Το ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο αριθμός «IMSI» που αποθηκεύεται στην κάρτα SIM. Κατά τη σύνδεση με τα δίκτυα και οι δύο αριθμοί γίνονται γνωστοί σε αυτά προτού καν επιτραπεί η χρήση των υπηρεσιών που παρέχουν.

Πως μπορώ να μάθω τον αριθμό IMEI της συσκευής μου;

Συνήθως ο αριθμός IMEI αναγράφεται στην «υποδοχή», που φιλοξενεί τη μπαταρία του τηλεφώνου. Είναι εκτυπωμένος ευδιάκριτα σε μία λευκή ετικέτα η οποία περιέχει και άλλα στοιχεία για τη συσκευή. Σε αρκετές περιπτώσεις ο αριθμός IMEI αναγράφεται στη συσκευασία, στα συνοδευτικά έγγραφα, στο εγχειρίδιο χρήσης, αλλά και στη νόμιμη απόδειξη αγοράς των κινητών.

Καθώς όλα τα τηλέφωνα περιέχουν σε ψηφιακή μορφή τον αριθμό IMEI είναι δυνατή και η εύκολη ηλεκτρονική τους ανάκτηση. Συγκεκριμένα σε κατάσταση αναμονής (όταν δηλαδή δεν έχει επιχειρηθεί η πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία των menu) ο αριθμός IMEI εμφανίζεται μετά την πληκτρολόγηση των ψηφίων αστεράκι, δίεση, μηδέν, έξι δίεση:

*#06#

Σχεδόν όλα τα τηλέφωνα αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη εντολή και εμφανίζουν στην οθόνη τους μετά την εισαγωγή τους τον αριθμό IMEI.

Εγώ έχω αποθηκεύσει κάπου αυτό τον αριθμό και έτσι σε περιπτωση κλοπης του κινητου μου πέρνω την εταιρεια μου και το μπλοκαρει. Αν έχεις αυτον τον αριθμο ή μπορεις να τον βρεις στο κουτι του κινητου ή στα χαρτια του μπορεις τουλάχιστον να το μπλοκάρεις.

Δε ξέρω όμως αν το υποστηριζουν ολες οι εταιρειες...μάλλον πρεπει να ρωτησουμε

Διαφημίσεις