Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοριτσακι που θελει να βαφεται???


Recommended Posts

η κορη μου (3.5 χρονων) ΛΥΣΣΑΕΙ για βαφτικα...

 

εγω δεν μακιγιαρομαι πολυ, τα βασικα... λιγο κονσιλερ, μασκαρα, τελος..

 

παρ ολα αυτα, με τα βαφτικα μου παθαινει παρακρουση!!!! εκστασιαζεται!!!!

δεν την αφηνω να τα χρησιμοποιει, που και που της δινω λιγο λιπ γκλοςς (και τρελαινεται!!!) ή κανω οτι ακουμπαω πανω της το σφουγγαρακι της πουδρας..

 

μια φιλη της ομως, εχει πληρες σετ βαφτικα.... (καλα, αυτο το παιδακι εχει περασει σε αλλη διασταση, σε καθημερινη βαση το βγαζει εξω η μανα του μακιγιαρισμενο σαν καραγκιοζακη, πασαλειμμενο με σκιες κραγιον, μολυβια... οτι μπορεις να το φανταστεις, σα ντραγκ κουιν ειναι)

 

η δικη μου ασφαλως, ζηταει και κεινη σαν τρελη..

 

πριν λιγες μερες, υπεκυψα.. της πηρα ενα σετ μεγαλο, καθρεφτη/τουαλεττα με σκαμπο και ενα σωρο βαφτικα..... :oops::oops::oops::oops:

 

ξερω οτι θα ξετραλαθει..

 

ο αντρας μου θα με σκοτωσει το ξερω, γιορτες θα κανω με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις :-( -δεν το ξερει ακομα-

 

εχω σκοπο να της το δωσω ανημερα χριστουγεννων..

 

εχετε παρει εσεις τετοιο στα κοριτσακια σας? (ή και στα αγορακια σας, δεν ειναι αυτο το θεμα μας)

ειναι επικινδυνα αυτα τα καλλυντικα για τη μουρη τους? με τι τα ξεβαφετε μετα, με το κανονικο γαλακτωμα που ξεβαφομαστε εμεις?

 

θα εχουμε δραματα μετα? θα θελει να βγαινει και εξω, βαμμενη?

 

μηπως το βαρεθει και το ξεπερασει και γλυτωσουμε?

 

αν με χωρισει ο αντρας μου,θα παρει και την επιμελεια του παιδιου για εκθεση ανηλικου απο την ανικανη μανα της, σε κινδυνο?

 

:confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα σε βρισκω!!!!αν το εχει εμφυτο δεν θα κοπει! οποτε ευχαριστησε το παιδι τωρα γιορτινες μερες!!!!!μπορει να σου γινει αισθητικος!!!!!!εννοειται οτι δεν κανει για την επιδερμιδα της!αλλα με μετρο!!βρες μηπως υπαρχουν παιδικα ,υποαλλεργικα κλπ!

Link to comment
Share on other sites

πιστευω πως καπου τα βλεπουν και τα κανουν... κι εγω βαφομαι τα πολυ βασικα και αν...οταν με βλεπει ομως (4ων ετων) μου λεει: βαλε μου κι εμενα.... ( και οπως λες κ εσυ της ακουμπαω το βαμβακακι της πουδρας μου). Και ακολουθαει μετα και αλλη η μικρη σκ@τουλα και θελει κ αυτη... Αρχικα θα της εδινα το σκαμπο καθρευτη κλπ αλλα δε θα της εδινα τα βαφτικα. Θα εφτιαχνα ενα εντυπωσιακο νεσεσσερ με.... υποκαταστατα.

Μια καλη λυση ειναι να της παρεις λιποζαν χρωματιστα και σε ενα κουτακι πουδρας δικιας σου να της βαλεις ταλκ, σε βαζακια κρεμες σωματος παιδικες. θα το προτιμουσα αντι να της δωσω τετοια βαφτικα εκτος και αν ξερεις τι σοι ειναι και ειναι ποιοτικα. αλλα και παλι ποτε δε μπορεις να ξερεις αν σε τοσο μικρο παιδακι θα δημιουργησουν πχ καμια αλεργια. Συνηθως τα κανουν για 10χρονα καπου εκει....(αν θυμαμαι καλα αν κι εγω ποτε δεν ειχα)Εγω δε θα τα δοκιμαζα στο προσωπο μου παντως. Επισης μπορεις να παρεις ρολει, χρωμματιστα βαμβακακια που ξεβαφομαστε (μη παρεις με τιποτα αυτα απο το τζαμπο) και να τα βαλεις σε ενα ωραιο διαφανες βαζακι ,και αν θες παρε και καμια σκια σε λευκη-ροζ αποχρωση. θα την εντυπωσιασεις ετσι και καλυτερα να μη της δωσεις τα αγοραστα...

 

Νομιζω πως αν δε δει γενικα σαν απαγορευμενο το βαψιμο θα το...βαρεθει γρηγορα... Αν της το απαγορεψετε τοτε ειναι που θα επιμενει. οχι τιποτα αλλο αλλα αμα τη στειλεις σε αυτη τη φιλη της μπορει να σου επιστρεψει καμια μερα κι αυτη βαμμενη σα τη φιλη, και μετα πως της αλλαζεις γνωμη? Τελος νομιζω πως η μαμα που βαφει τη κορη της ετσι και τη βγαζει σε τετοια ηλικια στο δρομο πρεπει να συμβουλευτει καποιον ειδικο τωρα αλλιως μετα θα ναι πολυυυυυ αργα να μαζεψει το παιδι της! (δε ξερω τι σου ειναι και αν ειναι φιλη σου αλλα δε μου φαινεται και πολυ νορμαλ αυτο. στην τριτη δημοτικου δηλαδη θα θελει το παιδι περμαναντ?????!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

:lol::lol::lol:

 

Σίγουρα ποιοτικά, αυτά τα παιδικά καλλυντικά δεν είναι ότι καλύτερο.

 

Παρόλαυτα, και παρόλο που η κόρη μου είναι μικρή για να ζητήσει κάτι τέτοιο, θα της έπαιρνα κάτι ανάλογο αν το ζητούσε (θα το χαιρόμουν κιόλας, είμαι γνωστή ψωνάρα:mrgreen:).

 

Βεβαίως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η εικόνα μικρών κοριτσιών βαμμένων με ενοχλεί...όπως το σκέφτομαι επομένως, θα την άφηνα να βάφεται έξω αν το ζητούσε, αφήνοντάς την να υποστεί τις συνέπειες που θα δημιουργούσα, δλδ να την ενημερώσει...να το πω ευγενικά η γιαγιά, η φίλη, η ξαδέρφη πόσο δεν της πάει και πόσο δεν είναι ωραίο αυτό...με την ελπίδα να το σταματήσει μόνη.

 

Απ'έξω λοιπόν από το χορό αυτή είναι η γνώμη μου.

Djccp2.png

67KIp2.png

Link to comment
Share on other sites

Παιχνιδι ειναι κια υτο και θα το βαρεθει πιστεψε με.Τα ιδια και η δικια μου.Αφου λεω δεν ειναι δικο μου παιδι αυτο!!!!Εγω ουτε βαφομαι ,ουτε χτενιζομαι ουτε φουστες...

Το δικο μου το τερας ΔΕΝ βγαινει με παντελονι απο το σπιτι.Θελει φουστα και παπουτσια προγκιπικα.Σε αυτο της κανω το χατηρι.ΣΤα βαψιματα της το κανα μερικες φορες για να μην νομιζει οτι ειναι κατι φοβερο...οσο τους λεμε οχι τοσο το θελουν το ξερετε....Της εκανα το χατηρι με συμφωνια να μην βγει απο το σπιτι ετσι και μετα το απεφευγα διακριτικα ..ε το ξεχασε..ΒΡηκαμε τη φουστα νταλκα τωρα

ΚΑλο κουραγιο.Ειναι εμφυτο το γυναικειο ενστικτο τελικα

A14gp2.png

XEMvp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Η δικιά μου κοντεύει 3 και την έχει πιάσει επίσης τρέλλα να παίζουμε κομμωτήριο και μακιγιάζ μπροστά στον καθρέπτη. Δεν ξέρω αν είναι "της ηλικίας" και θα περάσει, πάντως το καλλιεργησε και η μία γιαγιά (δυστυχώς), της το έμαθε σαν παιχνίδι και αυτή φυσικά ενθουσιαστηκε. Επίσης, τελευταία είδε στο ELC μια τουαλέτα και λύσσαξε αλλά εγώ το έπαιξα κινέζα ;) Πάντως είδη μακιγιάζ όσο ελεγμένα και παιδικά και αν είναι εγώ δεν θα της τα έπαιρνα με τίποτα. Έχει και ατοπική οπότε δεν το ρισκάρω αλλά δεν μου αρέσει ούτε και σαν παιχνίδι, μου φαίνεται λίγο μικρομέγαλο.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως είδη μακιγιάζ όσο ελεγμένα και παιδικά και αν είναι εγώ δεν θα της τα έπαιρνα με τίποτα. Έχει και ατοπική οπότε δεν το ρισκάρω αλλά δεν μου αρέσει ούτε και σαν παιχνίδι, μου φαίνεται λίγο μικρομέγαλο.

Μαριγουλα κι εγω δε θα τα παιρνα και γιαυτο κ εγω προτεινα τα λιποζαν το ταλκ και τις παιδικες κρεμες σωματος μπας και το "σωσει" ετσι μεχρι να βαρεθει.. οσο για το βιντεακι παραπανω το ειχα δει πρωτη φορα στο Ε! της νοβα και νομιζα πως ειναι καποια σειρα στην αρχη που κανα ζαπινγκ...δε περιμενα να το κανει καποιος στα παιδια του αυτο σταληθεια!!!! τουλαχιστον τραγικο! ετσι ειναι ο σιγουρος τροπος να μεγαλωσεις κοριτσια με ψυχολογικα προβληματα,..( ειναι μια που βαζει μποτοξ στο 10 χρονο της...τι να πεις???)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

τουλαχιστον τραγικο! ετσι ειναι ο σιγουρος τροπος να μεγαλωσεις κοριτσια με ψυχολογικα προβληματα,..( ειναι μια που βαζει μποτοξ στο 10 χρονο της...τι να πεις???)

 

Αυτή νομίζω τη συνέλαβαν και της αφαίρεσαν την επιμέλεια του παιδιού της κάπου διάβασα...κατεστραμμένες ζωές τι να πεις...μιλάμε αν τις είχα μπροστά μου αυτές τις "μαμάδες" θα τις έπνιγα...

Καλά ξεφύγαμε από το θέμα...;)

 

Φυστίκι θα έλεγα να μην της δώσεις τα είδη μακιγιάζ αλλά μόνο την τουαλέτα και να την προσανατολίσεις και προς άλλα παιχνίδια της ηλικίας της π.χ μουσικά όργανα, εκπαιδευτικά,επαγγελματα, κλπ που δεν έχουν σχεση με την εμφάνιση ώστε να ξεφύγει και λίγο γιατί έχει και τη μακιγιαρισμένη φιλενάδα και τα παιδιά θέλουν ό,τι βλέπουν.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Εφαγα φρίκη κινκα!!!!

Φυστικι μου, τα ιδια ακριβως προβλήματα αντιμετωπίζω με την μία μου κόρη.

Τολμάω να βάψω νύχι? Τη νύχτα στα σκοτάδια μόνο που κοιμάται.

Και το πρωι που θα τα δει, με κοιτά με το ύφος "νομίζεις ότι θα την γλιτώσεις....." και μου λέει "βλέπω έβαψες κόκκινα τα νύχια σου......" και εννοει ότι την έβαψα γενικώς....:rolleyes:

Εγω, δεν της εχω πάρει καλλυντικά, για να ειμα ιειλικρινης τα φοβάμαι, δεν νομίζω ότι ειναι το καλύτερο για το δέρμα τους, αλλά και γιατί ειμαι σίγουρη ότι θα πασαλείβετε και θα βγαινει έξω σαν σούργελο..

Εχω δυστυχώς υποκύψει και της βάφω τα νύχια...:oops::oops:

Της εχω πάρει και ένα παιδικο λιπ γκλος μόνο.

Και μερικές φορές πάει και βάζει αποσμητικό στις μασχάλες της...:rolleyes: και αμα βρει κρέμα, ότι κρέμα, πασαλέιβετε ολόκληρη...

Ντάξει μωρε, τι να κάνουμε? Θα περάσει, δεν θα περάσει?

Ε, εαν δεν περάσει, υπομονή, θα μεγαλώσουν και θα μπορούν να βάφονται.

Λίγα χρόνια ξεφτίλας μας μένουν ακόμα....:lol::lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

 

 

 

TbSdp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

fistiki δεν μου φέρνεις το fistikaki καμιά εβδομάδα στο σπίτι ??? μπάς και κολλήσει και η δικιά μου έστω λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο :lol::lol:

όχι την ίωση που περάσατε βρε .......:roll::roll:

 

κατά τα άλλα δεν έχω άποψη, (πέρα από το ότι δεν θα ήθελα το 3 χρονό μου να κυκλοφορεί δημοσίως σαν την ντόλι μπάρτον, για ιδιωτικά θα το σκεφτόμουν αν είχε τέτοιο μεγάλο καημό , πάντως όχι με αυτά τα προϊόντα που έχει το παιχνίδι και σίγουρα υπό όρους, πάντα υπό την μορφή παιχνιδιού)

 

η μικρή μου εξαδέλφη πάντως μία τέτοια παράκρουση πάθαινε σε αυτή την ηλικία που είναι το fistikaki δεν τολμούσαμε να μπούμε σε σουπερ μαρκετ και έτρεχε στις σκιές και τα κραγιόν, μην μας έβλεπε με βαμμένο νύχι ......ε.... σήμερα αραιά και πού ασχολείται με το σπόρ :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

kinka, χωρις πλακα, επειδη ειναι ψιλοφρικαριστικο το βιντεακι και εχω εντονη αποψη για παιδια και καλλιστεια..

 

νομιζω οτι το να το δει το σα παιχνιδι το παιδι το βαψιμο, ειναι οκ... δηλαδη 'παιζω κραγιον'

το να τα χρησιμοποιει σαν μεσο, για να γινει ωραιοτερη, και να κυκλοφορει εξω βαμμενη επαγγελματικα.. οκ, εινια φρικη..

 

 

για την φιλη μου, που σας ειπα.. που εχει το κοριτσακι που βαφεται σα καρναβαλος για να βγει εξω... προς τιμην της, ΔΕΝ διορθωνει το βαψιμο του παιδου, για να το κανει ομορφοτερο.. της λεει 'θες να βγεις σ αυτο το χαλι εξω??? βγες!!'

 

οκ, εγω δεν θα την αφηνα,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν παίρνεις ψεύτικα από το Jumbo....εμένα είναι 2,5 και πήγα και πήρα ψέυτικο κραγίον κλπ. Της είπα αυτά είναι δικά σου είναι ψευτικα άμα μεγαλώσεις θα έχεις και αληθινα. Έμεινε ικανοποιημένη. Δεν ξέρω εσένα που είναι 4....εάν θα σε καλύψει αυτό. Εμείς πάντως το καλοκαίρι βάφαμε τα νύχια μας.

Link to comment
Share on other sites

εγω παλι αμα βλεπω παιδακι με βαμμεννα νυχια με πιανει πραγματικα παρακρουση. μη σας πω δε αν δω νυχι κοκκινο που ξεφτιζει και φαινεται ευκολα. και χερι και ποδι! δε μπορω να το δεχτω αυτο το θεαμα σε μικρο παιδακι μεχρι μη σας πω και το γυμνασιο!!!! αφηξστε και δε κανει να βαφουμε απο τοσο μικρα τα νυχια τους γιατι και το μανο εχει του κοσμου τα χημικα αλλα και το ασετον μετα αλλα τοσα... συν τις αναθυμιασεις. Fistikaki κι εγω φυσικα δε θα την αφηνα να βγει ετσι εξω. πολυ απλα αν δεν ξεβαφοταν δε θα εβγαινε εξω. εκτος του περιγελου, τα πεισματα-ψευτοεκβιασμοι ωστε να καταφερει να βγαινει με οποιαδηποτε εμφανιση δεν εγκρινω, δε τα σηκωνω. μιλαμε γινομαι τουρκοοοοοος!!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

εγω παλι αμα βλεπω παιδακι με βαμμεννα νυχια με πιανει πραγματικα παρακρουση. μη σας πω δε αν δω νυχι κοκκινο που ξεφτιζει και φαινεται ευκολα. και χερι και ποδι! δε μπορω να το δεχτω αυτο το θεαμα σε μικρο παιδακι μεχρι μη σας πω και το γυμνασιο!!!! αφηξστε και δε κανει να βαφουμε απο τοσο μικρα τα νυχια τους γιατι και το μανο εχει του κοσμου τα χημικα αλλα και το ασετον μετα αλλα τοσα... συν τις αναθυμιασεις. Fistikaki κι εγω φυσικα δε θα την αφηνα να βγει ετσι εξω. πολυ απλα αν δεν ξεβαφοταν δε θα εβγαινε εξω. εκτος του περιγελου, τα πεισματα-ψευτοεκβιασμοι ωστε να καταφερει να βγαινει με οποιαδηποτε εμφανιση δεν εγκρινω, δε τα σηκωνω. μιλαμε γινομαι τουρκοοοοοος!!!!!!

 

χι χι εμείς τα βάφουμε ροζ....! η μάνα μου τρελένεται, το σιχένεται....εμένα μου αρέσει αρκεί να είναι όλα ωραία βαμμένα όχι ξεφτισμένα....είμαστε ασορτι το καλοκαίρι....χαίρομαι που είναι κορίτσι...!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

σιχαινομαι μεχρι τρελας τα βαμμενα νυχια στα παιδακια..

 

το καλοκαιρι, της τα εβαψε η νονα της (χερια-ποδια) και ρε σεις..... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ!!!!! :rolleyes: δεν την ειχα ξαναδει τοοοοοοοσο τρελαμενη!!!

 

τον περασμενο μηνα, που ηταν σχεδον ενα μηνα αρρωστη, με ικεεεεεεεεεεεετευε να της βαψω τα νυχια..

 

ως μανα-βραχος που ειμαι..

ασφαλως υπεκυψα..

αλλα δεν της τα εβαψα κανονικα, σιγα μην της εκανα και κανονικο μανικιουρ!! της πασαλειψα 4-5 νυχακια...

 

οκ, το χω χασει το παιχνιδι, το ξερω... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Προχθες η μικρή μου βλέποντας τα καλλυντικά μου, μου είπε "θέλω να βάψω τα νύχια μου. Θα μου τα βάψεις κόκκινα?" Της απάντησα πως μόνο οι μαμάδες βάφονται, εκείνη θα βαφτεί όταν μεγαλώσει. "Η Ιωάννα τα βάφει τα νύχια της". Της απάντησα πως η μαμά της Ιωάννας την αφήνει, εγώ εσένα όχι.

Την επόμενη μέρα την είδα κιόλας την 3χρονη με τα βαμμένα νύχια...

Όταν βλέπω παιδί βαμμένο, μου ανεβαίνει η πίεση πραγματικά...

 

Φυστίκι, εγώ της λέω "βαφόμαστε στα ψέματα" και έχει πλαστικά κραγιόν. Δεν θα της αγόραζα καλλυντικά, ειδικά αυτά τα κινεζοπράγματα. Φοβάμαι και εκνευρίζομαι επίσης.

 

Τώρα αν ήταν άλλο παιδί, θα έλεγα κάνε συμφωνία πως θα βάφεται και θα ξεβάφεται αμέσως...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png
Link to comment
Share on other sites

κοριτσια μου καλησπερα,μολις εμαθα και εγω οτι εχω κοριτσακι!!την πατησαμε ειπε ο αντρας μου!!εγω δεν ξερω ακομα πως θα μου βγει το μωρο αλλα θα σας πω οτι εγω οταν ειμουν μικρη στα νηπια χωρις κραγιον δεν ελεγα ποιημα!!αμα δειτε το παιδικο μου αλμπουμ ειμαι μαντου με κραγιον!!τι πειραζει πλακα ειχε,δεν ειπα βεβαια να τα κανουμε κλοουν αλλα νυχακια βαμενα σε πολλα κοριτσακια βλεπω.εγω παντως παρεμεινα ιδια,ακομα χωρισ κραγιον δεν βγαιω απο το σπιτι και φορμεσ να φοραω το lip gloss μου εκει!!χιχιχιχιχ!!

qH8Hp3.png

 

z4RLp2.png

Link to comment
Share on other sites

σ

ως μανα-βραχος που ειμαι..

ασφαλως υπεκυψα..

αλλα δεν της τα εβαψα κανονικα, σιγα μην της εκανα και κανονικο μανικιουρ!! της πασαλειψα 4-5 νυχακια...:mrgreen:

α ναι το παραδεχομαι πως κι εγω της εχω βαψει τα νυχια με διαφανες μανο, αλλα ειχα λογο!!! δε θελει να της κοβουμε τα νυχια στα ποδια. γινεται μαχη. οποτε μια φορα της υποσχεθηκα πως αν μαφησει να της τα κοψω θα κοβουμε ενα και θα το βαφουμε (της το χε κανει κ εμενα η μαμα μου ευτυχως με διαφανες για να την απασχολησει ενα μεσημερι που κοιμομασταν). Μαλλον δε την εντυπωσιασε και παρα πολυ εκατσε σχετικα ησυχα χωρις κλοτσιες, αλλα δε μου χει ξαναπει τιποτα απο τοτε... τουλαχιστον κ ο μπαμπας μας δε θελει οποτε μια φορα που επιασε τη μανα του με το μανο ετοιμο να της τα βαψει

(κι εχει και κατι μανο στη τσαντα της κινεζικα μονο εγω λειπω απο κει μεσα) της εριξε ενα χ3σιμο και απο τοτε τα μανο ειναι απαγορευμενα. Βρε κοριτσια εγω λεω καθε πραμα στο καιρο του. εγω πχ πηγα 25 για να βαψω νυχι ποδιου!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

φυστίκιόν μου, για πλάκα το έβαλα, να σε τσιγκλίσω λίγο! άλλωστε μην ανησυχείς, αν δεις έστω και λίγο αυτή τη σειρά καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι των παιδακίων (ίσα-ίσα αυτά δεν θέλουν), αλλά των μανάδων ;);)

 

βασικά όλα τα κοριτσάκια ψάχνονται με το βάψιμο (πλην του δικού μου που είπαμε, από λάθος κοριτσάκι χεχε), είναι DNA βρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε! αλλά συμφωνώ με την πολύ ωραία πρόταση της v&a να μην της δώσεις τα καλλυντικά τα παιδικά, ειδικά αν δεν είσαι σίγουρη για την πχιότητά τους, αλλά να προσπαθήσεις να τα αντικαταστήσεις με κάτι πιο λάιτ... όσο της πας κόντρα πιστεύω τόσο θα κολλάει... και μια φορά στο τόσο άστην να παίρνει τα δικά σου και να γίνεται σούργελο, αλλά πάντα εντός σπιτιού!

 

και ένα δωρεάν τιπ: όσο και να της λες εσύ ότι είναι σαν καρνάβαλος (αφού τον έχουν κάψει κιόλας), αυτή θα σε γράφει και θα πεισμώνει! μόλις της το πει ο μπαμπάς, θα βουτηχτεί από μόνη της στο νέφτι να ξεβαφτεί χο χο χο

 

γυναίκες :rolleyes:

Time flies like the wind; fruit flies like bananas
 

Link to comment
Share on other sites

φυστίκιόν μου, για πλάκα το έβαλα, να σε τσιγκλίσω λίγο! άλλωστε μην ανησυχείς, αν δεις έστω και λίγο αυτή τη σειρά καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι των παιδακίων (ίσα-ίσα αυτά δεν θέλουν), αλλά των μανάδων ;);)

 

:

 

το ξερω ρε πουλι μου, αλλα ειναι πραγματι ΦΡΙΚΗ αυτο το πραγμα!!! ανατριχιαστικο!! σαν ψευτικες, κερινες κουκλες τα παιδακια, σαν να βγηκαν απο ταινια τρομου!!!!

Link to comment
Share on other sites

το ξερω ρε πουλι μου, αλλα ειναι πραγματι ΦΡΙΚΗ αυτο το πραγμα!!! ανατριχιαστικο!! σαν ψευτικες, κερινες κουκλες τα παιδακια, σαν να βγηκαν απο ταινια τρομου!!!!

 

άσε, το πετυχαίνω καμιά φορά στην τιβί αυτό το πράμα, σε ένα κανάλι που όλο τέτοιες χαζοεκπομπές έχει, και το πόσο θυμώνω με αυτές τις μάνες δεν λέγεται... και είναι όλες κάτι χοντρές, απεριποίητες, καρακιτσάτες αμερικάνες βλαχάρες, από κάτι μέρη που ούτε ο χάρτης δεν τα λέει, που πάνε και βγάζουν το απωθημένο τους πάνω στα παιδάκια... και να βλέπεις το παιδάκι να λέει "δεν θέλω να χάσω, γιατί θα στενοχωρηθεί η μαμά μου" και μετά η μάνα του δειλινού καμπάνα να λέει "είναι λίγο αγχώδης η Ίντεν και στενοχωριέται πολύ όταν χάνει" ααα ρε Ηρώδη που χρειάζονται μερικές μερικές... (μάνες εννοείται)

 

μην τρελαίνεσαι πάντως με το βάψιμο, και η ανιψιά μου 4 χρονών έσκαγε με τις γόβες μου και την τσάντα μου περασμένη στην πλάτη και ζητούσε να τη βάψω και μου έκανε και παρατήρηση ότι δεν είχα καλά κραγιόν... δεν ήθελε να με προσβάλλει, λέει, αλλά δεν ήταν σταθερά :roll::roll:

Time flies like the wind; fruit flies like bananas
 

Link to comment
Share on other sites

Και εμενα θελει να βαφεται αν και δεν βαφομαι σχεδον ποτε. Απλα το βρισκει ενδιαφερον. Ενας ειναι ο κανονας. Δεν βαζεις τετοια στην μουρη σου. Θα βαλεις οταν θα με φτασεις σε υψος. Δεν απανταει εκει, το δεχεται. Αλλα εχει πρασινο φως να τα παιρνει και να ζωγραφιζει με πινελα και σκιες σε χαρτια. Μονο ετσι. Νυχια απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου (να δω για ποσο), αλλα ετσι και αλλιως πεταξα ολα τα μανον. Δεν θελω να τα μυριζει. Και δεν βαφω νυχια οποτε........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Link to comment
Share on other sites

αυτα ακριβως περναω και εγω με την μικρή και ολοι απορουν γιατι εγω δεν εχω καμια σχεση , παντως η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης της πρεπει να ηταν το πασχα που ο νονος της της εφερε μια κασετινα με βαφτικά και εναν καθρεφτη βαλιτσακι με λαμπες γυρω γυρω.

εγω εφαγα μια φρικη με τα χημικα αλλα να σας πω οτι το χαρηκα γιατι βρρε παιδια φωτισε ολο της το προσωπο.

Απο εκεινη την μερα το πηρα αποφαση...

βεβαια διακριτικα της αδειασα εκεινα τα παιδικα γιατι φοβομουν που τα εβαζε καθε μερα και της πηρα κανονικο lipgolss και κατι βουτυροκακαο απο την απιβιτα, και κατι σκιες παλι απο το φαρμακειο και τις δινω αυτα.

και βαφουμε νυχια στους γαμους βαφτισια και βαζουμε βουτυροκακαο για πριγκηπισσες στα παρτυ αυτοι ειναι οι κανονες.

l86Tp3.png d6AUp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...