Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ρουχα εγκυμοσυνης

Recommended Posts

καλημερα δεν ξερω αν εχω γραψει σε σωστη ενοτητα......πριν 2.5 χρονια ειχα αγορασει ρουχα εγκυμοσυνης απο το stock motherland στη λημνου στη σταση μετρο αγιος ιωαννης.....με 10ε ολα....ξερετε αν εχει κλεισει? περνω τλφ αλλα δεν το σηκωνουν ποτε....και στο ιντερνετ δεν βγαζει τιποτα....:(:(:(:(:(

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Γεια σου!

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο κατάστημα που λες...

Εγώ πάντως ψώνισα από τα H&M στο avenue που έχει ρούχα εγκυμοσύνης με 7ευρώ (μπλούζες και πουκάμισα) και 10 (τα φορεματάκια).

Εκτός από το avenue, maternity H&M έχει και στη Σταδίου. Καλή ποιότητα και νομίζω οι τιμές είναι προσιτές...Πόσα να δώσεις για ρούχα που θα βάλεις λίγους μήνες???

2sEbp3.png1qpAp3.png

και γω δεν το εχω ακουσει αυτο το καταστημα..μην σου πω οτι ουτε καν εχω δει κατι τετοιο οσες φορες εχω περασει!!!!

παντως και εγω στην εγκυμοσυνη μου, ψωνιζα απο ζαρα, και κανονικα ρουχα αλλα και εγκυμοσυνης που εχει!!!

και σε πληροφορω οτι βγηκαν μια χαρα , τα βολευτηκα και εμεινε εγκυος η κουμπαρα μου και τα εδωσα και σε εκεινη!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Αφού δεν έκλεισε, να ξαναρωτήσω κι εγώ, για να μην τρέχω; Κι εγώ είχα ψωνίσει ρούχα από αυτό το μαγαζί στη Λήμνου πριν από δύο χρόνια, δεν ξέρει κάποια αν όντως υπάρχει ακόμα; Τώρα ψάχνω πάλι ρούχα...

Εδώ που μένω δυστυχώς δεν έχει ζάρα h@m κτλ και έτσι αναγκάζομαι να ψάχνω οικονομικά ρούχα, γιατί θα είναι για λίγο καιρό δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα.

Τις προάλλες βρήκα πολύ ωραία μπλουζοφορέματα με 20 ευρώ...

Εγω πηγα σε 2-3 μαγαζια με εγκυμοσυνης και απογοητευτηκα. ΠΟλυ χαλια τα ρουχα σαν παλιομοδιτικα πολυ λιγα σε μοντερνο στυλ και φυσικα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.:rolleyes: Δεν δεχομαι να αγορασω μπλουζακι εγκυμοσυνης 60 ευρω ...συγνωμη...πηγα h&m και πηρα με 9 και 10 ευρω ωραιοτατα φαρδουλα μπλουζακια (οχι στα εγκυμοσυνης στα κανονικα) και παντελονια μεγαλα νουμερα και κανω μεχρι στιγμης μαι χαρα τη δουλεια μου...:wink: Επιφυλασσομαι να δω τι θα κανω βεβαια 8-9 μηνων..δεν ξερω αν θα εχω την ιδια τυχη...

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

εγω την πρωτη εγκυμοσυνη την εβγαλα με κολλαν και πανω μπλουζοφορεματα (1-2 νουμερα μεγαλυτερα)και φορμες....και φετος το ιδιο θα κανω...

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

εγω φοραω τα ρουχα που ειχα οταν ημουν 65 κιλα περυσι....επειδη ειχα αδυνατισει, δεν μου εκαναν κ ετσι τα κρατησα μηπως κ μεινω εγκυος!!!τελικα ειναι οκ, αν κ η κοιλια εχει φουσκωσει...πηρα κ καμια φορμα που μοιαζει με παντελονι ενα νουμερο μεγαλυτερη να μη με πιεζει στην κοιλια κ να ειμαι ανετη γιατι τρεχω ολη μερα για μαθηματα κ φοραω κ τα αθλητικα μου..τα πηρα με ειδικη σολα να μην κουραζομαι στο περπατημα.φοραω κ κανα κολαν με μπλουζοφορεμα αμα εχω κεφια..αλλα θελω να ερθει το καλοκαιρι να παρω κανα φορεμα καλοκαιρινο να ειμαι πιο ανετη!!!ακομα ρουχα εγκυμοσυνης δεν εχω παρει...ισως πεταχτω ΗΜ να δω κανα μπλουζακι...αλλα νομιζω τα φορεματα θα μου ειναι πιο βολικα....εκτος αν μοιασω με κινητη φαλαινα με τα φορεματα!!!!χιχιχιχιχι!!!!παντως κ γω λεφτα για εξειδικευμενα ρουχα δεν δινω....αντε να παιρνω κανονικα ρουχα ενα νουμερο πιο μεγαλο κ λιγα καθε φορα...

κι εγω απο τα h&m ψωνισα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. ειδικα το τζιν το εχω ευχαριστηθει οσο λιγα παντελονια. και απο τιμες δε συγκρινεται με τα αλλα. εχει αρκετα οικονομικα πραγματα

Διαφημίσεις

Βγήκα τελικά για ρούχα εγκυμοσύνης σήμερα, πήγα δηλ. στο H&Μ αλλά μια που τα έχω τα κιλά μου δεν βρήκα μεγάλα νούμερα στα παντελόνια... ρώτησα, βγαίνουν και άλλα νούμερα, αλλά δεν υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα σε όσα ήθελα. Αλλά να πω και τη μαύρη αλήθεια, δεν ήθελα να δώσω και 39 ευρώ για ένα παντελόνι τζην.

Πήγα και στο ΖΑΡΑ αλλά είχαν βγάλει όλα τα εγκυμοσύνης (μου είπαν ότι το ισχύει σε όλα τα καταστήματα) και θα φέρουν κάποια στιγμή άλλα.

Έτσι πέρασα και από τo motherland το στοκ στη Λήμνου που αναφέραμε και τελικά επιβεβαίωσα ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει κλείσει (άσχετο: όπως και πάρα πολλά καταστηματα στη γειτονιά, απέραντη θλιβερή κατάσταση...). Εκεί είχα πάρει τα παντελόνια με 10 ευρώ.... κλαψ!

Αν ξέρετε κάποιο άλλο στοκ προς τα κάτω (από Δάφνη εώς Γλυφάδα) σφυρίξτε το διαφορετικά θα πάω στο mothercare, όπου βρίσκω νούμερα. Αντί να πάρω δυο τρία παντελόνια θα πάρω ένα, τί να κάνουμε...

πριν ένα μήνα πήρα ένα σούπερ παντελόνι από το χμ , μαύρο σαν φόρμα με λάστιχο, 19 ευρώ..θα το αγοράσω και σε μπεζ...μπλούζες φέτος ειναι όλες φαρδιες ,παίρνεις σε μεγάλο μέγεθος από ζάρα με δέκα ευρώ..γενικά δεν αξίζει καθόλου να ΄δωσεις πολλά λεφτά..

καλημερα!

εγω ειμαι μαλλον τυχερη καθως περισι ηταν εγκυος η αδερφη μου και μου εχει δωσει ενα σωρο ρουχα.ειμαι ομως στον 5ο με +4 κιλα και ολα τα ρουχα που μου εχει δωσει ειναι για μεγαλυτερη κοιλια...ετσι εδω και πολυ καιρο φοραω αποκλιστικα 2 φορμες και ενα παντελονι κανονικο απλα λιγο φαρδυ και χαμιλοκαβαλο.τα εχω σκυλοβαρεθει...