Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΗΧΑΣ ,άλλη καμία ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έχει στο φαρμακείο σιρόπια φυτικά/βιολογικά κατάλληλα και για εγκύους. Αλλά στη θέση σου θα την έβγαζα με ροφήματα, πχ φλαμούρι με μέλι και λεμόνι. Επισης δοκίμασε και σκέτο μέλι με λεμόνι, σταματάει ο βήχας αμέσως.

Αχ Νικόλ, τι τζακ ποτ ήταν αυτό, και γω δεν αντέχω άλλο! Κόλλησα πριν 20 μέρες από την μικρή μου που θα είναι σε λίγο 3ιών διάρροια – 4 νύχτες αϋπνία, μου περνάει Κυριακή και Δευτέρα ξενικά λαιμός και ξερόβηχας, δύο εβδομάδες τώρα να βήχω όλη νύχτα (με πειράζει το ξάπλωμα) και από προχθές από τον πολύ βήχα άρχισε να τσιμπάει και το αυτί… και στην μέση όλων αυτών από το πεσμένο ανοσοποιητικό έκανα και μύκητα στην γλώσσα…

Η δε κόρη, που μετέφερε τις ιώσεις από τον παιδικό, 1 απόγευμα 2 φορές διάρροια και 1 απόγευμα δέκατα και καταρροή, και λίγο βηχαλάκι…

Για τον βήχα συνταγογραφούν στην εγκυμοσύνη sinecod – κάνει δουλειά, όχι μαχαίρι, αλλά ανακουφίζει. Εγώ δεν το πήρα από την αρχή, παρά μόνο αφού απηύδησα, δοκίμασα όλα όσα λέει η newbie, αλλά στον πολύ βήχα δεν φτουράνε, εμένα τουλάχιστον με ανακούφιζαν για πολύ λίγο. Αν δεις τα σκούρα πάρε σιρόπι, μην το αφήσεις όσο το άφησα εγώ, τώρα τρέμω μην πάω και κάνω ωτίτιδα μετά από 30 χρόνια, και εκεί δεν γλιτώνεται η αντιβίωση

s-age.png

ναι προς το παρόν πίνω τσαγάκι με μέλι

καμμια καραμελίτσα

τι αλλο 8α βοηθούσε?

είπα να κάνω υπομονή΄για να δώ.....[/quote

το σιροπι sootha ειναι φυτικο κ ειναι κορυφη.....τ εχουν τ περισσοτερα φαρμακεια πια...το παθαμε κ εγω κ ο αντρασ μου τωρα προσφατα...ακομη βηχουμε ...ομως ειναι που μενει μετα κ ενοχλει καποιες στιγμες της μερας

επισης χρονια χρησιμοποιω τη μολοχα που ειναι γ τον πονολαιμο....με μελι φυσικα παντα!!! τωρα μου τελειωσε κ μαλλον πρεπει ν ψαξω στη θεσσαλονικη στο κεντρο καπου,,,,:?

Διαφημίσεις

ναι προς το παρόν πίνω τσαγάκι με μέλι

καμμια καραμελίτσα

τι αλλο 8α βοηθούσε?

είπα να κάνω υπομονή΄για να δώ.....[/quote

το σιροπι sootha ειναι φυτικο κ ειναι κορυφη.....τ εχουν τ περισσοτερα φαρμακεια πια...το παθαμε κ εγω κ ο αντρασ μου τωρα προσφατα...ακομη βηχουμε ...ομως ειναι που μενει μετα κ ενοχλει καποιες στιγμες της μερας

επισης χρονια χρησιμοποιω τη μολοχα που ειναι γ τον πονολαιμο....με μελι φυσικα παντα!!! τωρα μου τελειωσε κ μαλλον πρεπει ν ψαξω στη θεσσαλονικη στο κεντρο καπου,,,,:?

το sootha το χρησιμοποιουμε χρονια

κοριτσακια και εγω βηχω αρκετα και φοβαμαι οτι στο τελος θα κανω ακροαστηκα!!!θα την αρπαξα απο τα μικρα στο νηπιαγωγειο... πρωτα μπουκωμα και συναχι καιτωρα βηχας!!!!

ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε για το φυτικο σιροπι του κορρε!!!

παλια συνηθιζα να το παιρνω...μαλιστα μπορεις να το διαλύσεις και σε ροφηματα...

αλλα τωρα τι γινεται???να το παρω λετε ή οχι???

BYMup3.png

carmen για τον κορρέ δεν ξέρω, αλλά μετά από 3 εβδομάδες μπορώ να πω πως το sinecod, το οποίο συνταγογραφείται σε εγκυμονούσες, δηλαδή μου το έδωσε ο γυναικολόγος για τον ξερόβηχα, βοηθάει αρκετά. περαστικά και προσοχή, αν και είδα οτι είσαι στην αρχη - εγώ από το ζόρι και ενώ ήμουν ξαπλωμένη από τον βήχα πιάστηκε άσχημα η μέση μου - θεικός συνδυασμός, βήχας και λουμπάγκο, και 9 μηνών κοιλιά!

s-age.png

carmen για τον κορρέ δεν ξέρω, αλλά μετά από 3 εβδομάδες μπορώ να πω πως το sinecod, το οποίο συνταγογραφείται σε εγκυμονούσες, δηλαδή μου το έδωσε ο γυναικολόγος για τον ξερόβηχα, βοηθάει αρκετά. περαστικά και προσοχή, αν και είδα οτι είσαι στην αρχη - εγώ από το ζόρι και ενώ ήμουν ξαπλωμένη από τον βήχα πιάστηκε άσχημα η μέση μου - θεικός συνδυασμός, βήχας και λουμπάγκο, και 9 μηνών κοιλιά!

ωχ... καταλαβα!!!!

σε ευχαριστω πολυ μαλλον αυριο θα ψαξω για εφημερευων...και θα ρωτησω κι εκει καλου κακου....

προς τον παρον πινω ζεστα ροφηματα.....

με το καλο το νινακι σου.....

BYMup3.png