Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΨΟ.....

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Την προηγουμενη εβδομαδα ενας παλιος καλος φιλος του αντρα μου μας παιρνει τηλεφωνο (δεν εχουμε και πολυ συχνη επικοινωνια τωρα πια αλλα σε γιορτες βρισκομαστε η σε αγωνες που βλεπουν οι φιλοι μεταξυ τους), για να ρωτησει τον αντρα μου γιατι το αυτοκινητο που τους ειχαμε πουλησει παλια κανει κατι κραδασμους αν καταλαβα καλα και ηθελε να τον ρωτησει τι μπορει να κανει γι αυτο και με την ευκαιρια του ανακοινωσε οτι ηγυναικα του ειναι εγκυος και γι αυτο εχουν μια ανησυχια. Ο αντρας μου τον συνεχαρηκε κλπ, κλπ τον ρωτησε αν εχουν παει στο γιατρο για να δουν το μωρο τους ειπε οχι γιατι ειναι λιγο εβδομαδων . Αργοτερα ο ιδιος ο φιλος του του ειπε οτι το Σαββατο θα κονονησει λογω του αγωνα να μαζεουτουν σπιτι του για να το δουν. Οκ ειπε ο αντρας μου. Το Σαββατο το πρωι παιρνει ο ανταρς μου τηλεφωνο τον αδελφο του για να μην τον ενοχλησει τον ιδιο και τον ρωταει αν θελει να πανε να δουνε τον αγωνα. Του λεει οτι εχει κανονησει κατι ο Χρ. οποτοτε θα ξαναμιλησουν. Πραγματι τον παιρνει τηλεφωνο ο Χρ. και του λεει οτι τελικα θα εχει κανονισει να μαζευτουν αποψε στο σπιτι για να δου ν τον αγωνα. Του λεει λοιπον ο Χρ. στο αντρα μου εισαι αρρωστος? Ειμαι λιγο συναχωμενος. Ειστε ολοι του λεει χαλια"? Ναι μωρε του λεει τα πιτσιρικια μας κολλησαν . ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΟΤΕ. :shock::shock::shock: Ουτε ενα συγνωμη ξερεις.... επειδη ειναι η γυναικα μου εγκυος κλπ. Απλα αυτο. Κανενα προβλημα του λεει ο αντρας μου αλλωστε δεν θα εφερνα τον Θοδωρη μαζι μου (τον γιο μας). Τον λυπηθηκα :) οταν τον ειδα.... θυμαστε αυτο το παιδικο τραγουδι που λεει η μικρη ελενη καθεται και κλαει γιατι δεν την παιζουνε οι φιλεναδες της????? Ο καθενας εχει καθε δικαιμωνα να φοβαται οσο θελει αλλα λιγο χειρισμο ρε γαμωτο.... Εγω παντως και 2 εγκυμοσυνες που περασε και λεχωνα που ειμουν τους δεχομουν ολους. Δεν ειχα τετοια κολληματα . Παντα προσεχα και με προσεχανε οσοι ερχοντουσα σπιτι μου αλλα ποτε δεν θα το λεγαμε αυτο . Το αφηναμε παντα στην κριση του αλλου. Αυτο που δεν επιτρεπω ας πουμε ειναι να μου πει καποιος ειμαι αρρωστος και θελω να ερθω να σας δω. Τοτε ναι εκει θα πω σορρυ αλλα δεν θελω να κολλησουν τα μικρα . Δεν με νοιαζει για εμενα.

Οι αποψεις σας....:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 115
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω πως ο φιλος του αντρα σου καλως επραξε. η γυναικα του ειναι εγκυος γιατι να κολλησει? και που τους μαζεψε σπιτι του για τον αγωνα πολυ ηταν. δεν ειναι κακο να μας το πουν στα ισια! όπως εσυ δεν θελεις να κολλησουν τιποτα τα μικρα, ετσι κι εκεινος προσεχει την εγκυο (και οχι πολυ θα ελεγα....)

φανταζομαι τη φατσα του συζυγου εκεινη την ωρα...τον λυπυθηκε η ψυχη σου σιγουρα!το εχω νιωσει κ εγω.ομως παρολα αυτα θα λυπομουν κ εκεινη την εγκυουλα ...αν λεμε αν κολουσε και χρειαζοταν φαρμακα θα λυπομουν επισης παρα πολυ κ εκεινο το εμβρυακι...δωσε δικιο στον φιλο σας.ποτε δεν ξερεις τι ζημια μπορει να προκληθει σε μια εγκυο /παιδι .φανταζεσαι να κατηγορηθητε για κατι τετοιο?

νομιζω πως ο φιλος του αντρα σου καλως επραξε. η γυναικα του ειναι εγκυος γιατι να κολλησει? και που τους μαζεψε σπιτι του για τον αγωνα πολυ ηταν. δεν ειναι κακο να μας το πουν στα ισια! όπως εσυ δεν θελεις να κολλησουν τιποτα τα μικρα, ετσι κι εκεινος προσεχει την εγκυο (και οχι πολυ θα ελεγα....)

συμφωνώ καλα έκανε και ο συζυγος απο μονος του θα επρεπε να το σκεφτει νομιζω...

Διαφημίσεις

:D ναι οντως τον λυπηθηκα , αλλα ξερετε τωρα ο αντρικος εγωισμος δεν με πηραξε μου λεει καθολου σιγα... . Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να το γραψω στην αρχη του ποστ μου για να μην ΄΄εχετε εικονα΄΄ της συζυγου αλλα ειναι απο τις γυναικες αυτες τις μιγιαγκιχτες που λεμε. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορω να κανω παρεα μαζι της ... :mrgreen:

ΥΓ: Παντως οπως και να εχει για να μην παρεξηγηθω χαρηκα παρα πολυ οταν το εμαθα οτι ειναι εγκυος! (αλλα τους λυπαμαι ολους στην δουλεια της...:mrgreen:)

καλοσ εκανε ο φιλοσ σας!!ειχε δικαιο.και στο κατω κατω.φιλοι,ειχε το θαρος και το ειπε.που κανονικα επρεπε να το εχει πει ο δικο σου,,,οτι ειναι λιγο αρωστος...αρχη εγκυμοσυνης ειναι και λογικο ειναι η κοπελα να φοβατε..

ο σύζυγός σου δεν θα έπρεπε καν να σκεφτεί να πάει...

Μα γι αυτο τον λογο πηρε τηλεφωνο τον αδελφο του για να κανονησει μαζι του! Πρωτον γιατι ηταν συναχωμενος και δεν ηθελε να παει για να ειναι με το αγχος μην του ερθει κανενα φτερνισμα και δευτερον γιατι ξεραμε οτι ειναι λιγο περιεργη...

:D ναι οντως τον λυπηθηκα , αλλα ξερετε τωρα ο αντρικος εγωισμος δεν με πηραξε μου λεει καθολου σιγα... . Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να το γραψω στην αρχη του ποστ μου για να μην ΄΄εχετε εικονα΄΄ της συζυγου αλλα ειναι απο τις γυναικες αυτες τις μιγιαγκιχτες που λεμε. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορω να κανω παρεα μαζι της ... :mrgreen:

ΥΓ: Παντως οπως και να εχει για να μην παρεξηγηθω χαρηκα παρα πολυ οταν το εμαθα οτι ειναι εγκυος! (αλλα τους λυπαμαι ολους στην δουλεια της...:mrgreen:)

.....δεν ξερω για σενα αλλα οταν ειμουν και γω εγκυος δεν ηθελα να ερθε καποιος που ειναι αρρωστος να με δει..δεν εχει σχεση αν ειναι καποιος μιγιαγκιχτος...φαντασου να την κολουσε ο ανδρασ μου και να επρεπε να παρει φαρμακα????ειναι καλο αυτο????

Διαφημίσεις

.....δεν ξερω για σενα αλλα οταν ειμουν και γω εγκυος δεν ηθελα να ερθε καποιος που ειναι αρρωστος να με δει..δεν εχει σχεση αν ειναι καποιος μιγιαγκιχτος...φαντασου να την κολουσε ο ανδρασ μου και να επρεπε να παρει φαρμακα????ειναι καλο αυτο????

Thampelina μου 2 εγκυμοσυνες περασα ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηρα φαρμακα και εβγαλα 2 υγιεστατα παιδακια . Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θελαμε κατι τετοιο...:confused:

Σωτηρία εσύ είσαι η περίεργη που τη λες περίεργη!:lol::lol::lol:

Βασικά αφού είναι έγκυος και αν είναι και το πρώτο τους κιόλας δικαιολογούνται να κάνουν ό,τι νομίζουν πως θα τους προστατέψει περισσότερο. Όμως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, αν ήθελε αμαν και σώνει να προστατευθεί να μην κολλήσει καμιά ίωση, θα έπρεπε να αποφεύγει όλες τις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους γιατί ακόμα κι αν κάποιος δεν φαίνεται άρρωστος μπορεί να είναι στην αρχή ή απλά να αναρρώνει οπότε πάλι θα κολλήσει. Ε, κι αν ήταν λίγο απότομος ο φίλος πάλι δικαιολογείται, στον φίλο του μιλούσε (τον άντρα σου). Δεν φημίζονται οι άντρες για τις αβρότητες αναμεταξύ τους;)

Μη μου αγχώνεσαι καλέ και σου κοπεί το γάλα! Φιλάκια:P

Σωτηρία εσύ είσαι η περίεργη που τη λες περίεργη!:lol::lol::lol:

Βασικά αφού είναι έγκυος και αν είναι και το πρώτο τους κιόλας δικαιολογούνται να κάνουν ό,τι νομίζουν πως θα τους προστατέψει περισσότερο. Όμως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, αν ήθελε αμαν και σώνει να προστατευθεί να μην κολλήσει καμιά ίωση, θα έπρεπε να αποφεύγει όλες τις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους γιατί ακόμα κι αν κάποιος δεν φαίνεται άρρωστος μπορεί να είναι στην αρχή ή απλά να αναρρώνει οπότε πάλι θα κολλήσει. Ε, κι αν ήταν λίγο απότομος ο φίλος πάλι δικαιολογείται, στον φίλο του μιλούσε (τον άντρα σου). Δεν φημίζονται οι άντρες για τις αβρότητες αναμεταξύ τους;)

Μη μου αγχώνεσαι καλέ και σου κοπεί το γάλα! Φιλάκια:P

:D Ρε συ το θεμα το ανοιξα πιο πολυ γιατι επρεπε να δειτε την φατσα του συζυγου :D . Γυναικα ειμαι και σεβομαι ολες τις εγκυουλες και τις μανουλες . Γιατι τα περασα και εγω. Αλλα απο την μια καλουν 10 ατομα σπιτι που δεν ξερουν κιολας αν και οι 10 ειναι οι υγιοις και αφηνουν την μικρη ελενη εξω να κλαιει :D

Thampelina μου 2 εγκυμοσυνες περασα ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηρα φαρμακα και εβγαλα 2 υγιεστατα παιδακια . Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θελαμε κατι τετοιο...:confused:

επειδης εκανες 2 παιδακια και επισεις. κι γω...θα επρεπε να την καταλαβεις τη κοπελα;)πολλες στο πρωτο παιδι εχουν ενα φοβο..

καποτε η αδερφη μου ηταν εγκυος και επρεπε να το ρηξει..γιατιι καποια αναισθητη ηρθε και ειχε ιλαρα!!!!

καλοσ εκανε ο φιλοσ σας!!ειχε δικαιο.και στο κατω κατω.φιλοι,ειχε το θαρος και το ειπε.που κανονικα επρεπε να το εχει πει ο δικο σου,,,οτι ειναι λιγο αρωστος...αρχη εγκυμοσυνης ειναι και λογικο ειναι η κοπελα να φοβατε..
συμφωνώ

Είναι πως το βλέπει κανείς. Αλίμονο αν με τους φίλους δεν έχουμε οικειότητα. Τότε με ποιόν?

Εγώ τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν τους φέρνω σπίτι και προτιμώ έξω λόγω τσιγάρου.

Κι γω κάπνιζα μέχρι που βάλαμε μπρός για μωράκι, τώρα δεν το αντέχω, γιατί να φλομώσω το μωρό και το σπίτι μετά να κάνει μια βδομάδα να ξεμυρίσει και να θέλω πλυσίματα κτλ?

Βέβαια μου έχουν λείψει οι φίλες μου και θα τους πω να έρθουν μόνο γυναίκες, που δεν καπνίζουν, και τους έχω ήδη πεί όταν θα έρθετε μη περιμένετε πολλά πολλά, όπως και σπίτι σας αν έρθω μη κάνετε ετοιμασίες, έγγυες είμαστε (είναι και η μια φίλη μου).

Κι αν κάποια είναι άρρωστη θα το αναβάλω για άλλη φορά. Οι αγώνες δεν αναβάλονται όμως...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

επειδης εκανες 2 παιδακια και επισεις. κι γω...θα επρεπε να την καταλαβεις τη κοπελα;)πολλες στο πρωτο παιδι εχουν ενα φοβο..

καποτε η αδερφη μου ηταν εγκυος και επρεπε να το ρηξει..γιατιι καποια αναισθητη ηρθε και ειχε ιλαρα!!!!

Καλά αν η ιλαρά είναι κατι που το ήξερε (δεν ξέρω τα συμπτώματα) τότε αν ερχόταν σε εμάς και πάθαινα αυτό, θα ήταν η πρώτη γυναίκα που θα πέθαινε από ιλαρά. Επειδή δε θα γλίτωνε, θα τη σκότωνε ο άντρας μου.

Ελεος!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Αλλα απο την μια καλουν 10 ατομα σπιτι που δεν ξερουν κιολας αν και οι 10 ειναι οι υγιοις και αφηνουν την μικρη ελενη εξω να κλαιει :D

Εγώ συμφωνώ μαζί σου και δεν το θεωρώ απλώς άκομψο, αλλά γαϊδουριά.

Άμα κάποιος φοβάται τόσο πολύ τα μικρόβια δεν καλεί κανέναν στο σπίτι, πολύ απλά. Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ότι θα πω σε καλεσμένο μην έρθεις, αν κάποιος έχει κάτι σοβαρό, δεν θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσει και δεν θα έρθει από μόνος του... έτσι επιβιώσαμε και από τη γρίππη των πουλερικών και από τη γρίππ των χοίρων κλπ.

Καλά αν η ιλαρά είναι κατι που το ήξερε (δεν ξέρω τα συμπτώματα) τότε αν ερχόταν σε εμάς και πάθαινα αυτό, θα ήταν η πρώτη γυναίκα που θα πέθαινε από ιλαρά. Επειδή δε θα γλίτωνε, θα τη σκότωνε ο άντρας μου.

Ελεος!

δεν ξερω ακριβος , αν το ηξερε εκεινη..αλλα κολησε η αδερφη μου και επρεπε να κανει εκτρωση....

και μεςι σπιτι δεν καπνιζουμε και οταν ερχονται φιλοι το λεω και το αποδεχονται!!αλλιος μην ερθουν!!!

Προσωπικα δεν θα με ενοιαζε καθολου πως θα το επαιρνε ο αλλος και αν η φατσα του ηταν σαν μωρου παιδιου. Παιδικο και ανευθυνο ειναι να παει αρρωστος ανθρωπος σε εγκυο γυναικα.

Ναι και εγω ημουν αρρωστη οταν ημουν εγκυος στον γιο μου και ευτυχως ημουν σε μηνα που μπορεσα να παρω αντιβιωση. Ηταν και εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου.

Με τιποτα δεν θα εβαζα τον εαυτο μου ή το εμβρυακι μου σε ταλαιπωρια και κινδυνο επειδη καποιος θελει να δει αγωνα ή οτιδηποτε αλλο.

Εντάξει βρε παιδιά , είπαμε να προσέχουμε στην εγκυμοσύνη αλλά όλα έχουν κάποιο όριο...κι εγώ ήμουν έγκυος αλλά δεν εξαφανίστηκα από τον κόσμο μέχρι να γεννήσω...

Το βρίσκω άδικο να μην τον "παίζουνε" οι φίλοι του τον άντρα της Σωτηρίας και το βρίσκω υπερβολικό. Παράδειγμα : Αν η συγκέντρωση για αγώνα δεν γινόταν στο σπίτι του συγκεκριμένου φίλου αλλά σε άλλο σπίτι , τι θα γινόταν? Ερώτηση στον καθένα ξεχωριστά μήπως είναι άρρωστος και κολλήσει το φίλο που θα κολλήσει την έγκυο σύζυγο γυρίζοντας στο σπίτι???

Να πάω και πιο μακρυά : Αν η συγκέντρωση γινόταν έξω σε ένα από αυτά τα καφέ με τις μεγάλες οθόνες, θα έψαχνε ο φίλος όλο το μαγαζί για να δει αν θα καθίσει, μην τυχόν και είναι κανένας άρρωστος???

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

:shock::shock: και τελικα τι εγινε? Στο πρωτο λογικο ειναι να ειμαστε υπερβολικες . Ειναι και στον ανθρωπο βεβαια εγω δεν ειμουν δεν μου αρεσε να με ΄΄χαιδευουν΄΄ λες και ειμαι αρρωστη. Η κοπελα για την οποια μιλαμε τωρα ειναι ρε παιδι μου πως να το πω νιαουριζει ολη την ωρα :mrgreen:

Εντάξει βρε παιδιά , είπαμε να προσέχουμε στην εγκυμοσύνη αλλά όλα έχουν κάποιο όριο...κι εγώ ήμουν έγκυος αλλά δεν εξαφανίστηκα από τον κόσμο μέχρι να γεννήσω...

Το βρίσκω άδικο να μην τον "παίζουνε" οι φίλοι του τον άντρα της Σωτηρίας και το βρίσκω υπερβολικό. Παράδειγμα : Αν η συγκέντρωση για αγώνα δεν γινόταν στο σπίτι του συγκεκριμένου φίλου αλλά σε άλλο σπίτι , τι θα γινόταν? Ερώτηση στον καθένα ξεχωριστά μήπως είναι άρρωστος και κολλήσει το φίλο που θα κολλήσει την έγκυο σύζυγο γυρίζοντας στο σπίτι???

Να πάω και πιο μακρυά : Αν η συγκέντρωση γινόταν έξω σε ένα από αυτά τα καφέ με τις μεγάλες οθόνες, θα έψαχνε ο φίλος όλο το μαγαζί για να δει αν θα καθίσει, μην τυχόν και είναι κανένας άρρωστος???

ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΕ και η μικρη ελενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την προηγουμενη εβδομαδα ενας παλιος καλος φιλος του αντρα μου μας παιρνει τηλεφωνο (δεν εχουμε και πολυ συχνη επικοινωνια τωρα πια αλλα σε γιορτες βρισκομαστε η σε αγωνες που βλεπουν οι φιλοι μεταξυ τους), για να ρωτησει τον αντρα μου γιατι το αυτοκινητο που τους ειχαμε πουλησει παλια κανει κατι κραδασμους αν καταλαβα καλα και ηθελε να τον ρωτησει τι μπορει να κανει γι αυτο και με την ευκαιρια του ανακοινωσε οτι ηγυναικα του ειναι εγκυος και γι αυτο εχουν μια ανησυχια. Ο αντρας μου τον συνεχαρηκε κλπ, κλπ τον ρωτησε αν εχουν παει στο γιατρο για να δουν το μωρο τους ειπε οχι γιατι ειναι λιγο εβδομαδων . Αργοτερα ο ιδιος ο φιλος του του ειπε οτι το Σαββατο θα κονονησει λογω του αγωνα να μαζεουτουν σπιτι του για να το δουν. Οκ ειπε ο αντρας μου. Το Σαββατο το πρωι παιρνει ο ανταρς μου τηλεφωνο τον αδελφο του για να μην τον ενοχλησει τον ιδιο και τον ρωταει αν θελει να πανε να δουνε τον αγωνα. Του λεει οτι εχει κανονησει κατι ο Χρ. οποτοτε θα ξαναμιλησουν. Πραγματι τον παιρνει τηλεφωνο ο Χρ. και του λεει οτι τελικα θα εχει κανονισει να μαζευτουν αποψε στο σπιτι για να δου ν τον αγωνα. Του λεει λοιπον ο Χρ. στο αντρα μου εισαι αρρωστος? Ειμαι λιγο συναχωμενος. Ειστε ολοι του λεει χαλια"? Ναι μωρε του λεει τα πιτσιρικια μας κολλησαν . ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΟΤΕ. :shock::shock::shock: Ουτε ενα συγνωμη ξερεις.... επειδη ειναι η γυναικα μου εγκυος κλπ. Απλα αυτο. Κανενα προβλημα του λεει ο αντρας μου αλλωστε δεν θα εφερνα τον Θοδωρη μαζι μου (τον γιο μας). Τον λυπηθηκα :) οταν τον ειδα.... θυμαστε αυτο το παιδικο τραγουδι που λεει η μικρη ελενη καθεται και κλαει γιατι δεν την παιζουνε οι φιλεναδες της????? Ο καθενας εχει καθε δικαιμωνα να φοβαται οσο θελει αλλα λιγο χειρισμο ρε γαμωτο.... Εγω παντως και 2 εγκυμοσυνες που περασε και λεχωνα που ειμουν τους δεχομουν ολους. Δεν ειχα τετοια κολληματα . Παντα προσεχα και με προσεχανε οσοι ερχοντουσα σπιτι μου αλλα ποτε δεν θα το λεγαμε αυτο . Το αφηναμε παντα στην κριση του αλλου. Αυτο που δεν επιτρεπω ας πουμε ειναι να μου πει καποιος ειμαι αρρωστος και θελω να ερθω να σας δω. Τοτε ναι εκει θα πω σορρυ αλλα δεν θελω να κολλησουν τα μικρα . Δεν με νοιαζει για εμενα.

Οι αποψεις σας....:)

Βρε Σωτηρια μου εχεις κανει δυο παιδακια και θα επρεπε να μην στεναχωριεστε με τετοια πραγματα!

Καλα εκανε ο ανθρωπος και δεν αφησε τον αντρα σου να παει γιατι τις πρωτες εβδομαδες ειανι δυσκολο ενα κολλησει η εγγυος μια ιωση υπαρχουν πολλοι κινδυνοι εγω το ιδιο θα εκανα και κανω να σου πω την αληθεια εκτος οτι η ιδαι προφυλασσω τους φιλους μου και αν εχουεμε ιωση δεν παμε πουθενα τι μας φταινε μικροι μεγαλοι να κολλησουν και εγωω δεν επιτρεπεω σε οποιον ειναι να ερθει να ειναι αρρωστος !

Προσωπικά τα θεωρώ υπερβολές...anyway πείτε με αναίσθητη...

και στο κάτω κάτω ας πήγαιναν κάπου έξω για να είναι όλοι μαζί παρέα.;)

Γι αυτο πηρε και αντρας μου τον αδελφο του αλλα την πατησε την μπανανοφλουδα. Αυτος ρωταγε αν ειστε αρρωστοι ολοι και ο αντρας μου νομιζε οτι ρωταγε απο ενδιαφερον. Τελος παντων ξαναλεω οτι ο αντρας μου δεν στενοχωρηθηκε που δεν πηγε σπιτι αλλα ηταν ο τροπος, ηταν που το περιμενε ολη την εβδομαδα (ειχε στρωσει και τα χαλια το πρωι και μου λεει δεν πειραζει το βραδυ θα ξεκουραστω τολαχιστον να δω τον αγωνα) και περιμενε να πηγαινανε καπου εξω να τον βλεπανε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...